|
|
#601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Witam dziewczynki
wpadam tu ostatnio bardzo rzadko, bo zwyczajnie nie mam czasu, ale kiedyś ten wątek bardzo mi pomógł i mam jakiś sentyment dziś chciałam Wam powiedzieć, że dwa dni temu zupełnie przez przypadek dowiedziałam się o tym, że mój ex ma nową dziewczynę.. i normalnie sama nie mogę w to uwierzyć ale nawet mnie to nie smyrnęło , a jak ją zobaczyłam to jakkolwiek okropnie by to nie zabrzmiało, pomyślałam sobie jak MNIE zamieniłeś na NIĄ to krzyżyk na drogę, życzę powodzenia ![]() ![]() jestem naprawdę odmieniona i mam tego gnoja za sobą teraz w głowie mi zupełnie co innego dziewczyny jak sobie przypomne te swoje lamenty, to użalanie, te tęsknoty i nadzieję na to, że on wróci to mam ochotę chlasnąć się w papę.. tyle czasu zmarnowałam na niego a potem na rozpacz po nim Wam dziewczynki radze to samo, wiem, że teraz nawet nie chcecie słyszeć o czymś takim (wiem po sobie, że nic nie docierało) ale im szybciej tym lepiej dla Was, a im niech żal d*pę ściska, że nas porzucili
|
|
|
|
#602 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o0Perelka0o - jego zachowanie od początku wydaje mi się niedojrzałe. Nie myślisz, że zaczęliście poważniejszy związek zbyt szybko, że zbyt szybko wyznaliście sobie największą, dozgonną miłość? Do tego nie dochodzi się chyba tak szybko i to jeszcze w tym wieku...
|
|
|
#603 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To po ch... mi tego nie powiedział, zamiast tego, że mnie kocha? Co za chory człowiek... No może i wcześniej sobie ją znalazł, w końcu nie gadaliśmy z 2 tygodnie albo więcej, a On był w swojej miejscowości... więc dobra, niech sobie ją tam """kocha""" ![]() Wczoraj jak byłam dostępna na gg ustawiał jakieś rzewne opisiki (akurat tuż po tym, jak wszedł do mnie na nk, a wstawiłam tak przepiękne zdjęcie, że można mnie nazwać narcyzem przez to wpatrywanie się w nie, haha ), że życie jest do bani, że zawsze wszystko musi się spier... i w ogóle... Zapewne żałował, że zostawił taką piękność Wiem, jestem podła, ale niewiele mnie to obchodzi Szkoda, że dziś już ma znowu opis o niej, bo bym miała jeszcze trochę radochy ![]() A u mnie jeśli chodzi o nowych, to nie narzekam Jak mówiłam, niezłe ciacho do mnie zagadało i jesteśmy w trakcie umawiania się na pierwszą randkę Oj, eksie, niedługo się zdziwisz, a ja będę miała taką satysfakcję... |
|
|
|
|
#604 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaz wiem, że zimno i brzydko![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- A ja nie mialam ochoty się mścić... moze cos ze mną nie tak ![]()
|
|
|
|
|
#606 |
|
Rozeznanie
|
Gdyby nie był takim padalcem, to i ja bym nie chciała się mścić
Po prostu niech żałuje i cierpi! I przytula się do tego paszteta :P
|
|
|
|
#607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w necie? Czy jakiś kolega?Ja mam nadzieje, ze kogoś spotkam nowego na studiach jeszcze wszystko przede mną.
|
|
|
|
|
#608 |
|
Wtajemniczenie
|
kobietki moje.. przyjechał dziś były, jak jeszcze leżałam w łóżku.. przytulił, pocieszał, bo opowiedziałam mu wszystko (nie wiem na jaką cholerę...), pytał kiedy wyjeżdżam, widać, że było mu smutno.. a ja się rozryczałam.. powiedział "a wiadomo, może jeszcze do siebie wrócimy?".. niech spada. ale powiem Wam, że 29 sierpnia, kiedy nadejdzie dzień wyprowadzki - wtedy dopiero się rozryczę.. tyle wspólnych miłych chwil tu przeżyliśmy, tyle wspomnień..
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obyśmy mieli o czym gadać, wygląd, wyglądem Chociaż.... nie wiem, czy on nie będzie przypadkiem za niski Mi niewiele brakuje do 1.80 m... Eh, za to... ON... miał ponad 2 m... Nic dziwnego, siatkarz... No i mi się przypomniało...
|
|
|
|
|
#613 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, jadę dzisiaj nad morze trochę odpocząć od wszystkiego
![]() Wracam 17go to się odezwę;* Mam nadzieję ze za dużo nie napiszecie pod moją nieobecność
|
#614 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Wiesz, czyją matką jest nadzieja, prawda?
|
|
|
#615 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
A w ogóle to wczoraj mi powiedział, że jak umieścił zdjęcie ze mną w profilu, to nagle przestały się do niego odzywać koleżanki, które do niego wcześniej codziennie pisały (w ilości kilkunastu). No proszę, jaka strata ![]() Cytat:
Odpocznij.yyy... Władcy Pierścieni? W filmie ciągle powtarzali "there is always hope", do obrzygania.
|
|
|
#616 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#617 |
|
Rozeznanie
|
Noo... Ja pierniczę, taki wzrost się zmarnował na takiego !@#$%^&*... A tak się cieszyłam, że Mój Książę ma wymarzony wzrost... Jak ten z nk będzie ode mnie niższy to go zabiję ![]() Malla, najwyżej byłaby walka w kisielu... A tak serio to daleko nam do Wawelu, więc nie sądzę...
|
|
|
|
#618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem tak wściekła,że zaraz zacznę w pracy płakać
|
|
#619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dużo nie napiszemy, tylko jakieś 30 stron
|
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Litości kochana, naciskałas z przeprowadzką? Były warunki do zamieszkania, była robota... no czego chcieć więcej? Zastanawiałam się, czy to czasem nie było tak, ze mnie nie kochał i dlatego miał takie opory. No ale... nie... Myślę, że raczej nie dorósł. I w ogóle będzie mu ciężko wziąć na siebie odpowiedzialność, stawić czoła wyzwaniom, wysilić się. Pewnie dlatego tak lubił dziołszki z dzieckiem etc. które po traumatycznych przejściach uważały mojego eks za pomazańca bożego, łaskawcę, dobrotliwego pana One mogłyby zamieszkać z nim, gotować, prać, sprzątać, masować stopy i dziękować za to, że jest. Nie to, co ja
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie wiem, na moim nk nic sie nie dzieje, zreszta już nie pamietam kiedy tam byłam![]() Dobrze zrobiłaś co ciekawskie jajo będzie Cię podglądac.
|
|
|
|
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
Możecie sobie wyobrazić jakie w********ce jest to,że zarabiasz mnie niż osoba na wyższym stanowisku a nie dosyć,że musze robić swoją robotę, dodatkowo zbliżają nam się imprezy (i trzeba przygotowywać) to jeszcze mam robić robote za kogoś na wyższym stanowisku!!!!
I jaka to sprawiedliwość??!! kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2010-08-12 o 13:19 |
|
|
|
#625 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że mój rosły eksKsiążę jest nieźle przez Was jechany
I dobrze :P Faktycznie, ten łeb tak wysoko miał, że krew mogła tam nie docierać... ![]() Paulinkus, po prostu jakiś koleś wchodzi na Ciebie, bo spodobała mu się miniaturka i zagaduje... Ja mam takiego farta, że najwięcej takich akcji zdarza się, kiedy jestem sama
|
|
|
|
#626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ukrywam był przystojny i nie wygladał na swój wiek, ale bez przesady. Z jedną z nich właśnie sobie wyjechał i zamieścił ich wspólne zdjęcie na nk. How sweet...
Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2010-08-12 o 13:29 |
|
|
|
|
#628 |
|
Wtajemniczenie
|
a nie możesz tylko jej zablokować?
|
#629 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-08-12 o 13:28 |
||
|
|
|
#630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

wpadam tu ostatnio bardzo rzadko, bo zwyczajnie nie mam czasu, ale kiedyś ten wątek bardzo mi pomógł i mam jakiś sentyment
, a jak ją zobaczyłam to jakkolwiek okropnie by to nie zabrzmiało, pomyślałam sobie jak MNIE zamieniłeś na NIĄ to krzyżyk na drogę, życzę powodzenia 

Co za chory człowiek... No może i wcześniej sobie ją znalazł, w końcu nie gadaliśmy z 2 tygodnie albo więcej, a On był w swojej miejscowości... więc dobra, niech sobie ją tam """kocha"""
Szkoda, że dziś już ma znowu opis o niej, bo bym miała jeszcze trochę radochy 

Nic dziwnego, siatkarz... No i mi się przypomniało...
A tak się cieszyłam, że Mój Książę ma wymarzony wzrost... Jak ten z nk będzie ode mnie niższy to go zabiję
nie ukrywam był przystojny i nie wygladał na swój wiek, ale bez przesady. Z jedną z nich właśnie sobie wyjechał i zamieścił ich wspólne zdjęcie na nk. How sweet...