|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Cytat:
najfajniejsze bylo jak gość po zrobieniu mowi, ze myc, smarowac no i... (patrzac sie na mojego TŻ'ta) póki co nie lizac mi sie w nim podoba to, że widza go tylko wybrancy wszyscy straszyli mnie strasznym bolem - a mnie gilgotalo ;D na wzgorku jest luzik, jak wchodzi w pachwiny to fakt bardziej boli ![]() gdyby nie fakt, że chce byc psychologiem, pewnie mialambym cały rekaw a poki co nie szaleje, bo dopiero do 20 zmierzam, wiec wszystko mam przemyslane. ale jaskolka do 21 urodzin mam nadzieje, ze bedzie ![]() a teraz dukanowsko: robie galaretke ^^ zalalam juz herbatke, poniewaz z powodu zblizajacego sie okresu napadla mnie ochota na slodkie. wiec moge zgrzeszyc, bo jutro juz sam PP ![]() a na obiadek kotleciki orientalne z sosem pomidoro ;D
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. Edytowane przez Variance Czas edycji: 2010-07-31 o 12:31 |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zadomowienie
|
dziekuje Wam bardzo, za dobre slowo, rade, wsparcie
nie wiem jak ja bym wytrzymala bez Was... mam z kim porozmawiac o diecie i nie tylko....ciesze sie ze tu jestem ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() mozna zmieniac i wymyslac wg swojego gustu. podstawa to cyc, jajo, skrobia. na PW z papryka i pieczarkami bylo boskie
|
|
#2763 |
|
BAN stały
|
u mnie zmiana planow, zamiast sernika beda mufinki serowe
![]() strasznie improwizowalam i z sernika zrobily sie babeczki serowo-cytrynowo-cynamonowe sa juz w piekarniku tylko nie wiem ile je piec? dziewczyny jak sprawdzic czy sie upiekly?
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do zmiany miejsca to raczej sie nie da, bo ja chce smoka z owinietym ogonem wokol mojego ramienia
|
|
#2765 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tatuazu nie mam, zawsze chcialam miec cos w stylu jaki ma Variance, w TYM miejscu cos malutkiego i skromnego ![]() ale mam kolczyk w ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() (bo bylam przeziebiona i balam sie brac sama leki wiec poszlam do niego po cos na gardlo i goraczke, stad jego zagladanie do gardla hihi)
|
|
#2766 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2767 |
|
BAN stały
|
dziewczyny ratujcie bo boje sie ze sie spala!!
|
|
|
|
#2768 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyjmowanie leków na serce może mieć jakiś wpływ na dietke?
|
#2769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
a propos rozstepow nawet tych starych znalazlam cos takiego:
Polski Peeling Ziołowy wg metody i patentu mgr Jadwigi Użyczyn jest zabiegiem głębokiego złuszczania opartym na składnikach roślinnych pochodzenia polskiego. Jest to zabieg bezpieczny, nie powoduje uczuleń ani bliznowacenia. Nie złuszcza poniżej warstwy podstawnej naskórka. Może być wykorzystywany na skórę twarzy i ciała. Polski Peeling Ziołowy mogą wykonywać kosmetyczki i dermatolodzy po przeszkoleniu firmowym. Zaletą tego peelingu jest przede wszystkim wszechstronność oraz bardzo konkurencyjna cena w porównaniu z innymi peelingami. Działanie: * Zabieg wygładza skórę ze zmianami typowymi dla cery tłustej, trądzikowej, leczy trądzik, likwiduje efekty potrądzikowe, zmniejsza pory skóry, blizny, przebarwienia, rozstępy skórne, wygładza zmarszczki zarówno u osób młodych, jak i w podeszłym wieku * Likwiduje nadmierne rogowacenie naskórka * Skóra staje się mniej tłusta, matowa, wypryski ropne podsychają i ustępują, nacieki wchłaniają się, zaskórniki znikają, pory zamykają się * Powoduje odmłodzenie skóry poprzez wzmożenie produkcji kolagenu i elastyny a tutaj link( no ale cena jest )http://www.jadwigajk.hg.pl/sklep/pro...roducts_id=311 no i chyba nie mozna samemu robic
start 29.06.2017 The Tapping Solution for Weight Loss & Body Confidence wzrost: 174 cm 79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58 Nothing is Impossible to a willing mind Edytowane przez twinsplus1 Czas edycji: 2010-07-31 o 12:47 |
|
|
|
#2771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tlko że później na to się smaruję kremem ujędrniającym z biedronki... i wierzcie mi lub nie, na mnie działa o niebo lepiej niz eveline ![]() a widok łazienki..... ![]() ja ci nie pomogę... u mnie PW więc gołąbki się dusza ![]() Cytat:
trzeci też mało koniecznie.... choć ostatnio wpadłam na pomysł poprawienia go i muszę tylko wymyślec co z nim zrobić..... ![]() a ja poszłam na zakupy i na spacer.... zachciało mi się do rosmanna iść i...... zmokłam jak kura.... moja starsza córa nie lepiej wyglądała... a młodsza najlepiej na tym wyszła bo zapomniałam z wózka wyjąć folię i akurat sie przydała.....
|
|
#2772 |
|
Zadomowienie
|
sprawdz patyczkiem od szaszlyka jak zostaje ciasto to jescze nie gotowe
|
#2773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wtykasz wykalaczke w babeczke i jak jest sucha to sa dobre, jak oblepiona ciastem, pieczesz dalej
|
|
#2774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mirka - z tymi babeczkami - sprawdź patyczkiem, wbij i jak będzie suchy to już są dobre
|
|
#2775 | |
|
BAN stały
|
Dzieki dziewczyny bo juz w panike wpadlam
![]() Nie wiem co to ja zmajstrowalam, wylaczylam juz piekarnik bo wykalaczka jak ta lala po wyciagnieciu, niech sobie jeszcze w piekarniku posiedza to na wszelki wypadek dojda jeszcze do siebie. Tak to jest jak sie ktos do czegos zabiera a nie ma o tym zielonego pojecia, dzieki temu dukanowi wkoncu weszlam do kuchni i cos dzialam ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Jest tylko jeden minus kwasow, ze niestety po jednym razie nie ma efektow ale np seria po 4 albo po 8 daje piorunujacy efekt! Polecam wszytskim i nie tylko peeling ziolowy ale wlasnie owocowymi kwasami AHA (ta sa alfahydroksykwasy) sa tansze i rownie rewelacyjne
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Zadomowienie
|
zycie jest piekne a Dukan powinien dostac noblem wlasnie upieklam Murzynka po dukanowemu (przepis w przepisowni na str 6) jezuuuuuuuuuuu ![]() a niech sobie jedza te majonezy i inne ziemniaki... ja mam murzyyyyyynka..... <polecam piec troszke krocej, wtedy srodek nie jest suchy tylko mooookry i taki pyszny....>
|
#2777 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam dylemat - sernik, murzynek czy babeczki serowe
|
|
#2778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2779 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poza tym pomyśl, że zawsze możesz zostać wtedy spoko babcią ![]() wnuki się beda Toba chwalic! Cytat:
tak samo, ma juz gotowa kalke, zrobil lozko i tak: "to sciagaj majtki" i znow patrzy na TŻ, i chwila wachania "jesli on mi nic nie zrobi" bylo wesoło ![]() Cytat:
bo jak na zastepstwie bylam u faceta (ktory zreszta byl o wiele bardziej delikatny i wgl ) to sie pytal gdzie i ile dalam, bo jego narzeczona tez chciala cos sobie wydziarac ;Pchyba sie przeniose do niego ![]() Cytat:
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
||||
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli można ten chlebuś jeść na P i P+W jutro będę pichcić ![]() Wielkie dzięki za przepis
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mam jeszcze pytanie odnosnie cen tatuazy w Polsce, bo tutaj to jakas porazka
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja za swoje 4 literki, takiej średnio malej wielkosci zaplacilam 120 zł. i to z rabatem za ladny usmiech ![]() a tak to roznie. z tego co sie spotkalam, to sesja (ok.4-6 godz) rysuja sie od 600-800 zł ![]() zalezy, kolor, cieniowanie, jaki salon. ![]() jejuuuu, ratujcie! właśnie tata i wujek zajadaja sie tu jedzonkiem z mojej ulubionej chinskiej restauracji! jak to pachnie! >.< ide zaraz robic klopsy, bo sie rzuce na sajgonke
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. Edytowane przez Variance Czas edycji: 2010-07-31 o 13:52 |
|
|
|
|
#2783 |
|
Rozeznanie
|
Duk duk
![]() polecam na obiadek na PP bułke grahamke z mkrofali, na to sznycla bez panierki oczywiscie (coś ala orientalne ale troche skąpiej ) i smażony bez tłuszczu i na to wszystko wieśniak wszystko z dużą ilością przypraw mniami mniami bułkę przekroić na pół dać po jednym sznyclu i na to wieśniak jeść widelcem hehe ja tak właśnie zjadłam a teraz ide na spacerek się poruszać trochę dla zdrówka ![]() Buziaki
|
#2784 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie wspaniale dukanki
od dwoch dni nie umialam wejsc w przepisy a od wczoraj to juz porazka mozilla nie otwiera mi wogole forum Pozdrowionka dla wszystkich dukaneczek ciesze sie z waszych spadkow przy was sie mobilizuje
|
|
|
|
#2785 |
|
Przyczajenie
|
Dziś drugi dzień.... Powiedzcie mi kochane Dukanki czy dwie średnie parówki drobiowe na śniadanie, to dużo czy mało? Popijane jogurtem naturalnym?
|
#2786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest link do przepisowni (tylko przepisy na naszej diecie) idz do strony nr 6 i tam jest ten murzynek
|
|
#2787 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja sama musze przyznac ze na poczatku stazu jak wykonywalam te zabiegi to tak bylam zestresowana i przestraszona ze lal sie litrami ze mnie pot! Tragedia byla. Teraz tego juz oczywiscie nie mam, ale skupienie musi byc maksymalne, wystarczy moment zagapienie sie i niestety ale klopot ma sie ogromny! Ceny sa rozne wszytsko zalezy od salonu i producenta kwasow, ja pracuje na firmie NATINUEL i sobie chwale. Przykladowo w Lublinie 1 zabieg z maska algowa na koniec waha sie od 100 do 200zl. Aleksandra_M Ja to jestem chyba jakas slepa! Matko wchodze i nie widze!? Chyba ze w przepisowni ten murzynek sie inaczej nazywa? ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Edytowane przez mirkaaa Czas edycji: 2010-07-31 o 14:25 |
||
|
|
|
#2788 |
|
Przyczajenie
|
niedoczynnosc z tego co wiem ( dlatego tez dlugi czas nie umialam schudnac ) u lekarza bylam dostalam tabletki i jakos przerwalam leczenie ale w zeszlym tygodniu bylam na badaniach i nie ma poprawy bo jak ma byc jak sie nic nie bierze
oddalam krew i czekam na nowa recepte.Lekarz sam mi powiedzial ze moja waga sie czymie w jednym miejscu i nie chce spasc. Ale mysle ze z Wami uda mi sie cos zrzucic
|
|
|
|
#2789 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Mam nadzieję, że nie zlinczujecie mnie za takie pytanie....
![]() Czy palenie (i nie mam na myśli papierosów ) wpływa jakoś niekorzystnie na dietę?Mam na myśli okazjonalne palenie - powiedzmy max 2-3 razy w miesiącu (a statystycznie to nawet dużo, dużo rzadziej). To jak to jest ?
|
#2790 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem co sie stalo z tym przepisem... wcielo go gdzies.
ale tu jest ten sam http://redandpale.blox.pl/2010/04/Murzynek.html
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Myślałam, żeby niżej zrobić, ale wstydziłam się zdjąć majty
Ale to strasznie uzależniające jest, ja jak mi robił to myślałam 'nigdy w życiu, taki ból', a jak wróciłam do domu to zastanawiałam się jaki będzie następny
wszyscy straszyli mnie strasznym bolem - a mnie gilgotalo ;D na wzgorku jest luzik, jak wchodzi w pachwiny to fakt bardziej boli 
nie wiem jak ja bym wytrzymala bez Was... mam z kim porozmawiac o diecie i nie tylko....

)

bułkę przekroić na pół dać po jednym sznyclu i na to wieśniak jeść widelcem hehe ja tak właśnie zjadłam a teraz ide na spacerek się poruszać trochę dla zdrówka
przy was sie mobilizuje