|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Kochana już Ci współczuję! Ja miałam 50 kilka stron w tej części i kilka w poprzedniej. W miarę ogarnęłam, ale i tak nie czuję się do końca na bieżąco...
![]() Ale urlopu zazdroszczę! Ja dopiero wróciłam, a poszłabym jeszcze raz bardzo chętnie!
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Mam nadzieję, ze niespodzianka
![]() i radosna nowina dla nas ![]() Daysy fartem było, ze w ogóle udało nam się wsiąść, taki była zabity ludźmi, ale tak to jest jak połowa wagonów zarezerwowana dla kolonistów. A propo w jednym przedziale jechały dwie pary z 3 dzieci (pół roku, dwa lata i 3-4 - tak na oko) - w życiu na żywo nie widziałam takiej patologii. Wódka lała się strumienami - kłócili się - wyzywali - Ty szmato, k**wo, ch** Ci w dupę , w mordę w piz**ę. Napłuł na tą dziewuchę, ona się darła, bili się szarpali i wszystko przy tych dzieciakach - ci faceci to takie wydziergane pompki - masakra. A potem chodził jeden i sępił od ludzi picie - bo wszytsko poszło na przepoje, biedne dzieciaki nie miały co pić. A dziewuchy tylko fajki. I tak sobie pomyślałam, ze życie jest cholernie niesprawiedliwe - jaka przyszłosć czeka ta dzieci - czym one sobie na to zaslużyły
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy, dzięki, ale my się na razie nie przeprowadziliśmy do własnych 4 katów tylko do mojej mamy
od soboty śpimy u niej i na razie próbuję sie rozpakować, ale pisałam jaki miałam przesadzony weekend więc jeszcze stoją pudła na środku i nie wiem gdzie co mam... np. dzisiaj nie mogłam znaleźć czystych majtek no i mam na sobie baaardzo sexi koronkowe Na razie jest o.k. Mama cieszy się z tego mieszkania, gadamy cały czas o remoncie, co jak zrobić mam nadzieję, że tak będzie przez najblizsze miesiace bo kiedyś praktycznie ,,uciekłam" od niej na wynajmowane mieszkanie- a teraz po 4 latach wróciłam , ale z mężem
|
|
|
|
#1804 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi to nigdy nic nie wiadomo
![]() Ja tam liczę |
|
|
|
#1806 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1807 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiadomo zawsze będzie kochał Sylwię, ale żyć trzeba dalej Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też kochana
|
|
|
#1808 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Chcemy mieszkanie z rynku wtórnego ale w nowych blokach a nie takich po 30 lat budowanych z płyty.
Cytat:
A ze mnie taki stresior wielki Jak się ubrać? Myslę aby tak na obronę tzn biała bluzka, spódnica z podwyższonym stanem , buty na obcasie. Czy to aż za bardzo na galowo?? Cytat:
![]() Zaraz ci toi w skrócie na pw opiszę ![]() Cytat:
Cytat:
Oj tak rocznica wypadła fajnie W w ogóle nawet ciocie z innych miast do nas dzwonili (albo do rodziców jak nie mili nasze nr tel) i składali zyczenia. Bardzo byliśmy zaskoczeni. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
No bo przecież o to mi chodzi
Majstrujcie ![]() A w kwestii moich staranek odniosłam gromny sukces, nie mam pojęcia który mam dzień cyklu i kiedy mam dostać okres. Po 11 cyklach czekania i leczenia jestem dumna z siebie, ze mi się udało. Toż to prawdziwe wakacje Odpoczywam psychicznie
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ja dopiero doszłam do siebie po porannym pobieraniu krwi godzine lezałam na kozetce i we 4 probowały mi krew pobrac i utoczyły całe 2 cm krwi myslalam ze mnie zlinczują ludzie w kolejce jak wychodziłam chwiejnym krokiem w koncu poszły po jakas starsza kobiete i dopiero ona odrobine pobrała rece mam sine chyba z 10 dziur po strzykawkach i jeszcze jak wracałam do auta to po drodze padłam i z auta juz dzwoniłam po meza zeby mnie odtransportował do domu sie chłop wystraył powiedział ze ostatni raz poszlam sama no nic ide nadrabiac...
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anika a dlaczego Ci nie mogli pobrać tej krwi?? |
|
|
|
|
#1812 |
|
Wtajemniczenie
|
Co znaczy że się udało Scio?????
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1814 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tobie gratuluje.. poki co przewy w liczeniu itd.. trzymam kciuki zeby to byl przelom Cytat:
remoncik i na swoje![]() Cytat:
![]() to mialas przygody.. nastepym razem od razu z mezem prosze isc ![]() ![]() aha wozek sprawny caly wszystko ok jestesmy bardzooo zadowoleni aczkolwiek nie ma prasolki ale juz tam pisalismy
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
bo ponoc mam za cienkie zyły i nic nie widac i za kazdym razem jak sie wkłula i ciągneła o mi reke rozrywalo bo nic nie leciało a on ciagnela... i tak kilkakrotnie masakra juz mi słabo jak s pomysle scio gratuluje odpoczynku i trzymam dalej kciukaski![]() a co do tej rodziny o niestety w patologiach takie zachowania to normalka ![]() ssr mowiąc o trojeczce miałam na mysli ciebie mnie i magialene ![]() taka zaciążona święta trojca
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak sobie myslę, jak zadadzą mi pytanie jakich zarobków się spodziewam to ile tak mniej więcej powinnam powiedzieć?? Czy można powiedzieć, że nie jestem teraz na czasi ile zarabia nauczyciel stażysta??
|
|
|
|
|
#1817 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() w laboratorium chemicznym w hucie. Cytat:
A sąsiedzi nie ma co, porażka. Ale co tam, miejcie ich w nosie i nie dajcie się. Dzięki wielkie i trzymam kciuki za Was Cytat:
Cytat:
Tak trzymać. Ja ostatnią @ miałam 30maja a dopiero 7lipca się skapnęłam, że już powinna być.Cytat:
Małż mnie zostawił i pojechał na grzyby i ryby (już dął znać, że pomimo deszczów w lesie sucho i grzybków nie ma ) A ja leżę i miałam zamiar spać, ale trawę mi spółdzielnia kosi pod oknem od dobrych 2godzin i szlak by ich trafił![]() Byłam dziś w księgarni, chciałam sobie kupić jakąś porządną książkę o ciąży, porodzie i w ogóle dzieciach. Ale tyle tych pozycji, że masakra. Możecie coś polecić?
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
SSR szkoda, że kodeks tego nie obejmuje. Przynajmniej macierzyński byś miała.
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o takim stroju na obronę??
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Nie raczej nie, nie liczę na to, ze się uda bez leków. W każdym razie po 10 miesięcznej obsesji na temat dni płodnych, objawów, terminów okresu taka niewiedza działa na mnie kojąco. Choć o dziecku nie udało nam się zapomnieć o to co nam wyszło z zabawy pt dorysuj dalej, a zaczęło się od tego ze ja narysowałm kółko, Mariusz promyczki, a dalej poszło |
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1822 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super zdjecia fajny masz ten kolorek i sukienke tez a tesciowa .. wiesz moze jest tym typem kobiety ktory szybko sie zlosci a jeszcze szybciej jej przechodzi? ![]() Cytat:
![]() milego wypoczynku Cytat:
szkoda dzieciakow i tyle ![]() trzymam za Was kciuki
|
|
|
#1823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Scio no brawo! Na reszcie. Przyda Ci się takie odpoczynek! Teraz nic tylko dużo się przytulać kiedy tylko macie ochotę bez liczenia dni, temperatury, godziny itp. Brawo! Cytat:
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2010-08-02 o 17:47 |
||
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta myślisz, ze ja muszę znać podstawę programową, tzn co dziecko w każdej klasie musi znać itp?? Chyba nie?? |
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukały w nadgarstku... i tez lipa nic nie znalazły
|
|
|
#1827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czeeeeeść
|
||
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Biedulo, ja na szczęście(
) na wierzchu dloni mam dość widoczną (jak na mnie) żyłę.Ale mam to po mamię - jej w szpitalu pobierali z pachwin, bo nie mogli znaleźć, dopiero po 30-stce zaczęły się pokazywać. Gucia
|
|
|
|
#1829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja ma na oku dwie TZ mi pozwolil je kupic.Ale co z tego skoro zobacze je dopiero jesiesnia bo wysylka do PL tylko![]() A ktore Ci sie podobaja? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czesc ![]() A ja dzis zrobilam pierwsze jesiennie zakupy Wiem ze jest lato ,ale kolekcja jesienna juz w sklepach i ciezko bylo sie oprzec ![]() madzialenka wydaje mi sie ze ten stroj jest jak najbardziej odpowiedni ![]() Dziewczyny tez tak macie ze jak piszecie w innych wątkach to jakos ciezko tam sie wdrozyc zdazylo mi sie to juz pare razy ,ze moje posty pozostaly niezauwazone
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-08-02 o 18:12 |
|||
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Ni smutaj się Atomufko, czasem fakt ciężko się wdrożyć... może napisz że prosisz o odpowiedź...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

od soboty śpimy u niej i na razie próbuję sie rozpakować, ale pisałam jaki miałam przesadzony weekend więc jeszcze stoją pudła na środku i nie wiem gdzie co mam... np. dzisiaj nie mogłam znaleźć czystych majtek
no i mam na sobie baaardzo sexi koronkowe
mam nadzieję, że tak będzie przez najblizsze miesiace

[*]

a najlepiej, ze to szkoła 10 min piechotą ode mnie - praca tam to marzenie, którego nawet nie brałam pod uwagę. Ale dobra... nie nakręcam się.
jestem po 5 godzinach przerywanego snu