![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Nie zmieni mi się gust. Na tą się ślinię od wakacji co najmniej. Ja stała w uczuciach jestem
![]() Ja też się nigdzie nie mam zamiaru zrywać stąd, nie ważne czy z pierścieniem czy bez. Tu mi dobrze ![]() Maaaatko drga. chciałam sobie kitki dwie zawiązać na ten bal mikołajkowy, patrzę w lustro, a tam co? stado malinek radośnie się uśmiecha na mój widok. Zabiję TŻta i przeszczepię sobie naczynka. Wystarczy mnie dotknąć, a one już pękają. I nie będzie kitek ![]() Marisja, oby tym razem sie udało ![]() Podziwiam za porządki ![]() a czym się przejawia Twój finomaniacyzm? ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-12-04 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
a TŻ się poprawił?
![]()
#2643 | ||
Zakorzenienie
|
O matko jak tu dzisiaj cicho
![]() ![]() Cytat:
![]() Są strony internetowe, nie trzeba miec sklepu w swojej miejscowosci ![]() Cytat:
![]() A ja dostalam od T. prezent Mikolajkowy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
jestem znów- to już chyba uzależnienie
![]() czekam na Tż- powinien byc za jakieś pół godziny, ciekawe czy też będzie taki tajemniczy jak przez tel. w tym tygodniu? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Ala szczęsciaro tez chce płytę Bon Jovi
![]() Mój zaraz z prezentem przyjedzie, ciekawe co mi kupił ![]()
#2646 |
Zakorzenienie
|
A ja ogladam meile wyslane przez mabi
![]() ![]() ![]() ![]() Hehe, trułam mu, że chce Bon Jovi i mam ![]() ![]() ![]() http://demotywatory.pl/2362771/Przeprosiny ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2010-12-04 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba że rybki? bo był na rybach to może będzie kolacyjka ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Ja sie mu nie dziwie
![]() Tez mielismy sobie nic nie kupowac i co? Ja kiedys powiedzialam, ze zamiast kwiatow na zareczyny chce wielkiego misia ![]()
#2649 |
Raczkowanie
|
hello
![]() jak mnie tu dawno nie było. Troche do bani mam bo na staż chodzę zwykle od 12 do 20. I zanimwrócę do domu to niewiele czasu zostaje, trzeba kłaść się spać... W ostatnie dni listopada dowiedziałam się, że kierowniczka wypłaci mi kasę za nadgodziny, bo powinnam chodzić na 6 godz na staż, a chodzę na 8. I za 14 nadgodzin dostałam 160 zł. Juuupiii ![]() ![]() od razu połowę wydałam na kosmetyki,a mojemu TZ kupiłam kubek termiczny na mikołaja. Tzn nie mieliśmy zamiaru robic sobie mikołajek, ale kupiłam tak po prostu. A w czwartek od TZ tez dostałam prezent- czarną tunikę z głębokim dekoltem, która będzie mi służyła jako sukienka. ![]() No i niestety w ten weekend zostałam słomiana wdową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Witam. A ja jestem chora
![]() ![]() ![]()
#2651 |
Raczkowanie
|
ja niestety muszę codziennie jeździć 20 km w 1 stronę
gdzie się podziały pozostałe prrrawie narzeczone ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Współczuję dojazdów
![]() Prawie narzeczone zaczęły chyba sobotni wieczórrrr ![]() ![]()
#2653 |
Raczkowanie
|
nie jest tak źle bo mam swoje auto. Ale jakbym miała jeździć autobusem to
![]() a ja tak tęsknię za moim TZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam po balu! ledwo mówię, ale rodzice z pociechami swymi byli tak zachwyceni, że już mamy zlecenia na urodziny x 2 i bal mikołajkowy za rok, i pewnie jeszcze 100 innych rzeczy, które wypadną po drodze
![]() Alice, nie ma to jak dodatkowa kasa. Zawsze sie tylko zastanawiam dlaczego tak dodatkowa rozchodzi się najszybciej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Raczkowanie
|
wrocilam z malowania kuchni
![]() ![]() no tżet lepiej ![]() ![]() ![]() a czym się obajwia? ![]() ![]() ![]() moja mama mieszkala kiedys w szwecji 2lata wiec jakos tak mi sie moze ta skandynawia udziela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |||
Zakorzenienie
|
Witam Dziołszki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miss_bennet ja bym z tymi druczkami poszła osobiście i stała ludziom nad głowami aż wypiszą ![]() ![]() Mabi za dwa tygodnie i basta! ![]() Gajaa kiecka świetna i dla Ciebie żadna inna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie zostaniesz sama ![]() ![]() ![]() No... To przynajmniej wiem na czym stoję mimo, że myślałam, że się złamię jak to usłyszałam... ![]()
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Beautiful,
![]() ![]() Wiem, że żadna inna. Zapisałam ją sobie na dysku, zapiszę sobie dane kolesia, który ją wystawia na allegro i jeśli jej nie będzie za rok, to będę do niego walić na maila. A;bo do krawcowej ![]() Marisja, piona! Ja mam brokat na twarzy (a nie dotykałam go. dzieci mnie umazały) ![]() Muminki sa psychodeliczne ![]() Kupiłam sobie tusz do rzęs. Oczywiście przez allegro, bo jestem leniwa. Avon super full mascara. Katalogowa cena to podobno 32 zł. Ja już z przesyłką zapłaciłam niecałe 14 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale strasznie się cieszę Gajuś, że tak udał Ci się ten bal dzisiaj ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm... Jak policzyłam sobie to wszystko to myśli o zaręczynach w wieku 26/27 lat... No niby ok... Ale patrzeć na to, że będziemy wtedy 12 lat Razem to jakoś... Po 12 latach zaręczyny? ![]()
![]() |
#2660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i fakt wiekowo to spoko że wtedy chce się ustabilizować ale patrząc przez pryzmat długości związku to trochę przeraża... Edytowane przez anannke Czas edycji: 2010-12-04 o 21:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Może powinnaś mu spróbować wytłumaczyć, że samochód, mieszkanie, praca nie są oznaką dojrzałości, a jest nią to, co siedzi w głowie, czyli przede wszystkim sposób myślenia. Inaczej myśli dziecko, inaczej dorosły - samochód można mieć za 2 tysiące, mieszkanie odziedziczone, a prace po znajomości i być encyklopedycznym przykładem niedojdy, ofiary losu i Piotrusia Pana. Niektórzy rodzice już tak mają, więc nie można się oglądać na nich. Skoro do tej pory nie potrafili docenić starań syna, to już tego nie zrobią. Wleźli mu na psychikę. Biedny TŻ.
Beautiful, kochana jesteś! ![]() A jednak jest to trochę tabu, skoro denerwuje Was rozmawianie otwarcie o ślubie i zaręczynach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łączę sie w bólu z Beautiful dzisiaj moj chlopak, tak chlopak bo juz nawet TŻ nie mam ochoty na niego mowic powiedzial ze zareczyny i slub przyjda w swoim czasie bo najwazniejsze ze jestesmy razem a tamte rzeczy nic nie zmienia a on musi sie zajac szkola(czyli do czerwca) pozniej kariera, kupnem mieszkania i wtedy za jakies 5 lat beda pewnie zareczyny a za kolejne 3 slub.. myslalam ze go zamorduje. widzial jak na niego patrze i mowi:" no co przeciez najwazniejsze ze jestesmy razem" takze mam dola zareczynowego na maxa... jak on nie zmieni swojego myslenia(tj zareczyny co najwyzej w 2012) to chyba poszukam sobie innego adoratora..no ja pierdziele za 8 lat facet bedzie mial 34 i dopiero bedzie chcial brac slub? no niech uwaza bo to moze nie byc ze mna bo nei wytrzymam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja kupilam na allegro czapę i torbę ciekawe co dojdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie chodzi mi Bon Jovi na mojej durnej wieży ![]()
![]() |
#2665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie zalamuj sie moze mu sie zmieni;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Sylvi, a powiedziałaś mu o swoich odczuciach? To nie może tak być, że jedno chce to to i tamto, a drugie w ogóle nie jest brane pod uwagę. Dla niego nic nie zmieniają, dla Ciebie zmieniają wszystko. Niech wie, że jeśli nie będzie brał Twoich odczuć pod uwagę, zostanie zwyzywany od egoistów i dostanie wilczy bilet na księżyc.
Właśnie to jest to co mnie zawsze boli w tym wątku. Wszystko zależy od faceta. A my i nasze odczucia? To jakby ktoś kazał pić nie wiem..piwo osobie, która go szczerze nienawidzi. Może zrób Sylvi taką terapię wstrząsową swojemu facetowi. Postaw przed nim to, czego szczerze nienawidzi i każ mu oglądać, jeść, pić. metafora dosadna, ale adekwatna ![]() Ala, a malinowa nie jest jakoś wybitnie słodka? Postanowiłam na sylwestra kupić olejek zapachowy wanilia i czekolada i czekoladowe kadzidełka. Wiedziałyście, że wanilia to afrodyzjak? ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-12-04 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() - codziennie wieczorem Tż mnie odprowadza do akademika koło godziny 23, a później sam wraca do siebie co nie jest zbyt bezpieczne - większość czasu i tak spędzam z Tż u niego niż u siebie w akademiku - gdyby nie P. to w tamtym roku bym nie jadła w tygodniu obiadów, bo codziennie zaczynałam koło 7, a kończyłam koło 18-20 ![]() ![]() - mieszkając w akademiku nie czuję się bezpiecznie, mnóstwo dziwnych osób się tam ogólnie przewija - w akademiku na 2 kibelki i 2 prysznice około 70 dziewczyn ![]() - mieszkanie w mieszkaniu daje mi większą możliwość nauki i skupienia się - mówiłam też, że nie chcę robić nic przeciwko nim, bo ich szanuję, ale chcę żeby zrozumieli, że czuję się bezpieczniej z Piotrkiem, którego oni znają Coś w tym stylu ![]() ![]() Gajuś, no Tż wylądował u psychologa i na lekach ![]() ![]() ![]() Zmuszać go też nie chcę, bo nie chcę żeby robił coś dla mnie i wbrew sobie ![]() ![]() Sylvuś, widzę, że obie miałyśmy zaje*isty dzień ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
Mądrze dziewczyny mówią, powiedz mu Sylvi, ze jakby nie bylo, dla Ciebie zareczyny to bardzo istotny temat!!
Ja sie dzisiaj zalamalam bo zobaczylam kartke swiateczna od kogos tam u T. i bylo napisane, ze dla T., brata z zona i rodzicow... T. na koncu wymieniony... Powiedzial mi, ze jak bedziemy miec slub to wtedy beda mnie w kartke wpisywac... No to za 10 lat - super ![]()
#2669 |
Raczkowanie
|
sylvi, a może on po prostu tylko ściemnia ??
mój TZ to nawet na sms mi dzisiaj nie odp, pewnie juz jest nagrzany na tej "integracji" Wiecie co, możecie się śmiać, ale ja tak mam, że jak mój TZ jedzie gdzieś beze mnie to jest mi przykro i od razu myslę sobie nie wiadomo co, że mnie zdradza, że jakieś laski kręcą się koło niego. Nie wiem dlaczego, ale tak na 100% nie potrafię mu zaufać |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
Beautiful - jak na moj gust uzylas bardzo dobrych, rozsadnych i prawdziwych argumentow!!
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Alice, no to niezbyt dobrze jesli nie ufasz mu w 100% ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.