![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shir
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
:)
|
Dot.: L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shir
podobają mi się te pomadeczki:
- Bourjois Docteur Glamour nr. 17 - Oriflame Colour Attraction kolor sweet clementine Loreala nie mogłąm znaleźć kolorku nigdzie w necie ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- te dwie pomadki + odsypki pigmentów inglot ![]() co byś za to chciała? ja rónież mogłabym zrobić Ci odsypki moich pigmentów ![]() Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2010-08-29 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
|
wiec znajdziesz cos u mnie za to??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
odpisane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
|
wymiarki stringów na płasko
około 31cm x2 -szerokość około 18cm wysokość Stringi się troszkę rozciągają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
|
hmmm no nie wiem ....
te kosmetyki co mi się podobały u Ciebie są już nie dostepne. napisz co masz poza wątkiem ... powiem tyle ja uwielbiam kosmetyki...cienie, pigmenty, rozświetlacze, baza pod cienie, podkład, jak masz zalotke termiczną oriflame to było by suuuuper!! po prostu napisz co masz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
|
ok czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
|
wiec jak napiszesz?? czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
hej, moze cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1283200581 5. The Color Workshop, róż, jedynie testowany 8. Astor, lakier Quick'n go!, kolor 346 (malinowy róż), nowy 9. Avon Colortrend, pachnący lakier Ice Sheers, odcień refreeshing pear (seledynowy opalizujący na fioletowo) nowy z kartonikiem 10. Avon Colortrend, pachnący lakier Ice Sheers, odcień delicious berry (różowy opalizujący) nowy z kartonikiem 3. Portfel złoty, nieużywany czedrwone kolczyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
|
więc na razie podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
za aguilere szukam innego zapachu...masz jakąs propozycje?
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- a ile? masz zdjęcie ? ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- dzięki ale nie bo to jest dezodorant ja wole edp lub edt bo dużej zapach trzyma ![]()
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi sie discover china (ale nie ten z pompka) - to jest zel do mycia ?
Aha i wlasnie ten stanik czerwony wymaga wyprania ,lezal na szafce wiec pewnie duzo kurzu na nim ,choc nie widac tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic. Pozdrawiam.
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Właściwie to z kosmetyków szukam tylko wody termalnej i kwasu migdałowego z mazideł, no i różnych zapachów. Raczej nie mam zbyt dużej wish
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Cześć, z ciuszków nic ale podoba mi się 9. Avon Colortrend korektor antybakteryjny
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
portfelik juz prawie wymieniony a co jeszcze ci sie podoba?
mi 5. Oriflame Tomato Clay Mask - oczyszczająca maseczka z glinką i pomidorem, 45/50 ml, ważna do 10.2011 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1280333550 cinie manhattAN https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1280333420 maslllo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
odp.
DZIEWCZYNY! DOSTĘPNE SĄ TYLKO TE RZECZY, KTÓRE SĄ W OPISACH POD ZDJĘCIAMI! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
hey interesuja mnie nadal krem do twarzy oriflame, maseczka oriflame i korektor avon antybakteryjny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
hej, jestes jeszcze zainteresowana rzeczami u mnie. niedlugo sie przeprowadzam i po prostu bede wyrzucac to wszystko. interesuje mnie u Ciebie. :
a z pielegnacji juz nic ci nie zostalo ? moze masz jakies cienie w odcieniach brazu ? Selective Professional Shiny'On - spray nabłyszczający do włosów, ok. 90/150 ml, ważny do 06.2013 zakochalam sie w bombce w paski ale jest na czerwono, nie wiem co to znaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Hej !!
Trochę się zagubiłam w tych postach :P A masz jeszcze może te pigmenty na wymiankę ?? Robisz tylko odsypki ?? Ogólnie jestem zainteresowana wymianką ... Odpowiedzi u mnie w wątku ... Baza JOKO i cienie (które?) za odsypki Inglota i jakieś tam inne + jakaś fajna apaszka dla blondynki :P Znajdzie się coś takiego ??
"Szczęście To Nie Tylko To Co Daje Nam Los, Ale Także To Czego Nam Nie Odbiera" "Nigdy Nie Będzie Szczęśliwy Ten, Kogo Dręczy Myśl, Że Ktoś Inny Jest Od Niego Szczęśliwszy" Edytowane przez JAD633 Czas edycji: 2010-10-01 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.