|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. V
|
|
|
|
#25502 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() tzn chodzi o galaretke do jedzenia a moga byc haribo?
|
||
|
|
|
#25503 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;22542596]tez tak sadze
galaretka? co ma niby galaretka wspolnego z wlosami ![]() tzn chodzi o galaretke do jedzenia a moga byc haribo? [/QUOTE]Zelki haribo podobno pomagaja na panokcie ![]() A galaretka pomaga na przyspieszenie porostu |
|
|
|
#25504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#25505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się naprawdę podobają ![]() Cytat:
![]() Swoja drogą zauważyłam, że Ty jesteś naprawdę piękna, zadbana dziewczyna Na każdym zdjęciu masz bardzo ładny makijaż, fajną fryzurkę (czy to włosy rozpuszczone czy proste) i mam nadzieję, że inne mnie nie zabiją, ale gdybym była facetem do do Ciebie pierwszej zaczęłabym podrywy na PW
|
|
#25506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o matulu dziękuje ! Ostatnio mój makijaż ogranicza się do kremu BB zmieszanego z podkładem + róż (jakoś odzwyczaiłam się malować rzęsy na co dzień ) Muszę usiąść nie jestem przyzwyczajona do tylu miłych słów na raz ![]()
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2010-10-07 o 20:16 |
|
|
|
|
#25507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dostałam dziś premię za polisy i postanowiłam kupić sobie mój najlepszy podkład Tzn. najlepszy jak dla mnie ![]() Ale żeby krem z nim mieszać? Pierwsze słyszę ![]() A dobre daje to efekty? ![]() A słowa najprawdziwsze ![]() Bez podtekstów
|
|
#25508 | ||||||||||
|
MatkaPrzełożonaCurlitanek
|
Cytat:
Cytat:
Inny problem - za dużo odżywki b/s. Albo nieodpowiedni w całości zestaw - może być nieco za dużo emolientów. Spróbuj może tak - zmniejsz ilość nakładanej odżywki b/s. Jeśli nie pomoże, zmień Biowaxa na coś lżejszego, choćby Garnier Fructis bez silikonów. I pisz, pokazuj. Będziemy coś radzić. Cytat:
(my tu dzisiaj z palami biegamy )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cuda zdobnicze... zakochałam się w tych ażurowych ozdobach. Pewnie też lekka architektura... Cudowne, wspaniałe... Poproszę jeszcze ![]() To w sam raz. Nawet jeśli później zbierasz z siebie i dookoła. Kiedyś Syrenka pisała, ze niepokojąca jest nie tyle ilość, co zwiększenie wypadania w stosunku do tego, co jest normą. by się wszystko uładziło Ten, który zamieściłaś w wątku Chodziło o to, że ja go zamierzam przeczytać Cytat:
![]() Ech i dla mnie za słabe Cytat:
Widzę, że następna, którą trzeba się zając Ja Ci dam nudza się Cascada widać potencjał Moje włosy są inne niż podejrzewałam. Dałam im na początku F, bo były naprawdę cienkie. gdy zobaczyłam, jak wygląda włos w połowie naturalny w połowie rozjaśniony, zaczęłam się zastanawiać. Mam problem z objętością, włosów też nie mam wiele Podjęłam więc decyzję - naturalny kolor (choć kocham blondy i rudości). No to mam... Nie namawiam, bo to Twoja decyzja, ale uwierz mi, można się naprawdę zdziwić własnymi włosami w naturalnym kolorze. Nigdy wcześniej nie miałam tak ciemnych... Cytat:
cóż, przynajmniej się dowiem, jak go czuć Danusiaes jestem zszokowana Twoimi doniesieniami To wspaniałe! Co za środek na trawienie łykał Twój tata?I galaretka owocowa Ja chętnie Może... tylko skorom na odwyku, to obawiam się wizyty w TBSie Cytat:
Podcięłam włosy... Nie wiem, co to będzie ![]() Małgosiu wybacz, nie wytrzymałam i naostrzyłam nożyczki. Jeśli chcesz, tobie też podetnę - ciachu, ciachu
|
|
#25509 | |||||||||
|
|
Cytat:
a juz dawno po obiadkuCytat:
![]() Hmm... a gdyby hipoteczny na odżywkowy przemianować ![]() Cytat:
następna do pogonienia ![]() Cytat:
nie poddawaj się!Cytat:
Nadto uzywasz kodu html: Cytat:
Chyba... ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;22541778]. a w pokoju hotelowym ciezko go zalac wrztkiem jesli ma sie do dyspozycji tylko mini-bar [/quote] Uuuu... to ciekawie by smakował zalany zawartością minibaru... ![]() Cytat:
) i tego znieść nie mogłam Cytat:
|
|
#25510 | |||||
|
Zadomowienie
|
Rybiorku Na pewno świetnie Ci pójdzie opracowanie artykułów
![]() A czasem się w ogóle nie przejmuj, bo wiadomo, że od ręki się tego nie da zrobić Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam chyba dzisiaj problemy z rozumieniem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jakbyś była bliżej to bardzo chętnie skorzystałabym z Twoich usług |
|||||
|
|
|
#25511 | |||
|
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;22541895]Eloe, Ty tez zapala
....noo odrosty mnie wykanczaja...a na skroniach siwulce spadek genetyczny po mamie- siwienie siwulce... Ale za to skręt wspaniały, olśniewający.Został nawet ślad. Ale coś słabo się broniła ![]() Cytat:
A w kwestii włosków - moje też na początku sa jaśniuteńkie i odnosze wrazenie, ze ich nie ma. A potem nagle okazuje się, że mam 10-centymetrowego włosa... ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- PVP. Po prostu nie działa Cytat:
Cytat:
Raczej wizyta w Manufakturze nie wyjdzie a szkoda - uwielbiam rewitalizacje... No to jak? Koło 20.30 21 października mogę przejeżdżać przez Wieluń
|
|
#25512 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slyszalam, gruchotalo jak w Dublinie w Halloween gdy wszyscy przebieraja sie za kosciotrupy Cytat:
Cytat:
Cytat:
i odwyku, przez jakis czas bedziesz zajeta testamiCytat:
|
|
#25513 | |
|
Zadomowienie
|
Czyli potrzebujesz kilku polimerów w żelu, tak? I w dodatku żeby nie było gliceryny? Cytat:
Teraz mam taki czas, że nie wiem do końca, kiedy będę wolna, a kiedy nie Więc wolę się nie umawiać (co innego jakbyś jednak zajrzała do Łodzi, na spotkanie na Manufakturze czas musiałby się znaleźć |
|
|
|
|
#25514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od razu poproszę o jakąś sexi fryzurkę ![]() A tak na serio- spłukałam dziś kudły piwem miodowym (dzięki Agison- miodowe na moje jest rewelacyjne ) i nie mogę odejść od lustra
|
|
#25515 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;22542121]
![]() i ja sie dolaczam do prosby fotkowej....---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- w imieniu Pola nie zgadzam sie na klatke [/QUOTE] Dziękuję ![]() Fotkę włosów wstawię jak wrócę z Kuby,tam one zawsze wyglądają lepiej niż w rzeczywistości |
|
|
|
#25516 | |||
|
Zakorzenienie
|
pogubilam sie juz ile tych palek na mnie sie szykujeCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#25517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to chyba troche zmienilam zdanie Kuba- suuper! zazdroszcze.... |
|
|
|
|
#25518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() rudyMusisz dać zdjęcia
|
|
|
|
|
#25519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znacznie fajniejsze byly przyprawy To była szkoła koraniczna dlatego taka fajna. Wstawię pare fotek "na chwilę"
Edytowane przez Eloe77 Czas edycji: 2010-10-13 o 21:37 |
|
|
|
|
#25520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;22547577]noo wlasnie sie zastanawiam czy nie za szybko podjelam ta obrone... jak przeczytalam ze ciagnelas Agison przez caly wizaz za wlosy to chyba troche zmienilam zdanie Kuba- suuper! zazdroszcze....[/QUOTE] Agison jak czytalaś lubi takie hardcorowe historie po 20... Tak Kuba cudna jest |
|
|
|
|
#25521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#25522 |
|
Zakorzenienie
|
Sluchajcie jakby ktos z wroclawia lub okolic potrzebowal cos do wlosow to
zastanowta sie co. Rodzinka mnie odwiedza 5.11 do 19.11 wiec moge im troche dorzucic do torby i koszta przesylki Wam odejda
|
|
|
|
#25523 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tatusia do tej pory pytają co robił, bo wielu myśli, że jest po przeszczepieCo do galaretki, testowałam w extremalnych warunkach po rozjaśnianiu na bialo i wypadnieciu połowy włosów, a druga połowa sukcesywnie z każdym dniem się wyłamywała i dała radę galaretka-po miesiącu codziennego jedzenia pierwsze włoski zaczęły się pokazywać. Po 2 miesiącach przeszłam na Seboradin, stestowany po jedynej w moim życiu trwałej i od tej pory Seboradin i galaretka to moj sprawdzony zestaw ratunkowy |
|
|
|
|
#25524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka galaretke szamalas? Sama robilas? |
|
|
|
|
#25525 |
|
Konto usunięte
|
Jennifer85 najzwyklejszą ze sklepu-nodobra, moje łakomstwo wybrało morelową i truskawkową z Winiar
Nareszcie udało mi się dodać zdjęcie, wprawdzie jest w albumie, bo inaczej nieprzechodziło, ale wielka prośba jakbyście mogły coś doradzić i jaki typ włosa to jestem za i wdzięcznam już teraz
|
|
|
|
#25526 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() no to na przyzwyczajenie się włosów zostało mi tylko jakieś 4 tygodnie wytrzymam.ogólnie włosów mokrych nie dotykam, aż wyschną.... kupię dzisiaj Garniera i będę próbować ![]() teraz bogini kręconej to musi się na mnie od obrazić ![]() jeszcze raz dziękuję, dziękuję, dziękuję, cieszę się że trafiłam pod dobrą opiekę |
|
|
|
|
#25527 |
|
Zakorzenienie
|
Eloe77 i Rybiorek dzieki piekne
wiem ze rozjasnianie to okropne choler***o dla wlosa...faktem jest ze wlosy sa cienkie na szczescie tego nie widac az tak bo mam ich sporo lub sa krecone i ciagle rosna mi nowe nawet niewiem skad oczywiscie gubiac po drodze stare hahaniewiem czy moglabym przestac rozjasniac ( na szczescie i tak robie tylko odrost poprzez pasemka to mniejsze zlo niz calosc) bo mam dlugie wlosy moze tego na fotkach nie widac ale tyl mam dluzszy i zle bym sie czula chodzac z mega odrostem ,wlosow tez nie chce scinac nie mniej rozwaze sobie wszelkie za i przeciw wasze rady zawsze sa mile widziane
|
|
#25528 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#25529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się zdenerwuję, schudnę jeszcze bardziej i zniknę ![]() Cytat:
a czy lubię ... no lubię ![]() aż nie wiem co napisać żeby nie było offa ... napiszę że niedługo będzie VI część
|
|
#25530 | |||
|
Konto usunięte
|
ciekawa teroria... ciekawe jak sie sprawdzi w praktyce
Cytat:
![]() Cytat:
lata temu, kolega-wedkarz z zamilowania powiedzial mi "komplement": "wiesz... Twoje wlosy nadaj sie na zylke od lowienia ryb" bardzo mnie to zabolalo jedwab na miekkie wlosy powiadasz.... ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 6 (0 użytkowników i 6 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

lub takie lekkie fale..prostowania nie wykluczam ale to na jakies szczegolne okazje zostawiam moze sylwestra
o matulu dziękuje ! Ostatnio mój makijaż ogranicza się do kremu BB zmieszanego z podkładem + róż (jakoś odzwyczaiłam się malować rzęsy na co dzień ) Muszę usiąść nie jestem przyzwyczajona do tylu miłych słów na raz 
Pierwsze słyszę 

(my tu dzisiaj z palami biegamy 
by się wszystko uładziło

cóż, przynajmniej się dowiem, jak go czuć
To wspaniałe! Co za środek na trawienie łykał Twój tata?
Ja chętnie

spadek genetyczny po mamie- siwienie
siwulce... Ale za to skręt wspaniały, olśniewający.