Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 14:40   #2311
gramwzielone
Wtajemniczenie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
ludzie mający inne zdanie od większości są tymi złymi najgorszymi. Ale to nie tylko tutaj, w 90% wątków na tym forum tak to właśnie bywa
Szczególnie irytuje mnie kółko wzajemnej adoracji kilku pań po 30-stce, którym się wydaje jakie to są fajne, bo piszą takie ironiczne posty
Bardzo się cieszę, że się tutaj ani razu żadna z nich nie udzieliła
No i tyle off topu...
Co nie zmienia faktu że jest to przykre. Że rzadko pojawia się tu prawdziwa dyskusja, tylko - albo przystępujesz do kółeczka albo zostaniesz zmieszany z błotem, tu przez samozwańcze obrończynie Iwony. Które z większą zajadłością niż cenzura za komuny doszukują się odstępstw od jedynej, oficjalnej prawdy.[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;21766718]O postępach w śledztwie nigdzie nie poczytasz , wiadomo dlaczego .
Jak dla mnie szkalujesz tą kobietę stwierdzając ,że ona nic nie robi .Tylko co ty możesz wiedzieć?
Skąd wiesz co Iwona jej mówiła a co nie ?
Więc się zastanów , nad tym co piszesz
Ja zakończyłam dyskutę na ten temat , bo nie warto.
Więc zostaw ten temat i temat matki Iwony .To co napisałąś , jest naprawdę nie na miejscu .I nie łudź sie ,że cos jeszcze napiszę , nie mam ochoty dostać bana .Pozdrawiam .[/QUOTE]Daruj sobie dobra kobieto, nie dość że o sprawie możesz mieć mniejsze pojęcie niż ja, to nie tobie decydować o tym jak i w którym wątku mogę się wypowiadać. Bawią mnie ludzie, którzy milion razy piszą zakończeniu dyskusji i dalej się produkują
A prosiłam ---> "W razie jakichkolwiek dalszych wątpliwości zapraszam na PW." Czy to jest trudne do zrozumienia?
Ale czego oczekiwać od tych dla których gramwzielone i VisionAM jest łudząco podobne? W każdym razie dodaję Cię do mojej listy ignorów, więc możesz darować sobie dalsze wypowiedzi skierowane do mnie bo i tak ich nie przeczytam
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:41   #2312
Kimikika
BAN stały

Wiecie co, na forum na tej poprzedniej stronie oficjalnej pojawiła sie informacja: ''PROSIŁEM W IMIENIU MAMY IWONY, ABY NIE PORUSZAĆ TEMATU IWONY".

Dla mnie to jest żenada. Najpierw proszą ludzi o zainteresowanie sprawą, a jak już sie zainteresują to mama sobie nie życzy rozmowy na jej temat.

Mam wrażenie że rzeczywiście sobie szukali "Murzynów" do roboty.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:41   #2313
Melissa86
Zakorzenienie

Dziewczyny nie rozumiem czemu Wy nadal dajecie się prowokować i wdajecie w takie dyskusje. Przecież wiadomo,że każda ma swoje zdanie,ale wyraźcie je raz,a nie ciągniecie już trzecią stronę.

Przez to giną w tych Waszych wypowiedziach istotne sprawy,czyli zbliżający się program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?" czy petycja.

Zastanówcie się,czy warto.

I zerknijcie na pierwszą stronę tego wątku oraz ostatnią wypowiedź złośliwca w tym zamkniętym. Wszelkie osobiste spory na PW.

I wiem,co pewnie mi zaraz odpiszesz VisionAM (zawsze to robisz),ale tak jak napisałam w Waszych wypracowaniach gubią się ważne informacje.

Tyle ode mnie. Bez odbioru.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:44   #2314
aszkim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Wiem ze jesteście wszystkie razem bardzo tą sytuacją przygnębione .
Dla naświetlenia co się dzieje z mama Iwony mogę powiedzieć jedno - Jest dzielna kobietą - nie jedna z was by sie załamała . jestem na co dzień w kontakcie telefonicznym i uwierzcie - rozmowa jest tak trudna jak dyplomacja na wyższym szczeblu , Pocieszam , przekazuję słowa otuchy od forumowiczów , przedstawiam plan działania - co jeszcze możemy zrobić . Ale ta dziewczyna jest u kresu wytrzymałości - proszki , ciągła niepewność , różne plotki , praca i wiele innych trudnych spraw o których nie mogę wspomnieć . Sprzątnęłam pokój Iwonki słyszę jak drżącym głosem mówi do mnie przez telefon . Bardzo dobrze - odpowiadam - jak wróci będzie miała gdzie odpocząć . I cisza , głos załamujący w słuchawce pyta mnie - dobrze zrobiłam? .
A ja oczywiście bardzo dobrze i szybko poruszam inny temat który by ja postawił na nogi - do działania . Tak , piszę to i łzy cisną mi się do oczu .

Dobra - jestem w pracy jeszcze mnie wywalą za siedzenie w necie.
Piszcie Janusz nie per Pan - czuje się wtedy tak staro
To cudowne ze pani Iwona ma tak dobrego i oddanego przyjaciela jakim ty jestes Janusz.W takich chwilach nie mozna odwrocic sie od tych co nas potrzebują.Robisz naprawde kawal dobrej roboty- pewnie jest dumna ze ciebie ma.
aszkim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:44   #2315
kalahariii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
Inną sprawą jest to, że nie można w necie znaleźć miejsca gdzie będzie można po prostu poczytać o postępach w sprawie itd. Jest tylko popadanie ze skrajności w skrajność, albo lżenie Iwony i jej matki (vide fora pod artykułem czy słynny już post z szafy: str. 116, 3 post od góry) albo czczenie każdego ich czynu i robienie z I. niemalże współczesnej świętej.
Nigdy nie obraziłam (w normalnym tego słowa znaczeniu, a nie Wizażowym - oznaczającym brak uwielbienia i adoracji) ani Iwony ani jej Mamy, nigdy żadnej nie szkalowałam jak to któraś mądralińska zarzucała.

Po prostu na Wizażu jest dziwaczna tendencja - nie można napisać prawdy. Nie można stwierdzić że zachowanie Iwony było nieodpowiedzialne i nierozsądne, nie można stwierdzić że jej znajomi nie są winni tego, że ona postanowiła pójść na piechotkę do domu, nie można określać Iwony jako dziewczyny- imprezowiczki. Jest jedyny słuszny wizerunek - samotnemu nocnemu spacerowi winni sa jej znajomi (bo Adria powinna słuchać jak pokorne cielę wyzwisk Iwony a potem przywiązać się do nogi Iwonie błagając o pozostanie), chodzenie młodej ładnej kobiety samotnie po nocy wśród tłumów pijanych ludzi jest normalne i każda tak robi, Iwona była spokojną, grzeczną, łagodną jak owieczka dziewuszką itd.

Każdy kto próbuje w choćby najłagodniejszy sposób rozmawiać o faktach zostaje oskarżony o wyzwiska po czym zostaje wyzwiskami obrzucony i zmieszany z błotem.

Edytowane przez kalahariii
Czas edycji: 2010-08-31 o 14:47
kalahariii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:45   #2316
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Wiecie co, na forum na tej poprzedniej stronie oficjalnej pojawiła sie informacja: ''PROSIŁEM W IMIENIU MAMY IWONY, ABY NIE PORUSZAĆ TEMATU IWONY".

Dla mnie to jest żenada. Najpierw proszą ludzi o zainteresowanie sprawą, a jak już sie zainteresują to mama sobie nie życzy rozmowy na jej temat.

Chodzi o tą starą stronę o Iwonie?? Z tego co widziałam to tam zostały pokasowane wszystkie tematy dotyczące Iwony i teraz można na jej temat pisać tylko na nowej stronie.
Stary 2010-08-31, 14:50   #2317
titina
Zakorzenienie

Cytat:

Tez się zdziwiłam tym wpisem.
Wydaje mi się że mama Iwony jest nastawiona anty do tej strony przez jakieś osoby i jest to związane z rozgrywkami pomiędzy tą starą stroną a tą nową, która jest teraz "autoryzowana".

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:56   #2318
obserwatorka79
Raczkowanie

Cytat:

Przestańcie już proszę, w ten sposób nie można...
Może mają ku temu jakiś powód...

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Polecam:
http://muzyka.interia.pl/teledyski/t...rze-nam,253739
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:58   #2319
Janusz_G
Raczkowanie

.........................

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-08-31 o 19:49
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:58   #2320
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Chodzi o tą starą stronę o Iwonie?? Z tego co widziałam to tam zostały pokasowane wszystkie tematy dotyczące Iwony i teraz można na jej temat pisać tylko na nowej stronie.
Tak o tę starą. Na nowej o Iwonie też nie można dyskutować, tam trzeba zgłaszać swoje pomysły o tym co się robi.

Dla mnie to jest chore.

Chcą żeby rozwieszać plakaty. Ok fajnie, ale po co? Iwona albo nie żyje albo jest porwana i przetrzymywana, więc raczej przechodzień na ulicy się na nią nie natknie. Chyba więc po to żeby zainteresować sprawą, prawda? Ale po co interesować skoro poźniej nie można o tym rozmawiac?

Wiecie co mi się wydaje, że to, że sprawą Iwony zainteresowało się tyle ludzi poprzestawiało co niektórym w głowach. Tyle zaginionych o których nikt nic nie wie, inni dziekowaliby z pocałowaniem ręki za zainteresowanie, za ciągłe podsycanie sprawy, w końcu im sprawa bardziej nagłośniona tym większa presja na jej wyjasnienie.
A tutaj mówic nie wolno, tylko do roboty - bo rodzinie nie wypada, obcym ludziom tak.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:59   #2321
beasz26
Raczkowanie

Cytat:

A ja sie nie dziwie, bo tyle gnoju co juz wokol niej zrobili "internauci"to masakra.
beasz26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:59   #2322
obserwatorka79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Tez się zdziwiłam tym wpisem.
Wydaje mi się że mama Iwony jest nastawiona anty do tej strony przez jakieś osoby i jest to związane z rozgrywkami pomiędzy tą starą stroną a tą nową, która jest teraz "autoryzowana".
Też tak uważam.
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:01   #2323
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak o tę starą. Na nowej o Iwonie też nie można dyskutować, tam trzeba zgłaszać swoje pomysły o tym co się robi.

Dla mnie to jest chore.

Chcą żeby rozwieszać plakaty. Ok fajnie, ale po co? Iwona albo nie żyje albo jest porwana i przetrzymywana, więc raczej przechodzień na ulicy się na nią nie natknie. Chyba więc po to żeby zainteresować sprawą, prawda? Ale po co interesować skoro poźniej nie można o tym rozmawiac?

Wiecie co mi się wydaje, że to, że sprawą Iwony zainteresowało się tyle ludzi poprzestawiało co niektórym w głowach. Tyle zaginionych o których nikt nic nie wie, inni dziekowaliby z pocałowaniem ręki za zainteresowanie, za ciągłe podsycanie sprawy, w końcu im sprawa bardziej nagłośniona tym większa presja na jej wyjasnienie.
A tutaj mówic nie wolno, tylko do roboty - bo rodzinie nie wypada, obcym ludziom tak.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:08   #2324
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny nie rozumiem czemu Wy nadal dajecie się prowokować i wdajecie w takie dyskusje. Przecież wiadomo,że każda ma swoje zdanie,ale wyraźcie je raz,a nie ciągniecie już trzecią stronę.

Przez to giną w tych Waszych wypowiedziach istotne sprawy,czyli zbliżający się program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?" czy petycja.

Zastanówcie się,czy warto.

I zerknijcie na pierwszą stronę tego wątku oraz ostatnią wypowiedź złośliwca w tym zamkniętym. Wszelkie osobiste spory na PW.

I wiem,co pewnie mi zaraz odpiszesz VisionAM (zawsze to robisz),ale tak jak napisałam w Waszych wypracowaniach gubią się ważne informacje.

Tyle ode mnie. Bez odbioru.
No mnie umknęło włąśnie bo skupiłam się na kłótni xD znaczy na jej czytaniu, czyli jak i gdzie?

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
To znowu ja - Wszędzie można wypowiadać się na temat Iwony i tej sytuacji - tylko ze tam sytuacja wymknęła się spod kontroli - czyli wszyscy o wszystkim i o niczym - na hasło pikieta - mało kto reagował - tak byli wszyscy pochłonięci teoriami - a tak jak pisałem wcześniej - powołaliśmy tamtą stronę aby pomagać w realu . No i gdy nie mogłem zapanować nad tym co tam się dzieje - Mama Iwony przestała się podpisywać pod tą stroną .
No i niektórzy poczuli się obrażeni .
Wiec - przepraszam - taka już moja rola zbierać gromy - według powiedzenia kto sieje wiatr to zbiera burzę .

Więc powstała nowa w której nam zależy na jakości a nie ilości postów.
Znowu ktoś pewnie poczuje się urażony - Więc ponownie przepraszam padam na kolana i żałuję że żyje. Dla mnie celem jest odszukanie Iwony - Potem mogą mnie wszyscy zlinczować

Bez urazy to nie do was dziewczyny , kobiety , matki.
Ja się na prawdę mamie Iwony nie dziwię, przecież to co się dzieje na forach to przechodzi ludzkie pojęcie. Niech pani Iwona spokojnie robi co uważa za słuszne a tych bzdur nie czyta, bo już nawet jej zaczynają się czepiać

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez beasz26 Pokaż wiadomość
A ja sie nie dziwie, bo tyle gnoju co juz wokol niej zrobili "internauci"to masakra.
dokładnie, ale widać niektórzy nie czają :O
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:11   #2325
Janusz_G
Raczkowanie

......................... ......

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-08-31 o 19:49
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:11   #2326
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam takie wrażenie. Ponadto niektórym osobom biorącym czynny udział w tworzeniu stron i w pomocy rodzinie wydaje się, że tylko oni mają do wszystkiego prawo i to co robią jest święte i dobre, a reszta może tylko zaszkodzić (mimo, że chce pomóc). Wszystko ma być pod dyktando pewnych osób, a jak nie to nara
Nie mam tu na myśli Janusza Takie coś zauważyłam wśród paru innych współtwórców strony.

Cytat:
tylko dwa razy tak napisałam
I mogę trzeci raz napisać - to form dyskusyjne, a nie tablica ogłoszeń

Cytat:
Ja się na prawdę mamie Iwony nie dziwię, przecież to co się dzieje na forach to przechodzi ludzkie pojęcie. Niech pani Iwona spokojnie robi co uważa za słuszne a tych bzdur nie czyta, bo już nawet jej zaczynają się czepiać
ona nie powinna sobie głowy zawracać jakimiś forami i stronami o Iwonie....

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-08-31 o 15:13
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:17   #2327
mmm3m
BAN stały

Cytat:

ona nie powinna sobie głowy zawracać jakimiś forami i stronami o Iwonie....
Ta kobieta z pewnością jets na skraju załamania, ja to bym jej nawet poleciła leżeć w łóżku lub wyjść gdzieś z przyjaciółką. Reszta rodzinny może pomóc w poszukiwaniach, matka Iwony musi psychicznie odpocząć Ale jeżeli chce się angażować to niech to robi, ale tych bzdur niech nie czyta
Stary 2010-08-31, 15:23   #2328
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Ta kobieta z pewnością jets na skraju załamania, ja to bym jej nawet poleciła leżeć w łóżku lub wyjść gdzieś z przyjaciółką. Reszta rodzinny może pomóc w poszukiwaniach, matka Iwony musi psychicznie odpocząć Ale jeżeli chce się angażować to niech to robi, ale tych bzdur niech nie czyta
dokładnie, nie powinna czytać żadnych komentarzy w internecie i wypowiedzi na forum, niech się zajmie ważniejszymi rzeczami. Wiadomo, że ludzie są rożni - nawet w petycji widać jakiś oszołomów głosujących przeciwko - a pewnie nawet całej petycji nie przeczytali...

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Proponuję zadać mi kilka pytań co się stało i dla czego jest nowa strona - ale chcę tylko zapytać którejkolwiek z was - czy autoryzowałybyście stronę na której ktoś nagle namawia do zbierania pieniędzy ? Pomyślcie zanim odpowiecie - mam jeszcze około 30 min zapraszam - pytajcie
Wystarczyło usunąć forum dyskusyjne z pierwszej strony o Iwonie i zrobić takie jak teraz jest na tej nowej, skoncentrowane na działaniach. Wtedy pewnie też byłaby autoryzacja ze strony pani Kindy

Opuszczanie przez pewne osoby jednej strony i zakładanie drugiej zostawiło po sobie niesmak i dziwne wrażenia wśród wielu ludzi - niestety negatywne. Jakby to nie Iwona była najważniejsza, ale jakieś wewnętrzne zagrania takie jest moje odczucie.

Nie wiem czy bym autoryzowała jakąś zbiórkę pieniędzy, pewnie nie. Ale ludzie to robili z dobroci serca (chyba), może nie każdy wiedział, że to nie do końca legalne i może zaszkodzić sprawie.
Stary 2010-08-31, 15:23   #2329
mmm3m
BAN stały

Cytat:
dokładnie, nie powinna czytać żadnych komentarzy w internecie i wypowiedzi na forum, niech się zajmie ważniejszymi rzeczami. Wiadomo, że ludzie są rożni - nawet w petycji widać jakiś oszołomów głosujących przeciwko - a pewnie nawet całej petycji nie przeczytali...
A co do petycji to wciąż nie otrzymałam linka weryfikującego :O
Stary 2010-08-31, 15:25   #2330
titina
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się.
Nie powinna zawracać sobie głowy żadnym z for. Kontolować internetu sie nie da.
A każde forum jest od tego żeby sobie pogadać, moderatorzy zas od tego żeby pilnować poziomu dyskusji.
Jeśli rodzinie zalezy na jakiejś stronie gdzie będa tylko rzeczowe informacje itp to nie powinno być na niej forum wcale....

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:29   #2331
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
A co do petycji to wciąż nie otrzymałam linka weryfikującego :O
ja otrzymałam kilka godzin po podpisaniu się
No popatrzcie chociażby na taki komentarz do petycji:
Cytat:
Panie prezydęcie i fszyscy świenci! Rzondamy znalezienia sie Iwony Wieczorek!
osoba, która to napisała jest przeciwko.... i widać od razu jacy ludzie są okrutni... petycja się przecież odnosi do sprawy zaginięć na przykładzie zaginięcia Iwonki, a nie tylko do jej zaginięcia

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

A wpisy w stylu:
Cytat:
TOMASZ GOLLOB TOR ŻUŻLOWY STALECZKA GORZÓW SIALALALALA!
Cytat:
Donatella Versace JuEsEj wery gud
chyba nie będą się liczyć do petycji? :/
Stary 2010-08-31, 15:39   #2332
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
No mnie umknęło włąśnie bo skupiłam się na kłótni xD znaczy na jej czytaniu, czyli jak i gdzie?
Czyli 7 września (wtorek) o godzinie 10:25 na TVP1 program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?" na żywo z udziałem m.in. mamy Iwony.

No i petycja, pod którą podpisy zbierają 30 dni, zaraz dam linka (tylko podobno ta strona jest zawirusowana ;/).
Swoją drogą nadal nie dostałam linka na maila z potwierdzeniem.
Stary 2010-08-31, 15:41   #2333
visionAM
Zakorzenienie

Petycja:
http://www.petycje.pl/petycja/5721/p...ginionych.html

To jest link raczej bez wirusa.
Stary 2010-08-31, 15:43   #2334
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e
Konto usunięte

Cytat:
Ja też nie dostałam
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:53   #2335
Melissa86
Zakorzenienie

W ogóle tak patrzę,że mnie chyba nie ma na tej petycji (szukałam po komentarzach). No ale jak ją podpisałam to było,że za chwilę zostanie wysłany link potwierdzający na mojego maila.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;21769343]Ja też nie dostałam [/QUOTE]

A jesteś na tej liście?? Bo mnie nie ma. A powinnam być. Nawet jeśli nie dostałam jeszcze linka,to mój numer powinien być bez nawiasu.
Stary 2010-08-31, 15:54   #2336
visionAM
Zakorzenienie

Hmm dziwne, może próbujcie jeszcze raz się wpisać

widziecie:
Cytat:
Wizyt: 19,791,574 Podpisów: 708,786
może im serwer padł

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-08-31 o 15:55
Stary 2010-08-31, 16:00   #2337
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm dziwne, może próbujcie jeszcze raz się wpisać

widziecie:

może im serwer padł
Jak rozumieć tę ilość podpisów?? 708,788?? ;P Jakieś liczby po przecinku?? ;P
Stary 2010-08-31, 16:02   #2338
mushroomhunter
Zadomowienie

Witam was wszystkie.
Od jakiegoś czasu obserwuję to forum, z resztą podobnie jak inne dotyczące zaginięcia Iwony. Na wszystkich po pewnym czasie zaczynało się dziać to samo - zamiast konkretnych wypowiedzi dotyczących pomocy w odnalezieniu dziewczyny, tudzież słów wsparcia dla bliskich, zaczynały się pojawiać wpisy obraźliwe, bądź snujące coraz bardziej fantastyczne teorie.
mushroomhunter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:03   #2339
Melissa86
Zakorzenienie

Tak pół żartem pół serio,ale to powinno nam dać wszystkim do myślenia. ;P

http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl...&thread_id=333
Stary 2010-08-31, 16:06   #2340
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Czyli 7 września (wtorek) o godzinie 10:25 na TVP1 program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?" na żywo z udziałem m.in. mamy Iwony.

No i petycja, pod którą podpisy zbierają 30 dni, zaraz dam linka (tylko podobno ta strona jest zawirusowana ;/).
Petycje już mam zaliczoną, o programie nie wiedziałam, dzięki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości