Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;* - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-07, 08:21   #1981
Enticing92
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*

Cześ łebki ale mi dobrze szłoooo normalnie tak super mi sie jezdzilo;p

ide spac!
Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 09:32   #1982
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
ja Cię Maleńka pamiętam witaj spowrotem

hoe - napisałam komentarz i dodałam
noir - Ciebie przy okazji też dodałam
no wiesz ;/

Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
Cześ łebki ale mi dobrze szłoooo normalnie tak super mi sie jezdzilo;p

ide spac!
ja chyba też zaraz pójdę, bo dzwoniłam do szefa i powiedział żebym nie przyjeżdżała bo pogoda jest niepewna
nie zarobię na tę lustrzankę nigdy

lily wybacz, ale mi się tam podoba jedynie jedna fotka. reszta jest taka... kurde zwyczajna trochę. nie obraź się ok?

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 09:47   #1983
mousedream
Zadomowienie

Hmm a u mnie ładna pogoda mialam z ciocia jechac do Poznania ale skoro tak ładnie to jade z siostra na basen hehe musze wkoncu wypróbować strój:P

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:01   #1984
lily92920
Zakorzenienie

Był tu TŻ, weeeźcie, nie pytajcie co sie działo

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
lily wybacz, ale mi się tam podoba jedynie jedna fotka. reszta jest taka... kurde zwyczajna trochę. nie obraź się ok?
Nie no spoko, ja rozumiem, to była darmowa sesja, więc czego sie spodziewać... Ale dałam, żeby pokazać...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:02   #1985
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
Emdz, Emce- ile juz bierzecie?
ja od pażdziernika ;P

lily - twoj tz jak dziecko sie zachowuje ;/

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:21   #1986
lily92920
Zakorzenienie

Dajcie spokój...
Nie cytujcie:
Przyszedł tutaj, do mojego domu, otwieram i mowie, ze chyba adresy pomylił, poszlam do pokoju, a jego nie ma, patrze stoi przed drzwiami, mówie: "No wjedź!!!" i wciagnęłam go za kurtke, a on: "Nawet nie próbuj..." (chyba myślał, że go zbije ) No i wszedł, ja leżałam w łóżku, moja sis uciekła do sypialni rodziców... No i on usiadł, wział moj komputer, miałam wizaz włączony, ale wyłączył i włączył onet... A ja "pozwoliłam Ci?" i dalej sobie leże, on wziął moją torebke, wyjął portfel i wspypał jakąś kase i mówi, że tu mam 12 zł, reszte jutro dostane A ja, że tyle mi wystarczy itp. I powiedziałam, że najwyżej ukradne reszte, a on "Nie wątpie".(później przyznał, że powiedział tak, aby mi dokuczyć). No i on tak sobie siedział i nagle się rozpłakał... I ja też, bo było mi przykro, że tak powiedział... I zaczał mi mówić, ze go nie szanuje itp. I ja też płakałam w poduszke, on przyszedł objął mnie, a ja go odganiałam, po czym mnie złapał i powiedział, że zrozumiał pare spraw, że mam czasem racje, że jesteśmy inaczej wychowani ale mnie bardzo potrzebuje, bo ma załamanie nerwowe i że chce żebym była przy nim, że mnie kocha bardzo, że jest mu smutno, że teraz akurat wyjeżdzam... No i pogadaliśmy, przytulałam go, on sobie płakał troche jeszcze, dałam mu śniadanie i pojechał do domu...

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez mousedream Pokaż wiadomość
Hmm a u mnie ładna pogoda mialam z ciocia jechac do Poznania ale skoro tak ładnie to jade z siostra na basen hehe musze wkoncu wypróbować strój:P
U mnie pogoda do kitu, pada, jest obleśnie, wiec uznałam, że dzisiaj się spakuje. Podziele sobie ciuchy na: "Włochowe" i "Obozowe", na obóz wezme raczej mini, dekolty, jakieś takie bardziej seksy rzeczy, a do Włoch takie spokojniejsze i tam trzeba mieć dłuższe bluzki i spodnie, bo nie wpuszczą mnie wszędzie... Na basen ide jutro, do nowootwartego hotelu, z TŻ, przyjaciółka i jej przyszłym niedoszłym, może jeszcze z jedną parka i z takim kumplem... Ale o tym kumplu myślimy, wolimy iść "parami"

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-07-07 o 10:18
Stary 2010-07-07, 10:26   #1987
mousedream
Zadomowienie

Może naprawde przechodzi załamanie nerowe... nie wiem ja widziałam jak moj tz płakał jak byłam po operacji nogi i chodzić za bardzo nie moglam bo sie przewracałam ale i tak swoje robilam. i mu zły staneły w oczach jak widzial ze sie mecze to pomagał mi itp jak mogl... i jak raz mu powiedziałam ze to juz chyba koniec z nami.... Ale skoro on sie poplakal to chyba cie potrzebuje Lily teraz to ty musisz mieć jaja i sie nim zajac bo z takiego zalamania trudno wyjsc wiem sama po sobie. dacie rade ale musicie byc silni szczegolnie ty bo on bedzie ci dokuczal po czym plakal ale ty badz silna

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

ja jutro do niedzieli ide do pracy wiec d... a w weekend ma byc cieplo

wczoraj zrobilam tort mojemu misiowi na urodziny... ucieszyl się nawet mi w odpowiedni sposob podziekował hehe

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:29   #1988
Asiek121
Zakorzenienie

siema

mam @ i umieram od wczoraj
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:34   #1989
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
siema

ja tez mam ;/ masakra w lato to juz w ogole ;/

Stary 2010-07-07, 10:36   #1990
lily92920
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=nouva+ring słyszalyście o tym? Bo ja właśnie mam ulotke od gine, tak sobie ją przeglądaliśy z tż i on uznał, że boi się, że mi to wyleci albo popchnie za daleko... No i jest chyba dużo droższe od moich tabsów

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
A ja już miałam i mi się tydz. temu skończył, teraz bede miała, jak wróce akurat z Włoch Więc i na obozie bede miała looz
Stary 2010-07-07, 10:38   #1991
eMCe
Wtajemniczenie

lily - ja chyba przy tabsach zostane ;d jakos mnie te plastry i krazki nie przemawiaja do mnie, moze kiedys ;P

Stary 2010-07-07, 10:39   #1992
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
no mi się właśnie zmniejszyły, kiedyś miałam takie widoczne a teraz jak mam make up to raczej nie widać

ja też oglądam od początku
używałaś czegoś?

haha, wczoraj ciągle sceny łóżkowe a moi bracia akurat przyszli, znów wyszłam na erotomana

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
osz w pytkę, to ja zacznę jeśc te drożdże;p
ale to jest dobre na włosy i paznokcie, a nie wzrost!!

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Zalej je wrzątkiem najpierw, bo surowych sie nie je

E no bez przesady, o czym tak tu znowu piszemy głównie o seksie, ale tutaj chyba zadna nie ma nic przeciwko a z koleżankami to ja zabardzo pogadać bym nie mogła pewnie jakbym miała tz bo ostatnio jak rozmawiałysmy to zaczęły najeżdzać na taka dziewczyne ze ona co tydzien (szok ) uprawia seks ze swoim (szok x2) chłopakiem i ze to ogólnie chyba cos strasznego

Mi sie własnie wagry powiekszaja od wyciskania
uh zacytowałaś mnie trzy razy
a smakują inaczej?
no ale wiesz, jak byś miała gadać tu z koleżanką to byś nie pisała o wszystkim bo byś się krępowała ale i tak bym was chciała poznać kiedyś chociaż ...

jestem nieśmiała

Cytat:
" sierota "
to było do niej, po co ten cudzysłów

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
nanu ja byłam na mikrodermabrazji szału nie było, ale ja nie miałam złej cery

mojej siostry były facet był na takim klasycznym oczyszczaniu, najpierw było dobrze, ale potem nie było
okey, odpuszczam ;/

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość

Była któraś z Was na Openerze?
Sol była!

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:45   #1993
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
lily - ja chyba przy tabsach zostane ;d jakos mnie te plastry i krazki nie przemawiaja do mnie, moze kiedys ;P
Ja też! Tzn. ten krążek jak już, ale wydaje mi się, że przy mojej skłonności do nadrzerek i niestety, ale też zapleniami to nie byłoby dobre rozwiązanie. Czytam właśnie na tym wątku, że dziewczyny mówią, że taki krążek to pożywka dla bakterii itp. A plastrom jako takim nie ufam, wgl mi się w pale nie mieści,jak takie, za przeproszeniem gówienko ma mnie chronić, jakoś tego nie widze Z reszta nie chce też ze względów estetycznych- co bym babci powiedziała? Ze 12 mies. mam tam skalecznie, na ulicy by ludzie gadali, że jaka to ze mnie czarownica, bo mam plaster antykoncepcyjny... Na tyłku miałabym go nakleić?! Przecież rodzice by to widzieli, a w dodatku przy moim trybie ciągłego pływania i moczenia się w morzu/ basenie/ jeziorku myśle, że to by nie przeszło (choć ponoć sie w wodzie nie odkleja...)
Stary 2010-07-07, 11:05   #1994
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość

Wgl czaicie.. Znowu ta sama kumpela zaprosiła mnie nad to jeziorko i tam będzie ten mój nie mój, tzn musi być haha, bo on tam w sumie codziennie jeździ.. Jade tam w czwartek, wracam w niedziele, 3 noce czaicie ?! ooo zgwałce go chyba..
będzie seks!
Cytat:
siema

Cytat:
haha a mi się w ndz skończył ]:->

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
to było do niej, po co ten cudzysłów

Lily, a to na krążki to nie ma jakiegoś określonego wieku?
Nie znam osoby która w wieku 18 lat miałaby krążek

A.. a co do twojego tża, to zupełnie nie wiem co powiedziec, chyba faktycznie jest mu cięzko że jedziesz...

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:20   #1995
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:

Lily, a to na krążki to nie ma jakiegoś określonego wieku?
Nie znam osoby która w wieku 18 lat miałaby krążek
mojego tż kolezanka ma a jest o rok starsza
Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ja też! Tzn. ten krążek jak już, ale wydaje mi się, że przy mojej skłonności do nadrzerek i niestety, ale też zapleniami to nie byłoby dobre rozwiązanie. Czytam właśnie na tym wątku, że dziewczyny mówią, że taki krążek to pożywka dla bakterii itp. A plastrom jako takim nie ufam, wgl mi się w pale nie mieści,jak takie, za przeproszeniem gówienko ma mnie chronić, jakoś tego nie widze Z reszta nie chce też ze względów estetycznych- co bym babci powiedziała? Ze 12 mies. mam tam skalecznie, na ulicy by ludzie gadali, że jaka to ze mnie czarownica, bo mam plaster antykoncepcyjny... Na tyłku miałabym go nakleić?! Przecież rodzice by to widzieli, a w dodatku przy moim trybie ciągłego pływania i moczenia się w morzu/ basenie/ jeziorku myśle, że to by nie przeszło (choć ponoć sie w wodzie nie odkleja...)
widzialam ostatnio babke na plaze i mialam naklejony na posladku , niby przezroczysty, ale nie ładnie sie to prezentowalo

Stary 2010-07-07, 11:23   #1996
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
siema

Siemaaa;p

Wez sobie Majamil kup. To lek przeciwbolowy na zapalenie stawow. Ale zawsze jak mam okres to go biore od siostry bo pomaga po 10 min
tylko lepiej wziac pol tabletki bo cala tabletka ma 100mg.

O 12 przyjezdza ciocia i zastanawiam sie czy sie obciac jakos, czy tylko obciac grzywke a reszta zapuszczac
alee chyba obetne tylko grzywke, szkoda mi wlosow. A koncowki mam zdrowiutkie
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:27   #1997
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
mojego tż kolezanka ma a jest o rok starsza

widzialam ostatnio babke na plaze i mialam naklejony na posladku , niby przezroczysty, ale nie ładnie sie to prezentowalo
ja byłam ostatnio na wykładach o antykoncepcji i gościu przyjechal jakis tam ginekolog z jakiejs uczelni i odradzał te krążki, bo mówił że różne komplikacje sa i bardzo właśnie popierał tabsy.

Stary 2010-07-07, 11:35   #1998
lily92920
Zakorzenienie

MOV - można od 18-40 roku życia używać tego krążka, moja kumpela miała przez ponad pół roku, ale ze wzgledu na kamienie i piasek, czeste infekcje musiała zrezygnowac...

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
ja byłam ostatnio na wykładach o antykoncepcji i gościu przyjechal jakis tam ginekolog z jakiejs uczelni i odradzał te krążki, bo mówił że różne komplikacje sa i bardzo właśnie popierał tabsy.
A ja sie sama babki zaptyałam, powiedziała, że to jest o tyle dobre, że przez wątrobe nie idzie... Pokazywałą mi taką atrape, joj, to jest dosyć duże Ja już jestem do tabletek przyzwyczajona itp. O ten pierścień zapytałąm z ciekawości, bo moja koleżanka włąśnie je sobie chwaliła...
Stary 2010-07-07, 11:41   #1999
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

kurde ja tu tylko wchodze i cytuje 10 stron bez kitu ;d
i w ogóle połowa mi sie nie cytuje
Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Z czym dupa linka?

ten http://www.maxmodels.pl/karlos264.html#zdjecia_do l
jest fajny
łee pedałek;p
Cytat:
Nie cytujcie:
jaki cham ;//
Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
Chcę żeby mi szybko włosy rosły i zjadłam kawałek drożdzy, chyba będę je jeść codzień fuuuuuj !
bleh.. ja by msie porzygała ;d
[QUOTE=niby nic;20513130]Zalej je wrzątkiem najpierw, bo surowych sie nie je

E no bez przesady, o czym tak tu znowu piszemy głównie o seksie, ale tutaj chyba zadna nie ma nic przeciwko a z koleżankami to ja zabardzo pogadać bym nie mogła pewnie jakbym miała tz bo ostatnio jak rozmawiałysmy to zaczęły najeżdzać na taka dziewczyne ze ona co tydzien (szok ) uprawia seks ze swoim (szok x2) chłopakiem i ze to ogólnie chyba cos strasznego

Mi sie własnie wagry powiekszaja od wyciskania QUOTE]
to faktycznie szok
ja też bym nie miała jak z kolezankami pogadać na takie tematy za bardzo ;p
Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
Idę się myc i spac,bo jutro o 6 jazdyyy...Boze w czwartek o 6:15 egzaaaminnnn
zdaszzz trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez zawirowana Pokaż wiadomość
o kurdee
wiedziałam wiedziałm nie sprawdziłam czy ma obrączkeeee sziiit
w pracy może i ładne są ale pozajmowane chyba zresztą ja nie weim xD pierwszy raz go widzialam (chybaa)
ale mam nadzieję że nie geej bo miał oczo***ną koszulkę xD
jak patrzył hmm nie wiem? w oczy xda jak miał paatrzeć?
nie dał mi zniżki bo się system mu popsuł ****a
eee i tak go nie znam ale fajnie pomarzyć sytuacje gdzie klientka wchodzi on jej pomaga zdobywa numer i są ze sobą razem długo i szczęsliwie to tylko w filmach
... myslałam ze bedzie zaraz coś zboczonego po tym wątku już tylko takich rzeczy sie spodziewam
Cytat:
Ej, wiecie co ja zrobiłam? Chciałam odwiedzić kumpele w szpitalu, a mam go pod nosem, wiec kupiłam jakieś łakocie i poszłam na izbe, bo nie pamietałam, gdzie leży, powiedzieli, że jej nie ma w szpitalu, no ale jak z nia rano gadałam i mówiła, że jest... I byłam na nefrologii, neurologii, urologii, a jej nigdzie niebyło... I dzwonie od niej z domu, ona mówi, że jest w szpitalu po drugiej stronie miasta Obiecałam, że ją odwiedze, ale już nie dzisiaj... HAHAHA!

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
zawirowana no co Tyyy.. ; d ja żeby być z chłopakiem musiałabym go naprawdę dobrze znać i być tego pewna na 100 %, bo na byle jakich związkach mi nie zależy, bo jak już mam się w coś wkręcić, to na 100 %.. a doszłam do wniosku, że są wakacje, to się będę bawić.. a TŻ jak będzie chciał to sam się znajdzie..
Si
Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość
jezuu ale mnie wystraszylas haha bo ja kiedys pisalam z takim kolesiem i tez cos na G było... on w ogole se walil konia i gadal ze mna przez telefon. i tez fotograf haha ale on gdzies na mazurach mieszka wiec spoko loko ;d

Ten koleś jest z Giżycka.haha;d
o jaaa nie chciałabym na takiego trafic
[QUOTE=lily92920;20518890]Dajcie spokój...
Nie cytujcie:
/QUOTE]
no moze faktycznie ma jakieś załamanie nerwowe- ale z tym to juz do specjalisty trzeba sie udać

ej w ogóle wczoraj mówie do mamy "mamo jak bedzie dalej padac to przyjdzie do mnie kolega który nie jest moim kolegom bo z nim jestem" moja mama "aa chodzicie ze sobą" ja "no" ona "jak ma na imie' ja 'P.' ona 'a na nazwisko' ja 'i tak nie znasz' ona no powiesz' powiedziałam jej;d ona ile ma lat ja '21' ona "cooo" z takim przerazeniem i potem jednak nie przychodził do mnie i mówie ze wychodze a mama do mnie 'tylko mi się tam nie seksić"
i 22:20 tatuś do mnie dzwoni "gdzie jesteś?? późno już" i ja koncze rozmowe i tż 'co rodzice sie martwią' ja 'noo cos ostatnio za bardzo sie martwią' i cos tam zaczelismy gadać i on do mnie' no ja chyba wiem czemu sie tak martwią' i cos tam powiedziałam mu o tym co moja mama do mnie a on 'no w sumie sie nie dziwie niewiedzą kto i co, powiedz mamie ze nie musi sie martwić' haha
bez kitu ja jednak nie chce miec tż bo mnie za bardzo kontrolują
a on sie bardziej o mnie troszczy niż oni
Stary 2010-07-07, 11:53   #2000
Toriaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość

ej w ogóle wczoraj mówie do mamy "mamo jak bedzie dalej padac to przyjdzie do mnie kolega który nie jest moim kolegom bo z nim jestem" moja mama "aa chodzicie ze sobą" ja "no" ona "jak ma na imie' ja 'P.' ona 'a na nazwisko' ja 'i tak nie znasz' ona no powiesz' powiedziałam jej;d ona ile ma lat ja '21' ona "cooo" z takim przerazeniem i potem jednak nie przychodził do mnie i mówie ze wychodze a mama do mnie 'tylko mi się tam nie seksić"
i 22:20 tatuś do mnie dzwoni "gdzie jesteś?? późno już" i ja koncze rozmowe i tż 'co rodzice sie martwią' ja 'noo cos ostatnio za bardzo sie martwią' i cos tam zaczelismy gadać i on do mnie' no ja chyba wiem czemu sie tak martwią' i cos tam powiedziałam mu o tym co moja mama do mnie a on 'no w sumie sie nie dziwie niewiedzą kto i co, powiedz mamie ze nie musi sie martwić' haha
haha padlam - pogrubione

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
weź mnie nie strasz a mial dobre opinie na MM??
nie wiem,nie czytalam ale to w sumie byl raczej amator.

ej, yes a placilas cos za tą sesje czy free?

Cytat:

Jako miłośniczka koni musiałaś być podwujnie poirytowana...

no mega haha wiesz,jak mój TŻ wzdycha podczas seksu to mnie to podnieca,ale jak obcy facet i to przez telefon.. uhh ,po tym odrazu wywalilam ten numer, numer gadu i w ogole;D a te numery to oczywiscie nie moje, nawet kupilam starter orange za piec zyla to byly czasy buhaha;D

Cytat:
Napisane przez zawirowana Pokaż wiadomość
Ty chyba sobie żarujesz?masz jakiś link do niego ,albo coś?
no taki brzydki ja se z niego pociski robiłam i wogóle buhahah;d
a ten mi pieprzył o jego lasce która go zdradziła że mieli wziąć slub ..on myslal ze jestesmy razem haha masakra, znam jego imie i nazwisko wiec na nk moge pokazac

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:53   #2001
colds
Zakorzenienie

Cytat:
haha, znam to . mi K. wytknął ostatnio godzinę mojego powrotu do domu jak rok szkolny jeszcze był
Stary 2010-07-07, 12:00   #2002
Toriaa
Zakorzenienie

o matko ja też :O

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 12:03   #2003
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mousedream Pokaż wiadomość
Może naprawde przechodzi załamanie nerowe... nie wiem ja widziałam jak moj tz płakał jak byłam po operacji nogi i chodzić za bardzo nie moglam bo sie przewracałam ale i tak swoje robilam. i mu zły staneły w oczach jak widzial ze sie mecze to pomagał mi itp jak mogl... i jak raz mu powiedziałam ze to juz chyba koniec z nami.... Ale skoro on sie poplakal to chyba cie potrzebuje Lily teraz to ty musisz mieć jaja i sie nim zajac bo z takiego zalamania trudno wyjsc wiem sama po sobie. dacie rade ale musicie byc silni szczegolnie ty bo on bedzie ci dokuczal po czym plakal ale ty badz silna
Tylko, że ja wyjeżdzam... Akurat w takim momencie

Dzieki

A Coffi to jeszcze żyje, czy sie na nas gniewa?
Stary 2010-07-07, 12:06   #2004
colds
Zakorzenienie

te które były wczoraj u szczepienia.. boli Was ręka dzisiaj? ;///.
Stary 2010-07-07, 12:07   #2005
ouu
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]hoe - mogę dodać Cię do znajomych na pb?
ty masz photobloga? dawaj mi tu swój nick!
Stary 2010-07-07, 12:09   #2006
emii ii
Rozeznanie

Cytat:
haha moja mama do mnie jak powiedizalam ze ide na dyskoteke bo akuart byla dla licelaistow i mowiue a ona 'a to tacxy co maja 20 ilees lat tez tam beda" a ja no tak mamo tez beda a moja mama taka przerazona
hm gdybym miala tz na poczatku to dla mnie by takie krepujace bylo zeby do mnie przyszedl no ale to sa poczatki pozniej juz wiadomo luz
Stary 2010-07-07, 12:11   #2007
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
trochę :p

Stary 2010-07-07, 12:17   #2008
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie bylam ale jak mialam ta szczepionke to mnie bolalo ;/ i to przez 2 dni albo 3

Stary 2010-07-07, 12:20   #2009
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie bylam ale jak mialam ta szczepionke to mnie bolalo ;/ i to przez 2 dni albo 3
mnie też : D
i wg poprosiłam wtedy pielęgniarę żeby mi wstrzyknęła ją w prawą rękę, bo chcę normalnie pisać

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 12:24   #2010
colds
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie, bo mnie tak s*ka napi**d**a, że koniec ;//.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości