|
|
#2551 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
Własnie mu oznajmiłam że jest dupek i że nic już nie zmieni mojej postawy
on że dał ciała, że wie, ze nie tak to miało wyglądać i wie, że ja już postanowiłam, że na usg go nie potrzebuje, ze on ma świadomość że ja tego nie zmienie i takie tam Nie ma możliwości wrrrr ja nie lotto żeby od dawania szansy Ale wściekła jestem tak, 120 i od 1grudnia razem
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoje bym nagadała i wkurzona bym była na maxa ale koniec końców pewnie by poszedł ... na pewno nie chcesz żeby szedł ??? |
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Rozeznanie
|
Spoko już dzwonił, ze miał cięzki dzień i takie tam że wcale tak nie pomyslał, ze to tak dziwnie zabrzmiało a ja się napięłam jak balon
Dalej jestem zła i mi to szybko nie przejdzie-on ma tego świadomość A konsekwencje muszą byc ;-) Ok dziewczyny bo ja już moje leki na noc na nadciśnienie wzięłam i robie się senna buzia i miłej nocki ;-)
I zesłał ją Pan na ziemię...By siała zamęt i zniszczenie... 18TYDZIEŃ-CHŁOPAK ![]() Edytowane przez AlicjaH Czas edycji: 2010-10-12 o 22:08 |
|
|
|
#2555 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie martw sie![]() Cytat:
tż był zemna, i chyba wiecej zobaczył niż ja hihi, strzelał do lekarza, ooo kregosłup ooo serduszko, a ja? hmm... widzialam ale wiecej czasu mi zajelo zeby polapac sie co jest co:PCytat:
|
||||
|
|
|
#2556 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuje za przyjecie i obiecuje chociaz probowac dotrzymac Wam kroku, choc to nie bedzie latwe - mam jeszcze 2 stale watki i klub, no i 17miesieczne dziecko
Mam nadzieje, ze zrozumiecie ![]() Cytat:
oby to nie przekreslilo mnie do konca ![]() Cytat:
dziekuje, ale chyba nie zdolam tych 80 stron nadrobic... Cytat:
Ja bylam z tz w poprzedniej ciazy - ryczal i byl ze mna przy cc - tez ryczal ![]() Cytat:
U nas tak samo Poza tym zalezy mi na malej roznicy wieku, gdyby nie cc, to zdecydowalabym sie pewnie wczesniej ![]() Objawow poki co zadnych, tzn. mam napiecie w piersiach (podobne sie czuje przy cycach pelnych mleka ![]() Ciekawa jeste jak bedzie tym razem, poprzednio nie mialam wlasciwie zadnych innych objawow i cala ciaze znosilam cudownie, bez jednego skurczu w lydkach, bez opuchlizny, bez rozstepow, no ale zeby bylo sprawiedliwie, to waga skoczyla o 26 kg a po porodzie jeszcze o 4, tzn. najpierw spadlo 10, ale zaraz przyszlo 4... Do dzis nie wiem dlaczego... Tyle ode mnie na dzis, pora spac, dobranoc ![]() |
||||
|
|
|
#2557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogole faceci tak naprawde poczuja ojcostwo przy narodzinach. Ja to chcialabym zeby jeden jedyny facet zaszedl w ciaze i wszystkim opowiedzial jak to jest... chociaz poewnie bidulek by nie dal rady ---------- Dopisano o 05:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ---------- Andziot tej teorii nie slyszalam wczesniej :O a kysz J&J lece dzisaj po jakas inna oliwke!!!! Catia88 dziekuje Ci Slonko za slowa wsparcia juz mi lepiej A co do tych wypryskow to masz jakies sposoby? Ja juz mam dosc mojego chropowatego czola musze to czyms wyskrobac :PA tak poza tym dzien dobry Mile Panie i slodkie Fasolki ja uciekam zaraz do pracki mimo, a na dworze zimnooooo brrrr.... jednak trzymam sie, bo za 3 tygodnie bedziemy sie z Fasolka byczyc w Meksyku ddaaiissyy Tobie 2 tyg zostaly do raju. Pamietaj by chowac brzuszek przed sloncem ![]() Buziaki w brzuszki!!!!!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
Hej kobietki
Dzwonił i twierdzi, że i tak będzie i tak i jego nie interesi co ja tamo tym mówię. No zobaczymy jak spróbuje to załatwić ;-)
|
#2559 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki!
anula, Eweska zaczynamy dziś 12 tydzień ![]() AlicjaH jeśli chce niech jedzie, na pewno mu nie zabraniaj. Ale nie dziwię się Twojej reakcji, też bym się wkurzyła ![]() andziot "dzieciaczki" masz urocze ![]() Paulizia mnie też kiedyś ta oliwka zaczęła uczulać. Ja w ogóle za bardzo nie lubię oliwek i smaruję się balsamami. Ale Ci zazdroszczę tego Meksyku. Ja bym się nie zdecydowała na wyjazd w ciąży ale jak sobie pomyślę plaża, słonko, wooooda, owoce... mhmmmm cudo! Mam nadzieję, że będziesz wrzucać jakieś fotki na forum abyśmy chociaż oko nacieszyły
|
#2560 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
Ja teraz tylko na chwilę, bo jadę na 9 na serię zabiegów na twarz do dziewczyny, która miała mnie malować na ślub. Miałam zaplanowane, więc szkoda nie skorzystać. Przy okazji muszę się dowiedzieć, czy w późniejszym terminie będzie mnie w stanie umalować przed ślubem. Zrobiłam sobie i TŻ śniadanko, coby odpoczywal przed zabiegiem i lecę. Miłego dnia dziewczyny. PS. Za tydzień wizyta u gina. Już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie żeby je mieć musiałam być choć dzień w pracy i wczoraj go zaliczyłam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2562 |
|
Rozeznanie
|
Własnie wróciłam z pobrania krwi /nienawidzę tego/ dobrze że ośrodek jest 3min piechotką od mojego domu ;-)
A i do moich problemów technicznych z wypróżnianiem Dziewczyny, po tym syropku miałam takie gazy że szok ![]() Czopek przyniósł wczoraj ulgę, a dziś coś czuje w jelitkach ze będzie ok Więc szczerze go polecam ;-)
I zesłał ją Pan na ziemię...By siała zamęt i zniszczenie... 18TYDZIEŃ-CHŁOPAK ![]() Edytowane przez AlicjaH Czas edycji: 2010-10-13 o 09:04 |
|
|
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry moje miłe
Ale sobie dzisiaj pospałam hiihhi a to wszystko przez Wojewódzkiego bo oglądałam do końca ![]() Teraz zjem sobie sniadanko... Chyba kromeczki z dżemem i kawe inke Codziennie śnią mi sie jakies głupoty, w ogóle zawsze tak było, ze co noc miałam jakis kosmiczny sen, kiedys nawet postanowiłam je zapisywać ![]() DZIS 19.15 ginekolog!!! Prosze o kciuki!!!!!!!!!
|
|
#2564 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Poradzcie mi prosze... Pracuje jako niania 2-letniego chlopca i kiedy jego rodzice dowiedzieli sie o mojej ciazy kazali mi z gory powiedziec do kiedy chce pracowac. Poki co dobrze sie czuje pomijajac poranne zyganko i mdlosci ale w ciagu dnia jest ok. problemem moze byc podnoszenie w niektorych sytuacjach malego. Zastanawiam sie co im odpowiedziec bo pierwszy raz jestem w ciazy i ciezko mi zalozyc juz teraz jak dlugo bede czula sie na silach i zdolna do pracowania. Dodam ze maly jest trudnym dzieckiem o bardzo hmmm skomplikowanym charakterze.ciagle placze wszystkim rzuca a wyjscia na miasto czy na zajecia dla maluchow w domu kultury to istna rzeznia. Do tej pory mialam cierpliwosc ale nie powiem, stresujaca dosc praca z takim przypadkiem. zastanawiam sie czy to nie wplynie ma mojego dzidziusia. jak myslicie? Co by tu zrobic w tej sytuacji ?
|
|
|
|
#2565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedz mi co z tym krwiakiem ? Pomogły te proszki ? ja mam 2 razy dziennie po jednym. Trochę się martwie |
|
|
|
|
#2566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdybym tylko mogla od razu poszlabym na zwolnienie dla mnie to ogromny stres , wysilek i zycie w wielkim biegu :/ z jednym dzieckiem troszke inaczej, ale i tak nie do konca - podnoszenie, infekcje, zarazki itp
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na koniec I trymestru wszystko było zabliźnione i ani śladu po krwiaku Teraz wcześniej wybrałam się do dr.i już wypatrzył tendencję do odklejania.(Na usg taki ciemniejszy płat) i od razu zapisał duph. i tym razem nie krwawiłam, a na drugim usg śladu nie było, wszystko pięknie się wchłonęło też 2x dziennie łykałam i teraz też tak miałam zalecone. Będzie dobrze.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pracowałam w podstawówce na świetlicy-dzieciaki ok /ale to bardziej kumate / teraz w gim i jedno w życiu do przedszkola aaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
#2569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tzn ja na zwolnieniu siedzę ;-) Nie chcesz iść na l4? Sorry ale chyba namieszałam ty masz podstawy 20+2 tak?
I zesłał ją Pan na ziemię...By siała zamęt i zniszczenie... 18TYDZIEŃ-CHŁOPAK ![]() Edytowane przez AlicjaH Czas edycji: 2010-10-13 o 10:11 |
|
|
|
|
#2571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2572 |
|
Rozeznanie
|
Żartujesz? Oni Ci mogą zabronić wyśmiała bym to. Zobacz, skoro dyr tak stawia sprawę myślisz ze po porodzie będzie na Ciebie czekał? Od kiedy w zerówce jest nowy program /brak liter itp/ to zrobiły się z tego 5latki
|
#2573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dyrektorka zagwarantowala mi prace po porodzie, wlasciwie to bede na macierzynskim, wychowawczym i kogos ma wziac na zastepstwo, takze jestem dobrej mysli. A co do zerowki to litery i tak wprowdzamy i robimy to samo co robilismy. Tylko w papierach ma wszystko wygladac inaczej
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Byłam dzisiaj na pobraniu krwi, spuścili mi 4 duże probówki
Jeszcze byłam na czczo, bo glukozę miałam robioną i potem myślałam że zemdleję. Dobrze że mąż był ze mną i odwiózł mnie do domu i się najadłam![]() Mam problem kurcze, bo robią mi się przebarwienia na ciele głównie na brzuchu po boku, pod pachami, w miejscach gdzie stanik... Masakra, są brunatne, suche i takie pokarbowane trochę, a niektóre po prostu okrągłe i ciemne. Znacie jakiś sposób na to? Mam nadzieję że na twarz mi się nie przeniosą Ma któraś taką przypadłość?
|
|
|
|
#2575 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Słyszałaś o tym jak nauczyciel stracił przez to prace? Ja wiem, że papierologia to cuda niewidy i ładne przepisywanie książki, ale trzeba uważać, bo czepią się nawet liter na scianie-musi być kartonik Kurcze dziwne to godziny pracy- mam koleżanki z prywatek i one mają jeden dzień wolnego czyli pracują 4 to jakiś pocieszenie jest kiedy karta nie jest przestrzegana
|
|
#2576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do godzin pracy to jak widac bywa roznie, ja spedzam w przedszkolu 8 a czasem nawet 11 godzin, ale to juz w wyjatkowych sytuacjach, zdarza sie tez pracowac w sobote lub w niedziele.
|
|
#2577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kup krem dax cosmetix perfecta dla kobiet w ciąży trochę jej to pomogło, jednak kwasami po porodzie jechała
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Mogę się przyłączyć ?. Od zeszłego tygodnia wiem że jestem w ciąży. Mam za sobą wizytę u lekarza i powiadowmienie jednego z rodziców. Wraz z TŻ jesteśmy trochę w szoku ponieważ dopiero zaczęliśmy się starać a tu bęc już jest . Pani doktor trochę mało mnie poinformowała o tym wszystkim (albo ja byłam w takim szoku że nie słuchałam) i mam kilka pytań. Lekarz zaleciła mi branie Prenatalu, czy są jakies inne witaminy na rynku?. Ma ok 3 kg nadwagi i chciałam w trakcie ciąży ćwiczyć Pilates i/lub Jogę, czy nie zaszkodzi to dziecku?. A według tego licznika : http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...ok=2010&bg=000 jestem w 6 tygodniu ciąży a dziecko ma 3 tygodnie. ![]() Z objawów to bardzo bolą mnie piersi, mam metaliczny posmak w ustach i zaczyna mnie coraz bardziej mdlić. A jeszcze kilka słów o mnie, świeżo upieczona mężatka, studentka chemii (ostatni semestr). Miło mi Was poznać. |
|
|
|
#2579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczerze, to miałam raz taką ofertę pracy, ale ja leń jestem ;-) Fakt, ze na łapkę 3.5tyś ale ruchomo po 8h do 15 lub 19 i ten jeden dzień wolny
|
|
#2580 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jestemy w podobnym wieku ciazy, choc u mnie jeszcze lekarz nie potwierdzil tygodnia bo widzil tylko badania krwi 1,5 tygodnia temu - wowczas byl 3 tydzien podobno od miesiaczki, ale ja wiem, ze od zaplodnienia wiec teraz 4 od zaplodnienia czyli 6 od ostatniej miesiaczki, ktorej nie mialam ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
to ja zarabiam polowe tego
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

) więc może nie będzie tak źle :P
a po porodzie jeszcze o 4, tzn. najpierw spadlo 10, ale zaraz przyszlo 4... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jeszcze byłam na czczo, bo glukozę miałam robioną i potem myślałam że zemdleję. Dobrze że mąż był ze mną i odwiózł mnie do domu i się najadłam