|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
agravka jeśli nie masz okresu to zasada jest dość prosta. Obserwuje sie tylko sluz. Jeśli pojawi sie jakikolwiek sluz to trzeba odczekać 3 dni i na 4 można sie kochać. Czyli za każdym razem jak pojawia się sluz to odczekuje sie 3 dni. Ta zasada obowiązuje do momentu powrotu okresu. Czyli mnie już nie dotyczy bo chyba już miałam okres. W sumie to do tej pory nie wiem co to było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
aaaaaa ale ja jestem zawieszona
![]() a w nocy lepiej bo obudził się i głodny więc dałam cycka a mam taki dzienniczek karmienia maluszka i zawsze zapisuje o której godzinie no i zapisałam, wystawiłam cycka i śpię. przebudziłam się patrze 3.50 a coś mi się przypomniało że zaczęłam chyba o 3.40 więc stwierdziłam jeszcze chwile pewnie chce i dalej się kimnęłam przebudziłam się o 4.20 więc chciałam zapisać że mały jadł 40 minut ![]() no masakra mały spędził prawie 3 godizny z cyckiem w buzi hahahaha to chyba ta pogoda mi na mózg siada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Zadomowienie
|
![]() Mnie jak zwykle baaardzo dawno nie było ale często o Was myślę i o waszych maluszkach, o postępach jakie robią.Potem jak siadam do kompa i obiecuję sobie że wreszcie nadrobię zaległości to nagle znów cos do zrobienia, załatwienia, mała płacze albo Martynka chce żeby się z nią pobawić i nici z Wizażu. Jak juz znajdę chwilkę to sie okazuje że mam kilkanaście stron do nadrobienia i zanim nadrobie to sie w tym wszystkim gubię.Najgorzej jak sie nie jest na bieżąco, nawet później trudno się wbić w temat i czuje się już mniej akceptowanym w rozmowach. U nas jak na razie prawie wszystko w porządku, prawie bo Patrycja ostatnio strasznie mocno zaczęła ulewać, troche mnie to martwi i niepokoi.Cały czas pije NAN 1 (prawie) od urodzenia i było w miarę a teraz po jedzeniu wylewa się z niej tak sporo że nieraz musze ją 2 razy przebierać, jak tak dalej będzie to pójdę z tym do lekarki.Może cos nie tak z mlekiem ![]() Tak samo zaczynam się zastanawiać kiedy sie przekręci z brzuszka na plecki lub odwrotnie bo jak na razie jej sie to nie zdarzyło a nie pamiętam jak było z Martynką. Dziś Patrycja ma równe 3 miesiące!!!!! ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Rozeznanie
|
wiolek hahaha przynajmniej miał fajnego smoczusia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajna bo trzyma się tylko 10 minut na łbie a nie godzinami jak to przy niektórych farbach ![]() Dziękuję wam dziewczyny za takie komplemenciska ![]() ![]() A ryjoka se zasłoniłam bo żem paszczurzysko straszne i co tak was będę straszyć ![]() ![]() ![]() A pierwszy dzień miesiączki w cyklu, w którym zaszłam w ciążę wypadał 8 października ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-10-21 o 17:16 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() misio tez sie nie przekreca wogole bardzo malo na brzuchu lezy bo tego nie lubi. teraz i tak wytrzyma chwile bo zaczal podnosic glowe i mu sie podoba ze wszystko widzi zasnal w lozeczku ale po 5 minutach obudzil sie z przerazliwym wrzaskiem. jakby sie czegos wystraszyl. nie mam pojecia co sie stalo. nie moglam go uspokoic i wyladowal w wozku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zadomowienie
|
aniaa
Dziekuję za ![]() ![]() Może obudził Go ból brzuszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jusdan-całuski dla Patrycji z okazji 3m-c ![]() a moje dziecie ma dziś senny dzień je i śpi -no nie przepraszam w sumie to może ze 3godz.była aktywna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Zakorzenienie
|
jeeeeny ale sie rozpisalyscie...nadrabiam i nadrabiam i nie ma konca
![]() Cytat:
![]() poprawy w kupach nie widze a to ze jest nieco spokojniejszy to moze przez dzialanie antybiotyku ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-10-21 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zadomowienie
|
Idziemy się szykować do kąpieli,najpierw jedna, potem druga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Wtajemniczenie
|
kurde Ada jadla ostatnio o 16 i nie chce jesc....caly czas marudzi, a jak chce jej dac jesc, to sie wscieka...co jest?
pomocy |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
dla mnie najlepsza to treasure isle co twój TZ w nia ciupie
![]() pomogłabyś w końcu mojemu ninji ![]() i tez potrzebuje sasiadów ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() a bedziesz tez moja sasiadeczką ![]() ![]() ![]() anoxa lekarz faktycznie beznadziejny ![]() niezawsze mój TZ jest równo rok młodszy od swojej siostry ![]() Co by nie było będzie dobrze ![]() co do porodów to mając porównanie wolałabym sn zdecydowanie !!! mimo ze lekko nie było...no ale wiadomo ile ludzi tyle opinii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Zakorzenienie
|
wiolek - brawo
![]() ![]() lazurka - ja mam taki jak agravka ![]() papeteria - a ja nie mam porównania, ale CC dla mnie jest super ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-10-21 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a my dzis stwierdzilismy ze misiek chyba jedynakiem bedzie (pewnie nam sie odmieni ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
dzidzia swietnie aliska lezy
![]() ![]() siala jaki sebek jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny .Kermicik maly(tylko nie bierz tego dosłownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zadomowienie
|
Papeteria - będę
![]() ![]()
#3920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Ja przez 5 lat współżycia też jechałam na naturalnych metodach
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() siala moj zamiast bawic sie w macie to wyczail kaloryfer i sie usmiechal do niego ![]() ![]() a jak te pozostale zabawki co zamowilas fajne ? i fajny kolor wlosow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na tżta i jadę do empiku po książkę chmielewskiej ![]() ![]() A mnie potrzebne zebrać 1 eggplant na Frontierze ale jak na złość nikt nie sadzi z sąsiadów ![]() Bawełenka u mnie dojrzewa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale kutfa błysnęłam terminologią ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() My też po przejściach z Martynką nie chcieliśmy drugiego dziecka ale nam sie odmieniło....co prawda potrzebowaliśmy 6 lat na zmianę decyzji ale przełamaliśmy się ![]() Uciekam bo juz córcia w wannie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czekam cierpliwie. Mały jeszcze się boi tych nowych zabawek, woli swoje "stare" ![]() ![]() Zasnął kurde już na amen na noc ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Raczkowanie
|
ja sie zastanawiam nad antykoncepcją potem, i sama nie wiem. "intryguja" mnie plastry. czy moze dziewczyny ktoras z Was w ten sposob sie zabezpieczala?
[/QUOTE] Witam po długiej przerwie A propos antykoncepcji dostałam od ginki receptę na krążek Nuvaring czy któraś z Was stosowała może tę metodę?? moja gin bardzo mi ją polecała koszt na msc to ok 45zł ale mówi że trudno jej namówić pacjentki do tej metody, wolą tradycyjne tabsy. znowu coś namieszałam do postu Beluni odnosi sięma wypowiedź Edytowane przez elcia_26 Czas edycji: 2010-10-21 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyzby to nadal skok, jak dlugo jeszcze bedzie trwal??? W niedziele konczy 10 tygodni.
![]() |
#3928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też całe te 6 lat tylko stosowałam naturalne metody antykoncepcyjne, z tym że tak jak piszesz trzeba mieć regularne cykle - ja miałam co 28 dni- i znać swój organizm.A to że zaszłam było zaplanowane, jedyne czego mi się nie udało zaplanować to płeć, bo starałam się wycelować na chłopaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
Ja niby z obliczeń też miałam mieć chłopca, bo strzał był w samą owulację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() anuszka a mnie kazali pic duuuuzo po cc ![]() ![]() ![]() ola tez mam tzw. "flaki" ale pokarmu mi nie brakuje lazurowa mam blender zelmera ale ciezko mi sie trzyma ten guziczek...ale dopiero raz uzywalam....wiec trudno mi jeszcze stwierdzic czy jestem zadowolona czy nie anoxa i jak kupiliscie ten ekspres ? siala krzeselko bardzo fajne chyba co ?mówisz warto kupic? wiem ze Sebcio dostał ![]() Cytat:
![]() co wy z tym cyborgiem ?od razu mi sie film terminator przypomina ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() i wogole dzis to chaotycznie nadrabiam....mialam cos jeszcze napisac ale zapomnialam.... Dziekuje za wszystkie mile slowa odnosnie mojego synalka ![]() jestrm na 130 str...chyba pozniej nadrobie bo Adasiek wola ..... ![]() ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-10-21 o 19:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.