![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() Postawiłybyśmy chatę z bali, zapuściłybyśmy długie brody i rąbały drwa w lesie ![]() Argument z serii Nie chcę mieć dzieci (nie dla wrażliwych): siedzimy w tej knajpie, wcinamy pizze (dobrze, że mi postawili, bo bym nie pojechała ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak! Fina!!!! ![]() Tudzież Norwega ![]() Zauważyłyście, że najładniejsze chłopaki są z Finlandii albo Norwegii, a pośrodku w Szwecji pusta plama? ![]() W każdym razie żadnego nie kojarzę ![]() Swoją drogą, to się cieszę, że jednak mi do tej pory z facetami nie powychodziło, bo jakbym wyszła jak większość żonek za swoje pierwsze miłości, to teraz bym miała pewnie jakiegoś miłęgo, spokojnego bruneta z krótko ostrzyżoną czupryną, dobrą pracą, poukładanego, wrażliwego itp. W sumie całe życie mi się tacy podobali ![]() A tu nagle mnie coś potrzepało i dostaję spazmów na widok zapoconego, rozdartego metalucha na koncercie, najlepiej z jasnymi i długimi włosami ![]() Ki czort? ![]() Nawet sama siebie zaskakuję i nie wiem czego się po sobie spodziewać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w każdym razie, nie za dużo ![]()
![]() |
#2106 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | ||
Zakorzenienie
|
cieszę się, że się przydała
![]() nie, chyba nie ![]() Cytat:
![]() ale dośc "wesoło" do tego podchodzisz ![]() Cytat:
![]() ![]() brodę i kupę sobie podaruję ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 |
Wpisz tu zomzing
|
z mięsem na matole
jak było łóżko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
nooo
![]() ![]() ![]() Idę do wanny.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
grozi wypollizowaniem
|
ja tez sie zgłaszam na wycieczke do Norwegii
![]() a tak serio to na podróże bym mogła duzo wydac, bo lubie jeździc....i chociaz pere miejscówek bym chciała zobaczyc w sym życiu-z tym ze pare jest serio trudno osiagalnych (finansowo) ![]() ![]()
#2111 | |
Zakorzenienie
|
na Micielkę zawsze można liczyć
![]() Cytat:
![]() To nie to, co słodkie buźki płowowłosych podchmielonych Finów albo szalone spojrzenia sfiksowanych z zimna norweskich szatanistów ![]() stanowisko do drewna mamy zaklepane. To która chce być kobietą z brodą? ![]() ![]() czekaj, czekaj... słownik internetowy podaje aż 3 ![]() 1. makuupaikkałóżko 2. sänkyłóżko 3. vuodełóżko to ja wybieram bramkę nr 3 - bierę mieso, wódkę i na vuodkę ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() nie Doda a bębniarz - na szczęście.... ![]() Cytat:
![]() no w sumie racja... ale nie będę obcej babie faceta poprawiać ![]() ![]() Cytat:
Wciągająca, fajny klimat powojennej Barcelony i świetnie wykreowane postacie. Ale mówią, że to jego najlepsza książka... ![]() Cytat:
Co do urodzaju, to tak to chyba jest, że jak się zalęgnie coś swojego i nie szuka, to zaraz wzrasta ilość zainteresowanych... Cytat:
![]() Cytat:
łamię sie jak pójdę na piwo... jeszcze w towarzystwie niepalącym daję radę, ale jakoś trudno odmówić gdy częstują, czy wyciągają zapalić.... ![]() Maja, współczuję sytuacji w domu ![]() ja zwiałam z domu pół roku po maturze, z różnuch powodów |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Konto usunięte
|
Miciel - te zdjęcia są o takie -
![]() Chyba czytasz w moich myślach, jakiego faceta szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
grozi wypollizowaniem
|
chyba ide robic frytki
![]()
#2118 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Coś ostatnio czytałam wciągającego... muszę sobie przypomnieć. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() O matko, odchować znaczy do 18-stki? Toć nie dożyję. Cytat:
![]() Wolałabym SIĘ narąbywać a nie drwa ale ok. Cytat:
![]() ![]() A na poważnie jakbym rzeczywiście miała samotnie gdzieś zamieszkać to o nie. TŻ i koty, nie widzę inaczej. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maja ale zdania : Jak w przyszłości będę bulić na ...stado bachorów z wpadki? po co mi czerwona bielizna? Jak się kiedyś kutwa trafi rozbierana randka, to już będzie pod ręką(w ten sposób od kilku lat leży u mnie koronkowy stanik i stringi... to mnie po prostu rozbroiły ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale fajnie, że sobie umiałaś to wmówić ![]() ![]() ![]() Cytat:
Powinien powiedzieć, że im dojrzalsza ![]() Wróciłam niedawno z wyborów i stwierdziłam, że nie było za bardzo na kogo głosować ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-21 o 20:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() foty pokaż koniecznie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jadę na 100%, popatrzę Cytat:
![]() Cytat:
![]() P. zasnął, co tu robic, co tu robic
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Takie teorie można o kant rurki potłuc ![]() Bajdełej, tak dzisiaj patrzyłam jak do knajpy ciągną przytulone parki i się mizdrzą nad stołem i mi przyszło do głowy, ze ja nigdy z facetem na takiej randce nie byłam, żeby mnie gdzieś zaprosili, zapłacili itp ![]() nawet z tymi, z którymi niegdyś kręciłam spotkałam się tylko parę razy na piwku i pogaduchach o pierdołach, bardziej po koleżeńsku, gdzies na miescie, niż żeby mnie facet zapraszał do głupiego kina czy na pizzę i przyjechał po mnie itp. ![]() Jestem żałosna ![]() Idem spać ![]() Cytat:
![]() ja na razie nie zwieję, bo kasy nie mam ![]() Sama se nawarzyłam, to teraz sama wypiję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 20:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czemu?Jakoś nie poczułam się obrażona
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Nindżopesz
|
Eee, to raczej norma, TŻ powiada, że jestem mistrzynią pesymizmu
![]() Bobra znaczy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | ||
Zakorzenienie
|
rabanie drewna na rozgrzewkę
![]() Cytat:
![]() spoko ![]() niestety nie mam zdjęć babci, zeby pokazać jak to wygląda ![]() Kolejny argument przeciw dzieciom - chłopaczysków nie lubię, łobuzy, samochodziki i takie tam, brr... a dziewczynki som fajniejsze, ale... ale w mojej rodzinie *******one schorzenia hormonalne ciągną sie już od kilku pokoleń, nie chciałabym mieć córki, żeby też się z tym całe życie męczyła ![]() ![]() ![]() ![]() z widownią? Od razu taka perwera? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2128 |
Nindżopesz
|
Maja, ale jakbyśmy zamieszkały w lesie to byłaby taka droga bez powrotu dla przystojniaków przejeżdżających koło naszej chatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad.2 no co Ty, chwila spokoju w końcu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-21 o 20:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.