|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
I ja się witam
Zjadłam właśnie pół opak mieszanki studenckiej (rodz., orzechy, migdały) zamiast musli. Obżarłam się i mam przesyt ![]() skierko, szarlotka wyszła bardzo dobra, ale muszę skończyć z jej konsumpcją, bo inaczej efekt jojo murowany ![]() Zostawię więcej chłopakom. Nie bałaś się tego kotka? ![]() Ja dzisiaj do Rodziców jadę i wracam jutro. Zostawiam Małża ![]() Mama wyjechała do swoich Rodziców i poprosiła o towarzystwo dla Taty ![]() Dokończę może resztę ciuszków po dzieciach, posegreguję i zdecyduję co z nimi dalej ![]() Miłego dnia
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cześć Kochane
![]() Jestem jestem...wczoraj ciężko mi było wejść, bo rano rozprawa, później druga sprawa...jak wróciłam to Zu spała więc szybko zrobiłam obiad, no i się obudziła, więc zjadła i na spacer...jak wróciłyśmy to kąpiel i zasnęłam z Małą...wykończył mnie wczorajszy dzień ![]() Dziękuję Wam za kciuki....dzięki nim naprawdę było mi łatwiej...przed samym wejściem pomyślałam sobie że jesteście daleko ale jednak ze mną i jakoś łatwiej było...dziękuję Kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W klubie już jest relacja
|
#4203 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Ja szybko wpadam się przywitać, chłopaki na spacerku, ja zaraz spadam na jazdę. anula nie doczytałam o Twoim pytaniu, przepraszam przeoczyłam Doczytam po południu, ok? Teraz muszę lecieć.Karolka
|
|
#4204 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
ja oddaje dzis malego na jedna noc do tesciow bo po prostu mamy z TZ dosc ![]() wczoraj TZ pracowal do bardzo pozna ja sobie zrobilam kapiel jak maly zasnal a ten po chwili wstal i wojowal i wojowal chyba o 23.30 zasnelismy razem bez kpieli i niczego yhh potrzebuje odpoczac z Erykiem moze na kulki pojade pozniej no i kot odpocznie od siedzenia pod kanapa jak maly nie spi angy dzis moze bede w hamie to lookne ten swetr wklej jeszcze raz fotke dla przypomnienia
|
|
#4205 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no i dobrze- niech poczuje co to znaczy samotność ![]() svi współczuję nocki...co to się tak Marcelkowi poprzestawiało znowu? Trzeba przyznać ze pod względem spania od urodzenia daje wam popalić Martynka jednak padła ubierałam ją na spacer a ona już prawie pół śpiąca, no to wylądowała w łóżeczku, zasiadłam na moment, lekarstwo muszę wypić i może zdążę się trochę zdrzemnąć zanim wstanie, oczywiście pomimo mojej choroby dziś i jutro praktycznie jesteśmy same...
|
|
#4206 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dzisiaj sie wyspalam - mala spala cala nocke w lozeczku ![]() dzisiaj na ta imprezke idziemy, mam nadzieje ze nie bedzie az tak zimno w nocy ![]() Cytat:
![]() jednak te atrakcje to sprawa hormonow- bo przed @ tak mnie wysypalao a teraz sie uspokaja hehe dobre i jaja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
znalazlam fotke malza jak byl maly czy Werka do niego podobna?
|
|
#4207 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
To jest Małż??? Ale miał włosy Podobna jak dwie krople wody
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
krecone wlosy ma do dzisiaj tylko nosi krotkie bo nie lubi miec barana na glowie ![]()
|
#4209 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hejka
Cytat:
przeciągaj ją codziennie o 15-20 min i się uda Cytat:
![]() Ja też bo jak zimno to kurtkę będę musiała wziąć ![]() Heh ja też tak mam O mamciu ale włoski Cass zapomniałam dodać, że avatarek Ja też się wyspałam, naładowałam baterie ![]() Jakiś leniwy dzisiaj dzień
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2010-09-25 o 14:37 |
||
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
mala miala drzemke rano o 10 -spala do 11.30 i teraz nie chce juz zeby spala bo jak bedzie taka wymeczona to nocke ladnie przespi a dzisiaj wiadomo ze mi zalezy, mama bedzie przy niej siedziec
mam w planie wrocic najpozniej kolo 2.00 Cytat:
![]() tatus powiadasz
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Svi nie wiem czy zdążysz to przeczytać , czy jeszcze dziś zajrzysz a potem nadrobisz,ale coś tobie zasugeruje
Od pierwszych dni ucz Marcelka że kotka głaszcze się otwartą ręką.Gań za złe traktowanie kota. On już u was jest kilka dni i powinien wyleźć spod tej kanapy jak Marcel jest na chodzie, a biedak odczuwam że się stresuje, bo gdyby było inaczej to pewnie jak to przebiegły kot usadowiłby się na górze na drapaku by mu nikt i nic nie przeszkadzało i miał oko na wszystko z góry. Własciwie to dlaczego on sie jego boi?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko tak wieczornie witam się i idę do małża. Nie poszłam nigdzie bo przyjaciółka odwołała spotkanie. Żałuję bardzo ale wiem, że musiała. Przyjemnego wieczorku
|
|
|
|
#4213 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
boi sie jego piskow (Marci jest strasznie glosny i strasznie krzyczy) i jego szybkiego biegania nawet jak my (dorosli) przemieszczamy sie szybko w jego kierunku to ucieknie,boi sie gwaltownych ruchow bylam w CH, musialam kupic Erykowi nowe pioro bo wygial juz stalowke i puszki dla kocura i zdalam sobie sprawe, ze zostalo mi 16zl na koncie do 1-go a ja musze w poniedzialek zaplacic rade rodzicow i skladke w szkole angy szukalam sweterkow ale nie znalazlam - widzialam tylko zielone
|
|
|
#4214 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ...ale tu dzisiaj pusto to ja sobie na spokojnie nadrobię ostatnie dwa dni...troszkę się tego nazbierało![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje sikooooo i kolejnych ząbków![]() Mariolka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Obserwowałam kilka fajnych aukcji ale się zagapiłam i doooopkia Zaraz poszukam tego sprzedawcę bo sporo miał ładnych płaszczy...Cytat:
Zu nie ma jeszcze wykształconych łydek, nóżki stawia szeroko Widać to zwłaszcza jak biegnie, że ma daleko nóżki od siebie Cytat:
Bawcie się dobrze...bo to dziś![]() Cytat:
Kaśka cieszę się że z Laurką lepiej
|
|
#4215 | ||
|
Zakorzenienie
|
ahhh ciesze się
![]() Dziękuję ![]() Dziękuję ![]() ![]() P.S. Co do płaszczyka to mi się podoba ten...http://moto.allegro.pl/pc-plaszczyk-...3.html#gallery ale już jesienny kupiłam czerwony i teraz zimowy Ten sprzedawca jeszcze niedawno miał dużo fajnych modeli, teraz skromniutko, ale moze coś Ci się spodobaCytat:
W tym tygodniu będę na pewno i siebie w domku, niedaleko mam inny hm...jak mi starczy czasu to wlece![]() ![]() Wiesz co ja Sierota zrobiłam??? Zapisałam Twój numer ale zamiast 33 wpisałam 333, czyli Twój numer jest oryginalny i ma 10 cyfr Zrzucę moją głupotę na stres ale wiesz co jest najlepsze że miałam raport że dostarczono wiadomość![]() Dziękuję ![]() właśnie taką okazję sobie znalazłam Torebkę już zamówiłam, ale sąsiadka wykorzystała już limit wrześniowy więc muszę zaczekać do października...na szczęście to tylko kilka dni ![]() Dziękuję ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Nie będzie ZUM-u(a)....nie będzie ZUM-u(a)....powtarzaj to sobie w głowie i na pewno nie będzie....a My dla pewności jeszcze
|
|
#4216 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() a za opinie... ![]() A może przejdź się do innego lekarza, możecie tak? Niech inny spojrzy na Małą...może opinia dwóch uspokoi Cię U Nas to samo...wszystko Mądrala rozumie ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję za dobre myśli ![]() Wiem i cieszę się że Was mam...z Wami jest łatwiej ![]() Nie to nie
|
|
#4217 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przykro mi i współczuję bardzo Straszne są takie wiadomości![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jeszcze straszy ![]() No nie...a "TA" się boi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teściówce trza dogadzać ![]() Cytat:
![]() Zazwyczaj używam euforbium albo zwykłej wody morskiej na katar...i to muszę przemycać jak zasypia bo te buteleczki też już z daleka rozpoznaje ![]() No właśnie...trzeba by było mieć worek pieniędzy na ten promod
|
|
#4218 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Daj szarlotki...jeśli jeszcze jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
więc musiało być ok...nadal trzymam kciuki za kolejne badania![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No szkoda, ale ja mam znowu chwilowy spokój...więc nie martwię się tak bardzo...może trafi mi się lepszy "KAT"... ![]() Cytat:
za szybkie regulowanie spania...przynajmniej szybciej do Nas wrócisz![]() ![]() Tym razem to była tylko i wyłącznie jego wina
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze mu tak
![]() Cytat:
Po tym zdjęciu to już w ogóle nie ma wątpliwości...Tatusiowi obciąć włoski za młodu i jakbym Wercie widziała...no cała Mała...niestety Mamuśka Tobie niewiele przypadło w udziale ![]() ......................... .... uffff koniec ![]() To sobie monolog uskuteczniłam Mam nadzieję że Was nie zamęczyłam i dobrnęłyście do końca![]() Teraz z czystym sumieniem i nadrobionym wątkiem mogę iść spać...dobranoc
|
|
#4220 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wybaczam ![]() Ja już po imprezie, na disco nie byłam bo wszędzie pustki w klubach ze względu na walkę Spać mi się coś nie chce
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli też nie poszalałaś. Dzień zapowiada się fajnie. Mam chęć gdzieś się wybrać z małżem i Zu ale pomysłu nie mam. Może coś jeszcze wymyśli się ![]() Małż na grzybach a my za jakąś godz idziemy na spacerek ![]() Ps. Przyszła @ wczoraj o północy, Dzidzi nie będzie ![]() Miłej niedzieli
|
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki
kończę śniadanko i idę sprzątać. Jakieś pranie musiałabym zrobić itp Spałyśmy do 8:30 przy pójściu spać o 19:30
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
podobna
ale burza loków ![]() Cytat:
byłam w promod wczoraj, kupiłam jedną bluzkę nie ma jej na stronie, moze fotke zrobie poźniej, ale wiesz co zakochałam sie w tym sweterku http://www.promod.eu/knitwear/tunic-...220099702.html umre chyba z żalu, tak mi sie podoba, poczekam na jakies promocje, chociaz wątpie zeby doczekał. kupilismy Oliwce buciki skórzane i szlafroczek w Smyku. zaraz cykne fotke. jak wrócilismy do domu to dostałam migreny i o 20 już byłam w łóżku. Dzisiaj już sie dobrze czuje na szczescie. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 11:19 |
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wczorajsza impreza bardzo udana wrocilismy po 2.00 zdazylam sie umyc i ledwo wlazlam do lozka to mala juz wolala ale wzielam ja do lozka i zasnela, pogoda dopisala, nie padalo a ciepla nocka byla-kurtka nie potrzebna![]() a tu przed impreza sesja Werki czyt. Kroliczek Playboya
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
czeko ale laska z Werci
|
|
|
|
#4226 | |
|
Wtajemniczenie
|
To luzik, że spoksik
![]() Rozmiarówka jest sporo zawyżona. Jak kupiliśmy kombinezon w październiku w rozm. 68 (taki Maciek wtedy nosił), to się w nim topił, to dopiero w marcu (gdzie już rozm.74 był na styk) wyglądał w nim ok. W sumie to pewnie mógły od bidy jeszcze do maja w nim pochodzić U mnie w mieście jest sklep Coccodrillo i stwierdziłam, że pójdę tam przymierzyć kombinezon, a kupię na Allegro. Zdrówka życzę Cytat:
No i potwierdzam - Mała Wercia Zdjęcie króliczka ze smokiem bezcenne --- Dzień dobry
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2010-09-26 o 11:35 |
|
|
|
|
#4227 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
![]() musze sprzatac a mi sie nie chce ![]() TZ idzie dzis z Erykiem do kina na Ostatniego wladce wiatru to film zrobiony z takiej bajki co leci na nicklodeon czy jak to tam sie pisze i to ulubiona bajka Eryka i TZ ![]() Wercia slodzinka milego dzionka
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cena ![]() niestety ceny w Promod są bardzo wysokie
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
p4w wysłałam dziś męża do supherpharm po sprzęt
![]() Ja fridy używam od pierwszych dni w domu i to codziennie Po kąpieli psikam marimerem i frida,zawsze,ale to zawsze wyciągnę jakieś zakurzone babole...fujjj bleee Ugotowałam zupe krem z dyni.Ja piernicze jakie to dobre ![]() Pierwszy raz ugotowałam.Sąsiadka przez płot mi podała, no jestem w szoku
|
|
|
#4230 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biegunka niestety wrocila Wczoraj robila kupki ze sluzem Wznowilam leczenie moze cos pomoze![]() Cytat:
![]() Ostatnio kolezance dwoch powiedzialo ze jej corcia ma w normie bioderka a trzeci znowu ze jest odchylka od normy na 33% i chcial ja wsadzic w aparat. Nie zgodzila sie bo byla u polskiego specjalisty w Otwocku i powiedzial jej ze wszystko jest okej. Nie wiadomo komu wierzyc wiec leci jeszcze raz do Pl na ponowna konsultecje![]() Cytat:
Moja za to uwielbia syropki, jak tylko widzi od razu wola "am" ![]() Moze napstepnym razem ![]() Wzajemnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedy zamierzasz oduczac niunie od smoczka? Bo ja przymierzam sie juz od miesiaca i nie moge sie za to zabrac ![]() Nie chcialabym zeby doila do 3 roku zycia
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

NIE LUBIĘ TROLLI
Doczytam po południu, ok? Teraz muszę lecieć.
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

cewnikowanie jest bolesne bardzo (pamiętam swoje) a co dopiero jak unieruchomią maluszka na ok godzinę i wstrzykną kontrast 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

W sensie smsa? Nic nie dostałam...