|
|
#2011 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
dziękuje ![]() Puste serce zastąpione paranoją Pozwól, że pocałuję cię ostatni raz Leż obok mnie i wsłuchaj się we mnie będziemy tak leżeć aż lato odejdzie Jak przemoc,
masz mnie na zawsze i na potem Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-21 o 12:45 |
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie wy się wszystkie wybieracie w ogóle, nie rozumiem?
![]() moją małą też kocham. Cytat:
____ Nocą ciemności nie boję się tak bardzo jak własnych myśli Ogłuszyła mnie cisza co wbijała się w serce coraz bardziej, coraz mocniej, coraz prędzej Kaleczymy nasze niewinne serca niewierną miłością .. poprosiłam o kawałek nieba, dostałam niebem w głowę
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno się zmieniłam. Zamknęłam w sobie i utraciłam z wszystkimi kontakt. Taaa, miłość potrafi wiele zdziałać. Każdy Twój gest skierowany do mnie nie pozwala przestać mi Ciebie kochać. Chciałabym, żebyś był tylko dla mnie. Wiem, że tak się nie da, no ale... Pijąc kolejne piwo i kończąc już ostatniego papierosa zdaję sobie sprawę, że chyba potrafię żyć bez Ciebie. Trochę promili i wszystko stało się piękniejsze.
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#2014 |
|
Raczkowanie
|
klękam. poddaję się. tylko dla ciebie maluję paznokcie na zielono. godzina bez ciebie to dla mnie wieczność. ' kręcę ci się po myśli jak kofeina w Red Bullach. '
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
< 3
_mandarynka odwzajemnione <3 xxxLOLKAxxx lofff lofff lofff : d jestem silna i kocham tylko siebie " to musi być miłość jeśli powiesz chłopakowi, że podoba ci się jego koszula, a on później nosi ją codziennie " słońce niebezpiecznie się oddaliło widać tylko czerwień łez coraz bardziej obcy nie chcę tak, nie idź, nie odchodź obiecałeś do cholery obiecałeś, że będziesz już zawsze zniknąłeś jakby cię w ogóle nie było zaczynam się zastanawiać, czy nie całowałam powietrza czy za rękę nie trzymał mnie wiatr a oddechu na moich plecach nie zostawił przeciąg ? rozmyj sie razem ze mną po ścianach wypełnimy pustkę, która wypełnia mnie od rana miałam byc doskonała miałam umieć usunąć się w cień i niczego nie wymagać miałam nie płakać, nie żądać cieszyć sie chwilą, mało mówić, dużo się śmiać ale w końcu i mi czasem braknie sił " i pamiętam jak było tam napisane: 'prawdziwie kocha się tylko pierwszy raz' a pod spodem: 'każda miłość jest pierwsza' " wybijane na blacie biurka nerwowe staccato kiedy zamknę oczy, mam Cię pod powiekami
czas stanął w miejscu - juz zawsze będziesz miał 17 lat, a lato nad morzem nigdy nie będzie piekniejsze kiedy zamknę oczy, nadal siedzę na pomoście i patrze jak odchodzisz nigdy się nie dowiem, co wtedy straciłam ... ale nie żałuję i tylko czasami, kiedy wieje wiatr z północy czekam na dotyk, którego juz nigdy w życiu nie poczuję
|
|
#2016 |
|
Rozeznanie
|
Nie jesteś moją połówką. Jesteś moją całością.
Mam nadzieję, że usłyszę od Ciebie niedługo: 'Ps. Jeszcze o Tobie nie zapomniałem'. Mam urlop od ironicznego zanoszenia się płaczem po każdym ze spotkań z Twoim nieskazitelnym spojrzeniem. Zawsze dostaję po dupie, kiedy jestem szczęśliwa. Myślał: 'Nie napiszę, bo pomyśli, że mi zależy' .. A co, jeżeli ona tez tak myślała?
|
#2017 |
|
Przyczajenie
|
Twoje źrenice robiły się coraz większe i większe aż w końcu nie było widać tęczówek. Tak działo się wtedy kiedy byłeś na mnie wściekły.
Pamiętam twój pierwszy dotyk, taki nieśmiały lecz pełen subtelności ściskając coraz mocniej twoje zdjęcie w dłoni i zanosząc się płaczem. poczucie smaku, nasycenie barw.
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
Najgorsza była świadomość, że tak naprawdę nie było chwili, w której On był Jej. Czy to świadczy o mojej dojrzałości, jeśli świadomie rezygnuję z jego obecności, choć wiem, ile mnie to będzie kosztować?
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2010-07-21 o 13:34 |
|
|
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
odchodzę!
za dużo tu nowych..oczywiście żartuję, sama dla niektórych pewnie jestem "nowa" a opuszczam Was na 11 dni, gdyż wyjeżdżam. na do widzenia wymienię talenty, bez których nasz wątek byłby tylko jakimś tam forum dla kobiet: _ZaagubiOna_ itstoolatex3 kontrastowa0 cornflower_ (jak widzisz, ja też strasznie strasznie strasznie lubię Twoje) impresion (to się pojawiaj częściej!) desiree01 blondii69 Siatkarka18 CaMa rebellious myszka23101 Twoja Kokaina Toogether93 (a wypatrzę, bo ciagle tu czekam na Ciebie) Kofeina w RedBullach boundlessly istny_paradoks _untouched_ grise _mandarynka bajkowa Paralogiczna Sharmila z innej bajki dontgivemenames niewieszjaktesknie myCh agrr CukrowaPanna patrysiowa_ BananowaDelma without_demur agattee nieliczylamwcalesie Guziki xD absorbeed minimum4znaki Martusia1992 Extremalna keeendy (ja wiem, że praca ale bywaj częściej..) the_end matematyczka00 zuzka0 xxxLOLKAxxx LoveYourEyes CookieCrisp absurdalnie KaMa2704 cherry pie Malinowa Girl NieidealnaJa Kinderka13 Mrs Unfabulous xsxs dresowa _Panna_Migotka_ envious patrycjaxpp unpredictablegirl NicNieMusisz Drift ruda wiewiora Pistolecik lucyferowa xxgroszek07xx RobCoChcesz Chocolaaate Zuzka Z karmelowomi otojest caroline060 nydee latin Lolja takagwiazdka kreskowa beautiful_lie daciaaaaa inquiring ciutblizej Magari91 happyend dreams_x33 limitowanaa me9so3horny panna_miodowa RozowaSkeyterka Missi_16 chcialam byc to Wy jesteście tutejszą wartością; dużo Was (i tak pewnie zapomniałam o niektórych, bo tak rzadko bywają). mój notes Was kocha ♥ * kłócimy się, mówię, że nie mam ochoty z Tobą rozmawiać, a Ty po pół godziny dzwonisz do mnie. wtedy ja, od tak, wybaczam Ci. to jest nasza magia gdy mnie całujesz, nie traktuję Cię jak poprzedników, nie otwieram oczu, by sprawdzić, czy Twoje są zamknięte. mam tą pewność, że oddajesz się tej chwili całkowicie. uwielbiam, kiedy mówisz o każdym moim koledze "ten pajac" wtedy widzę, jak bardzo jesteś zazdrosny, czuję, że tak jak ja Ciebie - Ty mnie nie chcesz stracić. więc udaję, że Cię nie potrzebuję, bo zazwyczaj dostaję to, o czym nie myślę, że będzie moje. pewnie teraz leżę na plaży, z telefonem przed nosem. wlepiam ślepia w wyświetlacz, co chwilę upewniam się, że głos jest ustawiony na maksymalnie donośny. ale nie napiszę, mam honor, jestem kobietą, która czeka, ale o tym w twarz nie powie samotność? samotność jest wtedy, gdy kichniesz, a wokół nie ma nikogo kto szczerze życzyłby zdrowia. zostawiam Was z moimi badziewami, i się żegnam. nie cieszcie się zbytnio, jeszcze tu wrócę ze swoim opalonym dupskiem
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-21 o 16:56 |
|
|
|
#2020 | |||
|
Rozeznanie
|
poprostuAsiss- dziękuję ci bardzo. <3 ja ciebie również okradam często.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
okradam ![]() Cytat:
Tak łatwo nie dostaniesz rozgrzeszenia.
Już nie mam sił wybaczać. Świat wokół ciebie się nie zatrzymuje. A ty nie możesz znaleźć własnego przytulnego kąta. Brakuje ci właśnie jego. Tak wygląda tęsknota. Uśmiechem przekuwasz moje serce jak sztylet.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-07-21 o 13:38 |
|||
|
|
|
#2021 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A teraz coś ode mnie : Tych kilka chwil wystarczyło, by zauroczył ją. Gdyby nie ten twój cholerny uśmiech tamtego dnia. I nie będę tłumaczyć się dlaczego jest mi źle. Gdy jeszcze raz powiesz o miłości wybuchnę ci śmiechem w twarz. Bezuczuciowy du*pek bez wyobraźni ...a przecież on miał być inny. Czekała tylko na moment kiedy on zrozumie swój błąd i wróci. Usiądź przy mnie i powiedz, że brakuje ci tych wszystkich przegadanych godzin. Nie mów nic. Ja już wybaczyłam Przepraszam, że takie głupie, ale nie jestem taka zdolna jak wy ;/
![]() |
|
|
|
|
#2022 |
|
Wtajemniczenie
|
to jak rozwaliłam, to teraz będę musiała posklejać
ups. dziękuję. dziękuję Miśku i wracaj z tym swoim opalonym tyłkiem ![]() Tak namiętnie balowali, że dzidziusia zmajstrowali. ![]() Nie ma rzeczy niemożliwych, to tylko ludzie czasem uniemożliwiają sobie wiarę w zwycięstwo. Dla mnie nie musisz być nieomylny, bez błędów ani doskonały, bo: Ja przecież Ciebie lubię!
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
poprostuAsiss, grise, _mandarynka. - dziękować. kocham was ♥
pozwól mi być swoja gwiazdą. ona pląsa. a jej letnia sukienka wiruje okruchami bytu. ale wiesz, że będzie sprawiedliwiej jak odejdziesz Ty. przyjaźń. to jak osiusiać się samemu.
|
|
#2024 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś udzielałam się już na forum, ale z braku czasu musiałam zrezygnować, teraz są wakacje, także powróciłam. Pamięta mnie ktoś jeszcze? ; )
To tylko myśli, mozolnie ukierunkowane. A tymczasem człowiek przestaje być człowiekiem.Dziwne, nieprawdaż? Bo czym stalibyśmy się bez żałowania swoich błędów? Jestem pomiędzy kabaretem metafizycznym, a namiętnikiem. Tęsknota trzyma przy życiu wspomnienia, jest swoistą smyczą, a ludzie są budami dla skomlących z utęsknieniem chwil. Wszystko zaczyna się od marzeń a kończy na oblizaniu warg. Staram się nie martwić o jutro, bo - na dobrą sprawę - nie wiem nawet, co stanie się dziś. Wszystkie puste obietnice, przesiąknięte manipulacją sprawiają, że nawet ból potrafimy zadawać z gracją.
|
#2025 |
|
Raczkowanie
|
'Gdyby miłość mogła decydować o wszystkim.. byłabym teraz przy Tobie.'
|
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wam skarbeczki za każde pochwały i wyróżnienia. <3 ;**.
________________________ Był dziwny. tak,co najmniej dziwny. Postaraj się o mnie,chociaż raz,niech będzie tak jak ja tego chce. Jej twarz śpiewała pieśnią żałobną. Chwila euforii zatrzymana przez nagłą ciszę kłamstwa i zawodu. Sen dla niej był niczym własny prywatny raj z ukochanym na drzewie. chcę Ciebie,chcę takiego jakim wymarzyłam sobie w pokoju marzeń. Wieczorem moje życie przypomina jedną wielką rozsypankę. nic nie musisz... oprócz kochania mnie. Ej chłopcze bądź dzisiaj mym prywatnym kierowcą po mieście chmur. |
|
|
|
#2027 |
|
Przyczajenie
|
"
\"Największym błędem jest udawanie, że to co nas boli, jest nam obojętne\". \"Czasem coś się kryje, przed czymś, przed czym my się kryjemy\". \"Najtrudniejszą w świecie rzeczą jest, dostrojenie się do melodii bytu, uchwycenie jego tonu\". \"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha\". Jeżeli jest Na ludzką podłość i małość, na oschły Boży chłód. Na to, że nic się nie stało, a zdarzyć miał się cud. Na szary mysi strach, bliźniego drogi gest, ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli jest możliwa. \"Nieśmiałość jest wielkim grzechem przeciw miłości.\" \"Kobieta wybaczy Ci wszystko, oprócz jednego: ze jej nie kochasz.\" \"Pytają czy trzeba kochać. Oto nie należy pytać, to trzeba czuć.\" \"Kocha się tylko te kobiety, które się uszczęśliwia.\" \' ciągle ta sama . Wstaję rano ... patrzę w lustro ... i co widzę ?! Widzę tą samą osobę . Tą samą dziewczynę ... tą samą Karolinę . Ta sama prosta ... prosta, a zarazem sztywna dziewczyna . Brzydka . I wciąż ta sama . Nie tylko z wyglądu ... ale i z charakteru . Ta sama i ta sama ! Żadnych zmian ! Żadnych zmian na lepsze ! Wielkie zero . Zero i pustka . Wciąż czuję gniew. Gniew do samej siebie ... chcę się zmienić ... zmienić na lepsze . Mam dla kogo . I to zrobię . Zmienię się ! Wiesz co? \" Żal mi Cie...\" - mówiła patrząc na swoje odbicie... "
Mam nadzieje , że coś wam sie przyda z moich prywatnych zbiorów
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
poprostuAssis
i nie daję rady. tęsknotę widać 'na pierwszy rzut oka'..
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ![]() ____ tak trudno uwierzyć w nasze szczęście .
nie słuchała niczego co brzmiało :Kocham .
|
|
#2030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
badziewiami? nakopałabym ci teraz, ale nakopię ci jak już się opalisz ![]() będzie bardziej bolało ![]() dziękuję ci kruszynko, za tak ogromny zaszczyt. KOCHAM CIĘ, KOCHAM <3 Cytat:
jejku, dziękuję talenciaku. <3 nigdzie nie idziesz kurde! Cytat:
o maaamciu. ![]() ja, tu, pochwalona przez ciebie? o cholercia. ![]() bardzo dziękuję. ![]() każdy musi być w czymś najlepszy. ja jestem najlepsza w niszczeniu wszystkiego co kocham. On. daleko od niej tęsknota codzienna walka życie oddanie miłość dotrwają. |
|||
|
|
|
#2031 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Chociaż już kiedyś założyłam sobie konto na wizaz.pl to dopiero teraz chcę "legalnie" was okradać. ![]() Wszystkie bez wyjątków jesteście super i można wam tylko pozazdrościć talentów ** Może i moje wypociny przypadną wam do gustu _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_ *_ Chciałam być motylem, który usiadłby na twoim oknie, a ty byś go podziwiał Chciałam być słońcem, które opalałoby twoje nagie ciało w upalny dzień Chciałam być twoim telefonem, który zawsze miałbyś przy sobie Chciałam być twoim szkłem kontaktowym, które zawsze siedziałoby ci w oku Chciałam być chmurą deszczową, pod którą tańczyłbyś szczęśliwy ochłodzeniem po upałach Chciałam być kolejną durną lalką u której tylko pociągniesz za sznurek a ona robi co tylko chcesz Chciałam podziękować temu, kto w odpowiednim czasie powiedział mi, że jesteś dupkiem i na ciebie nie zasługuję. Matołectwo zaawansowane nieleczone - nawet to nie oddaje poziomu twojej inteligencji. ![]() Chcąc cię pocałować jęknęłam z bólu...Okazało się, że na twoim miejscu była ściana. Miałam niekontrolowane i bolesne spotkanie z nią....
![]() Uważaj co mówisz - może być to użyte przeciwko tobie Edytowane przez x_truskawka_x Czas edycji: 2010-07-21 o 15:21 Powód: /pomyłka../ |
|
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
3martyna3 - gdzie ty talenciaroo jesteś ? ;* .
![]() latin - 'Chodź pokaże Tobie świat w moich barwach .' 'Silna? Czy po prostu zbyt dumna żeby zrezygnować?'
|
#2033 |
|
Raczkowanie
|
Słodzisz mi... ale nie martw sie lubię jak jest słodko...Talencie mÓj.
*Czekam na dawkę twoich złotych opisów.. Moje bzdury.. Tak bardzo lubię potykać się o twoje ubrania rozrzucone koło łóżka.! Pamiętam jesienny wieczór i mnie u ciebie na rękach.. Tak bardzo płakałam, że cię zawiodłam a ty całowałeś moje mokre czoło.!! Więc chodź i mi powiedz, że mnie nie kochasz, no powiedz, że jestem nikim wśród innych kobiet... Zawiedziona przez los zastanawiam się nad sensem piep.rzonego świata z mężczyznami.!?
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-07-21 o 15:18 Powód: Błąd...zamiast nad było na...:* |
|
|
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
A może powinnam zacząć uśmiechać się do bezdomnych psów?
fatalna imaginacja miłości rodem z miłosnych telenoweli. moje wyobrażenie naszej miłości,było wręcz co najmniej przesadzone. całkiem inny był jego wzrok gdy patrzył w moje oczy i czytał w moich myślach. kochała jego żel na włosach i spodnie opuszczone na dół. jednym oddechem potrafił zdmuchnąć wszystkie nie potrzebne myśli. nie przeszkadzało mi nawet to,że robił błędy ortograficzne i miał fatalny gust. zaciśnij swoje serce i wmów mu,że to co w nim ma to tylko niepotrzebne graty. trzymaj mnie mocno nad krawędzią kiedy zwątpisz puść mnie,nie chcę żyć bez Ciebie. Nie ważne ile i w jakiej jakości,ważne,że moje. |
|
|
|
#2035 |
|
Przyczajenie
|
Masz w sobie 'to coś' co przyciąga mnie < 3
Przepraszasz mnie, a j znów wybaczam...juz nie pierwszy raz. Ta cisza przenika moje serce. Męski szowinista. Nie powiem już nic, nie chcę cię już więcej ranić. Pamiętasz jak mówiłam, że bardzo boje sie pająków? A jednak jest rzecz, której boję się bardziej .. że cię kiedyś stracę. Kiedy jesteś blisko mnie zapominam o wszystkim co złe. Serca dwa, biją mocno tak.. Obiecaj, że będziesz już zawsze. Tobie zaufać mogę, tylko ty tak rozumiesz mnie. Zatrzymać czas, przeżyć wszystko jeszcze raz, lecz inaczej. Kiedyś poczujesz jak spadasz w dół i wszystko się na ciebie wali. A ja będę się śmiać mając swój własny świat. |
|
|
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna 0 chociaż jedna! Miło mi ; )
Tak naprawdę wiele można zobaczyć dopiero w absolutnej ciemności. Słowa dobijają, czyny zakopują. Zatraciła się w przekonaniu, że świat obfituje tylko w pełnoetatowych hipokrytów. Poważnych panów rozmowa złości, gdy panie prawią im o miłości. Czasem nasz umysł i organizm regeneruje się szybciej niż nam się wydaje. Dziś dotarło do mnie, że w XXI wieku cały romantyzm diabli wzięli. Związek to rodzaj sado-maso.
|
#2037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dostałam list, od niej pisała, że już nie wróci, ach ta miłość ... kiedy nocami patrzę w księżyc widzę Ciebie, patrzysz na mnie tak jak wtedy, twoje oczy przepełnione są miłością, po chwili to złudzenie mija, a ja zostaje sama. |
|
|
|
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
ostatnie opisy przed wyjazdem. wracam w niedziele słonka ![]() mama wysłała mnie po bułki do sklepu, ale nie wiem jak przewidziała, że akurat o tej godzinie będzie tam On. pożegnania bywają trudne, wakacje, wyjazdy, jeszcze gorzej, jak kogoś się kocha, a ten ktoś nawet nie chce się pożegnać. bo ten ból został w moim sercu już na stałe. łza monotonnie spływała po jej policzkach. jej czerwona szminka pokazywała, że walczy o swoje. do niedzieli .
|
#2039 |
|
Przyczajenie
Lokalizacja: Daleko od mojego i twojego świata W którym oceany krwawią aż do nieba.
|
witam
![]() jestem tu nowa, i się dopiero rozglądam )Ne zaman ümitle hayata göz kırpsam Çiçekler açsam kapıma dayanır sonbahar Zawsze gdy mrugam do życia z nadzieją Ilekroć rozkwitam, pod moje drzwi gwałtownie przychodzi jesień. Aski Bulamam Ben ![]() nie potrafię znaleźć miłości ![]() Hayaaaaaat, beni neden yoruyosun Życieeeee, dlaczego tak mnie męczysz
And you say, you love me more than everything. and compared to me everything is nothing. __________________ Nie dziel się z ludźmi swoimi problemami, 20% ma to w dupie, a reszta cieszy się, że je masz. |
|
|
|
#2040 |
|
Przyczajenie
|
Kolejne moje beznadziejne ;/
Ona dalej pamięta, że ją kochał. Tego się nie zapomina. Ale nie zapomina się też odrzucenia, które tak cholernie boli i ryje ślad na sercu. Naiwna, zakochana - po prostu ja. - Ona zawsze tak emocjonalnie się zachowuje? - Nie, tylko wtedy gdy kocha. Komplementy z twoich ust - zapomniałam dawno je. Czuła się niezręcznie. Otworzyła drzwi swojego serca, a teraz żałowała, bo nie miała na tyle sił, by je zamknąć. Nie mam pojęcia co to za dziwne uczucie. Czyżby miłość? Otwieram okno i patrzę z nadzieją, że ujrzę twój cień. Wszyscy powtarzają mi, że on nie jest wart moich łez. Bo gdyby był to nigdy nie pozwoliłby mi płakać Naiwna. Czekała aż on wróci. Bez ciebie nie byłoby słońca na moim niebie <3 Tylko ty nie widzisz jak cierpię. Tak bardzo zależy jej .. a brakuje sił. Powiem ci jak bardzo tęsknie, a ty znów wyśmiejesz mnie?. Edytowane przez TajeMnicza15 Czas edycji: 2010-07-21 o 16:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

za dużo tu nowych..

ups.