|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Alkoholiczki! :P
![]() A mi się nie chce zebrać z łóżka żeby śniadanie zjeść :P. Rany ile mnie czeka roboty dzisiaj!
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
ja w lutym bede miała 21 lat i nie mam żadnego pomysłu na siebie ;/ mój kierunek też jest niezbyt przyszłościowy (turystyka i rekreacja)... nie wiem co ze sobą zrobie, póki co w wakacje chce jechac na praktyki do hiszpani a potem na erasmusa do niemiec, a co bedzie dalej to sie okaze, moze te wyjazdy ( o ile się udas wyjechac) mnie jakos natchną
|
|
|
|
#604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, ja mieszkam z TŻem
po powrocie do Polski też chcemy razem zamieszkać, założyć rodzine ja mama, a to dobre Cytat:
a co do win... nie cierpię ich są paskudne! wszystkie! już wolę wódkę z red bullem Love - gratulacje dzisiaj całą noc śniły mi się pierniczki no i jeszcze dzisiaj tak mi się źle spało. TŻ całą noc się smarkał, kichał, nie mogłam nawet spokojnie usnąć.Obudziłam się o 4 i kazałam mu iść wysmarkać nos, bo nie dało się spać wstałam przed 9 i zjadłam miseczkę płatków fitness z mlekiem.brzuch boli - @ a na wadze ciągle 54. ide się mierzyć
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Nauka, nauka, nauka ...
Dobra, to ja pójdę po to śniadanko .
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Bez polotu - płatki z mlekiem, bo nigdy rano nie mam siły przygotowywać czegoś bardziej szałowego :P. Dopiero jak już coś zjem to później nabieram siły na tworzenie wszelkich ciekawych kanapek, sałatek itp :P.
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
dobry!
jak tam wam idzie dietowo przez weekend kiedy zima za oknem ?
|
|
#609 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj jest dobrze
na razie tylko płatki. wczoraj małe grzeszki były Winyl - mam tak samo
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
heh to dzisiaj musisz sie trzymac dzielnie!
![]() ![]() ale ja tez wczoraj zgrzeszylam- zjadlam kawalek torta
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to chyba lubisz te m&msy:P?
ja jadlam w piatek bo mi tata dal- a juz rozpoczete byly to przeciez by sie zepsuly gdybym nie zjadla
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie myslałas o filologi bo pewnie dobrze znasz języki? E to ja już wolę swoje zajęcia :P Chyba masz karton m&msów w domu,co?:P A kakao do pierniczków może być zwykłe. Przyprawa do pierników najważniejsza
|
|
|
|
|
#614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za funta były no więc TŻ wpakował dwie paczuszki od razu. On je uwieeeelbia. Zresztą ja też dimiti - oj taaak, lubię lubię dobrze,że już mam @, to przeszła mi taka ochotą na czkolade aha,zmierzyłam się w talii ubyło 6,2 cm w udzie 2,5 cm myślalam,że węcej... biodra bez zmian. wpisałam już wszystko do tabelii dziś mam dzień przytulania ciągle bym się tuliła do Tża też takie macie podczas @? czy tylko ja?
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam fazy tulenia, ale nawet nie zwróciłam uwagi czy akurat mam @ :P
Spadam dziewczyny ![]() Grzecznie mi tu dzisiaj!
|
|
|
|
#616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tydzień w Zakopanem? zamień się ze mną!
|
|
#617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę historii ![]() ![]() Na dodatek mam z dyrektorem, który mnie nie lubi i przekręca moje nazwisko- chyba robi to specjalnie ![]() Cytat:
Zresztą on też. Dwa pieszczochy, hehe.Dzisiaj dobrze dietetycznie się zaczęło. Mam nadzieję, że nie zrobię nic głupiego dzisiaj :P |
||
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam tak dobrze, żeby sie pchać na filologie ;p poza tym na filologie trzeba naprawde lubic dany język i chciec go poznac pod kazdym wzgledem, czego chyba nie kazdy chcacy isc na filologie jest swiadom :P niee to z pewnoscią nie dla mnie, zobaczymy co będzie, jeśli uda mi się wyjechać na praktyki a potem na erasmusa, to bede miala dobrze opanowany niemiecki, angielski i hiszpanski z pewnoscia tez troche, wiec wtedy bede miala szersze pole manweru ![]() a teraz lece grzebać niemiecki, bo w czwartek musze zaliczyc lekture.. na 2 sniadanie wjechala wlasnie salatka- makaron pelne ziarno, brokuly, ogorek, jajko i szynka bez majonezu oczywiscie
|
|
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
co na obiad dobrego robicie?
Ja dzisiaj robię zapiekankę makaronową z papryką, pieczarkami, pomidorami + kiełbaska. i może do tego sos czosnkowy? a później robie pierniczki pierwszy raz, ciekawe czy mi się uda u mnie jak na razie grzecznie - tylko płatki i przed chwilą dwie mandarynki. wczoraj TŻ mi odkupił haha
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jadłam na obiad to, co zrobiła mama, tylko że odchudzone- kotlet z piersi kurczaka smażony bez bułki, w samym jajku i wchłonęłam tłuszcz ręcznikiem papierowym
Do tego surówka kapusta pekińska+kukurydza+pomido r.
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
aaa jestem przed @ i mój czekoladoholizm mnie zabija
moooniaaaa robię prawo na III roku, gdzie cały pierwszy to była historia no i finanse na I (teraz zaczęłam) i pojwiła się ta durna historia gospodarcza. Ale zgadzam się z Tobą, decydowanie co mam robić w wieku 19 lat jest totalnie bez sensu. Ja ciągle nie mam pojęcia i mam milion ponmysłów na życie ![]() I_hate_you 5 kg bez wysiłku? JAK ![]() 69love69 mi się zawsze wydawało, że turystyka to taki fajny kierunek po ktorym można dużo podróżować agnesuk uwielbiam Twoje przepisy, pewnie robię tę zapiekankę na obiad we wtorek Pisz koniecznie jak wyszły pierniczki! ![]() Od jutra będę ślicznie trzymała się diety, obiecuję Jak przyjeżdzam na weekend do domu mama zawsze robi taaakie smaczne rzeczy, do tego mówi, że przygotowała je specjalnie dla mnie no i wiecie... Się nie da się
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebna wasza pomoc
![]() Kto to śpiewa i jaki jest prawidłowy tytuł tej piosenki? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=RS7rBEDR_Qg
|
|
#623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fatboy Slim - The Rockafeller Skank ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
noo nie trzeba być po TiR żeby podróżowac ;P |
||
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa kochana jesteś
|
|
#625 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i finlandia of course ale to drozsza impreza.polecam szczerze drinka z bianco (oczywiscie nie mam na mysli martini ktore kosztuje 50 zl canelli bianco jest pyszne! kosztuje 12-13 zl. To slodkie wino. Ale kopie zadna siara, jest pyszne! mozna pic na czysto ale schlodzone. A najlepiej bianco, sprite, lod i cytryna. pycha! do rozowego tez mozna sprite dolac Cytat:
. On zarzuci mi to samo co ja jemu. Ze jestem niezdecydowana Nie odzywamy sie, z reszta jakos nie mam ochoty go widziec. Czasem mysle ze my sie nigdy nie zmienimy. mamy za soba straszne chwilie a zawsze pojdzie o *******e Ale juz niewazne Cytat:
Ja w październiku sie obronilam, po kosmetologii z odnowa biologiczna jestem, mam za soba kilka rozmow. Akurat w moim fachu potrzebne doswiadczenie. I nie wiem co zrobic. Wyprowadzilam sie ze studenckiego miasta i tkwie na zadupiu bez pracy. Ale pretensje to ja moge miec tylko do siebie Cytat:
ja juz od rodzicow pieniedzy nie biore wiec z przyjemnosciami kiepsko. Ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny, tempo postów jest ogromne... Gdyby nie systematyczność (w czytaniu) pewnie lektura zajęłaby całe popołudnie.
Z tego co wiedzę wszystkie ładnie trzymacie się diety, czasami małe smakołyki, ale tego się na 100% nie da uniknąć.. U mnie pomału, mamy nowego członka rodziny - pieska - buldoga francuskiego, 7 tygodni, więc zajęcie na długie wieczory jest Z jedzeniem średnio, raz lepiej, raz gorzej.. Czasami mam chwilę załamania.. Na wadze dziś rano 52,1 kg, tragedii niema.., jednak potrzebuje spadku wagi!!! Takiej mobilizacji, jaką daje tylko mniejsza cyfra na wadze!! Mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi?! Już tak mam, że jak waga zacznie spadać, to później idę za ciosem!! Także od dzisiaj troszkę zmniejszę ilość spożywanych kcal, i raz na zawsze (czyt. do Świąt) zrezygnuje ze słodkich i słonych przegryzek! Za niecałe trzy tygodnie Święta, a ja obiecuje zejść poniżej 50 kg. Głupia jestem, jednak pewnie większość odchudzających się tak ma, że 49,8 - zadowala, a 50,2 już NIE!! Pokręcone to wszystko Jak zawsze wytrwałości nam wszystkim życzę!!!!
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, nieeeee jednakpo krupniku nigdy nie rzygałam
![]() 69love69, ![]() ![]()
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wage poczatkowa mialam 56, ale raczej to bylo 55.8. W sumie odchudzam sie chyba 2-3 tygodnie, ale nie jest to wzorowa redukacja :/ dzis na wadze 55.2, jest lepiej, wiem ze to nie przypadek i zlecialo troszke, moja talia powraca! ![]() psyhe, no to nie wiem jak bedzie dobra impreza to i ochota na wodke wroci! moja siostra w ogole nie pje, ewentualnie winko, pol piwa ![]() a jak tam randki? ![]() chyba we wtorek sie pomierze! choc obawiam sie ze zaczynam puchnac przed @, nie chce
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przysiady, przysiady, przysiady(różne różniste, wymachy, wykopy, podnoszenie nóg )!!! i ogolnie ruch, basen machanie nogami
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

po powrocie do Polski też chcemy razem zamieszkać, założyć rodzine
wstałam przed 9 i zjadłam miseczkę płatków fitness z mlekiem.

no więc TŻ wpakował dwie paczuszki od razu. On je uwieeeelbia. Zresztą ja też 

no i finlandia of course ale to drozsza impreza.

jeszcze mi napisal, ze ja zawsze za poźno daje znac. Super