3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-24, 10:09   #2881
Patrycja_1708
Zadomowienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Czesc dziewczynki. Ale juz drukujecie od rana Aż miło się patrzy na te wasze śliczniutkie brzuszki A juz niebawem wszystkie bedziemy wklejac zdjecia naszych dzieciaczków Ja juz doczekac sie nie moge kiedy utule swoje SZCZĘŚCIE...

Wstałam pol godzinki temu, zjadłam wlasnie sniadanko i dopijam kakao bo aż milutko sie robi po nim A dzisiaj na obiadek robie placuszki ziemniaczane na słodko, znalazłam fajny przepis w gazecie i trzeba przetestować
Ale coś mi sie porobiło ze spaniem bo ledwo co wstalam a juz bym mogła znowu sie polozyc i spać. To chyba nie jest normalne. Tż mówi że chyba odsypiam ten czas co w Polsce byłam i o 6 juz nie spałam a teraz to nadrabiam A od wczoraj tż kiepsko sie czuje i chyba go jakieś grypsko bierze czy coś bo wszystko go boli... Wpadł własnie po tabletke... A musi byc w pracy...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:12   #2882
lisek15
Zakorzenienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Widzę galerię ślicznych brzuszków. To Ja też załączam wczorajsze zdjęcie mojego balonika

Dzisiaj kończymy 33tc
Ale laska
Nie chcę nic mówić,ale jeszcze parę tyg i te brzuszki juz będą puste

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Dzięki, dziewczyny

Andziat, wielka Barbie
Nie przejmuj się, mnie też warzywa i owoce bardzo słabo wchodzą Staram się jeść z rozsądku, ale i tak jest to na pewno o wiele za mało. Dlatego cały czas łykam Feminatal.
Ja nie biorę witami. MAm dobre wyniki.
Czasem jak sobie przypomnę to biorę witaminki przy śniadaniu.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:14   #2883
M25
Zadomowienie

Fatalnie dzisiaj spałam Brzuch mnie bolał z każdej strony, potem bolały mnie plecy. Każda pozycja teraz jest już dla mnie nie wygodna. Wstawałam do ubikacji chyba z 8 razy. O mało się dziś w nocy nie przewróciłam przez własne kapcie. A wczoraj o mało nie spadłam z łóżka jak się przewracałam na drugi bok, na szczęście tż mnie złapał w ostatniej chwili. Dobrze, że budzi się razem ze mną
Stary 2010-09-24, 10:15   #2884
sylwia01485
Zadomowienie

kretencja ja mam w salonie samą IKEĘ i od 4 lat jest jak nowe. A mamy nawet narożnik w jasnym kolorze, który jest bombowy i żałuję, że już takich nie ma, bo za jakiś czas przydałoby się wymienić. Mamy Expedit i rewelacyjnie trzyma moje grubaśnie słowniki i książki, stół rozkładany i krzesła, niski barek, szafkę pod tv, biurko do komputera , fotel, i stoliczki kawowe na kółkach- wszystko jest super, świetnie się użytkuje i czyści i naprawdę ze względu na cenę raz na 5 lat nie żal zmienić wystrój. Ja polecam.
Jak ogarnę mieszkanie, to wkleję zdjęcie i sama zobaczysz meble użytkowane od kilku lat w małym mieszkaniu, z dzieckiem i kotem.

dziewczyny od dziś w Rossmannie promocja na dziecięce kosmetyki- ja już nabyłam jakieś podstawowe, ale jest sporo taniej - zerknijcie sobie na ich gazetkę w necie.
Pozdrawiam
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:16   #2885
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Andziat, nie wiem od czego to zależy, ale spotkałam opinie skrajnie różne. Od "nie kupujcie tego badziewia, po 6 miesiącach się rozpada" po takie właśnie jak Twoja - "mam regał/sofę/łóżko z ikei już 10 lat i wszystko w jak najlepszym porządku" Może po prostu wśród niezłej jakości trafiają się buble i niektórzy mają pecha. Ale to ze wszystkim tak jest...

Wklejam brzuch mój dzisiejszy, dosłownie przed chwilą cykane zdjęcie
29tc+5 d, czyli za moment ukończony 30 tydzień
Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Kretencja ładny brzusio

To może i ja się pochwalę moim brzuszydłem
Też robione przed sekundą.
U nas jest również 29+6
Na zdjęciu brzuch jest wielki,a w rzeczywistości troszeczkę mniejszy
Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
ale macie ładne brzuchy

kretencja ja mam z ikei łóżko w sypialni razem z materacem, dużą komodę, narożnik, regały billy, szafkę pod telewizor, dwa małe szklane stoliki i jeden większy, duży stół i krzesła i wszystko jest ok, jakieś 3,5 roku temu się przeprowadzałam i myślałam, że wszystko się rozpadnie w trakcie przeprowadzki ale nic takiego się nie stało w starym mieszkaniu miałam jeszcze szafki kuchenne. Może faktycznie zależy jak się trafi ale moja cała rodzina od kilkunastu lat ma meble z ikei (brat i rodzice) i nikt z nas nie miał z nimi problemu.

A to mój brzuchol, zdjęcia robione wczoraj 31 tydzień, na drugim zdjęciu jestem w sławnym szlafroku z biedronki, w szpitalu będę jak wielka różowa barbie
słodkie macie brzuchale i takie malutkie... Mój przy waszych to monstrum

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Lisek, Kretencja, Andziat - piękniuśie brzusie

A ja obleciałam dwie biedry i nie ma nigdzie szlafroczków. ja mam biały taki za kolano, ale to mama mi pożyczyła do szpitala, no i ten kolor... boję się, że go utytłam jak przyjdzie co do czego.
ja dostałam żółty od mamy i też się martwie właśnie... :/ u mnie w biedronce jak szlafroki weszły w pn, ja byłam we wtorek to już nie było

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Widzę galerię ślicznych brzuszków. To Ja też załączam wczorajsze zdjęcie mojego balonika

Dzisiaj kończymy 33tc

ale ślicznyyy M25 robiłaś sobie balejage czy całość włosków farbujesz?

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:18   #2886
Ishka
Zadomowienie

Cześć kobietki

Wczoraj przed 22 usnęłam jak mops heh nawet mąż nie zauważył kiedy a to wszystko przez poprzednia nieprzespaną noc i dzień w nerwach bo 4 godziny spędziłam na badaniach w szpitalu

W dole ciągnie mnie jeszcze bardziej ale tak inaczej...po tym badaniu jakie mi lekarka zaserwowała to czuje że Junior zjechał jeszcze nizej i chodze tak śmiesznie z boku na bok heh no turlam sie poprostu

Chyba któraś dziewczyna tam pisała i mnie uspokajała że jak ma sie 2 cm rozwarcia i czop odchodzi to jeszcze można długo pochodzić w ciąży...i owszem można ale mi pierwsze dwa kawałki czopu odeszły jak trafiłam pierwszy raz do szpitala to bylo jakieś 3 tygodnie temu wtedy byl 32 tydzień bodajże...a wczoraj to rano miałam taką sporą ilość na całej dłoni i jeszcze lekarka na rękawiczce miala sporo...także wiem że ja juz tam go prawie nie mam a rozwarcie mi postępuje bo po pierwsze wiem już jaki to jest ból jak sie szyjka rozwiera a pozatym w tamtym tygodniu przepuszczała szyjka tylko pol palca takze wiem ze postępuje Teraz musze duzo sie ruszać i łazić żeby to rozkręcić bo we wtorek moj dzidzia bedzie juz traktowany jako donoszony

A rodzić to spróbuje napewno naturalnie bo chce...ale juz mnie uprzedziła ze tu sie to skończy raczej cesarką bo duże prawdopodobieństwo że bedą komplikacje...pozatym na wypiscie z ostatniego pobytu mam napisane w zaleceniach "ze porod zalecany w placówce z wyzszymi referencjami" niz tam gdzie bylam najpierw. Ciocia mi powiedziała że to znaczy ze i tak bym u nich w szpitalu na Goduli wylądowała Także oni cos tam juz wiedza że problemy mogą byc...

A z tym terminem porodu to może byc róznie...tzn moge urodzić szybko ale niekoniecznie najwyżej sie pomęczymy jeszcze ale to pozniej pewnie znowu takiego klocka poprostu nie dam rady urodzić wolałabym teraz heh no zobaczymy

Zresztą zawsze Irsin może mnie wyprzedzić :P
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:20   #2887
lisek15
Zakorzenienie

M25 a ja się stresowałam i denerwowałam,że dzisiejszej nocy wstawałam 4 razy. A widzę,że inne mają gorzej.

_paulinka
Wrzuć swój to powimy czy na prawedę takie monstrum

Uciekam na mistao załatwić parę spraw.
Przed wyjazdem do szpitala jeszcze będę

Miłego dnia wszystkim

Ishka moja siostra smiała się ,że ciężarówki chodzą jak bałwanki. Bujają się z jednej strony na drugą. Podobno tak jest, bo mednica przygotowuje się do porodu.
Oj to już naprawdę niedługo Michałek Kootka będzie miał towarzystwo

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??

Edytowane przez lisek15
Czas edycji: 2010-09-24 o 10:24
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:25   #2888
Ishka
Zadomowienie

Obrączki i pierścionka zaręczynowego nie nosze juz chyba z miesiąc bo mnie gniotło mężowi niebardzo sie to podoba ale rozumie na szczescie heh

Lisek heh no dokładnie do wczoraj po tym badaniu sie kulam jak bałwanek ale tez i wyglądam jak bałwanek mąż mówi że teraz mam taka małą śmieszną dupke bo ten brzuś rosnie z dnia na dzień heh

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2010-09-24 o 10:27
Stary 2010-09-24, 10:25   #2889
kropka27
Raczkowanie

ale śliczne macie brzusie! Dzidziusie rosną w oczach!

Mam pytanie do dziewczyn z cukrzyca ciazowa- jak kontrolujecie cukier to zdaza Wam sie niski na poziomie ok 50? ja zawsze wlaczylam z wysokim- zawsze mialam ok 120-130 wiec dietke okroiłam a teraz od kilku dni pojawia mi sie czasem wynik ok 50- wyglada jak bym sie glodowala- ale tak nie jest!
Kurde boje sie perwspektywt insuliny w brzuch.... Bierze ktoras z was insuline?
kropka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:30   #2890
Aliszcze
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

ja własnie mam na twarzy maseczkę, postanowiłam zacząć dbać bardziej o siebie, tym bardziej, ze jakiś rozstęp mi się pojawił idę dziś do apteki po jakiś krem, tak to oliwką smarowałam brzuch no ale chyba trzeba coś zmienić

a w ogóle to dziś z mamą rozmawiałam i jej mówię, że w sumie to nie chcę na wychowawczy, że wrócę do pracy i się powoli rozglądam za żłobkiem, a moja mama na to, że ja chyba matki nie mamże jej mama jej pomagała i ona też nam teraz pomoże ja jej na to, że nie chciałabym jej tak wykorzystywać, a ona, że mam dać sobie spokój i się nie przejmować, bo da sobie radę no nie powiem, trochę mi to na rękę, bo jednak wolę dziecko zostawić swojej mamie niż w żłobku, no a mama poza tym mieszka blok obok, więc blisko

a co do mebliz IKEI, ja mam od kilku lat komodę i jest świetna, a była bardzo tania moi znajomi tez mają wiele mebli z Ikei i nikt się nie skarży

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:30   #2891
sanderinka
Zakorzenienie

czesc

spałam (jak widzie nie tylko ja) kiepsko. boli mnie brzuch mała coś kąbinowala i wstawałam chyba z 3 razy a udalo mi sie usnąć ok 3.oo

piękne brzuszki

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:33   #2892
olajka
Zadomowienie

Witajcie ja dopiero wstałam czekam na kuriera bo może przyjedzie, a wczoraj zamówilam 3 szt. body na all, ale takie większe na 6-9 mies. Strasznie mi się spodobały, ale wsystkie są z różowym

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
Witam z rana

Mam nadzieje, ze dobrze spałyscie bo ja nie bardzo :/ palacy ból gardła, kaszel ehh ide robic mleko z czosnkiem, miodem i masełkiem, a później sok z cebuli

przez kaszel troche twardnieje mi brzuch wiec na noc idzie pół nospy 80mg i magnez mam nadzieje, ze szybko przejdzie bo mała tez na pewno sie przez to męczy.

Nie wiedziałam, że butelki z avenu nie można sterylizować w mikrofalówce, a kolezanka tak robiła i jest z tej metody bardzo zadowolona bo szybko i bez jakichś zbednych dodatkowych naczyń i wysiłku
Moja siostra też w mikrofali podgrzewała je ale ta instrukcja obsługi dołączona do laktatora jest dosyć wyczerpująca co do użytku produktów Avent

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:39   #2893
Stokrotka_76
Raczkowanie

Cytat:
Z salonem w końcu stanęło na... expedicie To taki regał, co wygląda jak kratka z identycznych kwadratów. Duży się postawi wzdłuż ściany, dodatkowo mniejszy (węższy i niższy) jakby w poprzek, co utworzy malutką ściankę działową, ukrywając trochę biurko męża (co mnie bardzo cieszy, bo chciałam, żeby tak się od razu nie rzucało w oczy po wejściu do salonu).
Ja mam 2 regały Expedit i mam tę komodę Malm z rama łóżka i wszystko jest super, ale mój mąż się trochę naskręcał (na szczęscie to taki techniczny chłop, więc jak mu sie chce to traktuje to jak duże klocki i sie bawi) My kupiliśmy tylko 3 meble bo Expedity już kupiliśmy wcześniej ale jest ok, będziesz zadowolona Meble w sypialni to kolor brzoza, a w pokoju dziennym ciemnobrązowy ale tu sa tylko 2 półki, expedit i narożnik więc nie ma wiele odkurzania
Na jaki kolor Wy sie zdecydowaliście ?
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:43   #2894
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Ale mamy juz wielkie brzuchy dziewczyny

moja mala znowu szlalala w nocy i nad ranem, ja spalam a TZ sluchal i macal moj brzuch.
Raz dostalam takiego kopa, jak nigdy przedtem!
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:44   #2895
olajka
Zadomowienie

KarolinaB i dlatego obawiam się czy nie uciskam, na jakąś malutką część dzieciaczka staram się nie podkulać bardzo nóg. Wstałam dopiero, ale jakoś się nie obudziłam jeszcze Rano zostałam skopana po pęcherzu, aż troszkę zabolało.
Ogólnie to czuje, że się nawet dziś wyspałam Pogoda znów świetna za oknem
Widze, że pokazujecie swoje brzuszki
kretencja, Andziat, lisek, M25 superowe brzucholki To i ja swój dziś wstawie

Stary 2010-09-24, 10:45   #2896
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Vcelka, a fajne te koszule live? bo rzuciły mi się w oczy na allegro i się zastanawiałam, czy nie kupić.
Mi bardziej sie podoba ta różowa ( jak to mój mąż stwierdził sexownie w niej wyglądam). Jakościowo obie są bardzo fajne, więc polecam jakby co.
Cytat:
Napisane przez kropka27 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn z cukrzyca ciazowa- jak kontrolujecie cukier to zdaza Wam sie niski na poziomie ok 50? ja zawsze wlaczylam z wysokim- zawsze mialam ok 120-130 wiec dietke okroiłam a teraz od kilku dni pojawia mi sie czasem wynik ok 50- wyglada jak bym sie glodowala- ale tak nie jest!
Kurde boje sie perwspektywt insuliny w brzuch.... Bierze ktoras z was insuline?
Mi się nie zdarzył jeszcze tak niski cukier, ale jak byłam w szpitalu na szkoleniu, to babka mówiła, że jak będzie w okolicach 50, to trzeba to zgłosić, bo nie dobrze jak taki niski. Spróbuj najpierw zjeść cos słodkiego i później zmierzyć cukier - może glukometr Ci się popsuł.

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:45   #2897
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
czesc

spałam (jak widzie nie tylko ja) kiepsko. boli mnie brzuch mała coś kąbinowala i wstawałam chyba z 3 razy a udalo mi sie usnąć ok 3.oo

piękne brzuszki

ojej źle przeczytałam Twój wpis... biedna... wiem co to znaczy tak spać

dbam o włosy

Edytowane przez _paulinka2
Czas edycji: 2010-09-24 o 10:58
_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:47   #2898
margaryt
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkim
Macie jakieś pomysły w co tu się ubrać w chłodne dni?
Nie mam co na siebie włożyć!!!!
Kurtka już się nie dopina Kupiłam na all 2 bluzki z długim rekawem, ale to mało, co na wierzch
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 10:50   #2899
olajka
Zadomowienie

Ishka to jak się chce wcześniej urodzić, to trzeba po schodach dużo chodzić, siedzieć po turecku, schylać się, czy kucać tak w szpitalu dziewczyny mówiły, no i łaziły po tych szpitalnych schodach. A ja właśnie nie mogę robić tych rzeczy teraz, żeby nie urodzić wcześniej.
Ja mam nisko brzuch Dziewczyny..

Stary 2010-09-24, 10:59   #2900
kotek81
Zakorzenienie

Też się dziś nie wyspałam - ale to przez małża...
Miał wrócić dopiero dzisiaj wieczorem a wrócił wczoraj o północy no i musiał zadzwonić do mnie, żebym go wpuściła do mieszkania bo klucz zostawiłam w zamku i nie miał jak wejść Tż zasnął ledwo co przyłożył głowe do poduszki a ja się wierciłam ze dwie godziny i zasnąć nie mogłam
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 11:02   #2901
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

dzień dobry
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 11:03   #2902
Ishka
Zadomowienie

Olajka no to juz dzis zrobilam 2 prania powiesiłam a po schodach to ja mam juz problem heh bo brzuch o uda mi sie obija dzis pójde z kumpelą do lasku na spacer także nie zależe sie heh
Stary 2010-09-24, 11:04   #2903
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez margaryt Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim
Kurtka już się nie dopina Kupiłam na all 2 bluzki z długim rekawem, ale to mało, co na wierzch
kurtka niedopieta golf i gruuube ponczo najlepiej z glofem ja tak przelazilam uprzednia zime ehhh
Stary 2010-09-24, 11:04   #2904
De28
Wtajemniczenie

Ikea- zalezy jaki przedzial cenowy. Mamy cholernie drogie szafy do sypialni,masywne, te pewnie starcza nam na wiele lat. Mamy je ok 6 lat i zadnych oznak zniszczenia, wygladaja jak nowe.
Najgorzej jest z tanimi komodami. Malm sie rozpadlo po przeprowadzce.Tzn. jedna z nich. Kupilismy tez meble kuchenne, najtansze,poniewaz nie planowalismy mieszkac tutaj dluzej niz 4-5 lat. Odchodzi okleina, drzwiczki z przodu podchodza wszedzie wilgocia.
Podsumowujac- sa rzeczy dobre, ale drogie, te tansze sa marnej jakosci. Ale dla dziecka pewnie tez kupimy cos z ikea, nie bedzie zal wymienic jak zniszczy.

Pierscionki nie nosze od paru miesiecy,obraczke od paru tygodni. Palce mi spuchly.

Dziewczyny-naprawde zadna z was nie miala takiego piekacego bolu pod lewa piersia?

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 11:04   #2905
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Też się dziś nie wyspałam - ale to przez małża...
Miał wrócić dopiero dzisiaj wieczorem a wrócił wczoraj o północy no i musiał zadzwonić do mnie, żebym go wpuściła do mieszkania bo klucz zostawiłam w zamku i nie miał jak wejść Tż zasnął ledwo co przyłożył głowe do poduszki a ja się wierciłam ze dwie godziny i zasnąć nie mogłam
spogladajac na plusy tylko sie cieszyc ze mozna sie prztulic do chrapaczka moze popoludniu odespisz :/
Stary 2010-09-24, 11:07   #2906
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Ishka to jak się chce wcześniej urodzić, to trzeba po schodach dużo chodzić, siedzieć po turecku, schylać się, czy kucać tak w szpitalu dziewczyny mówiły, no i łaziły po tych szpitalnych schodach. A ja właśnie nie mogę robić tych rzeczy teraz, żeby nie urodzić wcześniej.
Ja mam nisko brzuch Dziewczyny..
Moja znajoma wyprobowala wszystkiego i przenosila

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Dzień dobry wszystkim
Ja wlasnie odkrylam, ze moja kurtka north face jest przyjemnie szeroka i na mnie nadal pasuje Eleganckiego plaszcza niestety nie zaloze ale przynajmniej bedzie mi cieplo.

Daniel

Christian
Stary 2010-09-24, 11:11   #2907
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość

Dziewczyny-naprawde zadna z was nie miala takiego piekacego bolu pod lewa piersia?
Niestety nie więc nic nie doradzę
Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
spogladajac na plusy tylko sie cieszyc ze mozna sie prztulic do chrapaczka moze popoludniu odespisz :/
Nie odeśpię bo zaraz jadę po młodą do szkoły a sama wiesz, że przy dziecku nie da rady odespać - moja już dawno wyrosła z popołudniowych drzemek
A do małża się odwróciłam bo on śpi po prawej stronie a ja się staram sypiać na lewym boku...
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 11:15   #2908
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość

Pierscionki nie nosze od paru miesiecy,obraczke od paru tygodni. Palce mi spuchly.

pirscionkow obraczki nie nosze od fiufiu 4mies. chyba...

bol mam pod i u dolu piersi jak chodze bez stanika... jesli piers zaczynasz miec czerwona zle sie czuejsz cos jakby grypa to moze byc zapalenie kanalikow, wezykow, brodawki sutkowej etc... do lekarza ginekologa chirurga najlepiej... :/

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Niestety nie więc nic nie doradzę

Nie odeśpię bo zaraz jadę po młodą do szkoły a sama wiesz, że przy dziecku nie da rady odespać - moja już dawno wyrosła z popołudniowych drzemek
A do małża się odwróciłam bo on śpi po prawej stronie a ja się staram sypiać na lewym boku...

ach tak.. no to tylko liczyc godziny do wieczora hihi ja tak robie mimo ze moge sie zdrzemnac i spie cala noc bez 1 wstawania ehhh okropnie zmeczona jestem :/

TOSIU DZIS MA OSTATNI ZASTRZYK ALE katar ma dalej - mam isc znow do lekarza??/ czy poczekac przez weekend??
Stary 2010-09-24, 11:16   #2909
De28
Wtajemniczenie

Pelnia, wlasnie o to chodzi,ze z zewnatrz nic nie widac.Zadnego zaczerwienienia czy obrzeku. Bol zlapal mnie dzis w nocy, jak sie przekrecalam z plecow na bok i do tej pory pali mnie w tym miejscu skora.

Daniel

Christian
Stary 2010-09-24, 11:17   #2910
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry wszystkim

ja tez nie bardzo mam w czym chodzic

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości