|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
http://solidna-apteka.pl/vicks_foreh...gn=direct_linkCytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1682 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
kurde... ale żeście naprodukowały...
powolutku bedę nadrabiać te 13 stron od dnia wczorajszego Cytat:
przecież dzidzia ma wygięty kręgosłup w takiej chuście a poza tym słyszałam o kilku przypadkach uduszenia dzidzi przez złe zawiązanie bobasa... ja jestem raczej na nie...bordowa gratuluję wejścia w 9 mc już bliżej niż dalejmartynka81 przypomniałaś mi, że muszę iść do dentysty... Majka232 ja zabawek maluszkowi nie kupuje na początek... napewno dostanie od ciociów i wujków zaraz po narodzinach i rośnie brzuszek jak szalonyninaad biustonosze to twój konik chyba ja nigdy nie miałam problemu z doborem, znalazłam sklep z gorseciarką, która jest świetna w swoim fachu... lubię u niej kupowaćczarnaelizabeth chłopaki pewnie na medal się sprawowali....? abz super, że glukoza wyszła dobrze a wizyta u fryzjera... miód na serce tifio ślicznie wyglądasz, a dziecko to chyba z kapusty będzie... ![]() Weronisia miło cię "przeczytać " po dłuższej przerwie mimo kilogramów( która każda z nas ma więcej, ja mam już 16 na plusie) bardzo ślicznie wyglądasz... mam wrażenie, że wszystkie te kilosy poszły w Paskalka ![]() malwina1204 ... przeuroczo wyglądaciedra ze mnie mąż się codziennie śmieje jak próbuje wstać z łóżka, a jaki ubaw ma kiedy muszę założyć rajstopy... normalnie boki zrywać brzuszek śliczny kasienka kamień z serca, że to nie cholestaza... uff... naked Filipek jest super fotogeniczny...a koszula dla maluszka poprostu wypas cellaris ściskam Pomidora ale cie wykiwała ta koleżanka... a to zołza... dawaj ja to ![]() Kalex powodzenia u okulisty ![]() Zuziczka mnie to ręce i cycki opadają jak widzę takie głupoty... normalnie aż przełączyłam kanał, żeby się nie denerwować na wariatów.... a co do pracy i wychowania dzidzi to zawsze coś się wymyśli, żeby to jakoś pogodzić... Klarissa niebieska kiecusia naprawdę przeurocza aaneczka ty to masz przechery... jak nie mama to mąż... a z tym prezentem to trochę przesadził i jeszcze wszystko na twojej głowie... nic ci nie pomożeja tez jestem z ciebie dumna, że nie podałaś mężusiowi tego jedzenia... niech cierpi jak chciał... i brawo za zdecydowanie o własnym prezencie![]() justysia gratuluje zostania ciociąania13.03 ja cie zaraz zmotywuje... cie znajdę łobuzie...ja już nie dam rady dzisiaj... już mnie kręgosłup nawala idę się położyć...
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png |
|
|
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
Zuziczka!
Nie martw sie Moj cudowny nastrój własnie prysł jak banka! Rozbierajac sie do prysznica zauwazyłam u siebie 7 roztepowych brzydkich fioletowych pregów ... nie zgadniecie gdzie?! Na.... Po prostu nie moge w to uwierzyc! W zyciu sie spodziewalam ze rozstepy mogą pojawic sie u ciezarnej na pośladach!!!! Tym bardziej, ze co jak co ale w tyłku to ja nic nie przytylam!!!! Fakt tez ze tam sie nie smarowalam, no bo w takim razie musialabym sie smarowac od czola po piety, skoro to cholerstwo moze wylezc wszedzie! Ale jestem zła!!!
Jestem, bo fotografuję.... ![]() http://martalipinska.blogspot.com/ _________________ fotografia rodzinna, noworodkowa, niemowlęca, ciążowa i ślubna Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-08-04 o 22:22 |
|
|
|
#1684 |
|
Rozeznanie
|
Zuziczka - trzymaj się kochana
Witaj Dziuba ![]() a ja zmykam spać, dobranoc |
|
|
|
#1685 |
|
Raczkowanie
|
Martucha gratulacje!
Tak sobie właśnie ostatnio przypominam jak wyglądał jasio po porodzie i te małe bodziaczki... dziwne uczucie mieć znowu takiego małego zapuchlaczka. Ja używam od początku żelu hippa i do smarowania lipikar, cetaphil lub coś z biodermy. Ostatnio odkryłam olejek morelowy. Fajny jest i nie ma problemu jak dziecko weźmie do buzi. Witam wszystkie nowe kobitki. mszu ja też miałam w poprzedniej ciąży na pupie, ale smarowałam elancylem i zniknęły. Edytowane przez tulumka Czas edycji: 2010-08-04 o 22:36 |
|
|
|
#1686 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki,ja tez spadam do lozeczka-zeby sie wiercic pol nocy,bo nie moge sie wygodnie ulozyc
|
|
|
|
#1687 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Jest o tym nawet cały wątek na poczekalni (albo mamie z klasą).
Mi się wydaje że to zwykła gumowa zabawka jakich było sporo w naszym dzieciństwie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli po raz kolejny co lekarz- to opinia. Cytat:
A lekarz powiedział CI jaka może być przyczyna? Podejrzewa łożysko? Musi być dobrze, trzymam kciuki. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Albo masz w domu coś co Cie podgryza... Moja w 31 tyg i 2 dni miała 1708 g łączę się w bólu i wściekłości ja mam w nich cały brzuch...a tak dbałam.... ohyda..... codziennie jak patrze to jestem w szoku .Na tyłku łatwo będzie ukryć, jeśli Cie to pociesza....
|
|
#1688 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zuziczka, kochana, to, że mały nic nie przytył nie musi nic złego oznaczać A kciuki mocno zaciśnięte ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ninaad, jeśli krostek jest faktycznie więcej, to jak najbardziej idź do lekarza. Tymczasem smaruj może żelem Fenistil i pij wapno. Może to coś pomoże. aaneczka1984, moje Słonko w 31t 3dniu ważyło 1,45-1,70 (badane na dwóch różnych aparatach USG, więc nie wiem któremu wierzyć bardziej). A wliczając błąd w pomiarze pewnie gdzieś po środku Ale mój syncio to z tych mniejszych. Twój jest raczej w normie mszu, Dobrej nocki mamusie |
|||
|
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
Od rana martucha niezłe wieści dała to i produkcja jaka, nadrabiam i piszę...
gabisun, nie ma za co Widać moje komórki mózgowe jeszcze do końca się nie skurczyły A miałaś przez te dwa lata jakaś kontrolę drogową? Moja jest pulchna odkąd zaszłam w ciąże, więc gdzie te żylaki? asia-23, no to mała się spieszy, ale jeszcze musi posiedzieć w brzuszku, bo to zdecydowanie za wcześnie na wyjście. Trzymaj ją tam mocno. mszu, uszy do góry. Dzidzia poczeka na tatusia ![]() ycnan, to przeżyłaś dziś kochana chwilę grozy. Dobrze, że to nic poważnego, ale lepiej niech maleństwo jeszcze posiedzi. Pomidora, nie będziesz ryczeć - za duża jesteś! Najważniejsze, aby Tymek był zdrowy, a my jakoś sobie poradzimy... Ja muszę spakować tylko rzeczy dla siebie, a dla mego młodzieńca dowiezie Tż, bo potrzebujemy tylko oliwkę, krem na odparzenia, pampersy i chusteczki nawilżane, a ubranko dopiero na wyjście, więc niech sobie spokojnie leży w domu i czeka ![]() Dziecko należy kłaść na boczkach (na przemian-raz na jednym, raz na drugim), aby główka ni była zdeformowana i uszka nie odstawały. A może by tak na liście pisać wymiarki maluszków i jaki to był rodzaj porodu (coś na ten styl jak u naszych poprzedniczek)?? Czytając dlaje stwierdzam, że okropna z Ciebie wredota kasienka1701, gratuluję powera. Ja dziś na leniucha cały dzień, no prawie cały... waniliaania2009, widziałam te wałeczki jak robiliśmy zakupy dla małego, ale stwierdziłam, że to zbędny wydatek i coś wymyślę zastępczego Nawet coś juz miałam w głowie, ale teraz mi się zapomniało Ehś... Chyba dziś akordowo poszerzałyście wątek malwina1204, super, że wszystko się udało i jesteś zadowolona ze ślubu i przyjęcia. Tak, prawko też trzeba wymienić, ale ostatnio słyszałam, że do odbioru dopiero z nowym dowodem, więc jak będziesz dkładała wniosek o zmianę to zapytaj. Zuziczka, za ogórkową masz Moja ulubiona Ooo jaki duży kawaler nam się urodził! Martucha gratuluję synusia a to dla Ciebie za poród A my tu teraz świętujemy i opijamy bezalkoholowo Twojego synysia, żeby rósł zdrów jak ryba ![]() Słodziak!! Wszystkie dziewczyny będą jego ilonalu, witaj ja mam wózek z TAKO i osobiście nie podoba mi się ich kolorystyka, bo jest strasznie rażąca (pomijając beże itp), ale znalazłam sklep, który sam wymusił na producencie inny odciń zieleni i jestem w niej zakochana Lenka*, będzie dobrze - dasz radę! angelikaw, mam taką kartę i z niej korzystam, chociaż honorują ją tylko w jednej aptece w moim mieście. Akurat dziś byłam, to pani powiedziała, że jestem drugą mamusią, która korzysta z tej karty, a to przecież nic nie kosztuje. Kupiłam krem przeciw rozstępom i dostałam garść próbek nowych kremów Alantan ![]() Zuziczka, trzymam mocno aby wszystko było w porządku i nie rycz już, bo to nic nie da. Zabierz ze sobą jeszcze dziuba81, witaj fem, dziękuję mój mąż powiedział: nie leź w tą kapustę, bo jeszcze jakiś głąb wyjdzie ____________ No i jakimś cudem udało mi się dobrnąć do końca A teraz opowiem Wam o moim małym dzisiejszym zmartwieniu. Od razu dodam, że już jest wszystko w najlepszym porządku. Wczoraj poszłam sobie spać jak zwykle i nie czuje mojego małego figlarza, a zawsze jak się kładę to kopie w łóżko i się gula. A tu cisza. No, ale nic myślałam, że śpi. W nocy też cisza, rano jak Tż wstaje do pracy to on szaleje w najlepsze, a tu znów spokój. Już się przelękłam, ale myślę sobie zaczekam do rana. 8.30 pobudka zazwyczaj przez małego i dalej nic. Pietra miałam jak nie wiem. Dziobałam go tam, zjadłam słodkie, wypiłam zimną wodę, to raz zrobił taką malutką guleczkę i cisza. Cały dzień z nim wojowałam, aż usiadłam teraz do Wizażu to się odezwał. A już myślałam o wcześniejszym ktg, bo mam ustalone na piątek, ale w takich sytuacjach mam dzwonić i przychodzić. Oj, co ja dziś przezyłam. Tu się Martucha rozpakowywała, a u mnie taka cisza... No, ale już kamień spadł mi z serca i mogę się spokojnie połozyć spać. Przepraszam, że Wam tak nasmęciłam, ale musiałam - jest mi teraz lżej na duchu. Dobranoc kochane mamuśki!
|
#1690 | |
|
Raczkowanie
|
Zuziczka a mnie się podoba twoja ciążowa uroda... a co...
Cytat:
![]() Majka bryka pierwsza klasa ![]() angelikaw super, że po wizycie ok... a mała może jeszcze zrobić fikołka ![]() szczęśliwa cieszę się, że dzidzia zdrowa, tylko z tymi wodami to ja nie pomogę, bo nie wiem... bordowa ale jaja z ta pomyłką w dacie cc czekająca na fasolkę witaj ponownie Ilona super, że po wizycie ok ![]() o Jezu MARTUCHA to już cię aż tak wzięło!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ......................... ...
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png Edytowane przez fem Czas edycji: 2010-08-05 o 00:11 |
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
zuziczka nic sie nie martw, ja mialam tak z corka byla za mala z powodu niewydolnego lozyska urodzila sie w 38 tyg, w szpitlu dadza ci pewnie zastrzyki na rozwoj szybszy pluc bo jak lozysko niewydolne to moze sie wczesniej urodzic bo organizm nie bedzie mial jak "dokarmic" ale to nie oznacza nic zlego
![]() mnie czeka w sobote usg a jak nie to 3d by sprawdzic wlasnie preplywy i lozysko bo tez mam male dziecko
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za miłe słowa co do mojej figuralności i szczęśliwości, to wszystko za sprawka tego stworka co siedzi w moim brzuchu no i tego co zmajstrował tego potworka
![]() zuziczka, ja zawsze byłam biuściasta, to rodzinne... a i tak mam... wróć! miałam przed ciążą najmniejszy PRZYTULAM MOCNO ![]() gabisun, bo ja poprostu pogodne dziewczę zawsze byłam, podobno jak byłam malutka to się cały czas śmiałam zamiast płakać... tak mi mama opowiada ![]() ycnan kurde ja tez miewam takie bóle skurczowo promieniujące... czy jakoś takie... a ja mam termin niby na 3 października... mówię wam że wcześniej urodzę jak nic!!! mszu to zdjęcie... poprostu mnie rozczuliło Pomidora twoja kotka to pewnie z wrażenia zrobiła... ty przezywasz to ona też ![]() Lenka SUPER, ŻE PATRYCZEK JUŻ NA ŚWIECIE!!! MARTUCHA GRATULACJE ![]() AŻ MI SIĘ ŁEZKA ZAKRĘCIŁA... JAKI SŁODZISZEK Z TEGO CHŁOPACZKA jeszcze tak szybko nie udało mi się nigdy przeczytać 10 stron... ach te emocje....
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png |
|
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
Miałam HBS robiony.
Edytowane przez alicia4 Czas edycji: 2010-08-21 o 21:02 |
|
|
|
#1694 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Śpiochy
Ja znów sama na 2 dni, bo Tż do pracy pojechał ...Zuziczka A ile waży Twój mały i w którym tygodniu? Moja Mała też malutka ... Ale na pewno tylko nas straszą i zaczną w końcu ładnie rosnąć Wracaj szybko ze szpitala ![]() gabisun To może jednak nie tak źle starsznie u nas z tymi wodami? angelikaw Pisałam wcześniej, widać nie zauważyłaś. Dane o ilości płynu owodniowego są na wyniku z USG. aaneczka1984 Moja Mała ważyła w 33tc 2090g, ale potem w 35tc 2313g, więc wolno rośnie i Mała pewnie będzie, za szybko, żeby przesądzać. mszu Ja tam rozstępy na tyłku mam od dawna, już jako nastolatka miałam kilka. Nie ma co się tym tak przejmować I to zupełnie normalne miejsce na wychodzenie rozstępów
|
#1695 |
|
Raczkowanie
|
bordowa mój mały 33 tygodniu ważył 1980 g i lekarka powiedziała, że gdy przybywa 100-150 g tygodniowo, to jest ok.
Podobno teraz w ostatnich 4-5 tygodniach może zacząć robić nawet 200-250g tygodniowo! Nie śpię dziś od 5 Po przeprowadzce muszę się zapisać do nowego lekarza i mam pietra, bo możliwe, że to on podejmie decyzję o cesarce..Mój mały też ochoczo bija mi główkę w żebra Chcę odwiedzić tutejszy szpital, dowiedzieć się co i jak..Zastanawiam się czy nie umówić się się z jakąś położną, nawet jeśli czeka mnie zabieg to potem przyda się ktoś do przystawienia małego do piersi itd..kiedy ja bede leżakować bez ruchu to 12 godzin..brrr |
|
|
|
#1696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wapno piję. A do lekarza pewnie pójdę, ale jeszcze spróbuję poobserwować dziś i jutro co się będzie działo... |
||
|
|
|
#1697 |
|
Wtajemniczenie
|
W końcu zabrałam się za pranie ciuszków
Myślałam, że mam mało w rozmiarze 56, a tu samych kolorowych cała pralka wyszła Ale mam dużo znajomych w ciąży teraz, więc jak coś to pooddaję
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja lecę właśnie na wizytę, moja mała szaleje w brzuszku z radości?
|
|
#1699 |
|
Wtajemniczenie
|
O rety Marta urodzila
, dochodzi do mnie ze juz lada chwila bedziemy trzymac w ramionach nasze Malenstwa GRATULUJE MAMUSIU
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
Martucha gratuluję!!!!!
Super, że z Patryczkiem i Tobą wszystko dobrze |
|
|
|
#1701 |
|
Raczkowanie
|
MARTUCHA - z całego serduszka gratuluje!!!!! i kissy ogromne dla Patryka!
|
|
|
|
#1702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Liczę na to ![]() Cytat:
ja też sobie zrobię, i tak za wszystkie badania płacę, wiec skierowanie mi niepotrzebne. Cytat:
--- Dziś wybieram się z teściową na zakupy ech Ale może nie będzie tak źle... Bardzo mnie wkurzyła wczoraj moja mama, która stwierdza, że kupuję wszystkiego za dużo! (no kto, jak kto, ale ja naprawdę mam same najpotrzebniejsze rzeczy, bez pierdół, a u branek wydaje się dużo, bo większość to body przysłane przez moją siostrę, a na body nie mam prawie nic poza kilkoma cienkimi pajacami i starymi śpiochami sprzed 10 lat). Stwierdziła np. że drugi becik niepotrzebny, no i po co mi śpiworek do spania, że kiedyś wystarczyła kołderka/kocyk i było ok. Wanienki kazała nie kupować, bo pożyczy mi od znajomej... i parę innych rzeczy powiedziała, które sprawiły, że mój wczorajszy bardzo płaczliwy nastrój przeobraził się w fontannę łez wrrr Kazałam się jej nie wtrącać, bo to MOJE dziecko, a nie jej. Przeraża mnie też, że ona chce wziąć urlop i mi pomagać, gdy urodzę... Przecież ja tu z nią zwariuję!!! A uciec nie ma gdzie, bo mieszka tylko piętro wyżej Przepraszam, że się żalę, ale musiałam to z siebie wyrzucić...
|
|
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
Martucha, serdeczne gratulacje!!!
![]() Próbuję znaleźć na alledrogo jakąś koszulę do karmienia, ale większość jakaś taka infantylna, w żyrafki, misie, jak dla dzieci Chyba za stara jestem na takie emblematy, szukam dalej ![]() Angelikaw, ja też z moją nie mogę dojść do porozumienia, wnerwia mnie do potęgi, nie dalej niż wczoraj miałyśmy ostrą wymianę zdań. U nas jest ta drobna różnica, że ona prawie wcale nie interesuje się moim samopoczuciem, zdrowiem (walczę z tą cukrzycą). Miała przyjechać latem do nas, pomóc, bo nie wyrabiam już w ciągu dnia, mam jeszcze 3 letnią córkę. Nie przyjedzie. Więc wyprawka do szpitala, pranie, prasowanie, wyprawka do przedszkola, muszę się zmagać z buntem 3 latka. Ostatnio usłyszałam tylko: Jestem w szoku, jaka jesteś gruba!! Przytyłam jakieś 6 kg, 32 tydz. Na szczęście ona mieszka daleko i już nie chcę, żeby przyjeżdżała.Bądź asertywna, bo czasem te mamuśki to więcej przykrości sprawiają niż pomocy...
Życie na czas? Czas na życie! Edytowane przez Ineczka33 Czas edycji: 2010-08-05 o 10:24 |
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim:
Martucha GRATULACJE. Jeszcze chwila i wszystkie polecimy ![]() Cytat:
|
|
#1705 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oprasowałam się wczoraj jak głupia.I jak mi jescze raz ktoś powie,że w prasowaniu dziecięcych ubranek jest coś mistycznego,to chyba go opluję ze śmiechu.Może ja jakaś wyrodna matka będę,ale to było straszne.A najgorsze to były pieluchy.Nie wiem w ogóle jak mogłam być taka głupia na początku pomyślałam sobie,że tylko mała zacznie siadać to przejdę z pampersów na tetrę...Ale po uprasowaniu wczorajszego stosu pieluch,wizja prania i prasowania co drugi dzień i potrójnej ilości postawiła mnie na nogi.Tż był bardzo za tym,żeby tak zrobić,ale mu powiedziałam,że ok,ale tylko jesli będzie prasował te pieluchy... Poza tym byliśmy wczoraj oglądać wózki na chwilę obecną wychodzi na to,że dziecko będę wozić taczką,bo stanęło na niczym.Tzn nie mamy żadnego wózka,ani typu...Jak już jakiś wydał nam się odpowiedni,co zaraz facet w sklepie mówił,ze minusem jest coś,czego przyjąć nie moglismy,więc lipa.Ja wiem,że idealne wózki nie istnieją,ale powoli już mam dosyć tych poszukiwań... Ciekawe jak tam Martucha z Patrykiem?Ciekawe jak karmienie....
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mi troszkę przeszło, ale musiałam się "wygadać", bo to we mnie siedziało... Ale wiem, że nie tylko ja mam przeboje z mamą... A inne dziewczyny mają dodatkowo problemy z teściową. Ech... Mam nadzieję, że ja będę normalną mamą/teściową i że moje dzieci nie będą na mnie narzekać
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I u nas to norma, ze na koniec juz kaza nie chodzic do lekarza. Ewentualnie ktg co tydzien. Ale ostatnie 4 tyg to wlasnie taki czas czekania
|
|
#1708 | |
|
Rozeznanie
|
Życzę udanej wizyty. Przynieś same dobre wieści
![]() Cytat:
Paula SHIN, mój mały w 29t ważył 1705g ______________ A ja dziś kiepsko się czuję. W nocy prawie nie spałam. Brzuch strasznie ciągnie i od 1,5 tygodnia nie rośnie A do wizyty jeszcze 10 dni. Dobrze, że jutro ktg to trochę podpytam położną.
Edytowane przez tifio Czas edycji: 2010-08-05 o 10:22 |
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
znam te teksty i brak mi słów... Trzymaj się cieplutko
Prasowania nienawidzę ;/ Zwłaszcza takich małych rzeczy... Już wolę prasować pieluchy i obrusy niż taką drobnicę.. Ale może nie będzie tak źle... Prasowanie ciuszków jeszcze przede mną. A wózek na pewno znajdziecie.. i pamiętaj, że nie ma idealnych ...Zawsze się znajdzie coś, co nam nie pasuje ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- tifio - Mam nadzieję, że z tym brzuszkiem to nic poważnego... Nie martw się na zapas. Mój brzuch od kilku dni twardnieje i szybko puszcza, ale to pewnie przez stres...
|
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
[B]tifio[B] czy mogłabys wrzucic kilka fotek swojego wózka?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

przecież dzidzia ma wygięty kręgosłup w takiej chuście a poza tym słyszałam o kilku przypadkach uduszenia dzidzi przez złe zawiązanie bobasa... ja jestem raczej na nie...
już bliżej niż dalej
i rośnie brzuszek jak szalony

... nie zgadniecie gdzie?! Na.... 

o Jezu MARTUCHA to już cię aż tak wzięło!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ......................... ...