Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-25, 08:57   #4201
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

I ja się witam

Zjadłam właśnie pół opak mieszanki studenckiej (rodz., orzechy, migdały) zamiast musli. Obżarłam się i mam przesyt

skierko, szarlotka wyszła bardzo dobra, ale muszę skończyć z jej konsumpcją, bo inaczej efekt jojo murowany
Zostawię więcej chłopakom.

Nie bałaś się tego kotka?

Ja dzisiaj do Rodziców jadę i wracam jutro. Zostawiam Małża
Mama wyjechała do swoich Rodziców i poprosiła o towarzystwo dla Taty
Dokończę może resztę ciuszków po dzieciach, posegreguję i zdecyduję co z nimi dalej

Miłego dnia
Stary 2010-09-25, 09:04   #4202
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cześć Kochane

Jestem jestem...wczoraj ciężko mi było wejść, bo rano rozprawa, później druga sprawa...jak wróciłam to Zu spała więc szybko zrobiłam obiad, no i się obudziła, więc zjadła i na spacer...jak wróciłyśmy to kąpiel i zasnęłam z Małą...wykończył mnie wczorajszy dzień

Dziękuję Wam za kciuki....dzięki nim naprawdę było mi łatwiej...przed samym wejściem pomyślałam sobie że jesteście daleko ale jednak ze mną i jakoś łatwiej było...dziękuję Kochane
W klubie już jest relacja
Stary 2010-09-25, 10:04   #4203
magi77
Wtajemniczenie

Hejka

Ja szybko wpadam się przywitać, chłopaki na spacerku, ja zaraz spadam na jazdę.

anula nie doczytałam o Twoim pytaniu, przepraszam przeoczyłam Doczytam po południu, ok? Teraz muszę lecieć.

Karolka Do klubo też wpadnę po południu.

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 10:26   #4204
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej

ja oddaje dzis malego na jedna noc do tesciow bo po prostu mamy z TZ dosc

wczoraj TZ pracowal do bardzo pozna
ja sobie zrobilam kapiel jak maly zasnal a ten po chwili wstal i wojowal i wojowal
chyba o 23.30 zasnelismy razem bez kpieli i niczego

yhh potrzebuje odpoczac
z Erykiem moze na kulki pojade pozniej

no i kot odpocznie od siedzenia pod kanapa jak maly nie spi

angy dzis moze bede w hamie to lookne ten swetr
wklej jeszcze raz fotke dla przypomnienia
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 10:55   #4205
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość

anula nie doczytałam o Twoim pytaniu, przepraszam przeoczyłam Doczytam po południu, ok? Teraz muszę lecieć.
jak to mówi moja siostra: spoksik

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
I
Zjadłam właśnie pół opak mieszanki studenckiej (rodz., orzechy, migdały) zamiast musli. Obżarłam się i mam przesyt

Mama wyjechała do swoich Rodziców i poprosiła o towarzystwo dla Taty
Dokończę może resztę ciuszków po dzieciach, posegreguję i zdecyduję co z nimi dalej

no i dobrze- niech poczuje co to znaczy samotność

svi współczuję nocki...co to się tak Marcelkowi poprzestawiało znowu? Trzeba przyznać ze pod względem spania od urodzenia daje wam popalić

Martynka jednak padła ubierałam ją na spacer a ona już prawie pół śpiąca, no to wylądowała w łóżeczku, zasiadłam na moment, lekarstwo muszę wypić i może zdążę się trochę zdrzemnąć zanim wstanie, oczywiście pomimo mojej choroby dziś i jutro praktycznie jesteśmy same...

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 13:21   #4206
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

czesc

dzisiaj sie wyspalam - mala spala cala nocke w lozeczku

dzisiaj na ta imprezke idziemy, mam nadzieje ze nie bedzie az tak zimno w nocy

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Coś wisi w powietrzu

Żeby znów ci atrakcje na buzi nie wyskoczyły
Mój jajka gotuje
chyba jakas maske kupie i bede zakladac na dwor

jednak te atrakcje to sprawa hormonow- bo przed @ tak mnie wysypalao a teraz sie uspokaja

hehe dobre i jaja
Cytat:

Wiem, czytałam opisy cewnikowanie jest bolesne bardzo (pamiętam swoje) a co dopiero jak unieruchomią maluszka na ok godzinę i wstrzykną kontrast nawet nie chcę myśleć co moja niunia będzie przechodzić

przykre ze maluszki musza przez to przechodzic

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane

Jestem jestem...wczoraj ciężko mi było wejść, bo rano rozprawa, później druga sprawa...jak wróciłam to Zu spała więc szybko zrobiłam obiad, no i się obudziła, więc zjadła i na spacer...jak wróciłyśmy to kąpiel i zasnęłam z Małą...wykończył mnie wczorajszy dzień

Dziękuję Wam za kciuki....dzięki nim naprawdę było mi łatwiej...przed samym wejściem pomyślałam sobie że jesteście daleko ale jednak ze mną i jakoś łatwiej było...dziękuję Kochane
W klubie już jest relacja
no czytalam w klubie- bedzie dobrze

znalazlam fotke malza jak byl maly czy Werka do niego podobna?

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 13:25   #4207
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
czesc

chyba jakas maske kupie i bede zakladac na dwor

jednak te atrakcje to sprawa hormonow- bo przed @ tak mnie wysypalao a teraz sie uspokaja

hehe dobre i jaja

przykre ze maluszki musza przez to przechodzic

To jest Małż???
Ale miał włosy

Podobna jak dwie krople wody
Stary 2010-09-25, 13:27   #4208
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
To jest Małż???
Ale miał włosy

Podobna jak dwie krople wody

krecone wlosy ma do dzisiaj tylko nosi krotkie bo nie lubi miec barana na glowie

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-09-25, 14:34   #4209
megi b
Wtajemniczenie

hejka
Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
Oświadczam że do południa nie będę już z wami kawkowała raczej Zmieniam plan dnia małej i postaram się ją kłaść raz dzienni ok 13 tej, może się uda
Powodzenia przeciągaj ją codziennie o 15-20 min i się uda

Cytat:

Ja też bo jak zimno to kurtkę będę musiała wziąć
Heh ja też tak mam

O mamciu ale włoski Wecia czysty tatuś

Cass
zapomniałam dodać, że avatarek

Ja też się wyspałam, naładowałam baterie
Jakiś leniwy dzisiaj dzień

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

Edytowane przez megi b
Czas edycji: 2010-09-25 o 14:37
megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 15:14   #4210
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

mala miala drzemke rano o 10 -spala do 11.30 i teraz nie chce juz zeby spala bo jak bedzie taka wymeczona to nocke ladnie przespi a dzisiaj wiadomo ze mi zalezy, mama bedzie przy niej siedziec
mam w planie wrocic najpozniej kolo 2.00

Cytat:

Ja też bo jak zimno to kurtkę będę musiała wziąć
Heh ja też tak mam

O mamciu ale włoski Wecia czysty tatuś
wiesz my mamy ta impreze w lesie i bedzie ognisko wiec musze kurtke wziac do plecaka, ale mi jest hot bo tance sa wiec dzisiaj pewnie bedzie podobnie

tatus powiadasz

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-09-25, 19:54   #4211
katarzynka00
Zakorzenienie

Svi nie wiem czy zdążysz to przeczytać , czy jeszcze dziś zajrzysz a potem nadrobisz,ale coś tobie zasugeruje
Od pierwszych dni ucz Marcelka że kotka głaszcze się otwartą ręką.Gań za złe traktowanie kota.
On już u was jest kilka dni i powinien wyleźć spod tej kanapy jak Marcel jest na chodzie, a biedak odczuwam że się stresuje, bo gdyby było inaczej to pewnie jak to przebiegły kot usadowiłby się na górze na drapaku by mu nikt i nic nie przeszkadzało i miał oko na wszystko z góry.
Własciwie to dlaczego on sie jego boi?
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 20:15   #4212
gorgulek
Zakorzenienie

Ja tylko tak wieczornie witam się i idę do małża. Nie poszłam nigdzie bo przyjaciółka odwołała spotkanie. Żałuję bardzo ale wiem, że musiała.

Przyjemnego wieczorku
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 20:55   #4213
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Svi nie wiem czy zdążysz to przeczytać , czy jeszcze dziś zajrzysz a potem nadrobisz,ale coś tobie zasugeruje
Od pierwszych dni ucz Marcelka że kotka głaszcze się otwartą ręką.Gań za złe traktowanie kota.
On już u was jest kilka dni i powinien wyleźć spod tej kanapy jak Marcel jest na chodzie, a biedak odczuwam że się stresuje, bo gdyby było inaczej to pewnie jak to przebiegły kot usadowiłby się na górze na drapaku by mu nikt i nic nie przeszkadzało i miał oko na wszystko z góry.
Własciwie to dlaczego on sie jego boi?
ale on nie ma okazji go poglaskac nawet bo kot jak tylko go widzi to zmyka pod kanape
boi sie jego piskow (Marci jest strasznie glosny i strasznie krzyczy) i jego szybkiego biegania

nawet jak my (dorosli) przemieszczamy sie szybko w jego kierunku to ucieknie,boi sie gwaltownych ruchow

bylam w CH, musialam kupic Erykowi nowe pioro bo wygial juz stalowke i puszki dla kocura
i zdalam sobie sprawe, ze zostalo mi 16zl na koncie do 1-go
a ja musze w poniedzialek zaplacic rade rodzicow i skladke w szkole

angy szukalam sweterkow ale nie znalazlam - widzialam tylko zielone
Stary 2010-09-25, 22:20   #4214
Karolinak82
Zakorzenienie

Dobry wieczór

...ale tu dzisiaj pusto to ja sobie na spokojnie nadrobię ostatnie dwa dni...troszkę się tego nazbierało

Cytat:
Wróciłyśmy od logopedy - świetna babka i bardzo się cieszę, ze poszłyśmy Widziała Martynkę też Pani psycholog i wszystko jest ok.
SUPER ale się cieszę...a Ty pewnie jesteś spokojniejsza Mamo Myślicielki

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
udalo mi sie wczoraj przypilnowac Amelke na nocniku i zrobila siku do srodka. bo do tej pory to wieczorem sadzalam ja a ona skubana siadala na chwilke kilka razy a potem za ktoryms razem wstawala i na ziemie robila wczoraj tez zrobila do nocnika a potem chodzila z golym tylkiem jeszcze to zroila w salonie na ziemie...ale pierwszy krok jest.

poza tym poza tymi 6 zebami przebily sie jej jeszcze 2 - gorna czworka prawa i dwojka na dole tez prawa - w kolejce te same po lewej str.
gratulacje sikooooo i kolejnych ząbków

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Karola jestes wielka . Trzymam kciuki
Mariolka

Cytat:
Czeka mnie zakup na zimę, więc jak coś fajnego kupicie lub zobaczycie proszę o wklejanie
Nie mam żadnego płaszcza zimowego, po zeszłorocznej zimie wyrzuciłam, żeby kupić nowy, bo te które miałam nadawały się już do wymiany...zdecydowanie...
To ja się podłączę...też szukam fajnego płaszcza
Obserwowałam kilka fajnych aukcji ale się zagapiłam i doooopkia Zaraz poszukam tego sprzedawcę bo sporo miał ładnych płaszczy...

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Jest poprawa Dzisiaj tylko 3 kupki Jeszcze tylko musze wytrzymac do poniedzialku do wynikow

Czy wasze dzieci maja wyksztalcone lydki? tak zeby sie laczyly posrodku jak sie zlaczy nozki. Ehh juz nie wiem co myslec Moja nie ma ale czy powinna juz miec
SUPER Niech już te biegunki zostawią Was w spokoju
Zu nie ma jeszcze wykształconych łydek, nóżki stawia szeroko
Widać to zwłaszcza jak biegnie, że ma daleko nóżki od siebie

Cytat:
w sobote idziemy chyba na impreze tzn. na paniensko-kawalerskie bo przyszla para mloda stwierdzila ze chca razem miec impreze
malz da bratu flaszke a ja kupilam bratowej sexi bielizne
ale dziwnie...ostatnia oficjalna okazja na imprezę oddzielną a oni chcą razem...hmmm Bawcie się dobrze...bo to dziś

Cytat:
Werka odkad nauczyla sie schodzic tylem to juz nie musze uwazac bo ladnie schodzi ale teraz nauczyla sie wchodzic i malo tego bo staje na nogach i skaczea o upadek nie trudno
Zuza wchodzi sama już chyba z 2 miesiące i na początku też miałam stracha żeby czasami rączki nie puściła, żeby się nie poślizgnęła, nie straciła równowagi, bo chwila nieuwagi i głowa rozbita...na szczęście mamy już to za sobą i teraz już jej nie asekuruje...teraz już dosłownie wbiega na fotel, krzesła, pufy i kanapy

Kaśka cieszę się że z Laurką lepiej
Stary 2010-09-25, 22:52   #4215
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Brać

ahhh ciesze się

Dziękuję

Cytat:
Karola, trzymam baaaardzo mocno.

Torebka fajna
Dziękuję

P.S. Co do płaszczyka to mi się podoba ten...http://moto.allegro.pl/pc-plaszczyk-...3.html#gallery
ale już jesienny kupiłam czerwony i teraz zimowy Ten sprzedawca jeszcze niedawno miał dużo fajnych modeli, teraz skromniutko, ale moze coś Ci się spodoba

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Dzięki za fatygęSzkoda, że nie ma czarnych Nie będę Cię jeszcze zaprzątać dzwonieniem po innych sklepach, masz poważniejsze rzeczy na głowie

Torebkę bierz śmiało, mi się podoba.

Aaaa... pisałaś? W sensie smsa? Nic nie dostałam...

Kciuki zaciskam cały czas Powodzenia!
Żadna fatyga W tym tygodniu będę na pewno i siebie w domku, niedaleko mam inny hm...jak mi starczy czasu to wlece

Wiesz co ja Sierota zrobiłam??? Zapisałam Twój numer ale zamiast 33 wpisałam 333, czyli Twój numer jest oryginalny i ma 10 cyfr Zrzucę moją głupotę na stres ale wiesz co jest najlepsze że miałam raport że dostarczono wiadomość

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
mi się podoba torebka -kup sobie dziś z okazji nadmiaru stresów
trzymam
właśnie taką okazję sobie znalazłam
Torebkę już zamówiłam, ale sąsiadka wykorzystała już limit wrześniowy więc muszę zaczekać do października...na szczęście to tylko kilka dni

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez slepafuria Pokaż wiadomość
A kciuki trzymac bedziemy!
Dziękuję

Cytat:
Bierz

pamiętam

Boję się, bo znowu zrobiliśmy posiew i nie ma do tej pory wyników, co może świadczyć o ZUM-ie. Trzymajcie kciuki, żeby go nie było
hihihihi

Dziękuję

Nie będzie ZUM-u(a)....nie będzie ZUM-u(a)....powtarzaj to sobie w głowie i na pewno nie będzie....a My dla pewności jeszcze
Stary 2010-09-25, 22:55   #4216
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, a my wcale nie bylismy w 8 miesiacu. Nie mielismy takich zalecen a dodatkowo nic nas nie zaniepokoiło.

Poza tym syla mieszka w Norwegii, a jak juz wielerazy było podkreślane - opieka różni się od tej w Polsce (różni się - nie oznacza lepsza, gorsza).

A dodtakowo wiemy jak jest z lekarzami, nie zawsze zauwazaja to co potrzeba lub znowu wynajduja za wiele, takze jednak trzeba byc czujnym
Święta racja

Cytat:
nie pamiętam kiedy u kogoś spokojnie jak dama popijałam kawkę , zazwyczaj siedzę na dywanie

mi się bardzo podoba

trzymamy kciuki z całych sił
Ty też na dywanie

super

Dziękuję

Cytat:
Jak dla mnie brac
O 10.30 bede myslami z toba

Dziewczyny dziekuje ze zerknelyscie na moja corcie
Niestety nie uspokoilam sie bo tak jak pisalam wstwilam zdjecie z "malym" brzuszkiem Oby przetrwac ten weekend

A propos gaworzenia. Moja cocia gada a nawet nawija ale nie wiem w jakim jezyku Podstawowe slowa jak mama, tata, daj, ma (masz) rozumiem ale reszty juz nie koniecznie Za to rozumie juz baaardzo duzo Co jej powiem to zrobi i widac ze rozumie co do niej mowie
Wiesz że jak pomyślałam że tyle osób dobrze mi życzy i w tym momecie myśli to było mi zdecydowanie lepiej
a za opinie...

A może przejdź się do innego lekarza, możecie tak? Niech inny spojrzy na Małą...może opinia dwóch uspokoi Cię

U Nas to samo...wszystko Mądrala rozumie

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Brać ciotka, brać
O 10:30 myślami i sercem będziemy z Tobą
Śpij dobrze, jutro będzie dobry dzień

Dziękuję za dobre myśli

Cytat:
Karola ty wiesz ze zyczymy ci jak najlepiej
Wiem i cieszę się że Was mam...z Wami jest łatwiej

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
Karo mnie sie nie podoba ale jesli Tobie tak to pewnie, ze brac
Nie to nie i tak biorę
Stary 2010-09-25, 23:13   #4217
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje ze u Karoli ok z niecierpliwoscia czekam az napisze

Cytat:
Cos zbereźnego na śmiesznie
http://www.pown.it/4849
O Ty Zboczeńcu

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Karola, trzymam ogromnie kciuki.

dzisiaj umarł mój wujek. nie obudził się po prostu. także smutno mi przeogromnie. A nie miał jeszcze nawet 60 lat.
Dziękuję

Przykro mi i współczuję bardzo Straszne są takie wiadomości

Cytat:
ale moja corcia jest madra i kochana chcialam jej pieluszke zmienic i posadzilam na nocnik i znowu siku zrobila. juz kojarzy ze tam siku sie robi

Cytat:
Dziewczyny macie 20 min na wklejenie sprawdzonego przepisu na prawdziwą, pyszną szarlotkę.
Wychodzę zaraz po Bartusia i muszę kupić składniki, także streszczać się
hahahaha jak jakiś dowódca

Cytat:
Ok, to zrobie, ale jak bedzie nie dobra, to łomot ...
I jeszcze straszy

Cytat:
o nieeeee
No nie...a "TA" się boi

Cytat:
Narobilyscie mi smaka wiec chcialam zrobic racuchy z jablkami wedlug przepisu aannuulli i co sie okazalo?.. Ze nie mam jajek Oczywiscie maz zuzyl ostatnie i zapomnial mnie powiadomic Czesc skaldnikow juz w misce, samochodu brak a na dworze ulewa Niech no tylko wroci
hahaha faceci

Cytat:
niekromnie powiem ze w poniedzialek mam urodziny , ale zapowiedzialam juz ze zadnej imprezy nie robie.......tesciowa i tak przyjedzie , upieke tylko ciasto mam w planie sernikobrownie z malinami i zrobie grilla jak sie zasiedzi dluzej co by nie mowila ze glodna byla
oooo w poniedziałek pijemy
a teściówce trza dogadzać

Cytat:
Nic mi sie nie chce, poodkurzałam, nakarmiłam dziecko. Troche katarek ma, ale mam nadzieje ze jej szybko minie. Próbuje jej odciągać, ale na widok fridy ucieka.

własnie uświadomiłam sobie ze w Lbn jest promod, nie wiem jakim cudem zawsze omijałam ten sklep, a jak weszłam na strone to myslałam ze padne, tyle rzeczy mi sie spodobało.
Ja już fridę dawno na dnie szuflady schowałam...nie da rady jej używać, jak Zu zobaczy to ucieka z krzykiem gdzie pieprz rośnie
Zazwyczaj używam euforbium albo zwykłej wody morskiej na katar...i to muszę przemycać jak zasypia bo te buteleczki też już z daleka rozpoznaje

No właśnie...trzeba by było mieć worek pieniędzy na ten promod
Stary 2010-09-25, 23:44   #4218
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinka pisała, ze niestety nic dalej się nie wyjaśniło...
Napisze więcej jak wróci

A o 15 prosiła o dalsze trzymanie kciuków, za kolejną sprawę

Zrobiłam szarlotkę, na razie stygnie, ale później zapraszam
Dziękuję mój Pełnomocniku

Daj szarlotki...jeśli jeszcze jest

Cytat:
Robiłam sobie test wczoraj. Okres spóźnia mi się nadal. Wyszedł negatywny a już sobie policzyłam, że termin miałabym na 23 maja
To następnym razem postaraj się by wynik był inny

Cytat:
Co do wizyty to lekarka okazała się bardzo fajna i miła. Ma super podejście do dzieci Pokazałam jej wszystkie wyniki Amelii, poczytała i zdziwiła się na wstępie, że mała nigdy nie była leczona zwykłym Furaginem przepisała go nam plus zwykły Cebion. Powiedziała też, że to w naszym szpitalu oprócz usg powinni byli zrobić Amelce cystografię No cóż teraz będziemy musieli to zrobić w Kielcach. No i tyle, mamy czekać na wyniki z moczu i jeszcze jedne zrobić przed wizytą w poradni. Za wizytę kobitka wzięła 30 zł
Widzę że Mama zadowolona z wizyty więc musiało być ok...nadal trzymam kciuki za kolejne badania

Cytat:
Chciałam jeszcze powiedzieć, że przeraża mnie ta cystografia Amelka tak płakała przy zakładaniu wenflonów, a teraz jeszcze i to, ale jeśli ma pomóc to wiem że trzeba
Najważniejsze żeby się dowiedzieć dlaczego tak często powracają te choróbska...Amelka na pewno sobie poradzi i szybko zapomni...a Ty będziesz wiedziała co się dzieje...jak Ty będziesz się denerwować to i Maleńka też...trzymaj się i bądź dzielna dla Córeczki...

Cytat:
tak na szybko i byle jak jutro wstawie lepsze
Załącznik 3430291
Amelka uśmiech

Cytat:

Karola
gdzieś Ty ładnie to tak? my dzisiaj nie gotowałyśmy, nie sprzątałyśmy no nic bo kciuki trzymałyśmy, a Ty co? oblewasz czy jak
Przepraszam że tak późno się odezwałam, ale taki ten dzień był ciężki...rano jedna sprawa, wróciłam to Małą się troszkę zajęłam i już musiałam się szykować na drugą sprawę...wróciła to obiad ugotować, dziecko nakarmić...i skorzystać troszkę z pogody musiałyśmy więc długi spacer na ogarnięcie myśli...a wieczorem padłam

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Hejka

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Karola, no qrcze, myslalam, ze cos sie wyjasni
No szkoda, ale ja mam znowu chwilowy spokój...więc nie martwię się tak bardzo...może trafi mi się lepszy "KAT"...

Cytat:
bo widzę, że sama kombinuje i nie może sobie tych drzemek ustawić. Przy moim dziecku nie ma szans kompa odpalić więc jedynie przy śniadaniu na szybko zajrzę

Karola pisz co u was
za szybkie regulowanie spania...przynajmniej szybciej do Nas wrócisz

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
szkoda, czemu te sprawy sądowe się tak muszę wlec
Tym razem to była tylko i wyłącznie jego wina
Stary 2010-09-25, 23:51   #4219
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze mu tak

Cytat:
Karolka Do klubo też wpadnę po południu.

Cytat:

Po tym zdjęciu to już w ogóle nie ma wątpliwości...Tatusiowi obciąć włoski za młodu i jakbym Wercie widziała...no cała Mała...niestety Mamuśka Tobie niewiele przypadło w udziale
......................... ....
uffff koniec

To sobie monolog uskuteczniłam Mam nadzieję że Was nie zamęczyłam i dobrnęłyście do końca
Teraz z czystym sumieniem i nadrobionym wątkiem mogę iść spać...dobranoc
Stary 2010-09-26, 00:11   #4220
megi b
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Ja tylko tak wieczornie witam się i idę do małża. Nie poszłam nigdzie bo przyjaciółka odwołała spotkanie. Żałuję bardzo ale wiem, że musiała.
Szkoda, może następnym razem

Cytat:
Najważniejsze żeby się dowiedzieć dlaczego tak często powracają te choróbska...Amelka na pewno sobie poradzi i szybko zapomni...a Ty będziesz wiedziała co się dzieje...jak Ty będziesz się denerwować to i Maleńka też...trzymaj się i bądź dzielna dla Córeczki...

Przepraszam że tak późno się odezwałam, ale taki ten dzień był ciężki..
Tak wiem, jakoś damy radę

Wybaczam

Ja już po imprezie, na disco nie byłam bo wszędzie pustki w klubach ze względu na walkę w końcu po drinku poszliśmy z małżem na pizze i wróciliśmy do domu. Mama się zdziwiła, że już jesteśmy Spać mi się coś nie chce

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 08:16   #4221
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, może następnym razem
...
Ja już po imprezie, na disco nie byłam bo wszędzie pustki w klubach ze względu na walkę w końcu po drinku poszliśmy z małżem na pizze i wróciliśmy do domu. Mama się zdziwiła, że już jesteśmy Spać mi się coś nie chce
Może

Czyli też nie poszalałaś.

Dzień zapowiada się fajnie. Mam chęć gdzieś się wybrać z małżem i Zu ale pomysłu nie mam. Może coś jeszcze wymyśli się

Małż na grzybach a my za jakąś godz idziemy na spacerek

Ps. Przyszła @ wczoraj o północy, Dzidzi nie będzie

Miłej niedzieli
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 10:02   #4222
katarzynka00
Zakorzenienie

hej kobietki
kończę śniadanko i idę sprzątać.
Jakieś pranie musiałabym zrobić itp

Spałyśmy do 8:30 przy pójściu spać o 19:30

Stary 2010-09-26, 10:32   #4223
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:

podobna
ale burza loków
Cytat:

Ja już fridę dawno na dnie szuflady schowałam...nie da rady jej używać, jak Zu zobaczy to ucieka z krzykiem gdzie pieprz rośnie
Zazwyczaj używam euforbium albo zwykłej wody morskiej na katar...i to muszę przemycać jak zasypia bo te buteleczki też już z daleka rozpoznaje

No właśnie...trzeba by było mieć worek pieniędzy na ten promod
ja euforbium tez jej psiukam, ale zawsze potem chce jej wyciągnąć z noska. czasem się udaje, a czasem szału dostaje i wykręca się i ucieka. Ehh mądre te dzieciaczki się zrobiły

byłam w promod wczoraj, kupiłam jedną bluzkę nie ma jej na stronie, moze fotke zrobie poźniej, ale wiesz co
zakochałam sie w tym sweterku http://www.promod.eu/knitwear/tunic-...220099702.html poszłam do przymierzalni, przymierzyłam, super leżał na mnie, no i ide do kasy i tak spojrzałam dopiero na cene 179zł!! matko jedyna myslałam ze zawału dostane, gdzież tyle za zwykły sweterek. Myslałam ze sie popłacze tam. Odłożyłam go na półke umre chyba z żalu, tak mi sie podoba, poczekam na jakies promocje, chociaz wątpie zeby doczekał.

kupilismy Oliwce buciki skórzane i szlafroczek w Smyku. zaraz cykne fotke. jak wrócilismy do domu to dostałam migreny i o 20 już byłam w łóżku. Dzisiaj już sie dobrze czuje na szczescie.

Edytowane przez Wojtusia
Czas edycji: 2010-09-26 o 11:19
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 10:54   #4224
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

czesc

wczorajsza impreza bardzo udana wrocilismy po 2.00 zdazylam sie umyc i ledwo wlazlam do lozka to mala juz wolala ale wzielam ja do lozka i zasnela, pogoda dopisala, nie padalo a ciepla nocka byla-kurtka nie potrzebna

a tu przed impreza sesja Werki czyt. Kroliczek Playboya

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-09-26, 11:23   #4225
Wojtusia
Zakorzenienie

czeko ale laska z Werci
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 11:32   #4226
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
jak to mówi moja siostra: spoksik
....
To luzik, że spoksik

Rozmiarówka jest sporo zawyżona. Jak kupiliśmy kombinezon w październiku w rozm. 68 (taki Maciek wtedy nosił), to się w nim topił, to dopiero w marcu (gdzie już rozm.74 był na styk) wyglądał w nim ok. W sumie to pewnie mógły od bidy jeszcze do maja w nim pochodzić .
U mnie w mieście jest sklep Coccodrillo i stwierdziłam, że pójdę tam przymierzyć kombinezon, a kupię na Allegro.

Zdrówka życzę

Cytat:
...znalazlam fotke malza jak byl maly czy Werka do niego podobna?
Jakie afro No i potwierdzam - Mała Wercia

Zdjęcie króliczka ze smokiem bezcenne

---

Dzień dobry

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009

Edytowane przez magi77
Czas edycji: 2010-09-26 o 11:35
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 11:34   #4227
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej dziewczyny

musze sprzatac a mi sie nie chce

TZ idzie dzis z Erykiem do kina na Ostatniego wladce wiatru to film zrobiony z takiej bajki co leci na nicklodeon czy jak to tam sie pisze i to ulubiona bajka Eryka i TZ

Wercia slodzinka

milego dzionka
Stary 2010-09-26, 11:39   #4228
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
podobna
ale burza loków

ja euforbium tez jej psiukam, ale zawsze potem chce jej wyciągnąć z noska. czasem się udaje, a czasem szału dostaje i wykręca się i ucieka. Ehh mądre te dzieciaczki się zrobiły

byłam w promod wczoraj, kupiłam jedną bluzkę nie ma jej na stronie, moze fotke zrobie poźniej, ale wiesz co
zakochałam sie w tym sweterku http://www.promod.eu/knitwear/tunic-...220099702.html poszłam do przymierzalni, przymierzyłam, super leżał na mnie, no i ide do kasy i tak spojrzałam dopiero na cene 179zł!! matko jedyna myslałam ze zawału dostane, gdzież tyle za zwykły sweterek. Myslałam ze sie popłacze tam. Odłożyłam go na półke umre chyba z żalu, tak mi sie podoba, poczekam na jakies promocje, chociaz wątpie zeby doczekał.

kupilismy Oliwce buciki skórzane i szlafroczek w Smyku. zaraz cykne fotke. jak wrócilismy do domu to dostałam migreny i o 20 już byłam w łóżku. Dzisiaj już sie dobrze czuje na szczescie.
sweterek boski - bardzo w moim stylu
ale cena

niestety ceny w Promod są bardzo wysokie

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 12:01   #4229
katarzynka00
Zakorzenienie

p4w wysłałam dziś męża do supherpharm po sprzęt

Ja fridy używam od pierwszych dni w domu i to codziennie
Po kąpieli psikam marimerem i frida,zawsze,ale to zawsze wyciągnę jakieś zakurzone babole...fujjj bleee

Ugotowałam zupe krem z dyni.Ja piernicze jakie to dobre
Pierwszy raz ugotowałam.Sąsiadka przez płot mi podała, no jestem w szoku

Stary 2010-09-26, 12:30   #4230
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
SUPER Niech już te biegunki zostawią Was w spokoju
Zu nie ma jeszcze wykształconych łydek, nóżki stawia szeroko
Widać to zwłaszcza jak biegnie, że ma daleko nóżki od siebie
Pocieszylas mnie
Biegunka niestety wrocila Wczoraj robila kupki ze sluzem Wznowilam leczenie moze cos pomoze

Cytat:
Wiesz że jak pomyślałam że tyle osób dobrze mi życzy i w tym momecie myśli to było mi zdecydowanie lepiej
a za opinie...

A może przejdź się do innego lekarza, możecie tak? Niech inny spojrzy na Małą...może opinia dwóch uspokoi Cię
Mozemy isc gdzie indziej jesli nasz lekarz jest niedostepny. W sumie ogladalo ja dwoch lekarzy bo jeden zawolal drugiego na konsultacje, ale ja i tak ich nie kupuje
Ostatnio kolezance dwoch powiedzialo ze jej corcia ma w normie bioderka a trzeci znowu ze jest odchylka od normy na 33% i chcial ja wsadzic w aparat. Nie zgodzila sie bo byla u polskiego specjalisty w Otwocku i powiedzial jej ze wszystko jest okej. Nie wiadomo komu wierzyc wiec leci jeszcze raz do Pl na ponowna konsultecje

Cytat:
Spryciula
Moja za to uwielbia syropki, jak tylko widzi od razu wola "am"

Cytat:
Ps. Przyszła @ wczoraj o północy, Dzidzi nie będzie

Miłej niedzieli
Moze napstepnym razem

Wzajemnie

Cytat:
Piekny sweterek ale cena rzeczywiscie powalajaca

Cytat:
czesc

wczorajsza impreza bardzo udana wrocilismy po 2.00 zdazylam sie umyc i ledwo wlazlam do lozka to mala juz wolala ale wzielam ja do lozka i zasnela, pogoda dopisala, nie padalo a ciepla nocka byla-kurtka nie potrzebna

a tu przed impreza sesja Werki czyt. Kroliczek Playboya
Sliczny kroliczek

Kiedy zamierzasz oduczac niunie od smoczka? Bo ja przymierzam sie juz od miesiaca i nie moge sie za to zabrac
Nie chcialabym zeby doila do 3 roku zycia

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości