|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
Jak dla mnie szkalujesz tą kobietę stwierdzając ,że ona nic nie robi .Tylko co ty możesz wiedzieć? Skąd wiesz co Iwona jej mówiła a co nie ? Więc się zastanów , nad tym co piszesz Ja zakończyłam dyskutę na ten temat , bo nie warto. Więc zostaw ten temat i temat matki Iwony .To co napisałąś , jest naprawdę nie na miejscu .I nie łudź sie ,że cos jeszcze napiszę , nie mam ochoty dostać bana .Pozdrawiam .[/QUOTE]Daruj sobie dobra kobieto, nie dość że o sprawie możesz mieć mniejsze pojęcie niż ja, to nie tobie decydować o tym jak i w którym wątku mogę się wypowiadać. Bawią mnie ludzie, którzy milion razy piszą zakończeniu dyskusji i dalej się produkują A prosiłam ---> "W razie jakichkolwiek dalszych wątpliwości zapraszam na PW." Czy to jest trudne do zrozumienia? Ale czego oczekiwać od tych dla których gramwzielone i VisionAM jest łudząco podobne? W każdym razie dodaję Cię do mojej listy ignorów, więc możesz darować sobie dalsze wypowiedzi skierowane do mnie bo i tak ich nie przeczytam
|
|
|
|
|
#2312 |
|
BAN stały
|
Wiecie co, na forum na tej poprzedniej stronie oficjalnej pojawiła sie informacja: ''PROSIŁEM W IMIENIU MAMY IWONY, ABY NIE PORUSZAĆ TEMATU IWONY".
Dla mnie to jest żenada. Najpierw proszą ludzi o zainteresowanie sprawą, a jak już sie zainteresują to mama sobie nie życzy rozmowy na jej temat. Mam wrażenie że rzeczywiście sobie szukali "Murzynów" do roboty. |
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie rozumiem czemu Wy nadal dajecie się prowokować i wdajecie w takie dyskusje. Przecież wiadomo,że każda ma swoje zdanie,ale wyraźcie je raz,a nie ciągniecie już trzecią stronę.
Przez to giną w tych Waszych wypowiedziach istotne sprawy,czyli zbliżający się program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?" czy petycja. Zastanówcie się,czy warto. I zerknijcie na pierwszą stronę tego wątku oraz ostatnią wypowiedź złośliwca w tym zamkniętym. Wszelkie osobiste spory na PW. I wiem,co pewnie mi zaraz odpiszesz VisionAM (zawsze to robisz),ale tak jak napisałam w Waszych wypracowaniach gubią się ważne informacje. Tyle ode mnie. Bez odbioru.
|
#2314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez kalahariii Czas edycji: 2010-08-31 o 14:47 |
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez się zdziwiłam tym wpisem. Wydaje mi się że mama Iwony jest nastawiona anty do tej strony przez jakieś osoby i jest to związane z rozgrywkami pomiędzy tą starą stroną a tą nową, która jest teraz "autoryzowana".
|
|
#2318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może mają ku temu jakiś powód... ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Polecam: http://muzyka.interia.pl/teledyski/t...rze-nam,253739 |
|
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
.........................
Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-08-31 o 19:49 |
|
|
|
#2320 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dla mnie to jest chore. Chcą żeby rozwieszać plakaty. Ok fajnie, ale po co? Iwona albo nie żyje albo jest porwana i przetrzymywana, więc raczej przechodzień na ulicy się na nią nie natknie. Chyba więc po to żeby zainteresować sprawą, prawda? Ale po co interesować skoro poźniej nie można o tym rozmawiac? Wiecie co mi się wydaje, że to, że sprawą Iwony zainteresowało się tyle ludzi poprzestawiało co niektórym w głowach. Tyle zaginionych o których nikt nic nie wie, inni dziekowaliby z pocałowaniem ręki za zainteresowanie, za ciągłe podsycanie sprawy, w końcu im sprawa bardziej nagłośniona tym większa presja na jej wyjasnienie. A tutaj mówic nie wolno, tylko do roboty - bo rodzinie nie wypada, obcym ludziom tak. |
|
|
|
|
#2321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja sie nie dziwie, bo tyle gnoju co juz wokol niej zrobili "internauci"to masakra. |
|
|
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2324 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2325 |
|
Raczkowanie
|
......................... ......
Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-08-31 o 19:49 |
|
|
|
#2326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam tu na myśli Janusza Takie coś zauważyłam wśród paru innych współtwórców strony.Cytat:
![]() I mogę trzeci raz napisać - to form dyskusyjne, a nie tablica ogłoszeń ![]() Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-31 o 15:13 |
|||
|
|
|
#2327 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale jeżeli chce się angażować to niech to robi, ale tych bzdur niech nie czyta
|
|
|
|
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Opuszczanie przez pewne osoby jednej strony i zakładanie drugiej zostawiło po sobie niesmak i dziwne wrażenia wśród wielu ludzi - niestety negatywne. Jakby to nie Iwona była najważniejsza, ale jakieś wewnętrzne zagrania takie jest moje odczucie.Nie wiem czy bym autoryzowała jakąś zbiórkę pieniędzy, pewnie nie. Ale ludzie to robili z dobroci serca (chyba ), może nie każdy wiedział, że to nie do końca legalne i może zaszkodzić sprawie.
|
||
|
|
|
#2329 |
|
BAN stały
|
A co do petycji to wciąż nie otrzymałam linka weryfikującego :O
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się. Nie powinna zawracać sobie głowy żadnym z for. Kontolować internetu sie nie da. A każde forum jest od tego żeby sobie pogadać, moderatorzy zas od tego żeby pilnować poziomu dyskusji. Jeśli rodzinie zalezy na jakiejś stronie gdzie będa tylko rzeczowe informacje itp to nie powinno być na niej forum wcale....
|
|
#2331 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja otrzymałam kilka godzin po podpisaniu się
![]() No popatrzcie chociażby na taki komentarz do petycji: Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- A wpisy w stylu: Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i petycja, pod którą podpisy zbierają 30 dni, zaraz dam linka (tylko podobno ta strona jest zawirusowana ;/). Swoją drogą nadal nie dostałam linka na maila z potwierdzeniem.
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Petycja:
http://www.petycje.pl/petycja/5721/p...ginionych.html To jest link raczej bez wirusa. |
|
|
|
#2334 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle tak patrzę,że mnie chyba nie ma na tej petycji (szukałam po komentarzach). No ale jak ją podpisałam to było,że za chwilę zostanie wysłany link potwierdzający na mojego maila.
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- [1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;21769343]Ja też nie dostałam [/QUOTE]A jesteś na tej liście?? Bo mnie nie ma. A powinnam być. Nawet jeśli nie dostałam jeszcze linka,to mój numer powinien być bez nawiasu.
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmm dziwne, może próbujcie jeszcze raz się wpisać
widziecie: Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-31 o 15:55 |
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Jak rozumieć tę ilość podpisów?? 708,788?? ;P Jakieś liczby po przecinku?? ;P
|
#2338 |
|
Zadomowienie
|
Witam was wszystkie.
Od jakiegoś czasu obserwuję to forum, z resztą podobnie jak inne dotyczące zaginięcia Iwony. Na wszystkich po pewnym czasie zaczynało się dziać to samo - zamiast konkretnych wypowiedzi dotyczących pomocy w odnalezieniu dziewczyny, tudzież słów wsparcia dla bliskich, zaczynały się pojawiać wpisy obraźliwe, bądź snujące coraz bardziej fantastyczne teorie. |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Tak pół żartem pół serio,ale to powinno nam dać wszystkim do myślenia. ;P
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl...&thread_id=333
|
#2340 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
takie jest moje odczucie.