|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VI
swatche
|
|
#3332 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie.To też
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Ja tak samo. jak mogłaś nam to zrobić
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#3333 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
bardzo fajny kolor, pigmentacja genialna, jak pomaluję tym cieniem oko i przy samych rzęsach trzasnę kreskę to takie lekko przydymione oczko wychodzi...strasznie mi się ten efekt podoba...widziałam, ze Chanel w makijażu jesiennym na 2010 rok zaproponowało makijaż, w którym właśnie oczy są lekko przydymione takim właśnie kolorem i długo podobnego nie mogłam znaleźć-ten jest idealny może jak będę robić jakiś makijaż na MM to wrzucę tu zdjęcie tego cienia na powiece
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam tylko cienie i te takie rzeczy w różowym kartoniku, nie wiem co to, tak teraz spojrzałam na stronkę essence i widziałam to tam na stoisku. Swoją drogą może mnie uświadomicie co to jest?
|
|
|
|
#3335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
To coś w pudełeczku to jest zestaw brokatów do twarzy i ciała. W środku pudełeczka są 3 fiolki a w nich srebrny, różowy i grafitowy brokat. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=34098&next=1 |
||
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne cienie Przepadłam,muszę je mieć. ![]() Zwariowałam całkiem,mam tyle nowych cieni,dzisiaj kupiłam 3 wkłady z Inglota,teraz RtP. A mój makijaż ostatnio jest znikomy,kiedy ja to zużyję?![]() Dziewczyny,czy ten tusz można kupić w Naturze? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=35671&next=1 |
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Naturze i chyba jednak nie kupię szimerka
Obmacałam tester i chyba jest dla mnie zbyt różowy jak na rozświetlacz, chociaż fakt - efekt bardziej mi się podoba niż w tym z nowości. Co do koloru szimerka jeszcze to podobny efekt mam po różowym pasku z ITW ![]() Zakochałam się w cieniach Kobo, jakie cudne kolorki Tylko cena już mniej cudna ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-11-08 o 19:17 |
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Czy brąz w obu paletkach z RtP jest taki sam?
|
|
|
|
#3339 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
ja gorąco polecam, kolor super, a te dwa się kiedyś też użyje btw ten taki miętowy też jest świetny
|
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest aktualnie wszytko, shimmerów chyba z 7 leży...mam Orchid Jeszcze mnie kusił ten jasnopomarańczowy lakier, bo przepięknie wygląda w naturowym świetle - ma takie żółte błyszczące drobinki Na Świętoduskiej dowiedziałam się, że panie mają w tej chwili dużo rzeczy z essence i nie tylko na magazynie z tym że są jeszcze niewyłożone i że jutro wieczorem ma być więcej rzeczy w szafach. ![]() I jeszcze pani przy mnie wykładała KOBO na tej pustej szafie, gdyby kogoś to interesowało ![]() to widocznie mam niebywałego pecha,bo ja MA ani razu odkąd go szukam, nie widziałam w żadnej z 3 Natur w których bywam (Olimp, Świętoduska, Ametystowa) ![]() Ale za to wypatrzyłam OSTATNIĄ sztukę mojego ukochanego L'oreal DE Carbon Black,
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2010-11-08 o 19:38 |
|
|
|
|
#3341 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zamiast na cienie patrzeć, podziwiam tło
|
||
|
|
|
#3342 | |
|
Zadomowienie
|
zaczynam żałować, że nie kupiłam cieni heh, na zdjęciach wyglądają super
Cytat:
![]() Z lakieru Friut Punch jestem w miarę zadowolona, kolorek jest śliczny W załączniku chwalę się swoimi zakupami, w końcu strzeliłam im zdjęcie. Komuś się pochwalić muszę, bo w domu ciągle słyszę, że za dużo tego mam i po co to kupuję ![]() A żeby wątku niepotrzebnie nie zaśmiecać na swatchowym wrzuciłam dokładne zdjęcia . Wrzuciłam też zdjęcia różu Go Snow na ustach (jaki ładny kolor daje
|
|
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Kleopatre
Czy pojemniczek na bibułki jest solidny?Zapięcie jest porządne? Naszła mnie taka refleksja,czy nie można by do niego włożyć jakis innych bibułek,np. z Wibo.
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3346 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, a jaka limitowanka jest teraz w Niemczech? Bo nie wiem czy można ufać stronce a od tego zależy ile będę brała ze sobą ojro
|
|
|
|
#3347 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. Miałam nie brać cieni, a teraz to juz chce nawet oba komplety, nie mówiąc juz o lakierach. Zastanawiam sie tylko czy ten srebrno brązowy jest taki sam w obu zestawach, bo bardziej bym wolała z fioletem, odcień niebieskiego też ładny ale mam identyczny w swojej kolekcji.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#3348 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
![]() co do cienia z paletki z miętką to robiłam nim makijaz i wstawiłam na bloga, daję linka można sobie pooglądać: http://joannapanna.blogspot.com/2010...ht-violet.html mam nadzieję, że mogę i że to nie reklama żebym czasem bana nie dostała ![]() zdjęcia makijażu są na dole posta jako ciekawostkę dodam, że na ustach mam szminkę Essence Kiss you w oszczędnej wersji
Edytowane przez asiaasia58 Czas edycji: 2010-11-08 o 19:58 |
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Małe, ale porządne, zapięcie wydaje mi się, że też jest ok, chusteczki się wyciąga ze środka po jednej (w sensie tak jak z opakowanie tekturowego z chusteczkami higienicznymi), dlatego nie wiem czy dałabyś radę tam włożyć inne bibułki (nie wiem czy wiesz co mam na myśli, nie wiem za bardzo jak to wytłumaczyć) .Ja mam bibułki z Shiseido (chyba) bo opakowanie jest strasznie szajskie, takie miękkie, jak dla mnie za duże i zawsze bierze mi się po 3 bibułki zamiast jednej. Bibułki z Essence to luksus w porównaniu do tych moich
|
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo one poskładane są tak na zakładkę
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Kleopatre
Dzięki za szczegółowy opis. Obejrzę dokładnie te bibiułki w sklepie,jak tylko dotrze do mnie limitka,bo jak na razie nie ma.
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny o to za nowy tusz Essence? ma go któraś z Was, polecacie?https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html
a te bibułki jeszcze dostane gdzieś?(fajne pudełko)
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
mam mase kosmetykow - tych z E. tez ;]
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bibułki chyba są jeszcze. Chociaż może niech w tej kwestii wypowie się ktoś z Twoich rejonów.
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy to limitka?
|
|
|
#3356 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w sumie to nic mnie z niej tak do końca nie przekonuje Ale turkusik mi nie pasuje a pomarańcz tym bardziej. Na dodatek za złotem nie przepadam I co ja biedna mam teraz ze sobą zrobić Normalnie masakra |
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko dziś zarobić minusa, bo mimo, ze szłam pod parasolem i nie macałam się po oczach, to na lewym oku miałam smugę na powiece, którą z trudem wytarłam ![]() a chusteczki matujące sa też w stałej ofercie.. mam właśnie takie w żółtym pudełku i są dużo bardziej solidne niż te z wilbo
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze sie jeszcze zastanowić, tyle tuszy chodzi mi po głowie ![]() a jaką ma szzoteczke? bo na zdjeciu wygląda na dużą. Taka jak w Colossalu?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

swatche

On jest szary czy tylko takie wrażenie sprawia na zdjęciach?
A mój makijaż ostatnio jest znikomy,kiedy ja to zużyję?

I co ja biedna mam teraz ze sobą zrobić