|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
Stringi stringi. Ja też jakoś nie szaleję za nimi, ostatnio kupiłam takie hmmm, więcej koronki niż stringów, że tak powiem i TŻtowi się spodobały, więc teraz tez kupiłam ![]() On woli takie koronkowe bokserki
|
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja to tylko takie koronkowe szorty nosze a TZ za nimi wprost szleje ![]() pupa tak fajnie w nich wyglada
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę na zakupy, muszę kupić sobie sexy kieckę na wyjście do klubu
, może choć trochę mi się humor poprawi...
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Aahhh yeah, I’m back…biczyz.
Tęskniły? ![]() Sweet dostała punkt, nareszcie! Allah Allah ![]() Ja bym Ci bana od razu dała, jesteś aspołeczna! Madame dała Ci ignora? Uuu, Twoje życie nie ma sensu, to już koniec, łykaj Panadolf i do piachu. Żeby tylko mnie takie nieszczęście nie spotkało Tu się zawsze najwięcej dzieje jak mnie nie ma! ![]() A ja sobie na wsi leżałam na trawce, a teraz siedzę w ręczniku i maseczce na mordzie Będem piękna, a co.Ja Cię pierdyknę, też chcę mieć taki związek gdzie okres się zatrzymuje na zawołanie jak kundel, i Tżcik też Ktoś pytał o film Bracia, ja oglądałam, i nawet popłakałam się na końcu
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
Już nigdy nie odbiorę zastrzeżonego numeru.
Znów dzwonił.
|
|
#696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jestem naprawdę w wielkim szooooku okaże się 10.07.. Cytat:
![]() Hej. Niedawno wstałam, zjadłam obiad i biorę się za sprzątanie bo syf okropny.. w ogóle to jestem dzisiaj bardzo smutna.. usłyszałam coś czego nie chciałabym usłyszeć i to z ust własnej matki
|
|||
|
|
|
#697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz rację, bardzo fajnie ![]() Być może zaopatrzę się w takie jeszcze, bo mam tylko jedne czarne ![]() W sobotę idę z TŻtem na zakupy, może wejdę do New Yorkera fajne są tam kompleciki czasem, co prawda nie super tanio, aleeeee... ![]() Chociaż z drugiej strony kupować i nie wykorzystywać (bo okazji zbyt wielu nie mamy) ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Spławiłaś go chociaż czy gadałaś z nim? Daj mi jego nr ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Gratuluję I nie smutaj ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Szatan, Ty moja kochanico :sex:
|
||
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
jego zachowanie jest bezsensu.
![]() Cytat:
![]() i nie smuć się, rodzice czasem mówią rzeczy, których później żałują. |
|
|
|
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
o, szatan wrócił
a ja oglądam moje sekwencje i dalej nie wiem co z nimi ![]() ale idę pisać
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ech.. usłyszałam to przypadkiem jak byłam w łazience a ona rozmawiała, ze swoją koleżanką i kusi mnie, żeby jej się spytać dlaczego tak uważa i żeby powiedziała mi to prosto w oczy.. |
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łudzisz sie, ze nie masz ignora od madame >? Ja pytałam o film "bracia" ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cóż znowu chciał ?---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Co takiego powiedziala, jesli mozna spytac? |
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź bo teraz w tym momencie to ja zaczynam się martwić, że może Madame mnie jednak nie lubi... Ja nikogo kundlem nie nazwałam, o okres chodziło przecie, to było porównanie, wiesz rozumiesz, w końcu polonistka, a zresztą - nie chce mi się dyskutować z Tobą, gdyż uciekasz w złośliwość, i w ogóle to... BDSM! MILF! EOT! czy jak to tam ![]() Janis, Twój były ma coś z głową "chyba", po co wydzwania?
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2010-07-01 o 16:44 |
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też kiedyś coś usłyszałam przypadkiem, rodzice myśleli, że nie słyszę. No cóż, pewnie jest jeszcze sporo rzeczy o których nie mam pojęcia ![]() Myślę, że właśnie lepiej jest zapytać mamę od razu o co chodzi, bo ja trzymałam moją wiedzę w tajemnicy, do niedawna, a męczyło mnie cholernie. |
|
|
|
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
Chodziło mu o kilka moich rzeczy, które u niego zostały, w tym buty, książki, notatki ze studiów. Był strasznie niemiły, chłodny, mówił takim lekceważącym tonem, jakbym to ja zrobiła mu coś złego. Chce mi dziś oddać te rzeczy... Ja też chciałabym je mieć z powrotem, więc je od niego odbiorę, a później - koniec, nie chce z nim rozmawiać, pisać, widzieć go.
![]() Tak, on zdecydowanie nie jest normalny. Gwiazda, ciekawa jestem jakby się zachowywał, jakbyś go zbajerowała jakimiś smsami ;>
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2010-07-01 o 16:50 |
|
|
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj laski laski
Generalnie nie podskakujcie, właśnie przerzuciłam z podwórza do piwnicy dobrą tonę węgla ![]() Jestem z siebie dumna, ręki mi opadywują, ale czuję moc! Niczym pałer rendżers ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Trudno straciłabym kasę, ale wysłałabym mu wszystko pocztą, albo powyrzucała. Albo poprosiła kogoś o to. Zrani Cię, na pewno będzie zgrywał ważniaka. ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Też jestem ciekawa, czy bajerowałby czy byłby wierny swojej nowej pannicy. Generalnie to chciałam jego numer by mu troszkę pojechać, ale wiesz haha. Szatanica jest dobra w te klocki ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Caroline, o której masz jutro obronę, muszę wiedzieć, o której zacisnąć kciuki ![]() Dziewczyny, co zrobić z tą drugą Caroline? Ona chyba definitywnie odeszła z wątku prawda? Myślę, że trzeba ją w takim razie usunąć również z klubu... |
||
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwiazda, chłopaki przyszli do Ciebie ![]()
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
W plusie jest
![]() Opcja z bajerem bardziej mi się podoba Tylko trzeba by było wymyślić jakąś sensowną 'historię', bo inaczej będzie podejrzewał o wszystko mnie ;>
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Sexi flexi, lubię rude
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 12... trzymaj, trzymaj kciuki i nie puszczaj ![]() w ogole wszystkie trzymajcie kciuki bo o 12 bedzie godzina prawdy ![]() postawie Wam zimnego browarka jak zdam
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/1838738/SEX
Tez odnoszę czasem takie wrażenie, a wszystko z winy Szatana! |
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak tam samopoczucie i nastawienie? W dzisiejszej grupie która się broniła była mała wpadka. Prawie wszyscy wyszli z 5 na dyplomie, a jedna z 3, mówiła o czymś czego nie miała w pracy i się pokapowali
|
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Musze sie pochwalic- moje dzieciaki (te, u ktorych mialam wychowawstwo) ryczą za mną, że juz nie bede ich uczyć
ajjj, jakie to miłe. Własnie pisze z moja byłą uczennica. Dzieciaki sa słodkie
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() wcinam właśnie, ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
słodkie A jak z pracą po wakacjach? Dalej będziesz uczyła? Bo jak dobrze kojarzę to byłaś na zastępstwo? |
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
![]() oczywiscie sie denerwuje, ale teraz troszke juz mniej, wlasnie umawialam sie juz tak konkretnie ze znajomymi na popijawe po obronie i az mi sie humor poprawil no i goraczka mi spadla![]() mysle, ze na pytania do pracy bez problemu odpowiem, a z tych 30 pytan to choc po pare zdan ale zawsze buzie otworze ![]() oj to nie za fajnie miala ta dziewczyna
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweet nie chce na razie mówić .. ale bym zjadła sobie loda.. ![]() mam ochotę na McFlurry ale do maka 20km
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Caroline trzymam kciuki!
To wina Szatana na na na na...
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeceny zaczynaja sie juz w weekend mam 40 minut do Mediolanu..a moze przyjedziesz do Pavii? to tez fajne miasteczko ![]() Caroline kciuki masz jak w banku! na pewno bedzie dobrze!!! wracam do nauki ufff!!!! |
|
|
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez uważam, że jak ktoś sam pisał pracę to zda na pewno, nie ma siły że nie. Może akurat wylosujesz takie, które Ci przypadnie do gustu ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() Zawsze biorę z polewą czekoladową i Lionem. Ostatnio wzięłam z czekoladową i tymi cukierkami, nie smakowało mi ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Bo to zła kobieta była |
||
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pracy-na dzien dzisiejszy nie ma szans. Czeka mnie bezrobocie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

?
Weź bo teraz w tym momencie to ja zaczynam się martwić, że może Madame mnie jednak nie lubi...