Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-07, 16:40   #2011
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Siala!!!! Umarłam!!!
Obie z mamą ryjemy z baranich jaj!!!!:haha ha:
kobieto bo zawału dostane !!!!zmień czcionke myślałam, że któraś umarła

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:41   #2012
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
Augulentin
ktoś tu podbiera ,,wpadki językowe'' Naszej Karolci

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:43   #2013
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
To wina Siali i jej baranich jaj!!
Stary 2010-10-07, 16:45   #2014
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Bo Ty te cyce masz
Jo ni mom i w cycach 40stke dopnę ale w brzuchu guziki są tak napięte jak baranie jaja i boję się, że jak odstrzelą to kogoś zabiją
hahaha) super te Twoje teksty:co jest:
Cytat:
nastepna:cojest :

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
ktoś tu podbiera ,,wpadki językowe'' Naszej Karolci
augulentin to juz historia
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:55   #2015
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
szalone kobiety

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
augulentin to juz historia
pamiętam jeszcze z czasów poczekalni

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:06   #2016
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Hej
u nas dzisiaj znowu piękna pogoda, ale na spacer mi się nie chce w ogóle to miałam dzisiaj wielkie plany porządkowe, a mam lenia
Dziewczyny ale te wasze dzieciaczki pikne wszystkie zdjęcia super.
Gratuluję wszystkim 8 tygodniowym dzieciaczkom, my kończymy w niedzielę.
lazurowa ja mam fridę i fajnie wyciąga glutki, mały się tylko buntuje bo głowę we wszystkie strony obraca jak ją widzi. A i mam wodę morską disnemar, ale to akurat nie na katar tylko do nawilżania noska, fajna jest.
Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie fajną bluzę polarową a młodemu w pepco spodenki i bluzę z kapturem
A i zamówiliśmy na all taki leżaczek bujaczek
http://allegro.pl/show_item.php?item=1246419302
Ktoś pisał o jedzeniu piąstek i paluszków.Mój też wcina cały czas, palca to ma już napuchniętego od ciumkania i pediatra kazała mi zakładać rękawiczki żeby go oduczyć bo później może mieć jakieś problemy z tym paluszkiem. Nie wiem dokładnie jakie, ale zakładam to mi rękawiczki wcina i ściąga
A w ogóle to nie wiem co jest grane, ale ostatnio jak go położę na brzuszku to w ogóle nie chce głowy dźwigać tylko piąstki wcina, a jak mu zabieram to się buntuje i ryk. Zaczynam się martwić o tą głowę bo wasze dzieci już tak ładnie dźwigają. No i nie mogę go zmusić do chodzenia spać o normalnej porze 24 to standard. A i jeszcze coś w ogóle nie interesują go zabawki, tylko gapi się na zebrę na ścianie i się do niej cieszy.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Jeszcze coś hehe. Co do skakanki to zastanawiam się czy w ogóle skakać, bo ubrałam dzisiaj moje sztruksy, które przed ciążą były za ciasne i dzisiaj leżą super )) Musiałabym później całą garderobę wymieniać, ale 60 kg mi się marzy tylko jak tu 10 schudnąć hehe. Sorki,że tak się rozpisałam, ale rzadko wchodzę więc muszę się wygadać

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

papeteria a na syfki to jaka glinka bo wiem, że sa różne kolory?

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-10-07 o 16:59
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:21   #2017
papeteria
Zakorzenienie

tak wrzucacie fotki tych dzieciaczków to i ja wrzucam pare fotek mojego Adaśka i mnie tez ostatni ciezko uchwycic usmieszki bo robi sie powazny na widok aparatu fotki z przeciagu tygodnia a ostatnia fotka z dzisiaj

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:33   #2018
ola_k11
Zadomowienie

Śliczne Wasze maluszki !!!
A mój dostal jakiś krostek czerwonych wokół buzi... mama mowi, że to od mleka i smoka... sama nie wiem, bo wcześniej tego nie miał.
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:34   #2019
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Adaśko śliczny chłopczyk i jak się słodko uśmiecha
Nadinka i Igusia śliczne laleczki

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:39   #2020
Linka24
Wtajemniczenie

Jeszcze My z Miśkiem

Lilka tez mamy ten lezaczek! Ratuje życie! mały jak ise zajmie tak go ni ma.

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2010-10-07 o 17:40
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:47   #2021
Siala_Bala
Zakorzenienie

No co

Mój szef jak była jakaś sytuacja kryzysowa w firmie to wchodził (facet 195 wzrostu, potężny jak słoń, mistrz karate i ogólnie wielki autorytet wśród swoich kręgów) i mówił:
"kurka, kurka, moi drodzy, sytuacja jest napięta jak baranie jaja, trzeba coś z tym zrobić... Karina zajmij się tym" i wychodził szybko coby nikt a szczególnie ja nie zaprotestował po czym wracał za pół sekundy i mówił "jakby co to jestem w kontakcie" lub "jestem pod telefonem" i kiedyś słyszał jak się nabijam z tego tekstu bo podniosłam telefon i gadam do biurka "okej szefie" a potem pod biurko - do kontaktu "niech szef se siedzi tam spokojnie"
I za każdym kolejnym razem jak to mówił to się chichrał xD

Papi - drugie szczepienie ale darł się gorzej niż na pierwszym.. teraz spokojny jest, spał od 13 do 16-jak nigdy i teraz znowu zasypia. Póki co gorączki nie ma.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-10-07 o 17:51
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 18:14   #2022
ola_k11
Zadomowienie

Mówię Wam jak się wściekłam... brrr
Przyszła do nas w odwiedziny moja koleżanka, która ma 4msc synka, więc różnica 2 msc między naszymi dziećmi jest. Jak tylko weszła, to rozłożyła kocyk na dywanie i polożyła swojego smyka a On leżał...
Ja z kolei też swojego kladę na macie, w leżaczku ale lubię czasem Go przytulić i ponosić na rączkach. Ona od razu zwrócila na to uwagę, że Go na rączki wzięłam i zaczęła krytykować: że się przyzwyczai, że powinien leżeć grzecznie, że mały z niego histeryk bo jak Go odkladałam na matę to zaczął płakać) itp. teksty waliła.
W końcu nei wytrzymałam, bo mnie wkurzyła i powiedziałam, że nie mam zamiaru wychowywać samotnika który stroni od wszystkich a poza tym lubię budować więź między nami i ciepło rodzinne!! Nie mineło 10 min jak się zebrała do domu.
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:24   #2023
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Śliczne foteczki
ola - tez mam taka kolezanke co lubi wszystkich pouczac a sama do tak wychowala synka ze nia rzadzi jak chce...ubierac nie, jesc nie wszystko nie, spi z mama...to jest normalnie chore...kazdy wychowuje jak chce to my bedziemy sie zyc z dzieckiem a nie ona..
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:36   #2024
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FraniaPirania Pokaż wiadomość
moj chyba zostanie modelem
jaka mina

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

nocki tez mamy super, mala zasypia o 20, i zazwyczaj budzi sie o 5:30 i pozniej spi do 9:45

jesli chodzi o spanie na brzuszku to moja tego nie praktykuje, zreszta neurolog dzieciecy powiedzial mi ze dziecko nie powinno spac na brzuchu nie wiem dlaczego ...

po wizycie u okulisty wszystko w porzadku, jak skonczy 3 miesiace to mam isc na jakies konkretniejsze badanie z zakrapianiem oczek itp.

no i wazylam mala, ale na szybko w ciuszkach, to wazyla 4800 jeszcze dzisiaj postaram sie ja zmierzyc, bo strasznie idzie mi w dlugosc
super ze wszystko ok no i nocki piekne

Cytat:
To by była wyprawa hehe

A tak na serio to zastanawiałam się czy z Małą nie jechać na Wszystkich Świętych do rodziny, która mieszka pod Wrocławiem, ale chyba się nie zdecyduję, bo to jednak kawałek drogi jest. Musiałybyśmy jechać z moimi rodzicami w tej mojej małej corsie, zakładając, że nie pojedzie mój brat.
I wszystko by było ok gdybyśmy mogli tam przenocować, ale nie możemy i trzeba by wracać w ten sam dzień a to by chyba było za dużo dla Jagodzianki.
ja bym sie nie wybierala

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
hehe zabronil sie smieje-moze sobie zabraniac .....mowi ze to taki wiesniacki sweterek...nie zna sie hehe........mojej teraz na glowie jez sie rzuca
wyglada jak zolnierzyk taki maly co pod kosiarke wpadl
mala sliczna a mi damian tez by takiego sweterka zalozyc nie pozwolil pulpecik z niej maly

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
A to rówieśniczka Nadinki- Igusia (kończymy dziś 8 tygodni, prawda? )
sliczna jest tez

Cytat:

Cytat:
tak wrzucacie fotki tych dzieciaczków to i ja wrzucam pare fotek mojego Adaśka i mnie tez ostatni ciezko uchwycic usmieszki bo robi sie powazny na widok aparatu fotki z przeciagu tygodnia a ostatnia fotka z dzisiaj
jakie minki strzela super

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Jeszcze My z Miśkiem

Lilka tez mamy ten lezaczek! Ratuje życie! mały jak ise zajmie tak go ni ma.
jaki prezes fajny

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
No co

Mój szef jak była jakaś sytuacja kryzysowa w firmie to wchodził (facet 195 wzrostu, potężny jak słoń, mistrz karate i ogólnie wielki autorytet wśród swoich kręgów) i mówił:
"kurka, kurka, moi drodzy, sytuacja jest napięta jak baranie jaja, trzeba coś z tym zrobić... Karina zajmij się tym" i wychodził szybko coby nikt a szczególnie ja nie zaprotestował po czym wracał za pół sekundy i mówił "jakby co to jestem w kontakcie" lub "jestem pod telefonem" i kiedyś słyszał jak się nabijam z tego tekstu bo podniosłam telefon i gadam do biurka "okej szefie" a potem pod biurko - do kontaktu "niech szef se siedzi tam spokojnie"
I za każdym kolejnym razem jak to mówił to się chichrał xD

alisa i caprica wasze maluchy tez sliczniutkie

nie zacytowalo mi wszystkiego i juz nie wiem co mialam napisac

my bylismy dzis u naszej pediatry z wynikami krwi i mamy zwiekszona dawke vitaD do 2 kapsulek dziennie a jak vigantol znow bedzie w sprzedazy to zmieniamy na 2 krople dziennie vigantolu. wazy 6150 g. wszystko jest ok i mozemy zageszczac mleko kaszka a z normalna kaszka i innymi soczkami i zupkami powiedziala zeby poczekac jeszcze miesiac ze wzgledu na te jego brzuszkowe rewolucje.
potem misiek zostal z tatusiem (poszli sobie na dluuugi spacer ) a ja pojechalam do gin. zbadala mnie i powiedziala ze wszystko jest ok i ze tak moze byc z tym plamieniem i jak nie minie do konca nastepnego opakowania to wtedy zmienimy jak bym chciala to by mi dala juz dzis inne ale w sumie jaka mam gwarancje ze nie bedzie tak samo. to juz sie moge przemeczyc ten miesiac

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

ola tez bym sie wkurzyla. niech sobie wychowuje jak chce ale po co tobie moraly prawi
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:40   #2025
Basia84
Rozeznanie

dziewczyny sliczne dzieciaczki mamy na tym watku, chyba najladniejsze na caym wizazu

lilka kladz go czesto na brzuchu nawet na pare sekund. Oscar mial taki tydzien ze jak go kladlam na brzuszku to byl wrzask a pozniej nagle zaczal zadzierac glowke tak wysoko ze az mialam wrazenie ze sie zlamie. i tez wcinal piastki ale ja mu bralam ta raczke na bok.
a co do wcinania palca czemu nie sprobujesz smoczka? ja stwierdzilam ze wole nauczyc dziecko korzystac ze smoczka bo latwiej pozniej jest oduczyc od smoczka niz od ssania palca. smoczke wyrzuce i koniec a palca przeciez nie odetne.
dzisiaj idziemy na szczepienia ciekawe ile moj klocek wazy
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:56   #2026
aniaa22
Zakorzenienie

aaa karolcia buziak dla Nastki
Stary 2010-10-07, 19:18   #2027
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u fryzjera podciąć włosy, bo tez mi wypadają. Mam nadzieje, że to coś pomoże. U mnie robia się straszne kołtuny, bo mam kręcone włosy i czesze je tylko w czasie mycia.
Mi wypadaly w czasie pierwszej ciazy i po. Scialam z dlugim na krotkie ale nie pomoglo. A potem zmeinialam szampon i przestaly!
W tej ciazy na szczescie nie mialam problemu, i cala ciaze w dlugich przechodzilam.

Ja mam proste wlosy jak drut, ale wierz mi ze mam taki problem z rozczesywaniem ze mozna sie poplakac. Czesze przed myciem nawet , ale po myciu to istny koszmar. I wogole z dlugimi cale mycie czesanie i suszenie trwa wieki.. a na nast dzien juz sa nie fajne, zle leza i strasznie sie tluszcza

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
idealnecialo chyba zartujesz! jeszcze 4kg mam do zrzucenia ale zero motywacji do cwiczen
Nie potrzbujesz tych -4, wierz mi

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
idealne a bylas juz u gina ???!!!
moj ma katar juz 7 tyg...choc ostatnio to tylko po nocy....czasem moze to byc alergia
Mi mlodemu juz niezle zeszlo w dol, placze i strasznie charczy. Dzis ordynator ma wolne ale jutro jedziemy do niego. KAzal robic inhalacje sola fizjolog. ew jutro przepisze cos do tej wody. A maly teraz ma 38.1 ale w pupie. Czopki w pogotowiu,ale oby nie byly potrzebne.
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 19:19   #2028
entertete
Rozeznanie

Pisałyście o stojących kilogramach, ja wychodzę z założenia że trzeba sobie dać choc te pół roku na zrzucenie (a może więcej czasem), bo też gdzieś czytałam, że po takim czasie mniej więcej nasz organizm wraca do równowagi hormonalnej czy coś takiego. Na razie jem malo słodyczy, prawie wcale - zastępuje "czipsami" i ogólnie suszonymi owocami, musli itp, no i skaczę choć nieregularnie - muszę się wziąć, bo idzie mi teraz lepiej niż na początku - kondycha się wzmacnia.

My dziś po szczepieniu, był płacz ale bardziej z zimna bo zaczał się już przy wadze (no i faza spania akurat była to był podkurzony), mamy 6140 i 60 cmdoktorka powiedziała ze dosyć długi w stosunku do wagi

Pytanko: jakie smoczki są z zatyczkami??? (mamy aventu, ale większe bym chciała inne)

Czy ktosia ma jakieś zalecenia co do napięcia mięśniowego jednostronnego???
mi się wydaje, że mamy jedną stronę napiętą, bo rączka "gorzej" się rozwija niż druga, gorsze otwieranie, większa sztywność. Za tydzień chyba wykorzystam jakiegoś wujka lub ciocię i pojedzimey do neurologa ostateczni.

Edytowane przez entertete
Czas edycji: 2010-10-07 o 19:27
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 19:23   #2029
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
idealnecialo-współczuje tej ,,paskudy''-staraj się nie dopuszczać do zaparć -szczerze polecam siemie lniane
dzieki. No ciezko niedopuszczac. Łuuuuu siemie.. gryy
Stary 2010-10-07, 19:31   #2030
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Basia84 ja go cały czas uczę smoczka, ale on za chol... nie chce wypluwa i koniec.Już kupiłam kilka różnych i nic żaden mu nie pasuje.
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 19:44   #2031
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
siala co to ta twoja dieta??bo moja waga nagle sie zatrzymala...
Cytat:
Moja waga też się zatrzymała Karmię tylko piersią, nie jem tłustego ani słodyczy. A miało by tak pięknie i waga miała spadać przy karmieniu...
A ja waze wiecej niz po porodzie! a wy narzekacie ze stoi!
Ile juz schudlyscie?
Ja schudlam z chyba gdzies w 3 tyg po porodzie 2,5 kg, a teraz jestem ponad 3 kg na plusie .. kiepsko to widze. A brzuch coraz wiekszy. Wiszace spodnie ciazowe znow sa dopasowane, a w duze zwykle jeansy ledwo dupinam choc zapisalam juz ok.. na brzuchu mam dwa wały duze, nad pepkiem i pod pepkiem, nawet jak stoje, nawet gdy wciagle brzuch .. wygladam coraz gorzej
Pewnie wszystko przez to ze nie umiem ograniczyc obzerania.. Znow pochlaniam gory slodyczy na jeden raz, i ciagle w kolko.. obiady tez ogromne, tzn ilosciowo.. w prawdzie mieso gotowane, cukinia+pomidorki duszone, marchewka gotowana, ryz lub kluski, ale do wszytkiego maslo.. pewnie duzo go wychodzi.. :/
Stary 2010-10-07, 19:44   #2032
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
My dziś po szczepieniu, był płacz ale bardziej z zimna bo zaczał się już przy wadze (no i faza spania akurat była to był podkurzony), mamy 6140 i 60 cmdoktorka powiedziała ze dosyć długi w stosunku do wagi
jaki dlugi
co do pytan nie pomoge niestety
Stary 2010-10-07, 19:52   #2033
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
aaa karolcia buziak dla Nastki
DLa misia tez Nastka juz spi od 30 minut, wypila 180ml, bo dzis jadla w sumie 4 razy i zasnela po tej szczepiace

Stary 2010-10-07, 19:55   #2034
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
DLa misia tez Nastka juz spi od 30 minut, wypila 180ml, bo dzis jadla w sumie 4 razy i zasnela po tej szczepiace
misiek spi od 18.30 za jakies pol godzinki musze go przebudzic zeby go przebrac i na jedzonko bo pediatra powiedziala ze jak tak malo zjada to za dluga przerwa taka 10-11 godzin bez jedzenia
Stary 2010-10-07, 20:03   #2035
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
n
idealne a bylas juz u gina ???!!!
Bylam w ten poniedz. z bardzo nieladnym zapachem na wkladkach. Dostalam na 3 dni globulki gyno-pevaryl, pimafucort do smarowania na zewnatrz i jedna tabletka dla meza, jak przyjedize to dostanie i potme 3 dni bez upsia upsia, czyli wlasciwie i tak na nast weekend bedzie moglo cos byc, bo w ten nie zdarzy tabl zadzialac.
Stary 2010-10-07, 20:05   #2036
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
misiek spi od 18.30 za jakies pol godzinki musze go przebudzic zeby go przebrac i na jedzonko bo pediatra powiedziala ze jak tak malo zjada to za dluga przerwa taka 10-11 godzin bez jedzenia
moja za to kaze mi po 4mcu mleko zamieniac stopniowo na inne pokarmy i jesc rzadziej

Stary 2010-10-07, 20:09   #2037
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
moja za to kaze mi po 4mcu mleko zamieniac stopniowo na inne pokarmy i jesc rzadziej
no ale Nastka ladnie zjada i swoje wazy
Stary 2010-10-07, 20:31   #2038
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
no ale Nastka ladnie zjada i swoje wazy
Az za dobrze hehe a moze to ja ja utuczylam

Stary 2010-10-07, 20:38   #2039
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mi szkoda tej mojej Niuni, bo widzę, że Jej się oczka zamykają a katarek Ją męczy a ja nie jestem w stanie wszystkiego wyciągnąć z noska gruszką.
Zastanawiam się czy kupić fridę. Miałyście z tym do czynienia?
Ja używam. Mała się drze potwornie, ale mimo wszystko działa.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 20:59   #2040
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Mi wypadaly w czasie pierwszej ciazy i po. Scialam z dlugim na krotkie ale nie pomoglo. A potem zmeinialam szampon i przestaly!
W tej ciazy na szczescie nie mialam problemu, i cala ciaze w dlugich przechodzilam.

Ja mam proste wlosy jak drut, ale wierz mi ze mam taki problem z rozczesywaniem ze mozna sie poplakac. Czesze przed myciem nawet , ale po myciu to istny koszmar. I wogole z dlugimi cale mycie czesanie i suszenie trwa wieki.. a na nast dzien juz sa nie fajne, zle leza i strasznie sie tluszcza
Kochana.. ja mam 3 włosy na krzyz i widzę, że to TY masz resztę moich kłaków! Bo moje są dokładnie identyczne z twoim opisem

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
dzieki. No ciezko niedopuszczac. Łuuuuu siemie.. gryy
Na mnie na przykład simię laniane nie działało.
Aleeee polecam Colon C - wsypujesz łyżkę do szklanki, zalewasz wodą i pijesz, popijasz jeszcze szklanką.. max po 30 minutach interes idzie jak złoto
Tyle, że jest niemiłe w konsystencji bo przypomina wygrzebany żel z przesikanego pampersa ale jak ktoś glutowate siemię wypija to i z tym da radę

Seba waży 6 kilo, wzrost 63cm
Ponoć duży chłop jak na swój wiek
Ja tam widzę, że stopy ma ogromne, śpiochy 62 są w sam raz ale pięta się odznacza nie tam gdzie powinna.. śpiochy 68 lekko za duże a stópki w sam raz... mały płetwal mi rośnie

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez FraniaPirania Pokaż wiadomość
moj chyba zostanie modelem
przepraszam ale nie mogę.. zapisałam sobie Twoją wiadomość jako link i co patrzę na zdjęcie to ryję ze śmiechu.. boskiego masz modela

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-10-07 o 21:12
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości