|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
o kurczaki, właśnie przed kąpielą się ważyłam i 72,6
na kolację w nagrodę upiekłam bułeczkę-już jak tak się o niej naczytałam i zjadłam ją z twarożkiem i wędliną mnnniam miałam taaaaaki apetyt, jak rzadko ciekawe co przyniesie jutro. dobranoc
|
#4052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i moje grzeszki:P
|
|
|
|
|
#4053 |
|
Zadomowienie
|
A ja eksperymentuje z daniami, dziś zjadłam 4 plasterki szynki wieprzowej i rolmopsa w zaprawie korzennej i pól ogóra, który tam był
![]() Dziś też mam wrażenie, że przesadziłam i czuję się do dupy na dziś co myślicie: PPśniadanie: otrębianka(pół szklanki mleka) + kawa z reszta mleka +125 g twarogu z czosnkiem II śniadanie: wiejski, poł blachy sernika obiad:wędzony łosoś 100g, 200g twarogu z czosnkiem powieczorek: 3 plastry szynki, 1 rolmops kolacja: jajecznica(2 jaja) na szynce (2 plastry) Picie ponad norme, mam wraznie że strasznie przegięłam Uciekam spac kompletnie bez humoru, jeszcze z tz nie najlepiej to tym bardziej nie mam na nic ochoty Niby znajomi zauważyli, że schudlam a na wadze nic się nie dzieje
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2010-06-22 o 23:44 |
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tos rzeczywscie poszalalanie ma opcji musi byc jutro spadek, chyba z pol kilo samego bialka zjadlas tylko nie wiem czy nie bedzie problemu z tym sledziem i szynka, mam nadzieje ze nie zatrzymaja wody - mam male zboczenie na punkcie zatrzymania wody
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
Nooo dziewczyny, dziś minął mój drugi dzień
![]() Już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła warzywka wprowadzić Uciekam chyba spać, bo głodna jestem Życzę spadków
|
|
#4056 |
|
Przyczajenie
|
Hej, ja nie nowa na wizazu ale z przyczyn osobistych musialam zrobic maly szacher z kontem
![]() mam pytanie z tych glupich - czy zjedzenie na 1 posilek prawie pol kilo miesa mielonego smazonego na teflonie jest dopuszczalne? w rozrachunku dziennym wyszlo mi kcal 1471,46 B 218,39 W 39,59 T 48,39 i czy 5-6 jajek dziennie do tego to ujdzie, czy masakra? edit: wlasnie takie kombosy, albo jak ja dzisiaj rowniez - 400g twarogu, albo przedwczoraj to wielkie wiadro wiejskiego lekkiego [troche o mnie: 'odchudzam sie' z powodow wizualnych, nie za piekna budowa ciala i twarzy mi uroczo podkresla kazda falde, na dodatek mam budowe jak facet i straszne miesnie. parametry poczatkowe z 1.06 - rozmiar 38/64kg/174cm, TERAZ: rozmiar 36/60kg, cel - obojetnie, ale zejsciem do rozmiaru 34 bym nie pogardzila, chociaz priorytetem to nie jest aktywnosc - sportu mnostwo, przykladowo 5x tyg rower 20km, 2x bieganie ~10km, treningi sportowe gdzie wymagane sa 'pilkarskie' zdolnosci, czyli bieganie w rozne zawijasy itd 2x + spacery, zero windy i ogolna aktywnosc b. wysoka w przeszlosci: dziecinstwo jako kosciotrup, bulimia, kompulsy, glodzenie sie, chora tarczyca, zarcie syfu, pozniej zerowy metabolizm, fast food, ogolnie jatka]
Edytowane przez steam Czas edycji: 2010-06-23 o 00:11 |
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- mieso mam nadzieje ze chude (drób, wolowina, takie 100% miesa) - ten posilek to np, obiad i do tego zjesz pozostale posilki? - jak uda Ci sie to wcisnac to jedz, ale nie wmuszaj w siebie i postaraj sie to jakos rozlozyc na dwa posilki, moze na kolacje odgrzej sobie? nie rozciagaj sobie zoladka, bo pozniej bedzie problem po diecie - czym tu sie zapchac? ziemniakami ![]() jajka mozesz jesc dowoli - jezeli jestes zdrowa, to watroba sama wytwarza cholesterol jak go potrzebuje, a jajka sie jakos do tego specjalnie nie przyczyniaja, a są bardzo zdrowe
|
|
#4058 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() mieso mielone z indyka, twarog 3% ja jestem potwornie glodna ZAWSZE, w zadnym wypadku jedzenia na sile sobie nie wciskam , badania mam na razie w miare w normie, ale mam przeszlosc z gigantycznymi kompulsami - moze to od tego? w ogole na diete przeszlam z mocnym postanowieniem, ze nie zjem wegli, najwyzej zapcham sie bialkiem do oporu. (tu uwaga od razu z mojego doswiadczenia - nie kupujcie 'za taniego' miesa zmielonego, tylko np. piers z indyka i zeby zmielili. raz kupilam zmielone juz i z 400g wytopilo sie ponad pol szklanki tluszczu najzwyklejszego, z kawalka miesa kupionego i zmielonego o wiele mniej, a wlasciwie prawie nic. przepis ten sam - mieso, jajko, przyprawy) moze wrzuce jadlospis z dzisiaj przykladowy, bedzie latwiej poprawiac, bo ja cos zawsze psuje: Jaja kurze 5szt (super, ze mozna jesc tyle. ja i tak ograniczenia nakladam i 5-6max, bo moglabym ich x-nascie zezrec) skrobia 10g Mleko Łaciate 0% 20g Serek Wiejski lekki 3% tłuszczu 400g Polędwica drobiowa z indyka 30g Sok pomidorowy 350g (tu szatan?) Twaróg chudy Bieluch 150g Sos Włoski 5g (szatan ale 5g, zazwyczaj pomidory gotuje) Otręby żytnie 12g Mięso mielone z indyka 400g Filet z piersi z kurczaka 100g Jogurt 0% naturalny 40g to caly dzien, ciezko mi odtworzyc posilki bo juz nie pamietam jak to jadlam, na pewno rano nalesnik z twarogiem, pozniej ten indyk, pozniej jakos reszta, niedawno kurczak. parametry bwt z tabele-kalorii liczylam Edytowane przez steam Czas edycji: 2010-06-23 o 00:34 |
|
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naraze jedz tak zebys glodna nie byla poczytaj sobie o zwyklym zdrowym jedzeniu - 5 posilkow dziennie, co 3-4 h, i staraj sie stosowac te zasady, pilnowac por posilkow itp, masz cala diete zeby nauczyc sie jesc "normalnie" u mnie na odwrot, raczej w strone glodowki szlam, ale juz sie prawiez tego wyleczylam chociaz poczatki byly ciezkie...aaa to byla uderzeniowka czy druga faza, bo jak U to bez skrobi, bez pomidorow itp czyste proteiny jak PP to bez pomidorow, mozna odrobine jako przyprawe jak PW to za malo warzyw
|
|
#4060 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
otreby owsiane sa oczywiscie, mam opakowanie 500g i jem to i jem i sie nie konczy tu jakis blad mi sie wkradl, nawet przed dieta tylko takie jadlamskrobia pol lyzki-lyzka dziennie max daje, na nalesnika/placka/budyn rzadko problem jest taki, ze ja jem w sumie ciagle, 2h przerwy to absolutny max bo inaczej sie zle czuje po prostu. te duze porcje mi tak 'wpadaja' 1-2x dziennie ehh na ktorej fazie jestem, to ciezko powiedziec - bo ja tak zaczelam jesc bez wiedzy, ze to 'jakis dukan' ja jestem/bylam wyznawczynia sfd-owego low-carb - zasady podobnepozniej patrze - no zarabiste przepisy na bialkowe rzeczy tu sa i postanowilam Wam na chwile popsuc watek glupimi pytaniami jakby co to mnie wyganiajcieco do warzyw - 6 lat bycia wege uczynilo mnie warzywnym hejterem, ale codziennie staram sie jakiegos pomidora/ogorka/szpinak/cukinie/kalafiora (puree z mnostwem galki muszkatolowej)/papryke wcisnac... dzisiaj fail warzywny, coz ![]() to chyba wychodzi, ze 2? ja od 1.06 tak jade i -4kg sie zrobilo tak czy inaczej, na razie dobranoc Wam i dzieki za odpowiedzi dla ignorantki ale staram sie ogarnac te fazy, tzn w ktorej jestem i co robic. bo skoro leci waga to chyba moge zostac na tej (czyli eee... 2.?)?
Edytowane przez steam Czas edycji: 2010-06-23 o 01:00 |
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas są tryby: kilka dni czystych protein/tyle samo dni protein + duzo warzyw - do kazdego posilku i musisz pracowac nad sobą zrob sobie rozpiske - godzina dokladna i dokladnie opisany posilek i trzymaj sie jej, staraj sie nie podjadac, znasz swoje mozliwosci i potrzeby, wiec staraj sie tak ukladac posilki zebys glodna nie chodzila otrebow powinno sie jescc 2-3 lyzki dziennie nie wiem czy chcesz wskoczyc na dukana czy ciagnac swoją diete przeczytaj sobie pierwszy post, ksiazke, moze sie skusisz, napewno 3 faze sobie zrob, bo jest bardzo przemyslana ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- juz pierwsza w nocy ![]() spadam do wanny i spac
zapraszam na moj blog Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2010-06-23 o 01:06 |
|
|
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
Melduje, że wracam do żywych, ale miałam przez ten okres takie bóle że niemal na pogotowiu wylądowałam...
Więc wczoraj i dzisiaj miałam mieć P+W, ale wyszło nawet nie pół P... Mam nadzieję, że to mi nie zaszkodzi ![]() Od jutra wracam na własne nogi i na dobrą ścieżkę... No i do was
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a probowalas brac na 3 dni przed okresem ibuprofen - 400 mg dziennie? podobno pomaga - hamuje wydzielanie tago hormonu co powoduje te skórcze i ogolnie odstawienie kawy, kakao, coli, ostrych przypraw, pokrzywa i inne ziola mi sie po diecie poprawily okresy, ciekawe co bedzie na 3 fazie, bo za tydzien sie spodziewam malpy
|
|
#4064 |
|
Zadomowienie
|
Śpią wszystkie? Niemożliwe, wreszcie zdążę wszystko przeczytać nie dobijając się, że zaraz drugie tyle co przeczytam naprodukujecie
![]() 3 dzień diety dniem porażek kulinarnych. Jaka jajecznica mi mdła wyszła to o matko! Zaczynają mnie wciąż te same smaki frustrować i stąd moje pytanie do pomysłowych główek: Jak mogę przyprawić rybkę (robioną na parze, takie cudowne urządzenie mam ), żeby nie była mdła? Lubię wyraziste smaki a po tej jajecznicy to mam uraz na amen. Pytanie może głupie, ale weźcie pod uwagę to, że ja miszczem gotowania to nigdy nie byłam Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. Jestem oczywiście w fazie I.Wizja ogórka i pomidorka za 3 dni daje mi siłę A na wadze... calutki kilogram i jeszcze troszkę mniej. Wreszcie ogarnęłam się z kaloriami i udało się uzbierać jakoś ten 1000. W tej chwili to nawet głodna jestem Widzę, że tu się pojawiły grzeszki Następne miotłą przegonić, bo jeszcze sobie ubzduram, że też mogę pogrzeszyć!!Dobranoc i dzień dobry |
|
|
|
#4065 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam do Was na chwilę przed wyjściem! (ostatni egzamin dzisiaj mnie czeka! Liczę na wasze
)lesia, twinsplus chyba się od Was na odległość jakimś wirusem zaraziłam! W nocy wstałam rozdygotana, a przecież ciepło jest, schowałam się pod kołdrę i koc i dopiero usnąć mogłam! Poza tym wczoraj mnie porcela pogoniła chyba z 4 razy! może to dlatgo, że nowe produkty na III wprowadzam. Dziś rano zmierzyłam temperaturkę no i 37,4, to chyba stan podgorączkowy? Główka mnie boli, ale przecież muszę wyjść! Nie jest najgorzej ![]() Dziś, pomimo że skrobiowy wczoraj miałam, spadek wagi, powoli wracam do wagi z którą chciałam wejść na III. A dziś uczta! Akurat po egzaminie ![]() Życzę Wam powodzenia w planowaniu posiłków, w ich przyządzaniu no i najważniejsze w konsumowaniu!! |
|
|
|
#4066 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Jaki prezent na Dzień Ojca ?,bo ja mam przepiski dukanowe w wydaniu ksążkowym dla taty ).Może mama chociaż doceni (bo siostra też już książkę zamówiła).A tak na serio,u mnie protal korzystnie działa,jeszcze wczoraj poczytałam,by spacerki uaktywniać pół /godzinne (tak dr zaleca). To się da zrobić .Miłego dzionka
|
|
#4067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie nie do przebrnięcia, wieć mój mąz zjada ten sernik i zawsze sie wkurzam, zę tyle twarogu zmarnowałam a potem patrze na zdjęcia Waszych wypieków i az mi ślina leci i znowu pieke, i znowu mi nie smakuje ... i tak w kółko ![]() Cytat:
wszyscy sie smieją, zę to raczej woda z mlekiem ale ja właśnie takie słabizny lubię i nie potrafi z nich zrezgnowac .... to już chyba przyzwyczajenie, bo nawet zauwazyłam, ze zawsze o tych samych porach wstaje od biurka, zeby kawe robić a u mnie dziś spadek -0,5kg a na II śniadanko truskawki z jogurtem naturalnym jutro razno przed pracą pobiegnę na ryneczek i mam nadzieje dostać groszek straczkowy moge to jeśc tonami, a jurto uczta i do ciasta będzie w sam raz ...w góry gratuluje wszystkim spadeczków i miłego dnia życzę
|
|
#4068 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to cześć! ja dziś nie zanotowałam spadku, ale osiągnęłam już dwa cele, które sobie postawiłam na początku: 1: waga 57 - mam 56,8 ![]() 2: "spodnie prawdy" - mam je dziś na sobie leżą ja ulał Mimo tego zostaję w II fazie do końca czerwca, chcę mieć pewność, że tą wagę już mam (dziś jest drugi dzień z 56,8), a może uda się jeszcze ciut zrzucić, dostałam apetytu na jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
Wracają do sernika, w smaku jest dobry, ja smak słodzika wyczuwam tylko w herbacie i kawie, w deserach na szczęście nie. Mój sernik się nie zmarnuje, wczoraj zjedliśmy połowę, deuga na dziś Może jeszcze zrobię jedno podejście, spróbuję z tym pieczeniem w niskiej temp., za to dłużej i nie otworze piekarnika dopóki nie wystygnie w nim sernik. Może wtedy nie opadnie.Twinsplus1 - dzisiaj się pilnuj! |
||
|
|
|
#4069 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
u mnie spadek 0,2 kg tym samym dobiłam do rownego 58 kg na wadze. Jeszcze tylko 3 kg (albo 6 kg bo wałeczki jeszcze są). Gratuluję wszystkim dzisiejszych spadków
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.)A tak serio, to czas się wziąć za siebie i wprowadzić trochę ruchu .P.S. dziś ostatni dzień z warzywkami - czekam na jutro i same białeczka, bo te wzrosty na warzywnych są mało motywujące
|
|
|
#4071 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mięso jest obrzydliwe dla mnie a chipsy to sama chemia, więc tyle tam mięsa co nic. Człowiek kusi się bez sensu na samą chemię ![]() Cytat:
Dasz radę kochana, dzielnie wszystko zaliczysz. Kup sobie apap noc, jest super. Pomaga zasypiać. 2 tabletki i wstajesz jak nowo narodzona, albo bayer aspirin C. Mi moja pani doktor przepisuje też Aliofil - czosnek w tabletkach. Naprawdę działa odkażająco i jest nie drogi. A co ważne, nie śmierdzi się czosnkiem. A jak gardło boli polecam propolis do płukania. wiem coś o tym bo mam przewlekłe anginy
|
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki
Tak wczoraj płakałam nad moim sernikiem, a dzis on jest dobry!!! Ja poprostu nie wiedizalam, ze serniki tak maja, ze musze przelezec w lodowce swoje i robia sie zbite i normalne ![]() Przepraszam za moje marudzenie ![]() a tak pozatym mam juz równe -8,5
|
#4073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Dr pisze tak: "Idźcie na zakupy na piechotę i bądźcie z tego dumni. Spacerujcie z psem. Pracujcie w ogrodzie....". A dla tych co nie mają książki pt."Metoda dr Dukana",ciekawy przykład ze str.71 (Kiedy postanowiłem przepisać aktywność na receptę? Biuro podróży-...czekałem w kolejce obserwując trzech pracowników siedzących w obrotowych fotelach na kółkach.Dwóch z nich przemieszczało się po biurze,jeżdżąc w tych fotelach w poszukiwaniu dokumentów lub by wydrukować bilety.Trzeci wolał wstać i,co ciekawe,tylko on był szczupły".) Zatem nawet miejsce pracy,może sprzyjać ruchowi,jak się dobrze postaramy .....A co do wzrostów na warzywkach....to u mnie akurat na nich,zauważyłam spadeczek(ale,dobra ,szczerze,pierwsze proteiny były troszkę zawalone,bo był lodzik i skórka grilowego kurczaka,żal wyrzucić było,a kocurka zostawiłam na wsi u rodziców ).
|
|
|
#4075 | |
|
Raczkowanie
|
Dziendobry Wszystkim
Ale sobie śniadanie zrobiłam...najpierw pół makreli wędzonej, a za chwile slodkie mi się zachciało, więc poszedł do brzuszka twaróg z jogurtem i z cynamonem, ale mieszanka ![]() Teraz czuję w ustach posmak słodkiego twarogu o aromacie makrelowym Cytat:
Smacznego!!!
|
|
#4076 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Witam Kochane (-ni). Strasznie mi się nie chce nic robić. Znacie jakiś dobry sposób na to żeby mi się chciało popracować? Chyba potrzebuję odmainy. Kurczak i klopsiki powoli mi już wychodzą uszami. Chyba spróbuję poeksperymentować z rybami. Wiem, że ten temat był już co najmniej milion razy, ale jaką polecacie np. z piekarnika, albo najlepiej z mikrofali? (leń jestem) Gratuluję postępów na równi pochyłej w dół.
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nadal źle sie czuje tzn nie mam goraczki ale meczy mnie strasznie katar no i od pociagania nosem głowa mi pęka![]() tak w ogole witam na wadze spokoj, kolejny dzien moze niedlugo sie ruszy![]() co do porcelanki..... wczoraj robilam domowy smalec dla sobotnich gosci bo robie mini stół wiejski, dalam rodzicom słoiczek mojego pierwszego w zyciu smalcu robionego własnymi "rencami" hehehe mamuśka zrobila od razu sobie kanapke a ja ... wzialam ciutke na sprobunek i ... dostalam ostrej porcelanki :/ myslalam ze juz nie wyjde z Wc ale chociaz mnie przeczyscilo, mamie nic nie bylo:Pco do Dnia ojca - ja kupilam zestaw Adidasa woda po goleniu i dezodorant ![]() GRATKI ZA SPADKI WSZYSTKIM ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- CZAROWNICA - gratki gonisz mnie z kilogramami ![]() hehehe a ten swoj sernik... wez przeslij mi na maila:P to sprobuje
|
|
|
#4079 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
_Dżizys myślałam, że nie ma końca to co naskrobałyście przez te 1,5 dnia.Dzisiaj mój 3 dzień PW... JA jestem jakaś inna chyba bo warzywa wzale mnie nie ciągną ![]() Wręcz je wmuszam w siebie... Jak zrobiłam sobie młodą kapustkę z małej główni kapusty to miałam na obiad kolację i obian następnego dnia... Przez 2 dni zjadłam 1,2 średniego pomidora, ogórka, młodą kapustkę z główki kapusty, 4 rzodkiewki Dzisiaj mam coś a'la beefstrogonow z 1 papryką, pieczarkami, cebulą, Postaram w siebie wcisnąć jeszcze pomidora i ogórka i 4 rzodkiewki ![]() A to wszystko przez to, że apetyt mam tak mały, że potrafię się najeść jedną małą piersią z kurczaka lub 1 wieśniakiem lub 1 filetem z dorsza... Kosmos jakiś No i oczywiście już po pierwszym dniu na PW waga + 0,5 kg, na szczęście się utrzymuje i więcej nie ma... do tego jestem na dniach z @ ![]() No iiii upiekłąm sobie wczoraj tego proteinowego serniczka ![]() Liczyłam na coś więcej ale i tak jest bardzo dobry i moje zachcianki na słodkie przed @ ucisza rewelacyjnie Wczoraj zjadłam 1,5 małej tortownicy ![]() Cytat:
a co się bede dołączę się do smalców ![]() Cytat:
możesz być z siebie tylko dumna Decyzję zostawiam Tobie JA pewnie gdybym nie miała małego bobasa i rodziny to bym się skusiła ![]() Cytat:
też mierzę 165. Chciałąbym mieć 62 jesteśmy w bradzo podobnej sytuacji. A wolą do słodkości się nie przejmuj Spróbuj słodkości dukanowskich... ![]() Cytat:
![]() spoko jak tyle Dukanek jest i tak znikają to niedługo wymyślą nowy rozmiar
|
||||
|
|
|
#4080 |
|
Raczkowanie
|
hejka,
Ja dzisiaj nie ważona... Miałam rano śmieszne zajście z panem z ochrony pod biurem. Zaparkowałam autko daaaaaaaleko od wejścia. Przechodzę obok pana, a on do mnie: Macham na panią, tu miejsce bliziutko, a pani taki hen drogi zapakowała. Ja mu na to: Spacer piękną kasztanową aleją dla zdrowotności czynię ![]() Dukan... dukan każe chodzić
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

na kolację w nagrodę upiekłam bułeczkę-już jak tak się o niej naczytałam i zjadłam ją z twarożkiem i wędliną mnnniam miałam taaaaaki apetyt, jak rzadko ciekawe co przyniesie jutro. dobranoc
start 21.06.2010- 73,9 kg (165 cm)
...
II FAZKA24.06- 09.09.2010- DO 63 KG

i moje grzeszki:P

na dziś co myślicie: PP
tos rzeczywscie poszalala

, badania mam na razie w miare w normie, ale mam przeszlosc z gigantycznymi kompulsami - moze to od tego? w ogole na diete przeszlam z mocnym postanowieniem, ze nie zjem wegli, najwyzej zapcham sie bialkiem do oporu.
chociaz poczatki byly ciezkie...

)