|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Wrzuć w gogle
Ty myślisz, że ja cały pamiętam ? ![]() Cytat:
Zrobisz sobie listę zapachów, które Ci podpasowały i możesz na nie polować na rozbiórkach, albo ewentualnie szukać czegoś w tym stylu.Prawdziwe słodkie killery to wyższa szkoła jazdy i nie każdemu pasują
|
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
madzia!!!!! mam ochote ci nakopac do tylka za dzisiejsze zachowanie
A ja po piwie, ogladajac opole, wzruszylam sie do lez koncertem dody i jej dedykacja dla Nergala i finalowa piosenka chyba sie robie sentymentalna na stare lata
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz rację, przejdę się. w moim przypadku zdam się na mój nos a nie opisy, których nie umiem zinterpretować![]() jutro się wybieram do zoo i parku japońskiego bo nie byłam chyba z 10 lat. widzę, że można tam zorganizować sesję ślubną (tzn w parku a nie zoo ). fajny pomysł
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2010-09-11 o 00:36 |
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4775 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nikt Ci nie każe czytać jej postów. Myślę, że jak to przeczyta to jej się smutno bardzo zrobi Tak ją zjechałaś. Ona ma ciężką sytuację teraz. Nie każdy jest taki twardy jak Ty maya. Każdy sobie radzi w inny sposób. Jeden się od razu zbiera do kupy po zerwaniu, drugi płacze w poduszkę i nie wychodzi w ogóle z pokoju przez miesiąc, trzeci popada w depresję, czy nerwicę, a czwarty tak jak Madzia żali się na forum. Trzeba to uszanować i pomóc jej. A jak jej nie chcesz pomóc to jej nie czytaj i nie dokopuj takimi komentarzami.Cytat:
---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Też uważam to za brak taktu i takie zachowanie dziwne coś w tym stylu: "a mi tak fajnie, jestem taka szczęśliwa, zostałam mężatką, jadę na egzotyczną wycieczkę, a tu taka jedna zrzędzi, głupia jest, egoistka, szantażystka - tak ją nazwę i przypieprzę jej jeszcze, niech będzie jeszcze bardziej nieszczęśliwa. Niech się załamie, mnie to pieprzy. Najważniejsze że JA jestem szczęśliwa."Porażka Zero ludzkich uczuć. Po co ona w ogóle pisała tego posta? Widzę tylko jedno uzasadnienie. Pragnienie dogryzienia drugiemu, dokuczenia. Bardzo nieludzkie. Tak się mówi potocznie Ja też tak mówię ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||||||||
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
No... jestem
przeszliśmy całą wieś, zahaczyliśmy o moją kumpelę, przemokliśmy całkiem, ale było przyjemnie chociaż zaczynam odczuwać efekty % i jeszcze jestem nieeeeeesamowicie wyczerpana.Wjazd na chatę pożądany, najlepiej tak późnym popołudniem w sobotę za tydzień, jakby co, to numer macie
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wariatki
![]() ![]() ![]() pijaczki i tym podobne jak tak można się upijać?>>> ![]() Madzia - ehhhhh.... bardzo źle zrobiłaś, bezmyślność totalna.... dobrze wiedziałaś że nic by to nie zmieniło... a teraz sytuacja się pogorszyła i d u p a z tego.... :/ staram się Ciebie zrozumieć, ale nie potrafię.... ja też czasem bywam namolna i pamiętam sytuacje, w których robiłam coś czego później żałowałam... ale na Boga! czegoś mnie to nauczyło.... spójrz na to inaczej - poniżasz się przed gościem, który do tego jeszcze Ci ubliża i szczeniacko przeklina i bagatelizuje Twoje emocje i uczucia.... NAPRAWDĘ WARTO TAK SIĘ PŁASZCZYĆ PRZED FACETEM, PONIŻAĆ I DAWAĆ MU TĄ SATYSFAKCJĘ? PROPONUJĘ TROSZKĘ WIĘCEJ SZACUNKU DO SAMEJ SIEBIE!!! pomyśl że jesteś wiele warta, a taki gość zupełnie na Ciebie nie zasługuje i znajdziesz kogoś lepszego. Daj sobie z tym "chłopcem" spokój..... moim zdaniem po tych akcjach co piszesz nie ma sensu zebyście byli razem.... bo tak w sumie to wzajemnie nie macie dla siebie szacunku... a jeśli go szanujesz i bardzo mimo tego wszystkiego chcesz żebyście do siebie wrócili (to już Twój wybór) to poczekaj do piątku.... nic a nic się nie odzywaj.... a nawet lepiej wyjdzie jak on się odezwię a Ty będziesz LEKKO (nie tak jak kiedyś co powiedziałąś że musicie się rozstać) obojętna.... pokaż mu że sobie radzisz i masz siłę.... bo może on też potrzebuje wiedzieć, że kiedyś będzie mógł na Ciebie liczyć... że dasza radę go wesprzeć jak coś pójdzie nie tak...? przemyśl to dokładnie, bo mam wrażenie, że zamknęłaś się na nasze rady....mam nadzieję, że będziesz szczęśliwa ![]() a ja od rana nie śpię.... TŻ dzwonił o 7:00 że zapomniał z samochodu GSP... i tym sposobem wpadł na chwilkę do krk po niego i dał całusa ![]() ![]() ale teraz już do piątku go nie będę widziała :/ o widzisz Madzia możemy radzem pomarudzić do piątku ![]() carmelku - ![]() ![]() ja też Cię badzo loffciam! i wszystkie po kolei też loffciam.... i jestem pełna miłości ![]() fajnie byłoby się z Wami spotkać u justynki ale ja najbliższe weekendy mam zawalone.... |
|
|
|
#4778 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
|
#4780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć śpiochy
Nadrobiłam te Wasze pijackie wypociny ![]() Eeee to chyba nie ten zespół :P Poza tym w tamtym śpiewa dziewczyna ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj mam wenę i na śniadanie zrobię Tżtowi kieszonki z ciasta francuskiego ze szpinakiem, fetą i suszonymi pomidorami. A wieczorem szampan, świece i dziki seks Jutro romantiko kolacyja na mieście. Kiedy dać mu prezent, jak sądzicie? Do restauracji tego taszczyć nie będę
|
|||
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, myślę że dzisiaj wieczorem będzie najlepiej...albo jutro np.przed kolacją
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeee nieee, bardziej oklepanego miejsca we Wro (procz rynku jeszcze może i ostrowia tums.) nie znam ![]() W ogóle po tym co tu wczoraj przeczytałam, to aż się za głowę złapałam ![]() Jadę z mamą wybierać bukiet ślubny ciekawe co pani powie na mój bon na ten bukiet, czy karze coś dopłacać, bo jak się wczoraj pytałam to mówiła, ze ceny wahają się 100-300zł, więc teoretycznie jeśli już to dopłacę tylko 50zł ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- karmel dziś wieczorem mu daj |
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Rany, jakie dziwne rzeczy mi się śnią od dwóch dni
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż z bukietami to jeszcze zależy... jak robi dobry florysta do bukiet ślubny jest często specjalnie przygotowany do tego, żeby wytrzymać ekstremalne warunki i to po części wpływa na cenę... z tym, że dzięki temu można go np. spokojnie zabrać na sesję plenerową w czwartek po ślubie i będzie świeży. |
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra brat płacił za naprawdę śliczny i porządny bukiet 120zł .
|
|
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są kwiaty, których cena waha się w granicach stówki za JEDNĄ GAŁĄZKĘ
|
|
|
|
|
#4789 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostra krytyka nie wyklucza bycia taktownym i kulturalnym. Masz dość to nie czytaj tych wpisów, nie radź i tyle. Skoro do kogoś nie dociera to po co? Niech się tym zajmą ci co mają cierpliwości aż nadto. Ale z reguły ktoś zamiast znaleźć wyjście dla takiej sytuacji, choćby sprawdzić czy istnieje opcja pozwalająca ignorować denerwujące posty, chce po prostu dać upust swoim emocjom ![]() Cytat:
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście zależy od kwiatów, bo jedne są tańsze, inne droższe - ale wiadomo, że kwiaty w kwiaciarni mają co najmniej marżę 100%, więc jak by nie patrzeć, to tak czy siak się zarabia ale to co Rain mówi to też racja - za spreparowanie tych kwiatków też mogą sobie liczyć...nie wiem jak moja mama robi, ale muszę jej podsunąć pomysł droższych bukietów w takim razie
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
byłam tydzień temu na weselu i właśnie Państwo młodzi zamawiali ciasto...
zrobili taki trik, że każdej z rodzin kazali zamówić jedno ciasto w cukierni i potem je poodbierali... za ślubne ciasto chcieli 200zł za blache a za ciasto do domu tylko 40... tragedia!
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie może do której godziny jest dziś czynny sklep pepco ? Wydaje mi się , że jest dłużej czynny coś koło 14 ale nie jestem pewna a nie mogę sprawdzić ponieważ strona pepco mi nie działa
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to mam pomysł na tytuł następnej części
![]() "Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny..." z tej piosenki Mietka: http://www.youtube.com/watch?v=TgqSueGoEJw kurczę, chciałabym, żeby już w następnej była moja relacja w sumie jedziemy do Egiptu za tydzień, więc jakaś szansa jest![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Aha, i jeszcze moja porcja marudzenia: Tż jest dzisiaj w pracy Chcę pierdzionka i ślubiku ![]() Nie chce mi się sprzątać ![]() Dziękuję za uwagę, ciao! Może wreszcie zwlokę się z tego łóżka ![]()
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !!
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
czesc madziu jak tam u ciebie?
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis
![]() porozmawiałam dziś z Tżem, powiedział że gdybym nie przyjechała wczoraj to dałby mi szanse w pon..powiedział,że nic z tego bo był wkurzony. Powiedział,że jeśli poczekam do 20 września (8 dni) i nie bede do niego sie odzywać i przyjeżdżać to jest duża szansa że zmieni zdanie powiedział,że nie tak to sobie wyobrażał,że niepotrzebnie przyjechałam bo zepsułam wszystko, jeśli teraz mu pokaże,że potrafie sie opanować,a on przez 2-3 dni sie uspokoi po wczorajszym to zacznie myśleć. Mówił,że to co mówiłam mu dzisiaj + tamto wtedy dało mu dużo do zrozumienia i jest skłonny dać 2 szanse. Teraz wszystko zależy ode mnie. Teraz wiem,że dam rade ![]() Przepraszam,że wczoraj to wyglądało jakbym pisała sama do siebie ale nie ignorowałam Waszych postów nie miałam sił na nie odpisywać,byłam zrozpaczona,smutna i zła na siebie. Szanuje Wasze rady i biore je do serca. Naprawde starałam sie wytrzymać do poniedziałku i coś pekło. Teraz wytrzymam. To moja ostatnia szansa. Nie gniewajcie sie prosze
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ściemniam od rana , troszkę ogarnęłam pokój
![]() i niebawem idę na autobus , ponieważ bratu pożyczyłam samochód mój i mam godzinę by kupić chrześnicy prezent i jej braciszkowi tez by coś pasowało zakupić ![]() Z koleżanką się umówiłam i mamy się spotkać na mieście A jednak nie , właśnie dostałam sms , że nie przyjdzie ehhhh, szkoda no ale cóż już drugi raz mnie wystawiła . dobra idę się szykować i do miasta mam nadzieję , że w godzinę się wyrobię .Potem do chrześnicy z Tż pojadę i wieczorem na kolację , mam nadzieję , że będzie romantyczna kolacja ![]() Życzę miłego dnia |
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia Aniołku
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
ojjjj madziu madziu...i widzisz...teraz znow musisz czekac...masz za swoje...
ale z drugiej strony ja bym sie na twoim miejscu wkurzyla za takie stawianie warunkow, terminow itd i miala dosc czekania.... ja rozumiem jego sytuacje no ale bez przesady - dzis nie wie czy cie kocha a za tydzien bedzie wiedzial?i moze laskawie da ci druga szanse jak bedziesz grzeczna? Dla mnie to zadne rozwiazanie tak naprawde...i mimo twojej bardzo duzej winy z tego co nam opisywalas to uwazam, ze on traktuje cie zle i w ogole nie szanuje
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-09-11 o 11:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Ty myślisz, że ja cały pamiętam ? 
zawsze myślałam, że moje perfumy są mega słodkie a tu się okazuje, że wszystkie zapachy, które mam są owocowo-kwiatowe
Zrobisz sobie listę zapachów, które Ci podpasowały i możesz na nie polować na rozbiórkach, albo ewentualnie szukać czegoś w tym stylu.

chyba sie robie sentymentalna na stare lata
mam nadzieje że sobie nie wezmie tego do serca
i jeszcze jestem nieeeeeesamowicie wyczerpana.

masakra brat płacił za naprawdę śliczny i porządny bukiet 120zł .

a za ciasto do domu tylko 40... tragedia!