![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Czasem boję się sama siebie. Boję się, że gdyby on przyszedł i poprosił o kolejną szansę to bym mu ją dała. Muszę się otrząsnąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Żegnam się z Wami dziewczyny, przynajmniej na trochę. Jadę do siostry odpocząć, może nabrać dystansu do moich spraw damsko-męskich, bo desperacko łaknę miłości, a nikt mi jej nie może dać. W takich chwilach mam przed oczami te moje wspomnienia z ex, które tak bardzo kocham. Bo kocham to co było, to moje szczęście do bólu, którego z nim doświadczyłam, nie jego. A teraz tego nie ma...
Nie wiem czy wrócę, bo ciągle mi się wszystko przypomina. Boli mnie to wszystko. Będę tesknić. ![]()
![]() |
#1683 |
Wtajemniczenie
|
Baw się dobrze Monilkaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
Dziewczeta, po kazdym kolejnym dniu z Xem jestem rozpromieniona coraz bardziej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy tak sobie siedzimy i mu mowie zeby cos zbaczyl to on mowi ze nie chce patrzec na nic kiedy ja jestem przy nim ![]() ![]() ![]() No i znowu powtorzylismy wczorajszy wyczyn ![]() ![]() Ciekawe czy to wszystko to prawda czy sie posypie.... Oby to pierwsze ![]() Elve-co sadzisz o jego zachowaniu?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-08-18 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Dziś wróciły wspomnienia
![]() ![]() mimimka - życzę Ci, żeby Wam się naprawdę udało i żeby zawsze było tylko dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
po drugiej stronie szafy
|
Sądzę, że fajnie by było mieć znowu 21 lat
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Monilkaa - nam też będzie Ciebie brakowało ![]()
#1688 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odpowiedź brzmi: TAK. Przeczytaj moje posty z wczorajszej nocy, to zdasz sobie z tego sprawę. Ja wczoraj przeżywałam katusze na nowo. Ale właśnie wróciłam z randki z Ciasteczkiem! ![]() ![]() Mmmm, ale było słłłłłłłłłliiiiiiiiiiit.. . ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- mimimka ma 21 lat? A Ty, elve? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli co?Uwazasz ze to jest naiwne ? :P Ja sie zastanawiam czy on przede mna udaje czy naprawde mu w jakis sposob zalezy ![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Opowiadaj jak było na spotkaniu? Jakieś szczegóły? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
po drugiej stronie szafy
|
Ja mam 28
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() Naiwne? Nie wiem. Na pewno jest to strasznie słodkie i trzeba brać garściami to, co Ci dał los ![]() Wiem, wiem, potrafię spierniczyć każdy super hiper nastrój ![]() ![]() ![]() Ciesz się, korzystaj, ale jednocześnie pilnuj, żebyś cały czas była odrębną jednostką, świadomą swojej wartości. I wtedy wszystko będzie dobrze ![]()
![]() |
#1692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do spotkania, może nie było jakoś megaromantycznie, ale jestem bardzo zadowolona. Pogoda tragiczna, więc nie mogliśmy być kreatywni, musieliśmy iść do lokalu na słodkości. Jezu, co za słodziak... Jest tak przeuroczy, że aż sobie zamarzyłam dostać od Niego buziaka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Niedługo mój rewanż... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
po drugiej stronie szafy
|
"Kocie" - uwielbiam ten zwrot
![]()
#1694 |
Zadomowienie
|
I uwazasz sie za stara? No blagam... Ja myslalam ze jestes przed 40stka skoro mowilas ze jestes juz stara
![]() ![]() ![]() ![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() Mimo, że niby nie jest to duża różnica wieku, to jednak te parę lat temu trochę inaczej patrzyłam na świat.
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że facet jest świetny i oby wszystko poszło w dobrym kierunku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Waderka, ja bym stamtąd się zmywała. Prawdopodobieństwo, że nic fajnego Cię już na Mazurach nie czeka, jest zbyt wysokie. No chyba, że chcesz usidlić kolegę, który oferuje mieszkanie ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() W Ally się tak wciągnęłam, że opłakiwałam 2 dni śmierć Billy'ego. Zosała mi jeszcze tylko 5 seria. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2010-08-18 o 20:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po drugie: trzeba próbować. Życie w pojedynkę jest świetne, ale czasem człowiek chciałby, żeby ktoś okrył go kołdrą i pocałował w czoło. Koleżanki tego nie zrobią. Mama też nie bardzo ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2010-08-18 o 20:37 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez juz jestem po tym wydarzeniu ale bardziej wkurzylam sie na... SPOILER!! znieszczenie zwiazku Nell i Ziolka... tak lubilam parzec na ich zwiazek ![]() KONIEC SPOILERA!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z drugiej jednak bycie z kimś też jest potrzebne... Już nie pamiętam kiedy ostatnio ktoś mnie przytulił tak o po prostu dlatego,że jestem,bo mnie kocha i w ogóle... Załącza mi się jakieś marudzenie... Spotkałam ex ex xD Powiedziałam,ze jak dzisiaj wróci z pracy to ma wpaść bo filmy chciałam jakieś to spojrzał i pow.że jak będzie późno to nie przyjdzie bo moja mama będzie zła(a od kiedy on się moją mamą przejmuje ![]() Wiec mu kulturalnie pow.że do połowy kolejnego tyg.jestem sama w domu to powiedział że przyjdzie... Nawet nie chce wiedzieć co mu się w tej główce głupiej zobrazowało na temat mojego "bycia samą w domu" ![]() I chyba nie chcę wiedzieć ![]()
![]() |
#1703 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Boże, On znowu do mnie pisze... ![]() Nie. Teraz postanowiłam. NIE ODPISUJĘ NIC. Jak nie będzie mnie On już ruszał w nawet najmniejszym stopniu, to może się do Niego odezwę i zgodzę na to piep... spotkanie ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz żyję swoim życiem... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Rozeznanie
|
A ja sobie tak myśle i uświadamiam coraz bardziej, że wcale łatwo nie będzie mi znaleźć przyszłego potencjalnego kandydata z którym będę chciała być i ze wzajemnością...nie dość że bardzo bym chciała się zakochać to niestety z dnia na dzień faceci mnie załamują - tych których poznaje...
#1708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chodze na imprezy, poznaje facetów, ale nikt mi sie nie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Wtajemniczenie
|
Są z reguły po 40-stce i ani myślą o związku; tak im partnerzy dali popalić
![]() No ale dobra, dobra, wierzyć w szczęście to sprawa istotna. Juniorka, ja mam właśnie etap takiego marudzenia. Chyba dlatego, że brakuje mi właśnie pewnych gestów, czułości, wyrzuconych śmieci przez chłopa i takich tam. Marudzenie potęguje fakt, że spotkałam wyśnionego (randkowicz) i kurna, ni ch.ja, nie zaskoczyło ![]() Mimimka, myślałam, że o śmierci Billy'ego wiedzą wszyscy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Rozeznanie
|
*
Edytowane przez yellowbird Czas edycji: 2010-08-19 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.