|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
dzień dobry
![]() ja też po wczorajszych warzywach mam 0,3 na plusie ![]() poza tym przed @ jestem więc podejrzewam, że to też ma wpływ.... a w ogóle przedwczoraj i wczoraj opchnęłam się bobem i dopiero wieczorem doczytalam że bób zakazany ![]() ![]() no to pomarudziłam trochę.... miłej niedzieli ![]()
#4922 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki, moj tylek dalej wagi nie widzi, bo dopiero @ sie skonczyl i tak czekam do wtorku rana, wczoraj byla u nas burza, ostatnia byla 3 lata temu
![]() ja dzis na obiad mielone robie, dawno juz ich nie robilam po ostatnim przezarciu sie ![]() wszystkim dziewczynom spadkowym gratuluje ![]() ![]() ![]()
#4923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam niedzielnym porankiem. Waga w końcu drgneła, 73.5 ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cześć Chudzinki, Gratuluję szczęściarom ze zpadkami! Ja mam znowu mały zastój - 4 dzień ta sama waga, ale się nie czepiam, bo od piątku jestem na PW. Zastanawiałam co zjeść na śniadanie, ostatnio jadłabym tylko na słodko (dukanowo na szczęście), zrobiłam więc ciasto jogurtowe (siedzi w piekarnku), lody z musli ![]() ![]() Miłego dnia! Edytowane przez lakszmi Czas edycji: 2010-06-27 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zadomowienie
|
Jestem zła, zła, zła
![]() ![]() ![]()
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co tam ![]()
![]() |
#4927 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie z panem sernikiem i capuccinkiem
![]() Maricken....... U mnie tez ostatnio ciagle spadki i wzrosty i spadki i wzrosty i wychodzi ze stoje w martwym punkcie ![]() Własnie sparwdziłam ze 17.06 wazyłam juz 70,8 kg potem był wzrost o kg przed @ i co @ dostalam i juz mam drugi dzien a tu na wadze wczoraj 71,3 kg a to juz 10 dni mineło od najnizszej wagi ![]() No i od dzisiaj sa znowu warzywka ![]() Tez juz marzy mi sie przekroczenie tych 70 kg... ![]() ach jak mi sie marzy zobaczyc 6 z przodu.... ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- aaaaa...... i chcialam Wam napisac cos na temat pokrzywy..... Ja ja kiedys piłam na ...porost włosów..... Własnie pokrzywa ma te wspaniała moc ze zapobiega wypadaniu włosów i wpływa na ich porost... Powinno sie pic 1-2 szklanki (kubki) pokrzywy dziennnie... Po kuracji pokrzywowej 3 miesiecznej powinno sie zrobic 1 miesiac przerwy i nie pic pokrzywki.... potem na nowo mozna zaczac kolejne 3 miesiace i potem znowu miesiac przerwy..... Ponoc picie bez przerwy pokrzywy (czyli bez tego miesiaca przerwy) tez nie jest za zdrowe....... |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi naprawde wtedy po tej pokrzywce tak pieknie włosy rosły... Szybko i dużo.... widac było ze na granicy włosów z czołem bylo pełno nowych króciutkich włosków.... Teraz tez odkad zaczełam dietke zaczełam pic pokrzywke... Tylko czasami mi sie zapomni a to najlepiej pic regularnie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No niestety, wakacje mają to do siebie, że się na nich szaleje i pozwala na grzeszki. Ale chyba nie przybrałaś zbyt dużo nadprogramowych kg? Bo widzę, że jednak humor dopisuje! Jak ja Ci zazdroszczę brązowej opalenizny.. ja jestem blondynką i mam wielki problem z opalaniem, bo na czerwono a jak zbrązowieje, to schodzi mi skór ![]() ![]() ja już w środę wyjeżdżam, boję się, że tak jak w Twoim przypadku na zbyt wiele sobie pozwole, z tym że moj wyjazd będzie trochę dłuższy, bo 3 miesięczny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Raczkowanie
|
Witam w ten dziedzielny piękny, słoneczny poranek,
u mnie dziś spadek 0,2 kg po wczorajszym wzroscie 0,4 kg. Chyba ta sól z makreli i szynki drobiowej tak szybko mnie nie opuści. Wczoraj wypiłam 1,5 lita pokrzywy, 1,5 litra wody i kawy litr. Wieczorem było 60,5 kg a rano 58,1. Więc przez noc rekordowo spadło 2,4 kg. Czarownica mam nadzieję, że imprezka udana ![]() Wszystkim gratuluję spadków i zycze miłej niedzieli ![]()
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 ![]() pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam wszystkie potrzebne produkty ze soba, a nawet jakbym nie miała, to bym spokojnie mogła kupić. Ot, pozwoliłam żeby moje zaburzenia przejęły nade mną kontrolę. Dziś pozwalam sobie jeszcze na luzik, ale jutro biorę się w garść. Bo jak nie... ![]() Jestem trochę przybita, ale mimo wszystko dobrej myśli ![]() A Ty dasz sobie radę na swoim wyjeździe, zobaczysz ![]() Luz, kontrolowany, jest bardzo w porządku.
Rozpasałam się Zrzucam zbędne kilogramy z Mel B. Mam nadzieję, że uda się przeżyć ![]() ![]() Edytowane przez Ayu Czas edycji: 2010-06-27 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pokrzywa? ![]() Od jakichś 2 miesięcy (matura...) włosy wychodzą mi garściami dosłownie - tak jak miałam gęste i zdrowe tak są matowe, słabiutkie i połowa ich została. Tyle co ja wydałam pieniędzy na szampony, odżywki, wcierki, tabletki... masakra. A teraz oczywiście wszystko musiało się nasilić, bo za 2 dni poznam wyniki matury ![]() A może macie sposoby na problemy ze snem? Gratuluję spadków ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za słowa otuchy ![]() Cytat:
![]() Dzięki za info o pokrzywie, warto wiedzieć ![]() Cytat:
Prosta matematyka nie daje mi tutaj spokoju. Wg Dukana powinnam przejść na III fazę 4 sierpnia. Z tym że, niedługo będzie lipiec a ja mam do zrzucenia ok. 8 kilo (wg wyliczeń Dukana byłoby to 6 kg). To jest na logikę niemożliwe w ciągu miesiąca i paru dni. Dlatego tym bardziej mnie to załamuje ![]() ![]() Dziś na II śniadanie zjadłam sobie chlebek z serem żółtym maźniętym musztardą Dijon (bo serek to smaku zbytnio nie ma) i wędzoną mirunę. Na pierwsze był wieśniak z błonnikiem i kawa. Teraz doję zieloną herbatę. Aaa mam pytanie, bo chyba będę miała możliwość wprowadzić w życie ten zamiar, czyli - rano wieśniak z blonnikiem i kawa, potem siłownia a po powrocie porządniejsze drugie śniadanie. Myślicie że to dobry plan? ![]() I witam Ayu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Czarownica gratulację zdanej sesji!!!
![]() Ayu witaj z powrotem ![]() ![]() mi nadal @ się spóźnia, chyba dzis pójde na rolki i wycisne siódme poty to moze wreszcie przyjdzie wczoraj zgrzeszyłam arbuzem......nie było tego dużo ale jednak ![]() i przestałam jesc otręby pszenne zeby przerwac ten zastój bo nie miałam problemów z porcelanką a znó sie ich nabwiłam ![]()
![]() |
#4937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja za to stałam się po wczoraj wielką fanką murzynka ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja wczoraj szłam z TŻem do jego dziadków. Ubrałam się i grzecznie czekałam aż po mnie przyjedzie. Przeszłam obok lustra raz, drugi, trzeci (jest w korytarzu między kuchnią i pokojem a łazienką i sypialnią) i za każdym razem miałam wrażenie, że mam coraz niżej spodnie. W końcu stanęłam przy tym lustrze bokiem, patrze, a tu krok gdzieś w połowie ud, wyglądam jakbym miała mega płaski tyłek, a tam powietrze ![]() ![]() ![]() Emila25 co do pierścionków to też mi zaczynają spadać. Buty tak samo! Ale ja to miałam nogi dosyć mocno spuchnięte, dlatego rozmiar nadrabiałam nie tyle zawsze długością stopy, co jej szerokością |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |||
Rozeznanie
|
Witam Wsjech
![]() Jeszcze mecze moja sniadaniowa makrele - wadze +0.3 od wczoraj ale ostatni dzien warzywek to moze po PP zleci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzis mam zamiar upiec Twoj chlebek, mam nadzieje ze wyjdzie. Bedzie na dluzej i nie bede musiala co dzien piec bulek. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Jestem dziś cała happy ![]() ![]() Zaraz wciągnę pierś kurczaka i jadę na działkę złapać trochę poleniuchować ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Raczkowanie
|
Witam....
![]() A ja się nie popisałam... byłam na wyjeździe i przez 6 dni jadłam jak świnia... ![]() ![]() Teraz muszę to bardzo porządnie odpokutować bo do września muszę zrzucić 8 kg... jestem gotowa na długi zastój i aż mi głupio ![]() ![]() Jak sądzicie jeżeli przez miesiąc spadło 8 kg, to pomimo tych śmieci które zjadłam jestem szansa na spadek jeszcze 8 kg do końca wakacji? (nie wiem jakim cudem ale przez te 6 dni weszło na wagę tylko 20 dag... ale czuję się fatalnie ![]() Tak ja też uczciłam sobie ukończenie szkoły ![]()
22. 05. 2010 - 78 kg przy 165 cm ![]() ![]() Cel - 60 do 1 września ![]() ![]() 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56- 55 ![]() Z Weider'em od 10. 06. 2010 do 22. 07. 2010
![]() Edytowane przez bruunetka Czas edycji: 2010-06-27 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Chudziaki
![]() Dziś czwarty dzień P i pierwszy raz o ciut ciut zeszłam poniżej wagi pouderzeniowej ![]() Za to wczoraj zauważyłam, że spadło mi też z biustu ![]() ![]() Generalnie z brzuszka niewiele zostało, powoli spadam z boczków ![]() P.S. muszę poprzeglądać Wasze przepisy i coś popichcić, bo do tej pory moja dukająca mama z sukcesami rządziła w kuchni, ale.... po wczorajszych nie-do-zjedzenia plackach chyba trochę muszę przejąć pałeczkę ![]()
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
boski serniczek i kawa na śniadanie! to się nazywa dieta ![]() wieczorem będę piekła bułeczki na jutro ![]() a mam pytanie: codziennie się ważycie dziewczyny? ja się trochę boję ![]() ![]()
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ulalala to poszalałaś ![]() baty Ci się należą i tyle ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
22. 05. 2010 - 78 kg przy 165 cm ![]() ![]() Cel - 60 do 1 września ![]() ![]() 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56- 55 ![]() Z Weider'em od 10. 06. 2010 do 22. 07. 2010
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4946 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I tak nie zważę się szybciej jak po ukończeniu PP, nie chcę się załamywać a jestem gotowa nawet na wzrost o 3 kg... ale ja sobie potłumaczę, że to woda i jakoś przejdzie ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wyjdzie na pewno, to tak, jak z tłuszczykiem nabranym przez "tylko kilka dni świąt" ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.lidl.ie/ie/home.nsf/pages...lectric_Mincer kurcze troche droga zwazywszy na to ze uzyje ja raz na 100 lat ![]() a u mnnie waga wciaz krazy ...plus /minus 200gram i tak wkolko .
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj pewnie, że mogą ale nie muszę, moja znajoma na tej diecie nieźle grzeszyła i schudła skiązkowo 1 kg na tydzień, a niektórzy przestarzegaja i ciezej im to idzie, to wszytsko zalezy od organizmu, każdy inaczej reaguje, więc bruunetka sie musi sama przekonać
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i przynajmniej nie jadłam po 21 i piłam po 2-3 l wody dziennie jak się obżerałam... do tego doszły spacery po kilka km. dziennie... no nic zobaczy się za kilka dni co z tą wagą ![]() Tak wiem, że 6 dni to "lekka" przesada ale ta radość ze stopni na koniec roku... ech porąbało mnie widocznie z tej radości, no cóż nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i powiem Wam że to jedzenie wcale nie jest takie smaczne (gdy nas kusi wydaje się, że jest o wiele lepsze) więc niech to będzie dla Was przestrogą ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.