|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspomnień czar czyli prowokacje na wizażu. Do poczytania i wyciągniecia wnioskó
Ja na wiżażu jestem od niedawna ale taka prowokacja czy też może i nie jak z tym piciem krwi to mnie zatkała.....
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Doczytałam watek o krwipijczyni do końca na szczęście to jednak prowokacja .... a zaczynałam sie bac
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspomnień czar czyli prowokacje na wizażu. Do poczytania i wyciągniecia wnioskó
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2283766 8]Ja na wiżażu jestem od niedawna ale taka prowokacja czy też może i nie jak z tym piciem krwi to mnie zatkała.....
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Doczytałam watek o krwipijczyni do końca na szczęście to jednak prowokacja .... a zaczynałam sie bac [/QUOTE]Nie Ty jedna
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A z ciekawości to do któregoś moderatora napiszę. Dlaczego żadna nie napisała do "Złosia" żeby zamknąć ten wątek o krwi po pierwszym czy drugim poście, na moim Forum taka sytuacja odbyłaby się momentalnie?
jakby się zatrzymał czas Kropla za kroplą na mnie spada, nagle deszcz jak płomień zgasł.(...) Edytowane przez sundee Czas edycji: 2010-10-23 o 18:41 |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to gratuluje TWOJEGO forum To NIE JEST Twoje Forum i jak widać trochę inne zasady tu panują A akceptując regulamin na kilka się zgodziłaś.
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tamto Forum jest mniejsze, ale też miało swoje wzloty i upadki, ja także, bo założyłam tu konto podczas 2 tygodniowego bana. Dobrą jego zasadą tamtego jest dawanie szans użytkownikom i skracanie kar, ale inną ważniejsza zasadą jest konsekwencja moderatorska. Zasadą każdego Forum powinna być jakość nie ilość, bo poprzez stykanie się z trollami czy innymi kontrowersyjnymi użytkownikami żadne Forum nie będzie bardziej przejrzyste, popularne, bardziej przyjazne dla nas użytkowników i to o to nam wszystkim powinno chodzić prawda. Kasa też ważna, ale reklama na przyjaznym Forum jest chyba więcej warta niż reklama na Forum gdzie się jedzą, bluźnią, zakładają wątki o d... marynie itp. Podwyższając standardy nigdy się nie cofasz, a idziesz do przodu. Nie mówię że jest tu źle, sama nie ogarniam go całego, mam swoje wątki na Forum tutaj, ale to nie jest to do czego jestem przyzwyczajona. Przyjdzie czas to coś konkretnego i jakiś chomik dla siebie znajdę. Nie narzekam na to Forum, wręcz przeciwnie, chciałabym żeby było jeszcze lepsze niż jest teraz!
jakby się zatrzymał czas Kropla za kroplą na mnie spada, nagle deszcz jak płomień zgasł.(...) Edytowane przez sundee Czas edycji: 2010-10-23 o 18:55 |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Sundee na tyle wizażanek moderatorzy nie są w stanie kontrolować każdego nowego postu, musiałoby chyba ich być z 2000.
Na małym forum wiadomo że jest łatwiej wszystko kontrolować ale to jest duże forum, a trole są gaszeni jak nie przez moderatorów, to przez inne wizażanki.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
kobieta za ladą
|
dorzuce"kwiatka" bo chyba go nie było
właśnie niedawno była afera z jedną /ym fejkiem zaczeło sie od Motylicaji ktora chyba istnieje więc owa wizażanka nabrała pól wizażu będąc osobą która jest w ciąży/ma dziecko/ jest w ciązy blizniaczej lub nawet z trojaczkami /leży w szpitalu pół wizażu podtrzymuje ją na duchu/mają jej wcielenia w kontaktach --na wizażu,na nk ,na facebooku,baa nawet w osobistym telefoniewymyśliła nawet to https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=black+sea laska (lub facet bo kto to wie czy ona wogóle jako Motylicaja istniała) na wizażu siedziala pod około 20 nickami--wszystkie już zbanowane ufff(okazalo sie ze mają jedno IP czy ID(sorry nie znam sie )to trzeba mieć ..narąbane we łbie albooo naprawde sie nudzić w chacie
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2283929 7]o ile mi się gdzies obiło o oczy to jest wątek poswięcony pomysłom na ulepszenie tego forum i każdy moze tam podwiesic swój pomysł, więc jesli takie masz nie widze przeszkód tego wątku poszukac i tam się wykazać, chetnie dała bym ci linka ale teraz nie mam czasu- jesli tylko znajdę to poszukam i tu wrzuce, no chyba ze juz znajdziesz.[/QUOTE]
Nie myślę żeby moje opinie przebiły się echem, napisałem już do jednego moderatora o opinię, jak się bardziej zastanowię może napiszę o większych konkretach. Jedno widzę po sobie, że jest to rozbudowane forum, z jednej strony za bardzo i pierwsza strona forum jest zaniedbywana, a tam powinny być najważniejsze dla Forum wątki i rzeczy. Nie w odsyłaczach, a bezpośrednio dostępne. Przywitaj się. Regulamin i netykieta. Nowy użytkownik - pytanie/odpowiedź. Pytania techniczne o Forum. Skargi, wnioski o ostrzeżenia i bany. Z drugiej strony takie działy jak Uroda czy Medycyna powinny schować się w działach, a nie wisieć w pięciuset podforach i odnośnikach do konkretnych poddziałów. Jesteście dziewczyny w stanie odpowiedzieć czy nie byłoby tak lepiej. Szybkie menu mogłoby zostać, ale po co i z jakiej racji zapychać pierwszą stroną taką dużą ilością informacji? Mnie to przeszkadza i utrudnia przebywanie na stronie i znalezienie konkretnych rzeczy, nie mówiąc o muleniu się mojego komputera bo mam słaby przesył. Aha i mnogość wątków Przyklejony też przeszkadza, nie wystarczy założyć poddział "Przyklejone" i tam wrzucać co ważne wątki. Pół strony to zajmuje a ja np. nie mam życzenia z takich wątków korzystać. Będę miała potrzebę znajdę to tak czy inaczej. Decyduje większość czy mała grupka osób? Czy Forum jest dla ogółu użytkowników czy wybrańców od wątków "Przyklejony"?? Rozumiem 2 czy 3 maksymalnie ważne wątki ale 12? O dzieleniu poddziałów się nie będę wypowiadać, aczkolwiek tam tak samo powinny się znaleźć wątki np. w Forum plotkowym i kulturalnym dotyczące skarg i wniosków. Dziękuję wyżaliłam się.
jakby się zatrzymał czas Kropla za kroplą na mnie spada, nagle deszcz jak płomień zgasł.(...) Edytowane przez sundee Czas edycji: 2010-10-23 o 21:33 |
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dudipopka: nie widziałam tego... ale zaraz się dokształcę
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Sundee, chcesz ulepszać forum podczas gdy sama je pogarszasz pisząc nie na temat w tym wątku.
Ja jestem przeciwna zmianom organizacyjnym, z resztą jak pewnie większość wizażanek. Wiemy już co gdzie jest, a jak ktoś się postara to znajdzie to czego będzie szukał. Wątki powitalne są, zbiorcze też. Po co ma być 1 wątek z pytaniami skoro jest ich pare i to zbiorczych? Swoje propozycje pisz w wątku do tego przeznaczonym a nie tu.
|
|
|
#133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moderatorki mają też swoje życie... Na Wizażu istnieje system zgłaszania problematycznych postów, więc po co zaśmiecać bazę osobnym podforum do tego? Do tego kompletnie nie rozumiesz idei przyklejania wątków, skoro chcesz je wywalać wszystkie do jednego działu...Poza tym nieczytanie regulaminu jest błędem ![]() W ogóle mam dziwne wrażenie, że o administrowaniu forum nie masz zielonego pojęcia. Na Wizażu jest prawie 650 tysięcy użytkowniczek, którym obecnie panujące zasady pasują, forum nagle nie zmieni się diametralnie tylko dla Ciebie... Zawsze pozostaje Ci zresztą "Twoje" super forum ![]() Myślę, że możemy zakończyć offtop
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
kobieta za ladą
|
powiem wam ze ja jestem w szoku,wymyślać takie rzeczy
![]() jedno z wcieleń tego fejka.. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2839 więc tak 05.03 2009 rodzi corke Kornelię(udziela sie na wątku mamusiek),rozwodzi sie z mężem Jarkiem który jak to określiła"zapłodnił"inną babę po nowym roku dostaje rozwód ,ma już nowego narzeczonego..Jarka z którym będzie miała blizniaki,1.05 rodzi martwe po czym za kilka miesięcy informuje ze jest w ciązy i w grudniu tego roku będzie ślub jako ze lubi dzieci(bo nie wiem jak to określić nawet)jako dudziakowa zakłada wątek na poczekalni bo jest w ciązy ![]() powiedzcie mi kto tak robi co trzeba mieć w głowie
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
jeej jak ludzie mogą być tacy głupi i tak bawić się czyimś kosztem. Wiadomo że to internet ale większość wizażanek pewnie przeżywała jej historię jak swojej jakiejś znajomej.
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Sundee - przydałoby się czytać ZE ZROZUMIENIEM tytuły wątków, bo ten nijak się nie ma do Twojego wyimaginowanego problemu.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam zakończyć OT kontynuujcie główny topic i zamysł, już coś niecoś poznałam dzisiaj Forum po opiniach i PW i własnych poszukiwaniach. Jestem tu nowa i widzę wszystko na świeżo i inaczej niż ktoś kto zna to Forum od dawna i od podszewki. Mam nadzieję że nie będę więcej Wam przeszkadzać i będę pisać na temat, przepraszam za wtrącenia nie związane z wątkiem. Napisałam o wycięcie zbędnej i niepasującej do wątku dyskusji i chyba przestanę przeszkadzam Wam na Forum bo po prostu jestem tu trochę na siłę na wizażu i niepotrzebnie mieszam.
Przepraszam.
jakby się zatrzymał czas Kropla za kroplą na mnie spada, nagle deszcz jak płomień zgasł.(...) Edytowane przez sundee Czas edycji: 2010-10-24 o 20:20 |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie prowokacji, to doczytałam, że Motylicaja i jej różne wcielenia, to była bujda. Nie powiem, zdziwiłam się trochę, bo parę jej watków (i jej wcieleń) czytałam i jakoś w to wierzyłam (jak np. wątek o chłopaku na wózku).
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Podrzucam wątki, w których uczestniczyła wspomniana Lublinianka
Czytałam na bieżąco, bo uczestniczyła w nich aktywnie moja kuzynka, bardzo się z tym wątkiem zżyłam, a akcja Lublinianki była naprawdę paskudna Zaczyna się tutaj, strona 101. Pisała jeszcze tu, od strony 20. I tutaj, od strony 64. Wklejała nawet swoje zdjęcia ciążowe ![]() Akcja rozkręca się tutaj, od strony 152. Dziewczyna zdawała relację na bieżąco, nawet leżąc w szpitalu, właściwie rodząc przedwcześnie. Urodziła bliźniaki-wcześniaki, wkleiła ich zdjęcia, okazało się, że ukradzione ze strony w necie o wcześniakach. Edytowała posty, dziewczyny odkryły, że coś jest nie teges, od strony 183. A tutaj wyjaśnienie studentów. Ech, fantazja poniosła
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
aa no obiło mi się coś o oczy że ktoś sobie robił eksperyment na wizażu
|
|
|
#144 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Chyba mamy kolejną ciekawą sytuację, profil tej autorki jest dość niespójny.
Najpierw twierdzi, że ma lat 14, co wyglada na prawdę, jakieś dziwne opowieści, nagle okazuje się, że ma męża, jest w ciąży, i wkrótce będzie rodzić...
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2010-10-26 o 11:27 |
|
|
|
|
#145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#146 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie załamujcie mnie.. Nigdy jeszcze nie zauważyłam, żeby Aga była trollem. Może ktoś inny używał jej konta?
|
|
|
|
#149 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Zdzichu, to Ty? Poznałem Cię po sposobie, w jaki piszesz literkę ć
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2010-10-26 o 13:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

A akceptując regulamin na kilka się zgodziłaś.

/leży w szpitalu pół wizażu podtrzymuje ją na duchu/mają jej wcielenia w kontaktach --na wizażu,na nk ,na facebooku,baa nawet w osobistym telefonie

Moderatorki mają też swoje życie... Na Wizażu istnieje system zgłaszania problematycznych postów, więc po co zaśmiecać bazę osobnym podforum do tego?
Do tego kompletnie nie rozumiesz idei przyklejania wątków, skoro chcesz je wywalać wszystkie do jednego działu...
co trzeba mieć w głowie
Czytałam na bieżąco, bo uczestniczyła w nich aktywnie moja kuzynka, bardzo się z tym wątkiem zżyłam, a akcja Lublinianki była naprawdę paskudna