|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
|
|
|
#4292 |
|
Rozeznanie
|
A ja myslę kto to napisał Co to za avatarek widzę że agnes zaraża zmianami
|
#4293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a juz wogole w temacie ciuszkow chetnie poradze![]() Sami to lubi nie? hehhe wiedzialam Marczi, ze Cie wcielo w neta w poszukiwaniu Mangi
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
Kazar Lady
|
wszystko o szczepieniach
![]() Cytat:
mam nadzieje ze mogę wrzucic te linki to są oficjalne strony i masz 200% pewności że informacje sa prawdziwe http://szczepienia.pzh.gov.pl/main.php?p=3&id=134 http://www.mz.gov.pl/wwwmz/index?mr=...my=0&ma=013469 |
|
|
|
|
#4296 |
|
Wtajemniczenie
|
a widzisz juz Cie sciagnelam, poczulas temat ciuszkow
wlasnie szukam czegos na necie, jak znajde to Ci pokaze
|
#4297 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ja lumpy też chce też ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Wtajemniczenie
|
niefortunnie nie ma tego sklepu na necie by pokazac te rzecz
no nic pozostaje mi to kupic i wrzucic foteczke jest koloru brudnego ,ciemniejszego rozu z podwinietym rekawkiem , pieknie sie prezentuje z cienkim parcianym paskiem, zawiazanym na luzie i nic wiecej nie zdradze, mam nadzieje,ze Ci sie spodobam w niej...
|
#4300 |
|
Raczkowanie
|
Agnes!! Mam avatarek hy?? Twojego nie pobije za nic w świecie, ale już ładniejszy od starego
A wiesz, co ta laska (na avatarku) trzyma w zębach? sznurki do związywania staniczka, wiesz, bo ręce ma skrępowane u góry i jak puści sznurki, to .... ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- szkoda, że nie zrobili jej tego staniczka choćby w różowym, czy czarnym, wtedy lepiej by to wyglądało...
|
|
#4301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To bimbalki bedzie zbierac z ziemi ![]() fajny avek podoba mnie sie, teraz mianuje Cie na Moja Sister
|
|
#4302 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Miś, na gps już chyba za późno.. |
||
|
|
|
#4303 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#4304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no dac palec, to cala reke chca ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Marczi czaj to wpisz ten link tam gdzie sie wpisuje adres www.... file://localhost/C:/Users/Art/Desktop/sky%20racer.gif
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-17 o 14:07 |
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Happy- no ależ Cię długo nie było Ja już spakowana- laptopik tylko został. Klucze oddam i kierunek na Warszawę Jest już fotka z naszego spotkania, która mogę wstawić ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Ja się odmeldowuje, buziaczki kochane
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Rozeznanie
|
Kobitki wy moje widze,ze avki zmieniacie... a ja od jakiegos czasu chce ale nie moge!!!! ;( nie wiem jak znajde cos fajnego i chce zaladowac i co nic po prostu dupa!!!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!
wstawiam i ten adres i kody i nie dziala!!!!! Jak mam to zrobic??? ale z avkiem bo fotki z lapka wchodza....;( Buziam was wszystkie lece zajac sie dzieciakami... agnes , marczilada - zaszalelyscie!!! mya - super, jak sie uda wstawic z checia popatrze... ![]() happy - juz mialam na pv pisac co z toba!!! fajnie,ze jestes.. ![]() samii - ja tez uwielbiam szperac w ciuszkach!! kejsi - a co do szczepien to widze,ze juz wszystko wiesz... ja mialam tylko przypominajaca w marcu chyba jak dobrze pamietam...
|
|
#4307 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Kurcze MYA fajna nawet ta fota myslalam ze gorszej jakosci ale spoko Juz do domku jedziesz :-( zycze wszystkiego dobrego kochana Pozdrawiam wszystkie cycoliny te przed i po
|
#4308 |
|
Rozeznanie
|
Mya- no co.. ja bym poslala hehe w domu kurs ruszania bioderkami, nawet bym takie stringi ze slonikiem z przodu kupila i wio! hehe lasek mnostwo w "rozrywce" ale faceci to nie takie popularne i niech kreci ta trabka co by duzo kasy przynosil
co do szczepien przeciwko zoltaczce, u pani dr to jest wskazane jak nabradziej ale nie jest konieczne jesli sie nie zdazy, robi sie badania na nosicielstwo i nawet nosicielstwo wirusa nie jest przeciwskazaniem do operacji, w przypadku nosicielstwa po prostu uzywa sie innej sali i innych narzedzi i pamietam jak maceratka
|
#4309 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki trochę mnie nie było, załatwiałam zaświadczenie o zarobkach, formalności kredytowe i.......6 września będę cycolinka
Operuje się w MediClinique w Szczecinie u dr Krajewskiego Zaraz zrobię sobie upragniony podpisik A gdzie milusia??ciekawe co u niej i jakie cycuszki jej doktorek wyczarował.. |
|
|
|
#4310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 6 wrzesnai juz tuz tuz !a Milusia od op sie jeszcze nie pojawila
|
|
#4311 |
|
Wtajemniczenie
|
Marczi gdzie jestes siostro! od 4 h usycham bez Ciebie
![]()
|
#4312 |
|
Rozeznanie
|
ty mi kochana pisz jak ma zmienic ten avek???
bo ja juz szalu dostaje!!!!!!!!!!!1
|
|
#4313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4315 |
|
Kazar Lady
|
nie bardzo rozumiem jak ktoś może ingerowac w nasze poczucie odpowiedzialności:confuse d: przeciez to nie jest ryzyko dla lekarza, tylko dla pacjenta
szczepienie wzwB jest zalecane nie obowiązkowe i to pacjent decyduje o tym czy chce ryzykowac swoje zdrowie czy nie. nawet do zwykłej gastroskopii czy ekstrakcji zęba zaleca sie te szczepienia. Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-08-17 o 22:05 Powód: literówki |
|
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
Czesc wszystkim dziewczynom
. No żeście naprodukowały duzzzooo.Mam nadzieję, że wekand w 3city się udał i że nie żałujecie:P. Ja żałuje tylko, że nie nie poszłyśmy na impreze w piątek ). Mya hihi żaden youtobe, są u mnie na skrzynce i aż się kotłują, żeby wysłac, ale...zobacz na privie.
|
|
#4317 |
|
Rozeznanie
|
agnes kochana to jak ty ciuszki lubisz doradzać to mam dla ciebie misje
za dwa tygodnie idę na imprezkę takie tam disco ze znajomymi już chyba z 2 lata na takich baletach nie byłam i nie mam co ubrać ) i nic nie mogę wyszukać chodzi mi o jakąś sukienkę czy getry i bluzkę jak bys gdzieś coś widziała fajnego daj mi znać plissssss
|
#4318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Bardzo miło z Wami czas się spędzało i polecam się na przyszłośc
|
|
|
#4319 |
|
Raczkowanie
|
Miskaa78 witaj-pamietasz mnie
???? Wpadlam tu oblukac jak wygladaja twoje cycuchy po takim czasie, bo tez jestem juz PO, tez u Bromka i tez nam EHR Nagorki w trakcie ukladania sie i strasznie sie niecierpliwie, bo chce zeby juz byly mieciutkie, piekniutkie i moje, moje, moje . Nie moge sie doszukac fotek ani twojego albumu-jak tam moge trafic??? Samiii doczytalam wlasnie, ze mialas poprawke ok 3 miesiace temu-a co sie stalo??? Kurcze, ze tez nie ma was juz na rozowym i nie jestem na biezaco bo tak rzadko tu zagladam :/ a ile tu "znajomych twarzy" widze ....pozdrowionka dla wszystkich cycolinek ***
Edytowane przez lubka83 Czas edycji: 2010-08-17 o 22:51 |
|
|
|
#4320 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Agusiu, bylam , widzialam. Fota swietna. Ty Aga tez juz te bilety lotnicze z Gdanska do Lübeck ogladaj, bo ja impreze szykuje obojetnie jak sie sprawa z moim domkiem zakonczy. W koncu od 1 listopada gdzies tam mieszkac musze wiec impra murowana nawet jesli pod mostem sie odbedzie Ale twoich pazurkowych gazet to ja jeszcze nie oddam, o nieeeee. Faaaaaajne sa. I jeszcze raz dziekuje. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Ewuniu ja tez sie zapisuje na liste na kolejne spotkanie. A o tobie to juz sie nasluchalam samych pozytywow wiec bedzie mi milo cie kiedys poznac. Oby sie kiedys udalo. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

wogole nikt mi tu nie chcial zadnych badan wykonac

wierze ze cos wymyslicie, z takim mega pozytywnym podejsciem wszytsko musi sie udac

. No żeście naprodukowały duzzzooo.