|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
wrocilam ze spaceru i nadrabiam na szybko przed obiadem
![]() Cytat:
![]() strasznie sie ciesze i czekam na dalsze wiesci ![]() my tu wszystkie za Ciebie kciuki trzymamy z calej sily!!! ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- AMEN ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() a czytaj, bo dzialo sie dzialo
|
|
#4052 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziś nie mam siły nawet być dumna. Zwłąszcza, że w końcu to była POPRAWKA, a więc czy powód do dumy... no nie wiem... Może do radości, że się udało...?
|
||
|
|
|
#4053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() po drugie
|
|
#4054 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo u mnie nudy były.I oczywiście za spadek. gdyby na mnie stres tak działał, to bym codziennie takie cos sobie zyczyła ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
|
#4055 |
|
Wtajemniczenie
|
a no jezdem a pewnie ze tak
![]() phi ![]() wizualizuje sobie moją nową wagę którą jutro mnie sprezentuje moj małż przyszłu... wizualizuje se na niej ogromne spadki... takie ze hohooooo .... imaginuje sobie dziś również moją obiado kolacje ... gołąbkową .. mmm pyszota... eh i jak tu mieć złu humor jak same dobre rzeczy sie człowiekowi dziś dzieją... i w ogóle nie tylko dziś... no oprócz jutra bo musze dowCIPnego doktorka nawiedzić heh
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jazda ![]() ale ja nielepsza ![]() przypomniala mi sie historia jak z Bogatynii do Jeleniej pojechalam na zaliczenie z badan jakis tam i mialam prezentacje na swoim laptopie, nie wzielam kabla bo laptop nowy, prezentacje wytrzyma, a ze pikna mialam torbe, ale ciasna, no to nie wejszlo :P no i przed zaliczeniem tak sie do netu (bezprzewodowy na uczelni) dorwalam ze komp mi sie wylaczyl ja w panice, dzwonie do TZ, zeby mi z tej Bogatyni kabla biegiem wiozl bo facet mnie obleje ![]() a on po nocce, 3godzinach snu, pojechal biegiem do Porajowa po samochod, wrocil do Bogatynii po kabel, po czym przez Czechy do Jeleniej, przez korki i do mnie, w sumie godzina mu styknela... od telefonu do bycia na miejscu. po drodze prawie 3razy sie zabil na zakrecie, ale ojca samochodem, to nie mogl ![]() wpada na uczelnie, a ja juz placze ze strachu ze on musial wiezc kabla i to w dodatku na darmo, bo wykladowca powiedzial ze to nic, on dzis czasu dla nas nie ma bo cos tam mu wypadlo i zebysmy przyszli jutro niezle co nie? ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- moja piekna zgrabna Zonka
|
|
#4057 |
|
Zadomowienie
|
Idę, lezę, snuję się, czołgam się, pełznę do domu. Co ja na obiad? Dziś skrobia. Jakiś makaron z farszem z mięsa mielpnego z warzywami - to wszystko, na co jestem dziś się w stanie zdobyć... Boże ledwo żyję... Wykończył mnie smarkacz, no...
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a serniczek uda sie na bank
|
|
#4059 |
|
Raczkowanie
|
caly czas jestem glodna
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciesz się, że Cię kocha mocno, to jeszcze żyjesz
|
|
|
|
|
#4061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4062 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a teraz to by powiedzial co innego, ale przeklinac nie bede ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() nie musisz sie ograniczac. wciagnij jakies miesko, rybke, twarozek ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
ale i tak jest gitez majonez (na parafinie oczywiscie
|
|
#4063 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pycha! Cytat:
Gratuluję Ci odwagi ![]() gratuluję efektu, wytrwałości i trzymam za dalszą walkę ![]() Cieszę się, że wyniki dobre i Twoje największe obawy zniknęły! Wiedziałam, że tak będzie ![]() Trzymam kciuki za ciąg dalszy i coraz lepszy humor! Aż się wzruszyłam czytając o tacie i o tż... miło jest mieć takich ludzi przy sobie w takich chwilach. oo jesteś! Co tam? Jak dieta? Cytat:
moja mama też czasem na łeb i szyję wszystko robi aby mi pomóc a my takie głupie dzieciaki czasem nie pomyślimy i o proszę jakie kwiatki wychodzą Mam nadzieję, że już ochłonęłaś i główka nie boli!Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4064 |
|
Zadomowienie
|
ktos sie pytal co na obiad?
pulpety moje ulubione zarlo na dukanie, na cycki juz nie moge patrzec... chyba ze swoje
|
#4065 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przynajmniej cie do domu zabral ![]() Cytat:
desery mniam mniam czysto proteinowe
|
||
|
|
|
#4066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A gdy w koncu dodtrałam do celu, cała upocona, zmachana i wrzuta z emocji, to sie jeszcze okazało, ze mój kochany profesorek musiał wczesniej z uczelni wyjśc i jedynie co informacje w sekretariacie zostawił,ze pracy nie zdążył poprawić i mam pojawić sie na drugi dzien o tej samej godzinie Nom to było zabawnie taa...
|
|
#4067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten już chyba zostanie, no nie chce mi sie szukać
|
|
|
|
|
#4069 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobaczymy co Ty na to piczipesso Cytat:
Jedziesz mnie za kakało a mnie nazywasz " Zonka" (Stonka)
|
|
#4070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo raz robiłam i nie wyszedł, dziś drugie podejście i nawet dałam 1szklanke mleka tylko a nie dwie i przepisowe 3łyżki żelatyny ale znowu się nie siadł jak należy;(Ja w ogóle mam problem jak 3łyżki żelatyny rozpuścić w 1/3 szklanki wrzącej wody? nie rozpuszcza mi się to, jest strasznie gęste... |
|
|
|
|
#4071 |
|
Raczkowanie
|
co powiecie o tym?
http://www.portalspozywczy.pl/zboza-...icy,37504.html nie zawiera aspartamu,ale sukraloze ktora jest podobno nawet zdrowsza... mozna to czy nie? |
|
|
|
#4072 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wykładowce.Cytat:
A co do sytuacji, najwazniejsze, ze wszystko się ułożyło pozytywnie! Wypocznij sobie i zobaczysz, bedziesz sie jutro z tego smiala ![]() Cytat:
![]() Jasne, że jak postanowisz, to będzie dobrze! Sam dukan, to w sumie taki przykład, że chcieć, to móc
|
|
|
#4073 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
![]() czarownica super wiadomość - bardzo się cieszę z wyników Agnese toż to dzisiaj miałaś akcję - powrót do studenckich lat - wzorowa mamcia z Ciebie ![]() Gratuluję wszystkim spadeczków
|
#4075 |
|
Raczkowanie
|
A jak z biustem ?? czy taki sam ?/
|
|
|
|
#4076 |
|
Raczkowanie
|
łaaaaaaaał, ale mam stron do czytania
![]() dziewczynki musze sie pochwalic ze jest na pw i odziwo cos tam schudłam ok 0.5 kg, jeea! ![]() mam do was pytanie. czy moge tak sobie zrobić, że 5 dni Proteiny a 4 dni Proteiny i Warzywa? gdzieś tam wyczytałam, że tak... ale nie jestem pewna. aha i czy mogę sobię II fazę przedłużyć? dukan mi wyliczył 20 dni, a ja potrzebowałąbym jakiś 30...35;/
|
#4077 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się zmniejszył, ale nie narzekam
Choć ujędrnic trochę by się mógł...
|
|
#4078 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
zaczynam II faze, bede robic rytm 1/1 lub 2/2, zobaczymy, czy potrafie odmowic sobie warzyw ![]() po uderzeniowce okolo 2 kg, balam sie wejsc na wage przed ![]() jestem po lekturze tego forum (a raczej jego czesci ) i pomyslalm, ze jak zaczne pisac o rezultatach, to motywacja wzrosnie!trzymam kciuki za Was no i za siebie
|
|
|
|
#4079 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Ja dopiero zaczynam przygodę z Dukanem, zaczęłam 16 września. Znacie jakieś sprawdzone, smaczne serniki, murzynki itp bez skrobi kukurydzianej w składnikach? Niestety jeszcze nie udało mi się dorwać skrobi a mam ogromną ochotę na słodkie... Bardzo liczę na Waszą pomoc, bo przeszukałam blogi i wątek ale w każdym cieście widzę skrobie
|
|
#4080 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- nie jade Cie za KAKAO a moge Cie nazywac jak chce, w koncu slubowalas mi az do smierci Żonko ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
i juz musisz wyprobowac a ja umiem rozpuscic nawet cala paczke na 2.5 litra w 1/3szklanki wody ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
jedynie otreby owsiane
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

. Chyba, że nic ciekawego się nie działo
?

Trzeci zawał w tym miejscu.
Oczywiście nie ma tej pewności, więc na wszelki wypadek z nim na słuchawce przeszukałam wszystkie jego torby, szuflady, półki itp. No nie znalazłam, więc przyjęłam wersję optymistyczną... Wróciłam do pracy, wszyscy w szoku, więc musiałm opowiedzieć historię pt. "Mam syna - kosmitę", spojrzeć w oczy koledze, któremu wyrwałam 40 minut ot tak sobie, dla przejażdżki, przeprosić go za zbędne zamieszanie i spróbować skupć się na pracy.

za dalszą walkę
Nom to było zabawnie taa...
bo raz robiłam i nie wyszedł, dziś drugie podejście i nawet dałam 1szklanke mleka tylko a nie dwie i przepisowe 3łyżki żelatyny ale znowu się nie siadł jak należy;(
A co do sytuacji, najwazniejsze, ze wszystko się ułożyło pozytywnie! Wypocznij sobie i zobaczysz, bedziesz sie jutro z tego smiala