|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
pokaze zdjecia już po...obraczki odbiore w tym tygodniu... ![]() tż wraca 21 lub 22 a ślub 24 hehe a on nie ma nic ani garnituru ani butów hehe wszystko kupi na szybko... wesela nie robimy zabieramy wszystkich do moich rodziców i robimy w domu przyjęcie i wynajełąm fotografa i zrobi nam zdjecia w cywilnym i w plenerze taka pamiątka bo KOSCIELNEGO z nim nie wezme bo jest rozwiedziony bordowa nie uciskają bo jest pas ciążowy naked21 nie wiem czy dobrze rozumie ale czy twoj EX cie zostawił w ciąży????? |
|
|
|
|
#4202 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
No właśnie też się zastanawiałam nad tym..no bo ja zawsze wiązałam na szczebeklach ![]() Cytat:
neked...jeszcze ja nie pochwaliłm foteczek...jesteś przesliczna kobietką... a ex głupi i tyle jest....nie wart Was dwojga!! malwina..no to chwal się kiecką ślubną!!! A ja dziś przezyłam chwile grozy.. Domiś kąpał się w basenie z kuzynkiem. Ja poszłam na chwilke do wc i została z nimi siostra..w pewnym momencie Domis sie przewrócił i wpadł pod wode.. Siostra go wydobyła ale się zachłysnoł...zaczeła Go klepać po pleckach i naszczescie złapał oddech... Wybiegłam z domu jak usłyszałam płacz Domisia... Boshe..chwilka nieuwagi i moje dziecko by sie utopiło, albo zostało kaleką.... Teraz nie spuszczam Go z oka..mam nauczke........ Siostra tez się nieźle wystaszyła...nie mogła go z wody wydobyć, no i utzymac w rękach bo slizki był.... Czuje ze zawiodłam mojego synka ,,,,, ![]() ![]()
|
|
|
#4203 |
|
Wtajemniczenie
|
aaneczka1984 Nie przejmuj się tak bardzo
Czym go zawiodłaś, tym, że masz potrzeby fizjologiczne? Naprawdę nie zadręczaj się, przecież musiałaś wyjść
|
#4204 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki - ciesze sie, ze Wam sie i moje łóżeczko podoba. Co prawda stan jeszcze surowy, bo planuje fotel kupic (co by karmic przy łózku). I jakis dywan wlochaty moze.
Misiaki sa w lozku tylko do zdjecia, Mały na pewno nie bedzie z nimi spal z kotem mam nadzieje tez nie!Cytat:
Cytat:
Nie kupuje mniejszego spiworka, bo wydaje mi sie ze nie ma sensu. Maly bedzie spal w otulaczku, jakby co mam jeszcze kocyk i kolderke malutka. Choc ogolnie nie zamierzam go przegrzewac, raczej hartowac Spanie w 21stopniach to i tak bedzie o jakies 3 stopnie wiecej niz my zawsze w zimie spimy.Cytat:
Lozeczko moje jest w kolorze TEAK, ale sa tez inne kolory, wiec po prostu poszukaj na All, Amal II i powinno ci wyskoczyc ![]() Cytat:
ale dostal w kosc. Ukochuj go tam mocno, bo sie nacierpiec musial ![]() Ja jak zajade na pupe to cos tam zlapie, ogolnie posladkow nie gole Raczej pomiedzy. Z kremem raz probowalam, ale to chyba nie dla mnieJa wlasnie z jeziora wrocilam Ludzie patrza, ale dzieci jeszcze nie uciekaja, hehe. Jejciu, jak ja kocham WODE!Pomi-po pierwsze GRATULACJE dla mezusia!!! Niezly Asior, wymiotl jak trzeba! Chyba nalezy sie wam jakas kolacja na miescie ![]() Po drugie- fajna ta torba co zamowilas, ja ogolnie tez potrzebuje, wiec bede czekac na Twoja opinie jak dostaniesz przesylke
|
|
#4205 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuziczka Ukocham go baaaardzo mocno, ale jak wróci, a to jutro wieczorem dopiero ... Jeszcze musi się przemęczyć jedną dobę ...
|
#4206 |
|
Zadomowienie
|
Ależ się dziś rozpisałyście babeczki
![]() naked21, sesja cudowna, a Ty jesteś naprawdę piękną kobietą IlonaN2, no no, brzuchol rośnie ![]() Zuziczka, opowieść z kotem mnie rozwaliła ![]() Twoje zdjęcia też ładne: mamusia śliczna, zadowolona A sukienka bardzo ładna. Zresztą, jaka by nie była, to ma być przewiewna i Tobie ma być w niej wygodnie. A z prześwitującymi gatkami sama śmigam po mieście - mam sukienkę, czarno-biało-szarą. I biały pas przebiega na wysokości zadka, więc gatki świtają Ale dla mnie ważniejsze jest, że ten biały pasek z przodu jest akurat na brzuchu, więc mi się dziecię nie nagrzewa tak bardzo Lenka*, a po tso kocyk na prześcieradło? Skoro dzieciątko i tak w rożku/śpiworku będzie. Tylko jeszcze jedna rzecz do prania jak zaleje Sukienka fajna (już kiedyś ją wklejałaś ), ale na obecne upały rękawek to dla mnie za dużo NIKaP-n, zakupy super, kocury też, a Ty wcale nie wyglądasz grubo Co do maskotek, to nie mam pojęcia A też mam takiego misiaczka troszkę przykurzonego...Co do suwaczka ...zegar tyka ![]() gabisun, ochraniacz się przywiązuje niby do szczebelków, ale w sumie, tak jak przywiązała Zuziczka, to przynajmniej nie będzie sie zsuwał mszu, super, że w końcu sobie odpoczniesz od pracy Pomidora, bardzo, ale to bardzo się cieszę, że Twój mąż dostał tą pracę Musiał się wykazać A po okresie próbnym więcej kaski dostanie ![]() Co do zadka, to ja nie golę - nie ma takiej potrzeby ![]() A Twojemu TŻowi współczuję... malwina1204, domyślam się, że stres przed ślubem, jest Ale spokojnie, wszystko pójdzie szybko i będzie cudnie ![]() aaneczka1984, męża normalnie ![]() A "wypadkiem" Dominika się tak bardzo nie przejmuj Kochana anilkadro, a ja tam od razu zrozumiałam o co Ci chodzi z tymi numerami ![]() Dla "przyćmionych" ;P : Lepiej, jak "dyżurne" roześlą swoje numery chętnym, a nie na odwrót ...Jaśniej się chyba nie da
http://www.suwaczki.com/tickers/k0kdwn15x5fj0dze.png http://www.suwaczki.com/tickers/k0kd73sb8eg8gpzu.png Edytowane przez ycnan Czas edycji: 2010-07-12 o 22:08 |
|
|
|
#4207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
NIKaP-n Mpik82 Zuziczka IlonaN2 super brzuszki
![]() naked21 widze ze mialas profesjonalna sesyje my tez sie na taka zdecydowalismy - mielismy robiona w niedziele tydzien temu juz sie nie moge doczekac fotek - a patrzac na twoje wymiekam boskie sa poprostuuuuuu wowcellaris dziekuje ![]() malwina1204 trzymam kciuki za ostatnie przygotowania Zuziczka super lozeczko ![]() malwina1204 ja kupuje jeden spiworek do wozka bede miala kocyk no ale bedzie jeszcze cieplo.. Pomidora niestety sie nie wyglupiam GRATULACJE dla meza ![]() ![]() teraz bedzie juz tylko lepiej![]() kupilam koszule i do porodu i do karmienia jutro wam wkleje ![]() no i juzzzz prawie skonczylam wyprawke.. coraz "lzej" mi na serduchu
|
|
#4209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
babcia tez widze extra kobietka zajmuje sie Tobą i małym i chyba bardzooo wspiera
|
|
#4210 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie pozwolę się traktować jak przedmiot Ale fajnie My łóżeczko dopiero w sierpniu kupujemy. Teraz to już kasy nie ma, poza tym jeszcze nie potrzebne... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już mi złość przeszła, ale przedtem byłam na prawdę wkurzona i zmęczona. Marzę żeby być na chorobowym podczas tego upału, ale nie mogę... Jest sezon urlopowy i obiecałam, że nie pójdę na zwolnienie dopóki wszyscy nie wrócą normalnie do pracki. Cytat:
Ale i tak uwielbiam tam jeździć i bardzo często z tż-tem sobie jedziemy.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Raz mi to do głowy przyszło i tak sobie straszliwie pupę przez to odparzyłam, że dziękuję bardzo za takie atrakcje... więcej tego nie zrobię
|
|
#4211 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na 30 dni przed ślubem, w 3.miesiącu ciąży...Cytat:
![]() zresztą czasem dojdą mnie słuchy, że się komuś pochwalił, że będzie miał syna... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie miałam wyjścia, trzeba było sobie poukładać wszystko od nowa, chociaż byłam pewna że Ł to ten jedyny ostatni. W sumie nadal w głebi serca cos tam czuję, często oglądam nasze zdjęcia i nie mogę uwierzyć, że to się tak skończyło. Ale może kiedyś za 100 lat przyda mi się suknia ślubna, której nawet nie zdążyłam przymierzyć, bo przyszła jak już było po wszystkim A dziadków będzie miał Filipek najlepszych na świecie Cytat:
on chyba jest jednak zbyt głupi, żeby sobie uświadomić, co jest w życiu ważne i wartościowe. Woli się skupić na sobie ![]() Ja tam dupke też musze mieć gładziutką na początku swędziało i piekło, teraz rowek przyzwyczajony do zabiegów ![]() edit: Martucha dzięki sesja ciążowa to super zabawa i jaka pamiątka Koniecznie wklej potem Wasze fotki dziewczyny podczytujecie może wątek lipcowo-sierniowy?? ja tak i stresuję się razem z nimi
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-07-12 o 23:30 |
||||||
|
|
|
#4212 |
|
Zadomowienie
|
Haha
...aż dziwne, że nasze ranne ptaszki jeszcze nic nie napisały ![]() Dzień doberek Kochane
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
jakoś nie mam dziś weny, TZ pojechał znów w trasę.... mi smutno... gorąco... idę dziś do biblioteki po jakieś książki bo oszaleję chyba
|
#4214 |
|
Wtajemniczenie
|
niektóre ranne ptaszki mają od dziś (do końca tygodnia) urlop, więc mogły sobie pospać
) i będę stukać na klawiaturze, bo chcę skończyć pisać ten raport do środy i go odesłać. No a poza tym dziś na 16 do lekarza... Miłego dnia |
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, nie zaglądałam wczoraj cały dzień i prawie 5 stron się nazbierało do czytania
![]() W wielkim skrócie: wczoraj zmieniłam fryz (obcięłam i to sporo), kupiłam kosmetyki dla dzidziusia (Hipp), byłam też w pracy (dziś też muszę jechać)... Może później wstawię tu jakieś zdjęcie... idę nadrabiać ![]() Cytat:
ps. Mój mąż zaczyna jutro nową pracę...
|
|
|
#4216 |
|
Zadomowienie
|
Cze sc dziewuszki
Jade zaraz z TZ na kontrole tego kolana troszkę się boje żeby mu się żaden płyn nie zbierał bo wtedy trzeba odciągać. Wczoraj rehabilitacja udana Dziś go troszkę boli ale to pewnie po ćwiczeniach Ja tez mam dziś wizytę na 14-sta tylko bez TZ pojadę. No nic może na 29 lipca już będzie chodliwy bo wtedy mam ostatnie USG 3D Trzymajcie kciuki za wizyty. Jezu jaki upa ł ja się chyaba rozpłynę ... Aha jeszcze jedno właśnie miałam mieć wypłacone pieniądze z ZUZu za zwolnienie i co?? K**** mój pracodawca ma kontrole i muszę czekać aż go skontrolują a to pewnie się w sierpniu stanie i wypłaca mi za 2 miesiące wrrr
|
|
|
|
#4217 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Upał straszny a ja się zaraz wybieram do Urzędu Pracy postać parę godzin w kolejce prawdopodobnie po to, żeby się podpisać i jechać do domu ... Grrr ... Jak tam nie padnę to będzie dobrze ... Trochę się pocieszam, że wieczorem w końcu Tż wraca z pracy, więc jakoś mi to dzień umila No ale naprawdę nie wiem po co mam tam jechać skoro i tak nikt mnie nie przyjmie do pracy w 8 miesiącu.A no i w czwartek USG
"Pamiętaj: wszystko Ci wolno - ale nie wszystko warto." Edytowane przez bordowa Czas edycji: 2010-07-13 o 08:54 |
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Pomi gratulacje dla mężusia ale pewnie ulga, wreszcie się doczekaliście Malwina nio wcześniej się nie chwaliłaś ślubem czekamy z niecierpliwością na fotki ![]() Aneczka nie martw się, przecież nic złego nie zrobiłaś, Dominiś był pod opieką, nie możesz go mieć na oku 24 godziny na dobę. Najważniejsze że nic się nie stało ![]() Martucha to wklejaj te foty, bo ja już nie wiem w czym ja mam rodzić ![]() Ray u mnie ten misio jest tylko na razie,żeby łóżeczko puste nie stało, grzeje Małej miejsce potem oczywiście rządzi w nim tylko Kinia ![]() A mnie tak strasznie bolą stopy..normalnie pieką nawet rano jak wstanę to mnie bolą Wczoraj poprałam wszystko z łóżeczka i pieluchy, które przyszły, dzisiaj czeka mnie prasowanie ![]() A to mój kocyk za taką cenę naprawdę warto, ciepły i gruby
Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2010-07-13 o 09:01 |
|
|
|
#4219 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Muszę powiedzieć, że jak narazie całkiem dobrze znoszę te upały nogi puchną mi mniej niż w czerwcu kiedy były pierwsze ciepłe dni. Może dlatego, że pije więcej wody? Dziś na 17:15 lekarz, mam nadzieję, że zrobi usg i wszystkie pomiary córy, bo nie miałam usg od 22 maja. Cytat:
Torbę mam podobna przy wózku, też ma wewnętrzne kieszenie, podziałki, i te boczne na butelki. Nawet składanyy przewijak gdyby byłapotrzeba przewijania gdzieś na ławce w parku ![]() Ania no co Ty! Zostanwiałaś Go pod opieką, nie samego! Takie rzeczy sie zdarzają i zdarzyłyby się gdybyś była obok. Nie da się być z dzieckiem 24 h na dobę Cytat:
A po za tym to koniecznie podaj go o alimenty, dlaczego masz radzić sobie sama??? To także jego dziecko. Ale co ma piernik do wiatraka? Dostarczyłaś zwolnienie do pracodawcy i on musi przekazać je do ZUSu wraz z innymi koniecznymi dokumentami (rozumiem, że Twój zakład pracy zatrudnia miej niż 20 osób). Co Cię obchodzi jego jakaś kontrola? Przecież pieniądze się Tobie należą!
|
|
#4220 |
|
Wtajemniczenie
|
A kiedy wam zalezcaja to ostatnie (wazniejsze usg)? nie mowie o tych co sa wykonywane co wizyta.
Ktoras z was tez kiedys pisala o jakims badaniu ktore dobrze zrobic...ale zapomnialam jak sie nazywa ;( IlonaN2 chyba cos sciemnia z ta kontrola, a co ja jedno z drugim wspolnego ![]() naked21 nie wiem czy bys chciala juz, ale powiem ci ze czesto tatusiowie madrzeja jak dzidzius sie pojawi. Moja przyjaciolka dwa lata temu urodzila dziecko. Na poczatku tatus byl zadowolony, robil dla niej wszytsko...... zmienilo sie ok 6-7 miesiaca jak zaplanowali slub cywilny (dzien wczesniej odwolal). Potem caly rok bylo bardzo zle miedzy nimi, ale zmienilo sie jak mala ma roczek. Zaczal zachowywac sie jak tatus, moze zrozumial co tak naprawde ma- super laske i wspaniala coreczke.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/201009085576.html Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-07-13 o 09:05 |
|
|
|
#4221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4222 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszystkie macie śliczne brzuszki
![]() w temacie kotów - moja siedzi całe dnie na dworze... przychodzi się najeść, a wodę ma na podwórku w cieniu... Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś nie mam okazji jechać do Ikei i chyba zamówię na Allegro... Cytat:
A goląc się, kiedyś się pozacinałam ;/ Więc teraz ciacham TAM tylko nożyczkami ;/Cytat:
Ale super ![]() Zuziczka - śliczne łóżeczko ![]() Cytat:
i bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i blisko terminu usg mające określić położenie dziecka (ale to mogą nawet zrobić w szpitalu przed samym porodem).
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- u mnie takie usg będzie na przełomie 33 i 34 tc.
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
naked21 nie martw sie exem grunt ze masz wspanialych rodzicow ktorzy ci pomagaja
![]() a fotkami sie pochwale jak tylko je dostane mam nadzije ze choc w polowie dorownaja twoim gabisun wklejam fotki koszul ![]() od razu mowie ze nie kupowalam nic specjalnego zwykle pizamy na tagru nie chcialam sie "wykosztowywac" bo nie wiedzialam czy na pewno bedzie mi w nich "wygodnie" i tak ta żółta z krotkim rekawem jest do porodu jest jeszcze na mnie troche za duza ale kupilam ja bo w czasie porodu musze miec wygode ruchow przez moj sterczacy brzuch jest tak do polowy uda no i specjalnie wzielam z krotkim rekawem zeby w czasie zmiany pozycji nic u gory mi nie wyskoczylo itd.. (aha i od razu ja wywale po porodzie bynajmniej mi szkoda niebedzie )dwie pozostale sa do karmienia obie sa takie na teraz ale zaraz po porodzie troche mi brzucha zejdzie wiec beda luzniejsze no i co wazne sa na dlugich ramiaczkach wiec szybko mozna wydostac cycola (sprawdzalam - nawet sie gimnastykowalam w przebieralni zeby zobaczyc czy nic mi nie wyskoczy z nienacka )no i kupilam szlafrok bo mam jeden ale z froty taki gruby i stwierdzialam ze dokupie zeby sie nie zapocic ![]() za koszule zaplacilam 30, 27 i 29 zl a za szlafrok 45 wiec mysle ze nienajgorzej
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-07-13 o 09:25 |
|
|
|
#4226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To chyba pani w przedszkolu więcej wychowuje to dziecko niż on, ale mój brat nie widzi żadnego problemu...
|
|
#4227 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Fajny
![]() Cytat:
trzymam kciuki za wizytę ja się w przyszłym tygodniu wybieram na 3d i wprost nie mogę się doczekać.Co do Exa to tak, zgadza się dostanie szansę aby wykazać się jako ojciec i wszystko od niego zależy jak będą wyglądać ich relacje. Dobro dziecka najważniejsze Cytat:
Zobaczymy...martucha: już się nim tak nie martwię, bo co mi to pomoże. A rodziców mam wspaniałych i przyjaciół też Nikt mnie nie zawiódł w ciężkich chwilach czekamy na fotki Klarissa: eh najgorsze że faceci nawet po poważnych, szczerych rozmowach i tak tego nie kumają... Nic nie zrobimy, najlepiej jak najszybciej się pogodzić z zaistniałą sytuacją, żeby nie napsuć sobie zbyt wiele krwi. Ale współczuję bratowej. Ja to przynajmniej nie musialam doświadczyć rozwodu... Dziewczyny czy Wy też tak szybko się meczycie??? Ledwo umyłam łaziekę, wywiesiłam pranie i już padam na klatę Zero kondycji, czuję się jakbym miała z 80 lat
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-07-13 o 09:36 |
||
|
|
|
#4228 | |||
|
Rozeznanie
|
Majeczka- daj sobie z exem spokoj! Nie ma go juz chocby byl piekny jak sto Beckhamow. Nie rozstrzasaj(jesli sie da) i skup sie na swoim pojedynczym zyciu. Ładna miska jesc nie daje, jak mowi moja babcia
Jestes swietna Kobitka i sobie( ze wsparciem rodzicow) na pewno poradzisz. Zreszta rosnie Ci maly rycerz Trzymam za ciebie kciukasy! Cytat:
U mnie dzis wczesnie pobudka. Polecialam na morfologie (IIpietro, brak klimy) Myslalam, ze umre (cisnienie rano 90/50). Zlalam sie potem i czekalam w kolejce w tej duchocie. Potem szybko do domu cos przegryzc i na poczte. Ale upal o 8rano juz mnie dopadl W poczcie w kolejce (I pietro bez klimy) malo znow nie padlam...Biedronke odpuscilam, tam to bym nie dala rady z tabunem babci i dziadkow (bez klimy, parter) Kupilam kilo jagod i wcinam z jogurtem w mieszkaniu (IIpietro, brak klimy) ale sie poprysznicowalam i lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kosmetyki dla Malego tez mi zostaly do kupienia, ale kupie w Niemczech, bo polskie ceny mnie zabijaja... ![]() Najchetniej to bym poszla spac i przespala caly ten upal. Szkoda, ze tak sie nie da
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A oto ja i mój brzusio (29t6d)
Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2010-07-17 o 13:53 |
|
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż np. najbardziej wkurza mnie tym, że jak ja mówię dajmy na to "boję się porodu" to słyszę, że panikuję i przesadzam bo on się w ogóle tym nie przejmuje i będzie co ma być... Taaa, fajnie, szkoda tylko, że to nie jemu "będzie co ma być"... A najlepsze jest to, że jak mu powiedziałam wprost "łatwo ci mówić, bo ty tego nie będziesz przeżywać" to słyszę, że umniejszam jego rolę w naszym rodzicielstwie i jego to boli, że ja tak mówię bo on przeżywa naszą ciążę tak samo jak ja... Ciekawe, że to ja mam żylaki, zaparcia, cukrzycę, hemoroidy, głodową dietę, wszystkie te bóle itd. Ale on przeżywa "Tak samo" w swoim przekonaniu... Taaa - wczoraj to nawet cierpiał z powodu ciąży bo obiadu nie było Kocham go , ale czasem to tak bym mu chętnie wlała za to jego myślenie tylko, że to nic nie zmieni - bo on po prostu tak myśli, tak czuje i inaczej nie będzie. Jaki ładny okrąglutki brzusio
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

wszystko będzie dobrze
I pogoda fajna.
pokaze zdjecia już po...
a te sznureczki to nie powinny być przywiązane do szczebelków z boku?
bo właśnie też miałam dylemat jak to związać i jak są z boku to tak nie sterczą ( przynajmniej u mnie ) widzę też misie królują i czekają na maleństwo 

Czym go zawiodłaś, tym, że masz potrzeby fizjologiczne?
Naprawdę nie zadręczaj się, przecież musiałaś wyjść 
Raczej pomiedzy. Z kremem raz probowalam, ale to chyba nie dla mnie

Odezwali się jednak z tej firmy, w której mój mężuś miał tyle etapów rozmów i tak nam zależało na tej pracy. Proces rekrutacji sie przeciągnął, ale jutro ma być wiadomo co i jak - normalnie mnie nosi, mam nadzieję, że warunki podadzą fajne 

ja się w przyszłym tygodniu wybieram na 3d i wprost nie mogę się doczekać.
Ciekawe, że to ja mam żylaki, zaparcia, cukrzycę, hemoroidy, głodową dietę, wszystkie te bóle itd. Ale on przeżywa "Tak samo" w swoim przekonaniu... Taaa - wczoraj to nawet cierpiał z powodu ciąży bo obiadu nie było