Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-06, 08:21   #4471
Agnese69
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

DUK-DUK szczypioreczki
No i .
Zaklinałam i nic. Waga stoi w miejscu. Byłam grzeczna. Jestem po @. Wody piłam dużo. Na kolację biały syr żarłam. No i
Nie taki jest plan... 2 tygodnie mi zostało do wyjazdu, a tu jeszcze 4 kilo nadwyżki jest. Naiwna nie jestem i zdaję sobie sprawę, że 4 nie zrzucę przez 2 tyg., ale 2,5-3 to musowo... Resztę na III spacyfikuję. No, ale PROSZĘ!!!!

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Dzień dobry duk duk ...
ja już po warzeniu i mierzeniu - mąż uciekał do pracy więc fotki mi nie cyknął rozrabiaka jeden .... ale dzisiaj waga mimo mojego wczorajszego niejedzenia pokazała -300 - fajna jest nie ? także od rana chodzę zadowolona

BRAWO!!! Widzisz, mówiłam! Super, dziś się cieszę wobec tego w Twoim imieniu

Laseczki doradźcie - mam włosy za ramiona prostować czy kręcić na weselicho ?

A nie masz jakiejś fotki do spojrzenia na twarz chociaż? Trudno mi coś uznać ot tak zdalnie... Ale myślisz o rozpuszczonych kręconych lub prostycz czy z jakimś upięciem...?

czyli mam taką zamówić tak sekciary ?????? to taka jaką Wy macie ???
Ja zamówiłam wczoraj jak zobaczyłam fotki Sparty. Ociągałam się, ale jak zobaczyłam to rzuciłam się do Allegro od razu

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
o ja tez u niego zamawiałam.... wczoraj dostalam maila ze wysyła dzisiaj
zobaczymy kiedy dotrze
poza tym ja akurat szukałam 18,5 bo obawiam się że 19-20 mogloby mi spadać.... jednak kości mam chude
Ja sobie zmierzyłam nadgarstek - 16 cm. Więc uznałam, że 2 cm zapasu wystarczy żeby się trzymała we właściwym miejscu, nie spadała i nie latała po całej ręce do łokcia

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
dzien dobry ja jestem zmuszona dzis uczciwie popracować... tez miałam nocne koszmary jakies dziwne... dzis od rana deszczowo było. po pracy jade do rodziców wiec pewnie bede dopiero w niedziele wieczorem... zycze Wam i sobie spadkow i zero pokus... buziaki

aaaa... po prostu nie wierze, biegałam wczoraj, mierzyłam rano udo i co? 48 cm, czyli pół w dół ale starałam sie jesc mało na noc i nie zjadałam dzis nic w nocy, cholernie motywuje dzis na sniadanko juz bez tłustej makrelki a tuńczyk i 4 jajka hihi. do pracy mam placuszki otrebowe ( 2 jajka serek homo i 3 lyzki o trebow) biały chudy i wiesniaka... ide zrobic kawke...
mam nadzieje ze same spadeczki u Was beda dzisiaj
No widzisz, jednak coś ubywa. A i tak chuda jesteś jak patyczak, jak czytam te Twoje kilogramy to żal mnie bierze...

Aha, Kochak, a poprosiłaś mamcię żeby lody sama zeżarła albo oddała dzieciom na podwórku? Wiesz, żeby nie było kuszenia Serniczek na zimno sobie zmajstruj i będziesz mogła ciapać...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 08:24   #4472
india40
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Duk Duk wszystkim gratuluje spadeczków i chwale się moim soadeczkiem - 0,7 mimo iz jestem na 2 dniu PW
- 0,7 kg? SUUUUUUPERklas ki:
II od 21.07.10
19.08.10 - 63,6 kg
Cel 58 kg
india40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 08:45   #4473
shibuya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
DUK-DUK szczypioreczki
No i .
Zaklinałam i nic. Waga stoi w miejscu. Byłam grzeczna. Jestem po @. Wody piłam dużo. Na kolację biały syr żarłam. No i
Nie taki jest plan... 2 tygodnie mi zostało do wyjazdu, a tu jeszcze 4 kilo nadwyżki jest. Naiwna nie jestem i zdaję sobie sprawę, że 4 nie zrzucę przez 2 tyg., ale 2,5-3 to musowo... Resztę na III spacyfikuję. No, ale PROSZĘ!!!!
Dziewczyny nie przejmujcie się brakiem spadków przed dłuższy czas. Zdaję sobie sprawę, że nie jest to motywujące, ale waga w końcu się 'obudzi'. Też jestem na to przykładem, otóż: przez 2 tyg waga się ze mną droczyła i pokazywała +/- 0,7 ... przyznam szczerze, że było to dość frustrujące, bo zastanawiałam się czy czasem nie łamie jakiś zasad naszej diety. Mimo, iż wszystko było zgodnie z wytycznymi to czułam się jak napompowany balonik i nie mogłam 'przejść do kolejnej cyferki'. Pojawił się jednak @, zmieniłam nastawienie do tego zastoju, dużo spacerowałam, od czasu do czasu rower – nie poddawałam się!! I dziś po tych dwóch tygodniach.... kolejny spadeczek!
shibuya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 09:03   #4474
Agnese69
Zadomowienie

Dzięki za wsparcie

No i gratuluję Twojego spadku Już pora była, co?
No własnie motywacja się chwieje jak spadków nie widać.
A ja dziś zaczynam PW, więc może być i tak jeszcze, że mi wzrośnie... A to byłaby porażka - czasu mało...

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Tak sobie teraz wyobraziłam... Ale byłyby jaja jak ona (waga) by teraz stanęła na amen. Ja tu ciśnienie coraz większe, bo przecież wyjazd, wczasy, itp... III faza ma przecież być już, a ona ma to w i stoi murem na 59. Im ja większe parcie, tym ona mocniej stoi. Kurczaczki, chyba bym ją wtedy ubiła No bo niby plan jest, ale czasem tak bywa, że plan planem a przedmiot martwy robi co chce...
OBY NIE!!!!

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

To może ja juz lepiej będę sobie wizualizowała ten właściwy scenariusz... Jak to Lukrecja mawia - wyimaginuję sobie moje chude członki na leżaku opalające się i będzie glut. O!
Stary 2010-08-06, 09:07   #4475
kochak
Rozeznanie

Cytat:
DUK-DUK szczypioreczki
No i .

Ja zamówiłam wczoraj jak zobaczyłam fotki Sparty. Ociągałam się, ale jak zobaczyłam to rzuciłam się do Allegro od razu

Ja sobie zmierzyłam nadgarstek - 16 cm. Więc uznałam, że 2 cm zapasu wystarczy żeby się trzymała we właściwym miejscu, nie spadała i nie latała po całej ręce do łokcia

No widzisz, jednak coś ubywa. A i tak chuda jesteś jak patyczak, jak czytam te Twoje kilogramy to żal mnie bierze...

Aha, Kochak, a poprosiłaś mamcię żeby lody sama zeżarła albo oddała dzieciom na podwórku? Wiesz, żeby nie było kuszenia Serniczek na zimno sobie zmajstruj i będziesz mogła ciapać...
hihi idzieki za troske.. nie dam dupy nie zezre tych lodów bede dzielna... ja nie patyczak kiedys sie pokaze moze
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 09:08   #4476
Agnese69
Zadomowienie

HALO!!!!! ŚPICIE?
No śpią normalnie...

Lukrecja, gdzie jesteś, trzeba wybudzać towarzystwo, bo sie pospało. Siostro!!!!
Stary 2010-08-06, 09:09   #4477
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez india40 Pokaż wiadomość
Melduje, że po wczorajszym spadeczku -0,4 kg, dzisiaj bez zmian zgrzeszyłam brakiem dostawy wiekszej ilości pożywienia do otworu gębowego. Mój organizm sie zbuntował i powiedział, jak ty mi tak ,to masz dzisiaj STOP O
Widzisz, u mnie to samo wczoraj -0,4 dzisiaj cisza, ale trudno, jak nie dziś to jutro spadnie.Dwa dni pod rząd spadało po 0,4, to się zbuntowało, że odsapnąć musi i byłoby nieprzepisowo a tak 1kg tygodniowo się uzbiera
Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Duk Duk wszystkim gratuluje spadeczków i chwale się moim soadeczkiem - 0,7 mimo iz jestem na 2 dniu PW
O ła, świetny wynik

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Dzień dobry duk duk ...
ja już po warzeniu i mierzeniu - mąż uciekał do pracy więc fotki mi nie cyknął rozrabiaka jeden .... ale dzisiaj waga mimo mojego wczorajszego niejedzenia pokazała -300 - fajna jest nie ? także od rana chodzę zadowolona

Laseczki doradźcie - mam włosy za ramiona prostować czy kręcić na weselicho ?

zróbmy zróbmy ale jeszcze troszkę żebym mogła z 5 kg zrzucić bo co ja z 7 kg się pokaże ? no prawie 8kg w dół ...

czyli mam taką zamówić tak sekciary ?????? to taka jaką Wy macie ???
gratuluję spadeczku
Kręcić i podpiąć, albo prostować i puścić wolno ew. prostować i część włosów podpiąć.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 09:10   #4478
Aleksandra_M
Zadomowienie

DUK DUK
nie mylam sie jeszcze, nie jadlam, bo przylecialam Wam doniesc ze
0,5kg w dol wreszcie kurna, wreszcie!!!!!!!!!

a co sie z tym wiaze.... 7 z przodu...........
i co jeszcze? ide zamowic sobie wage z pomiarem..... obiecalam sobie to musze dotrzymac
opisik zmieniony
ide pic kawe i jesc. nadrobie Was za chwilke
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 09:17   #4479
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
jeny czytam i kwiczę cały czas, miałam kijowe popołudnie, a tu nagle taki śmiech. Dziewczyny na Was zawsze można liczyć.
ano moszna moszna

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Robiłam po francusku : a ja tego języka ni w ząb. znalazłam link z tłumaczeniem jakiejś dziewczyny na polski i coś mi wyszło.
No wiesz... myślisz że ty jedna "robiłaś po francusku"? niektóre z nas wyobraź sobie też to robią
Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Jakbyś zjadła ponad kilo sera to przegięcie. Ale mięcho? Nic w tym złego nie widzę
ani jaaaa
Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Ja tam jaram głupa, palić nie muszę
Witam pierdząco
Dostałam branosletkę wrzucam zdjęcia i jem biały twaróg
Marki Pilos z Lidla i będzie mi tyłek świecił jak świetlikowi
no niee znowu sie zaczyna tyłek jak świeci to dobrze bo jest szansa że i pierdy będą świecące a wtedy wróżka będzie je mogła szybciej w nocy złapać w swój woreczek hahaha będą lepiej widoczne

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
ja tez mam ten SYR i serniczek z niego boski wychodzi mi zawsze
a on się zowie???
Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
Kochak, poproś mame niech wywali te wspaniałe lody, szkoda psiego brzucha. Kup składniki na Pana Sernika i zrób go u rodziców, nawet dwa. Zakończysz problemy z napadem na coś słodkiego, zapchasz się tym sernikiem i automatycznie gołych jaj mniej wdyndolisz.
Chyba faktycznie brakuje Ci faceta, co by Ci zajął czymś usta

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
aałłłaaa!!!

normalnie to białko to mi mózg ścina......wiecie co zrobiłam...zalałam właśnie wrzątkiem zieloną herbatę i wciągnęło mi do szklanki sznureczek od torebki z tym z uchwytem papierowym........
..a ja co? buch paluchy do tego wrzątku zeby wyciągnąć!!!! :brzyda l:
ja też tak zawsze robie
Cytat:
a tam.. co to jest 600km....
e.... to moze gdzies w polowie drogi np w Krakowie
no wlasnie, kiedy ten zlot w Krakowie!!??
no właśnie .. phii... 600 km co to jest ... no kiedy ten zlot no kiedy
Cytat:
nie dobije Cie musze miec kolezanke w niedoli!!
kochaniutka.. mam plana... ja od dzis wmawiam sobie codziennie wieczorem ze zjadlam tylko i wylacznie bialko, nie bylo tam wegli ani tluszczu, jutro na wadze ma byc jakikolwiek spadek, ze nie bola mnie nerki ani zoladek, ze czuje sie swietnie bo musze jak najszybciej schudnac zeby pokazac Wam jakie mam piekne boczusie a nie pokaze dopoki ich sie nie pozbede bo sie wstydze
takze wzrostom i zastojom mowimy nie! a w nagrode jak zobacze 7 z przodu kupie sobie wage z pomiarem!

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

dobranoc moje kochane kobitki
jestescie najcudowniejszymi przyjaciolkami na swiecie
spijcie slodko a jutro macie miec duuuze spadki bo ja sobie tak to WIZUALIZUJE

a propo... gdzie lukrecja nasza zaciagajaca ?

buzki papa
oooooo o mnie mowa ja to o tej godzinie to se bimbam na lewo i prawo niczym wyciągnięta moszna....
co do wmawiania to ja se tyswz wmawiam i co? i blada dziś..
Cytat:
No właśnie kiedy, a Lukrecja to skąd jest? mi tu góralszczyzną zalatuje hahahahaha zróby zlot pliissss

OK lecę uderzyć bańką w podusię w kordełkowo
Aleksandra, Ty też
a bo jo żem Gorolka ze świętokrzyskich Góóór a dokładniej to z kielc zaciągam z durnoty czystej hahahahah

a tak w ogóle dziś waga ani drgneła se waże nadal od wczora 64,9... i jestem nie wyspana i opuchnięta chyba woda we mnie staneł pewnie po tym że zeżarłam wczoraj o 1 w nocy wieśniaka i o 19-tej sernika na zimno kawałek bo Kawka przyszła na kawkę... normalnie to nie wpierdzielam nic po 18-tej

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 09:20   #4480
india40
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki za wsparcie

No i gratuluję Twojego spadku Już pora była, co?
No własnie motywacja się chwieje jak spadków nie widać.
A ja dziś zaczynam PW, więc może być i tak jeszcze, że mi wzrośnie... A to byłaby porażka - czasu mało...
Kochana, Ciebie stresuje chyba najbardzej właśnie brak czasu Nie załamuj się Zobacz ile już osiągnełaśTrzyma m A ja Twój zastój:tasaczek :
II od 21.07.10
19.08.10 - 63,6 kg
Cel 58 kg
Stary 2010-08-06, 09:20   #4481
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
HALO!!!!! ŚPICIE?
No śpią normalnie...

Lukrecja, gdzie jesteś, trzeba wybudzać towarzystwo, bo sie pospało. Siostro!!!!
Halooo,dzińdobry!! Wstajemy!! haloo proszę lasek, budzimy się proszę lasek Już po wszystkim , budzimy się!!!!!!!!!!!! Tu mówi zosia z zielonej góry !! Ze szpitala hahahaha no dobra leśnej... Proszę się budzić po poodłanczam respiratory

ostrzegam będę dziś robić większe błędy ortograficzne niż zazwyczaj ,

bloguję

Edytowane przez lukrecja_25
Czas edycji: 2010-08-06 o 09:22
Stary 2010-08-06, 09:24   #4482
india40
Raczkowanie

Cytat:
DUK DUK

i co jeszcze? ide zamowic sobie wage z pomiarem..... obiecalam sobie to musze dotrzymac
opisik zmieniony
klask i: Pięęęęęęeknie klask i:
II od 21.07.10
19.08.10 - 63,6 kg
Cel 58 kg
Stary 2010-08-06, 09:30   #4483
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
DUK DUK

opisik zmieniony
ALLELUJA!!! Super, siostro!!!
Ciesze się razem z Tobą i gratki wielkie
Stary 2010-08-06, 09:32   #4484
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Panie ordynatorze proszę o zgodę na podanie adrenaliny bo pacjentki nie chcą się wybudzić!!
ord: proszę, daję Pani zgodę,
zosia: Dzuiękuję!! Siostro prosze podac dwa millitry adrenaliny dożylnie!!!

Haloooooooooooo, ciocia Lucia tu jest haloo dziewojki nooo ... eeehhh... jaki dziś się zapowiada nudny bezjajowy dzień ... źle się czyję znaczy taka bania wilka paluchy jak sedelki i w ogóle... eeeh

o pegi brałn o pegi brałn kto ciebie ukochać będzie umiaaaał ... lalalalalala

bloguję
Stary 2010-08-06, 09:33   #4485
Emilia 25
404 Not Found

Ja również ostatnio mam dziwne wahania wagi, także po dłuższym dietowaniu jest to zupełnie normalne. Najlepiej wtedy nie ważyć się przez jakiś czas, żeby się nie podłamać (przynakmniej ja tak robię). Niestety, waga lubi się z nami bawić w kotka i myszkę. Ale i tak z nią wygram.
Stary 2010-08-06, 09:34   #4486
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

No już wstaję noooo przyszłam już z siłowni sobie i wcinam otrębiankę
A najlepsze co ujrzałam dziś na wadze to spadek -0,5kg - to są jakieś jaja dziewczyny...nic z tego nie czaję Miło, że nie wzrosło, fajnie że aż tyle spadło ale i tak dużo mi brakuje do najniższej osiągniętej wagi...

p.s. Gratki za spadki wszystkim
Stary 2010-08-06, 09:35   #4487
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Halooo,dzińdobry!! Wstajemy!! haloo proszę lasek, budzimy się proszę lasek Już po wszystkim , budzimy się!!!!!!!!!!!! Tu mówi zosia z zielonej góry !! Ze szpitala hahahaha no dobra leśnej... Proszę się budzić po poodłanczam respiratory

ostrzegam będę dziś robić większe błędy ortograficzne niż zazwyczaj ,
Spoko, na mnie możesz liczyć, będę Ci je podkreślała na czerwono i pogrubioną, powiększoną kursywą zaznaczę... No rozumiesz, żebys wiedziała, że popełniłas i nie popełniała więcej Ja tak z czystej życzliwości
Stary 2010-08-06, 09:39   #4488
lukrecja_25
Wtajemniczenie

ja dopiero sie odchudzam 11 dni

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
A najlepsze co ujrzałam dziś na wadze to spadek -0,5kg - to są jakieś jaja dziewczyny...nic z tego nie czaję Miło, że nie wzrosło, fajnie że aż tyle spadło ale i tak dużo mi brakuje do najniższej osiągniętej wagi...

no gratki gratki tadki niejadki

Cytat:
Spoko, na mnie możesz liczyć, będę Ci je podkreślała na czerwono i pogrubioną, powiększoną kursywą zaznaczę... No rozumiesz, żebys wiedziała, że popełniłas i nie popełniała więcej Ja tak z czystej życzliwości
dobsz ale wieeeesz że ja cie teraz czymam nie? za wiesz co? za słowo nie?

rozruchajcie mi dziś nastrój szczupizny me bo taka napompowana jestem i wypompowana z sił że hohohohoho

bloguję
Stary 2010-08-06, 09:42   #4489
india40
Raczkowanie

Dobra, dobra, ja już się obudziłam
Wieśniak z Lidla pochłonięty, popijany wodą( działa na porcelankę, czy jak kto woli na uwolnienie orki),a także mam gwarancję na świecący tyłek , czyli szansa, że małż mnie znajdzie w łożu
lukrecja u mnie na wsi jak wieje silny wiatr to sie mówi, że " piździ jak w kieleckim na dworcu" To prawda? Takie przeciągi macie? Sorki, ale tak mi się przypomniało

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:

klask i:
II od 21.07.10
19.08.10 - 63,6 kg
Cel 58 kg
Stary 2010-08-06, 09:43   #4490
frywolna franka
Zakorzenienie

Witam wszystkich dukających
Stosuje dietę od 20 VII i udało mi się schudnąć 5 kg. Dłłuuuggaaa droga jednak jeszcze przede mną

Mam pytanie czy jedyny rytm w II fazie to 1/1 lub 5/5? Chciałabym być na 4P/3PW - czy to ma sens???? Siostry duk duk czekam na odpowiedź na nurtujące pytanie

Edytowane przez frywolna franka
Czas edycji: 2010-08-06 o 09:44
frywolna franka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 09:43   #4491
Sparta
Wtajemniczenie

Duk Duk
Nadchodzi rewolujca i nowa konstytucja!!!
Co tam , hello hello..ja na śniadanie zjadłam kawał murzynka i chyba pojechałam z ilością skrobi hahahaha

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 09:44   #4492
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Kochaczku bzykaczku to my się w takim razie dopiero w poniedziałek widzimy
kto zna sposób na wyzbycie sie wody z oraganizmu? no kto no kto???

ide sa na papierosa jak sie nie obudzita to seryjnie odłanczam was od respiratorów i wszystkie będziecie intubowane ręcznie za pomocą worka ambu

bloguję
Stary 2010-08-06, 09:44   #4493
missines
Raczkowanie

DUK DUK Sekciary

Cholera żadnego jajka nie mam w domu, mężowskie też już sobie poszły

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 09:55   #4494
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochaczku bzykaczku to my się w takim razie dopiero w poniedziałek widzimy
kto zna sposób na wyzbycie sie wody z oraganizmu? no kto no kto???

ide sa na papierosa jak sie nie obudzita to seryjnie odłanczam was od respiratorów i wszystkie będziecie intubowane ręcznie za pomocą worka ambu
A ja dostrzegłam że na avatarze jest nasze zdjęcie ślubne, ja jestem ta w stroju zielonym, druga po lewej jak złoto

Dobrze że warzywa mi wypadają w weekend, bo się party szykuje

Stary 2010-08-06, 09:56   #4495
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra, dobra, ja już się obudziłam
Wieśniak z Lidla pochłonięty, popijany wodą( działa na porcelankę, czy jak kto woli na uwolnienie orki),a także mam gwarancję na świecący tyłek , czyli szansa, że małż mnie znajdzie w łożu
lukrecja u mnie na wsi jak wieje silny wiatr to sie mówi, że " piździ jak w kieleckim na dworcu" To prawda? Takie przeciągi macie? Sorki, ale tak mi się przypomniało

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

klask i:
ale na którym? bo mamy aż dwa osobiście nie odczuwałam tam żadnych nadmiernych ruchów powietrza ale ja za często nie bywam na dworcach to może to i prawda przyjedź to sama ocenisz

Cytat:
Napisane przez frywolna franka Pokaż wiadomość
Stosuje dietę od 20 VII i udało mi się schudnąć 5 kg. Dłłuuuggaaa droga jednak jeszcze przede mną

Mam pytanie czy jedyny rytm w II fazie to 1/1 lub 5/5? Chciałabym być na 4P/3PW - czy to ma sens???? Siostry duk duk czekam na odpowiedź na nurtujące pytanie
a róbta co chceta

Cytat:
Duk Duk
Nadchodzi rewolujca i nowa konstytucja!!!
Co tam , hello hello..ja na śniadanie zjadłam kawał murzynka i chyba pojechałam z ilością skrobi hahahaha
no helouł rewolucjo konstytucjo murzynka ci sie zachciało powiadasz ... rasistka nie jestem ale koleżanka mi mówiła że murzynki to śmierdzą z pod skrzydła
Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
DUK DUK Sekciary

Cholera żadnego jajka nie mam w domu, mężowskie też już sobie poszły
oo no to smutek musisz jakieś dochodzące sobie znaleźć

bloguję
Stary 2010-08-06, 09:58   #4496
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
klask i: Pięęęęęęeknie klask i:
Cytat:
ALLELUJA!!! Super, siostro!!!
Ciesze się razem z Tobą i gratki wielkie
dziekuje
Stary 2010-08-06, 09:58   #4497
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
ale na którym? bo mamy aż dwa osobiście nie odczuwałam tam żadnych nadmiernych ruchów powietrza ale ja za często nie bywam na dworcach to może to i prawda przyjedź to sama ocenisz

a róbta co chceta

no helouł rewolucjo konstytucjo murzynka ci sie zachciało powiadasz ... rasistka nie jestem ale koleżanka mi mówiła że murzynki to śmierdzą z pod skrzydła
Ja to jadłam ciasto siostro, a moje było ok, żadnych pach nie miało

Stary 2010-08-06, 10:00   #4498
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frywolna franka Pokaż wiadomość

ja wlasnie zaczelam 4/3 ale wiem ze sa tu kobitki co juz tak dluzej leca

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
aaaa... po prostu nie wierze, biegałam wczoraj, mierzyłam rano udo i co? 48 cm, czyli pół w dół ale starałam sie jesc mało na noc i nie zjadałam dzis nic w nocy, cholernie motywuje dzis na sniadanko juz bez tłustej makrelki a tuńczyk i 4 jajka hihi. do pracy mam placuszki otrebowe ( 2 jajka serek homo i 3 lyzki o trebow) biały chudy i wiesniaka... ide zrobic kawke...
mam nadzieje ze same spadeczki u Was beda dzisiaj

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

aaa jeszcze jedno dzi 5 dzień białka czyli jutro zjem sobie warzywka hurra
48cm piekne udko masz Zonko ja mam 65
tez mam jutro warzywka bo lece 4/3 juz

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Inspiracyjna Pokaż wiadomość
że się tak wtrącę... na skurcze na prawdę pomaga a do tego na "drganie" powiek nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.. ale z tym miałam straszne problemy, chyba na tle nerwowym a teraz nic
dolaczam sie do tych co maja latajace powieki
lykam teraz magnefarB6 i jest ok
Stary 2010-08-06, 10:01   #4499
missines
Raczkowanie

aaaa co ja narobiłam!!!!!!!!!!!!!
odebrałam telefon, rozmawiam i w międzyczasie zjadłam 2 winogronka....tak zupełnie bezwiednie, o żesz!!!

zapomniałam się pochwalić - dzisiaj drobny spadek -0,1kg, czyli w sumie -0,6kg w tym tygodniu!!!!!!!!

Ale 0d dziś PW czyli obżarstwo

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:02   #4500
frywolna franka
Zakorzenienie

[QUOTE=Aleksandra_M;211870 26]ja wlasnie zaczelam 4/3 ale wiem ze sa tu kobitki co juz tak dluzej lecą"

fajnie ze nie jestem sama
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości