|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No widzisz - panikaro ![]() Cytat:
![]() Chce jesc to co ja -wlasnie zjadla dzis na kolacje wiesniaka z rzodkiewka -bez chlebka. Tyz pikny ![]() Cytat:
Powiedzcie mi jak dobrze przyzadzic tatara - moze sie skusze? no ale jak sie do surowego miesa przekonac - no nie wiem -chyba nie dam jednak rady ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Raczkowanie
|
no właśnie boję się porażki, jak nie będzie spadku to się zdemotywuję, tyle chodzenia po sklepie, wybierania odpowiednich produktów a tu nic
![]() Będzie dobrze, na pewno coś nam spadło, bądźmy dobrej mysli ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
![]() tatar... z tego co wiem to mięso wołowe, trzeba powycinać tłuszczyk i te białe włókna i go zmielić.. dodać żółtko, trochę przyprawy w płynie maggi, sól ,pieprz do smaku.. i się tak "wyrabia" ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uciekam spać bo znowu śniadanie będę jeść o 12 ![]() dobrej nocki buziale! ![]() ![]()
![]() |
#4294 |
Zadomowienie
|
toz to dzisiaj jakis dzien Pana sernika
![]() i oby wam sie tluszcz wytopil
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale rano się zrywam, żeby nie jeść śniadnia o 11 jak dziś ;p i na wagę ![]() dobranoc, życzę spadku jutro ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Rozeznanie
|
Dobranoc i zycze wszystkim kałuż tluszczu pod lozkiem z rana - uwazac nie posliznac sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Panie Serniku, miło Pana poznać. Jestem Sparta i mam na Pana ochotę ![]() [QUOTE=joanasz;20220542]Hej, no i dobrze, ze powiedzialas co myslisz ![]() ![]() Sliczne- czekaja na swoja kolej, po serniku oczywiscie ![]() Polecam, zakochasz się w nich jak tylko wyjdą z piekarnika. Mój TŻ jest nimi również zachwycony i teraz zawsze z ciekawością patrzy w piekarnik jak coś pichcę ![]() ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Od dziś PP na szczęście. Już nie będzie mnie tak ssało ...mam nadzieję ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#4299 |
Wtajemniczenie
|
Poranek po nieprzespanej nocy (chrapiący rodzice - ale, że to pierwsza noc po dlugiej nieobecności, w domu rodzinnym, nie narzekam) przywitał mnie +1kg (a jestem na 3 dniu @ i po 5 dniach p), nic, licze na spadki.
U was też tak deszczowo? A chciałam zrobic warzywno-dukanowego grilla. Gratuluje wszystkim, ktorym waga dzis wskazała minusy. Udanego dnia ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- A, dostałam nowy zeszyt i od dziś zapisuję sobie, co jem ![]()
![]() |
#4300 |
Wtajemniczenie
|
Fajny pomysł, może ja tak samo sobie kupię zeszty i będę notować
![]() ![]()
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do ważenie wieczornego - jak mam dzien bez uczty czy skrobii, czyli nromalny dukanowy dzień, jak na II fazie to wieczorek waże zazwyczaj 0,5kg więcej niż rano; więc jak się ważę to wiem ile rano bedzie ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-06-24 o 07:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | ||
Zadomowienie
|
no to spokojnie, poczekaj z tydzien i zobaczysz zacznie leciec
![]() nie kochana, to mięso kojarzy mi sie z Toba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() halo halo kolezanko... Pan sernik jest moj i tylko mój, jestesmy ze soba bardzo szczesliwi i prosze mi tu go nie kusic ![]() ![]() a tak w ogóle witam Dukanki! GRATULUJE SPADKÓW I ZYCZE KOLEJNYCH! ![]()
![]() |
#4303 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4304 |
Zadomowienie
|
no jeszcze narazie nie ma przygotowan
![]() ![]() w sob rano jescze mam egzamin, ktorego i tak nie zdam no ale isc trzeba ![]() ![]() A u Ciebie? tez masz impreze w sobote prawda?
#4305 |
Przyczajenie
|
witam
od dzisiaj zaczynam diete dukana mam dużo do zżucenia bo aż 25kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Raczkowanie
|
iwonaxp poradzisz sobie na pewno
![]() Padam. Siedziałam do 3w nocy i uczyłam się na egzamin ze statystyki. Zaraz idę pisać więc 3mać kciuki. Zastanawiałam się wczoraj czemu mam balon zamiast brzucha ale już wiem @ nadeszła... Na wagę wolę więc nie wchodzić |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Raczkowanie
|
Cześć LASECZKI
![]() Jestem od 4 dni na III fazie. Dobiłam do upragnionych 80kg, ale jakoś nie jestem do końca szczęśliwa. Moim pierwszym celem było 80 i jest. Miałam drugi cel 75kg, ale po ostatnich wybrykach okolicznościowych nie mam już takiej dyscypliny jak na początku i bez sensu byłoby tkwić na II i nie ruszać z miejsca. Czułam się tym już zmęczona, dlatego już III. JEZU!!! 130 dni jeszcze... to aż do października ![]() Mam nadzieję że jakoś przetrwam za bardzo nie odstając od wytycznych diety. Wszystkim życzę dużych spadków i wytrwałości POZDRAWIAM ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Ahhhh no i jeszcze chciałam dodać, że III faza jest trudniejsza od II. Ktoś już to kiedyś powiedział i miał rację. Jak już czegoś posmakujesz to koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zadomowienie
|
heja Brzydale:P hehe swiruje:P
u mnie mega spadek bo o .........0.7kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps: gratki za spadki wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- [QUOTE=czarownica3006;2022 1757] nie kochana, to mięso kojarzy mi sie z Toba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /QUOTE] buhahahhaahahaha ale sie usmialam - "wieczne bzykanie" hahahhaa ![]() ![]() ![]() ![]()
15.03. 2010 początek dietki = 73,8kg / 163cm ![]() po uderzeniówce: - 1,8kg jest: 59,4kg ![]() -14,4 kg będzie: 58kg ![]() ![]() "8 sesja" na VACU aktiv ![]() "pierwsze kręcenia Hula Hop Anion" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |||||
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
witam śliczne dukanki
![]() gratuluję spadeczków!!!! Cytat:
ja dziś wieczorem będę go piekła a jutro będzie miał PREMIERĘ ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
15.03. 2010 początek dietki = 73,8kg / 163cm ![]() po uderzeniówce: - 1,8kg jest: 59,4kg ![]() -14,4 kg będzie: 58kg ![]() ![]() "8 sesja" na VACU aktiv ![]() "pierwsze kręcenia Hula Hop Anion" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
Dziś mój miesiąc dukania, niestety do 5kg nie dobiłam ;( No ale musze cieszyć się z tego co już osiągnęłam ![]() Tak jak wczoraj mówiłam, wieczorem było o 1,3kg więcej więc dziś o 200g na plusie jest ![]() Ale bede trwała dalej ![]() ![]()
Pewnego dnia... pewnego dnia będzie pięknie... ![]() Dukan! (168cm) I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg II faza: 31.05 - .... 60,3kg - POLEGŁAM ![]() ![]() ![]() ale ![]() ![]() 69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Start 13.05.2010r ![]() I faza 3dni -2,1 kg ![]() II faza 16.05 - 21.07 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nigrra Czas edycji: 2010-06-24 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- [QUOTE=lesia27;20222498]heja Brzydale:P hehe swiruje:P u mnie mega spadek bo o .........0.7kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps: gratki za spadki wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
GRATULACJE I BRAWA ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak wogole kochane, wlansie jestem po 2 sniadaniu - chyba tak wczesnie nigdy go nie jadłam ale dzis bylo wyjątkowo, wiecie.... bylam z panem sernikiem na kawce ![]() oswiadczam oficjalnie, mleko w proszku juz mnie nie kreci (serio, nie smakuje mi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4316 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczęta!!!
Mam nadzieję że rozpoczęło sie u mnie pasmo sukcesów, bo wczoraj spadek -07 i przekroczenie magicznego 62 kilograma, a dzisiaj wchodze na wagę w piżamce i spadek o 0,2 i tak ptrzę na to, myślę mizernie w porównaniu z wczoraj to zrzuciłam pidżamkę i wchodze jeszcze raz a tam jeszcze dodatkowe 0,4 czyli razem -0,6 ![]() ![]()
#4317 |
Raczkowanie
|
Witam Kochane!!
Dziś zanotowałam spadek - 300 g, tym samym mniej mnie już o równe 5 kg <jupi>. Od jutra zaczynam 3 dni z warzywami, a od poniedziałku III fazę! Bardzo się cieszę. Ślinka cieknie na myśl o dukanowych plackach z jabłkami i cynamonem i o koktailu truskawkowym! Ps. aż dziw bierze, że nie marzę o lodach z bitą śmietaną. Na początku diety pomyślałam sobie, że jak przejdę na III to w ramach pierwszej uczty pójde do kawiarni na deser. Chyba mi się coś w głowie poprzestawiało - oby na długo ![]() Gratuluję wszystkim spadków, zastajakom życzę wytrwałości - ja też miałam zastój przez 2 tyg. a potem w ciągu tygodnia poleciał kilogram. Edytowane przez lakszmi Czas edycji: 2010-06-24 o 09:06 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | ||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() ...) ) ...( ( ("'"'"'")o """""""" U mnie po wczorajszych baletach z okazji Dnia Ojca dzisiaj 70 deko więcej, ale dzisiaj mam proteinowy czwartek jak to na fazie III sobie już do końca ma być, więc powinno się ładnie wszystko wyrównać. Śliczny dzień na Wybrzeżu, muszę się wreszcie zmobilizować i poszukać jakiegoś fajnego stroju kąpielowego, bo starych po pierwsze primo nie mogę znaleźć, do drugie primo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrawiam Was Kochane, gratuluję kolejnego dnia diety, kolejnych spadków i życzę wytrwałości na przyszłe dni. ![]()
![]() |
#4319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://dukanowegotowanie.blogspot.co...06/sernik.html
![]() |
#4320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.