|
|
#1981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cześ łebki
ale mi dobrze szłoooo normalnie tak super mi sie jezdzilo;p ide spac! |
|
|
|
#1982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie zarobię na tę lustrzankę nigdy lily wybacz, ale mi się tam podoba jedynie jedna fotka. reszta jest taka... kurde zwyczajna trochę. nie obraź się ok?
|
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
Hmm a u mnie ładna pogoda mialam z ciocia jechac do Poznania ale skoro tak ładnie to jade z siostra na basen
![]() hehe musze wkoncu wypróbować strój:P
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Był tu TŻ, weeeźcie, nie pytajcie co sie działo
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Wtajemniczenie
|
ja od pażdziernika ;P
lily - twoj tz jak dziecko sie zachowuje ;/
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój...
Nie cytujcie: Przyszedł tutaj, do mojego domu, otwieram i mowie, ze chyba adresy pomylił, poszlam do pokoju, a jego nie ma, patrze stoi przed drzwiami, mówie: "No wjedź!!!" i wciagnęłam go za kurtke, a on: "Nawet nie próbuj..." (chyba myślał, że go zbije ) No i wszedł, ja leżałam w łóżku, moja sis uciekła do sypialni rodziców... No i on usiadł, wział moj komputer, miałam wizaz włączony, ale wyłączył i włączył onet... A ja "pozwoliłam Ci?" i dalej sobie leże, on wziął moją torebke, wyjął portfel i wspypał jakąś kase i mówi, że tu mam 12 zł, reszte jutro dostane A ja, że tyle mi wystarczy itp. I powiedziałam, że najwyżej ukradne reszte, a on "Nie wątpie".(później przyznał, że powiedział tak, aby mi dokuczyć). No i on tak sobie siedział i nagle się rozpłakał... I ja też, bo było mi przykro, że tak powiedział... I zaczał mi mówić, ze go nie szanuje itp. I ja też płakałam w poduszke, on przyszedł objął mnie, a ja go odganiałam, po czym mnie złapał i powiedział, że zrozumiał pare spraw, że mam czasem racje, że jesteśmy inaczej wychowani ale mnie bardzo potrzebuje, bo ma załamanie nerwowe i że chce żebym była przy nim, że mnie kocha bardzo, że jest mu smutno, że teraz akurat wyjeżdzam... No i pogadaliśmy, przytulałam go, on sobie płakał troche jeszcze, dałam mu śniadanie i pojechał do domu... ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-07 o 10:18 |
|
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
Może naprawde przechodzi załamanie nerowe... nie wiem ja widziałam jak moj tz płakał jak byłam po operacji nogi i chodzić za bardzo nie moglam bo sie przewracałam ale i tak swoje robilam. i mu zły staneły w oczach jak widzial ze sie mecze to pomagał mi itp jak mogl... i jak raz mu powiedziałam ze to juz chyba koniec z nami.... Ale skoro on sie poplakal to chyba cie potrzebuje Lily teraz to ty musisz mieć jaja i sie nim zajac bo z takiego zalamania trudno wyjsc wiem sama po sobie. dacie rade ale musicie byc silni szczegolnie ty bo on bedzie ci dokuczal po czym plakal ale ty badz silna
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- ja jutro do niedzieli ide do pracy wiec d... a w weekend ma byc cieplo wczoraj zrobilam tort mojemu misiowi na urodziny... ucieszyl się nawet mi w odpowiedni sposob podziekował hehe
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
siema
![]() mam @ i umieram od wczoraj |
|
|
|
#1989 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mam ;/ masakra w lato to juz w ogole ;/
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=nouva+ring słyszalyście o tym? Bo ja właśnie mam ulotke od gine, tak sobie ją przeglądaliśy z tż i on uznał, że boi się, że mi to wyleci albo popchnie za daleko...
![]() No i jest chyba dużo droższe od moich tabsów ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- A ja już miałam i mi się tydz. temu skończył, teraz bede miała, jak wróce akurat z Włoch
|
|
|
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
lily - ja chyba przy tabsach zostane ;d jakos mnie te plastry i krazki nie przemawiaja do mnie, moze kiedys ;P
|
#1992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, wczoraj ciągle sceny łóżkowe a moi bracia akurat przyszli, znów wyszłam na erotomana ale to jest dobre na włosy i paznokcie, a nie wzrost!! Cytat:
![]() a smakują inaczej? ![]() no ale wiesz, jak byś miała gadać tu z koleżanką to byś nie pisała o wszystkim bo byś się krępowała ale i tak bym was chciała poznać kiedyś chociaż ...jestem nieśmiała ![]() to było do niej, po co ten cudzysłów Cytat:
Sol była!
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z reszta nie chce też ze względów estetycznych- co bym babci powiedziała? Ze 12 mies. mam tam skalecznie, na ulicy by ludzie gadali, że jaka to ze mnie czarownica, bo mam plaster antykoncepcyjny... Na tyłku miałabym go nakleić?! Przecież rodzice by to widzieli, a w dodatku przy moim trybie ciągłego pływania i moczenia się w morzu/ basenie/ jeziorku myśle, że to by nie przeszło (choć ponoć sie w wodzie nie odkleja...)
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() haha a mi się w ndz skończył ]:-> Lily, a to na krążki to nie ma jakiegoś określonego wieku? Nie znam osoby która w wieku 18 lat miałaby krążek ![]() A.. a co do twojego tża, to zupełnie nie wiem co powiedziec, chyba faktycznie jest mu cięzko że jedziesz...
|
|
#1995 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jest o rok starszaCytat:
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Siemaaa;p Wez sobie Majamil kup. To lek przeciwbolowy na zapalenie stawow. Ale zawsze jak mam okres to go biore od siostry bo pomaga po 10 min tylko lepiej wziac pol tabletki bo cala tabletka ma 100mg. ![]() O 12 przyjezdza ciocia i zastanawiam sie czy sie obciac jakos, czy tylko obciac grzywke a reszta zapuszczac ![]() alee chyba obetne tylko grzywke, szkoda mi wlosow. A koncowki mam zdrowiutkie
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam ostatnio na wykładach o antykoncepcji i gościu przyjechal jakis tam ginekolog z jakiejs uczelni i odradzał te krążki, bo mówił że różne komplikacje sa i bardzo właśnie popierał tabsy.
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
MOV - można od 18-40 roku życia używać tego krążka, moja kumpela miała przez ponad pół roku, ale ze wzgledu na kamienie i piasek, czeste infekcje musiała zrezygnowac...
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() Ja już jestem do tabletek przyzwyczajona itp. O ten pierścień zapytałąm z ciekawości, bo moja koleżanka włąśnie je sobie chwaliła...
|
|
|
|
|
#1999 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
kurde ja tu tylko wchodze i cytuje 10 stron
bez kitu ;di w ogóle połowa mi sie nie cytuje ![]() Cytat:
jaki cham ;// Cytat:
[QUOTE=niby nic;20513130]Zalej je wrzątkiem najpierw, bo surowych sie nie je E no bez przesady, o czym tak tu znowu piszemy głównie o seksie, ale tutaj chyba zadna nie ma nic przeciwko a z koleżankami to ja zabardzo pogadać bym nie mogła pewnie jakbym miała tz bo ostatnio jak rozmawiałysmy to zaczęły najeżdzać na taka dziewczyne ze ona co tydzien (szok ) uprawia seks ze swoim (szok x2) chłopakiem i ze to ogólnie chyba cos strasznegoMi sie własnie wagry powiekszaja od wyciskania QUOTE] to faktycznie szok ![]() ja też bym nie miała jak z kolezankami pogadać na takie tematy za bardzo ;p Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=lily92920;20518890]Dajcie spokój... Nie cytujcie: /QUOTE] no moze faktycznie ma jakieś załamanie nerwowe- ale z tym to juz do specjalisty trzeba sie udać ej w ogóle wczoraj mówie do mamy "mamo jak bedzie dalej padac to przyjdzie do mnie kolega który nie jest moim kolegom bo z nim jestem" moja mama "aa chodzicie ze sobą" ja "no" ona "jak ma na imie' ja 'P.' ona 'a na nazwisko' ja 'i tak nie znasz' ona no powiesz' powiedziałam jej;d ona ile ma lat ja '21' ona "cooo" z takim przerazeniem i 22:20 tatuś do mnie dzwoni "gdzie jesteś?? późno już" ![]() bez kitu ja jednak nie chce miec tż bo mnie za bardzo kontrolują a on sie bardziej o mnie troszczy niż oni
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem,nie czytalam ale to w sumie byl raczej amator.ej, yes a placilas cos za tą sesje czy free? no mega haha wiesz,jak mój TŻ wzdycha podczas seksu to mnie to podnieca,ale jak obcy facet i to przez telefon.. uhh ,po tym odrazu wywalilam ten numer, numer gadu i w ogole;D a te numery to oczywiscie nie moje, nawet kupilam starter orange za piec zyla to byly czasy buhaha;Dno taki brzydki ja se z niego pociski robiłam i wogóle buhahah;d a ten mi pieprzył o jego lasce która go zdradziła że mieli wziąć slub ..on myslal ze jestesmy razem haha masakra, znam jego imie i nazwisko wiec na nk moge pokazac
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
haha, znam to
. mi K. wytknął ostatnio godzinę mojego powrotu do domu jak rok szkolny jeszcze był
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
o matko ja też :O
![]()
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki ![]() A Coffi to jeszcze żyje, czy sie na nas gniewa? |
|
|
|
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
ty masz photobloga?
dawaj mi tu swój nick!
|
|
|
|
#2006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hm gdybym miala tz na poczatku to dla mnie by takie krepujace bylo zeby do mnie przyszedl no ale to sa poczatki pozniej juz wiadomo luz
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
trochę :p
|
#2008 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie bylam
ale jak mialam ta szczepionke to mnie bolalo ;/ i to przez 2 dni albo 3
|
#2009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wg poprosiłam wtedy pielęgniarę żeby mi wstrzyknęła ją w prawą rękę, bo chcę normalnie pisać
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

ale mi dobrze szłoooo

witaj spowrotem 
A ja, że tyle mi wystarczy itp. I powiedziałam, że najwyżej ukradne reszte, a on "Nie wątpie".(później przyznał, że powiedział tak, aby mi dokuczyć). No i on tak sobie siedział i nagle się rozpłakał... I ja też, bo było mi przykro, że tak powiedział... I zaczał mi mówić, ze go nie szanuje itp. I ja też płakałam w poduszke, on przyszedł objął mnie, a ja go odganiałam, po czym mnie złapał i powiedział, że zrozumiał pare spraw, że mam czasem racje, że jesteśmy inaczej wychowani ale mnie bardzo potrzebuje, bo ma załamanie nerwowe 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

głównie o seksie, ale tutaj chyba zadna nie ma nic przeciwko
i ze to ogólnie chyba cos strasznego