![]() |
#2 |
sajkolidżist
|
Dot.: Dużo modnych na wymianę! Rozważę każdą propozycję :-)
Niestety nic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hej podoba mi sie to
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1291409012 tylko jaka dl
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bluzka z długim rękawem r.M (będzie dobra też na S)
W bardzo dobrym stanie, niewiele noszona, bez uszkodzeń, nietypowy dekolt. Bluzka z dekoltem na plecach roz. niepodany, pasuje na S Bluzeczka jest bez uszkodzeń, widać po niej że była noszona, popękany nadruk ale może jeszcze długo posłużyć - dobrej jakości bawełna. ORSAY Sweterek/bluzka roz. S Mało noszony, bez uszkodzeń, rozszerzane rękawy. Spodnie rurki seledynowe roz. XS/S Spodnie bez uszkodzeń, mają tak jakby przybrudzenia na kolanach i nogawkach, nie spierają się, ale po ubraniu praktycznie ich nie widać. UWAGA! Z metki jest to rozmiar M, ale to jakaś pomyłka, proszę się tym nie sugerować. TROLL Bluzka z dekoltem na plecach roz. S/M Brak metki z rozmiarem, będzie pasować na S/M. Stan idealny - założona tylko kilka razy. Bez uszkodzeń. Efektowny dekolt na plecach. Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2010-12-03 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Top niebieski z cekinami r. S/M
Rozmiar niepodany, pasuje na S/M, lekko elastyczny, bez uszkodzeń. OYSHO Top szary r. S/36 Stan dobry, mała dziurka na dekolcie. VERO MODA Eleganckie spodnie r. S/36 W bardzo dobrym stanie, bez uszkodzeń, mini plamki jak to na jasnym materiale. CROSS JEANS Dżinsy dzwony roz. 26/32 S/XS Któregoś razu zafarbowały w praniu na różowo, ale szkoda mi je wyrzucać bo są z bardzo dobrego gatunkowo materiału, może komuś się przydadzą. C&A Spodnie fitness roz. S/36 W bardzo dobrym stanie, mało noszone.
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2010-12-04 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
TALLY WEIJL Eleganckie lniane spodnie ze złotą nitką roz. 36/S
Naprawdę piękne, bez uszkodzeń, stan bardzo dobry. Kurtka zimowa z kapturem roz. S/36 Brak dwóch nap przy jednym z rękawów, zepsuty zamek - brak takiej małej części na dole - pokazane na zdjęciach. Kurtka zimowa błękitna roz. S/M W stanie dobrym, delikatnie przybrudzona - wiadomo jasny kolor - i już się nie dopiera. Poza tym wszystko w porządku. ONLY Różowa bluza z kapturem roz. XS Widać, że używana, ale bez uszkodzeń.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalzlam dla siebie. Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja tez nic,pozdro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
TOP SHOP Bluzka tunika żółta na ramiączkach roz. S/M
Z przodu ma trzy plamki-przebarwienia, nie widać ich przy noszeniu. Brak metki z rozmiarem, pasuje na S/M. H&M Bluzka fioletowa roz. S Nieco zmechacona, bez uszkodzeń. JENNYFER Bluzka czarna z dżetami i długim rękawem roz. M Stan bdb. TERRANOVA Bluzka tunika zielona z dekoltem na plecach roz. S Noszona tylko kilka razy. Kolor to ciemniejszy zielony, wina aparatu. Bluzka tunika na ramiączkach roz. S/M Widać, że noszona, nadruk sprany, kolor też już nie ten, ale bardzo dobry gatunkowo materiał, super się nosi. TERRANOVA Bluzka bokserka na ramiączkach marynarska roz. S Założona dosłownie dwa razy. Mały plecaczek z zapięciami w kształcie serduszek
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zielona torebka na ramię
Stan db Różowy pasek w moro Raz noszony. Biało-różowa torebka na ramię Stan db+ REPORTER Torba Pęknięta sprzączka z przodu, można doczepić pasek i nosić na ramię. BUTIK Torba W praniu straciła trochę kolorków, poza tym bdb. Błyszcząca tuba wyszywana cekinami roz. uniwersalny Stan bdb, rozciąga się. Bluzka na jedno ramię roz. S PROMOD Lejące się spodnie T-shirt z nadrukiem roz. M TROLL Bluzeczka na ramiączkach roz. M W bardzo dobrym stanie.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Czarna koszula z rękawem 3/4 roz. S
PRIMARK (YD) Ekoskórzana kurteczka roz. 152 cm Jest to rozmiar dziecięcy, ja ją nosiłam jako z rękawami 3/4, bardzo fajny efekt. Brakuje 4 guzików, ale łatwo można przeszyć cały komplet na inne lub tylko brakujące. wymiary: ramię-ramię: 36 cm szerokość na dole (rozciągnie się jeszcze kilka cm): 34 cm dł. zapięcia: 50 cm dł. z tyłu: 53 cm dł. rękawa: 40 cm (od pachy) i 52,5 cm (od ramienia) szerokość w biuście (od pachy do pachy): 50 cm WHITE STAG Golf kamizelka bezrękawnik roz. S CARRY Bluzeczka top na ramiączkach roz. XS TERRANOVA Bluzeczka top na wiązanych ramiączkach roz. S TERRANOVA Bluzeczka z krótkim rękawkiem roz. S Różowy pasek z klamrą ONLY Niebieska kamizelka bezrękawnik roz. M AMICA Koszulka polo roz. S Paero z delfinami
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2010-12-08 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ATLANTIC Tuba wiązana z boku roz. S
NOWA! Można doczepić ramiączka. Bluzka z długim rękawem roz. S SISLEY Imprezowy top na jedno ramię roz. S Bluzeczka na ramiączkach roz. S Bluzeczka na ramiączkach roz. S Bluzeczka na ramiączkach roz. S Czółenka na koturnie roz. 36 Wymagają wyczyszczenia. Seledynowa bluza z kapturem roz. M Posiada zabrudzenia które się nie spierają. Różowa bluza z kapturem roz. M
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ADIDAS Czapeczka z daszkiem roz. uniwersalny
Ułamany kawałek literki s przy zapięciu. ORSAY Rurki roz. 34 Tylko za mniejsze rurki, najlepiej szare! Spodnie są boskie, ale na mnie za duże, a teraz jak jeszcze schudłam to już w ogóle ;( Kosztowały 159 zł więc najchętniej wymienię na inne rurki w rozmiarze 32 lub na coś naprawdę super. Mają mini dziurkę z tyłu, już takie kupiłam. Legginsy latexowe roz. S Tylko przymierzane. Nie prane, na życzenie mogę wyprać przez wysyłką. AMISU (NEW YORKER) Sukienka roz. 34/xs Nie pamiętam czy kiedykolwiek w niej wyszłam. Stan idealny. JENNYFER TAYLOR (FOREVER 18) Sukienka roz. 36 Delikatnie zmechacona z tyłu na pupie. Ma Wwudowane miseczki w staniku. BUTIK Bluzka tunika jak japan style roz. S Stan bdb, założona kilka razy. Szpilki roz. 37 Założone kilka razy, brakuje jednego diamencika nie zauważyłam i takie już kupiłam ![]()
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2010-12-13 o 01:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Plastikowe bransoletki 4 szt.
INGLOT Lakier do paznokci Używany, ale zostało ponad pół buteleczki. Różne lakiery do paznokci Używane, ale wszystkie prawie pełne YVES ROCHER Pomadka nowa Pomadka jest nowa, tylko oglądana, zniszczony czubek przez złe zamknięcie. H&M Opaska na rękę ze Snoopym TROLL Wisiorek Koraliki z drewna Bransoletka z bursztynów Na szczupłą rękę. Wisiorek z delfinkiem Łańcuszki
![]() |
#16 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
podoba mi się u Ciebie :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1291493619 i ta różowa h&m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1291491835 mozna dokłądne wymiarki
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
niestety
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc, moze cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1291473528
Pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- A w zamian za ta Tube cekinowa co bys chciala lub co poszukujesz;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
niestety ;-(
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Stephanie Mayer, Zmierzch
Raz przeczytana i odstawiona na półkę. Jeśli ktoś będzie zainteresowany zrobię zdjęcia faktycznej książki. ORIFLAME Cienie do oczu Giordani Gold Colour Quartet for Eyes Nocturne Raz użyty cień niebieski i pomarańczowy. Stan idealny. Kosztowały 69 zł. Korale + bransoletka Drewniane, nienoszone. REVOstyler - szczotka stylizująca Szczotka jest nowa, tylko otworzyłam pudełko - nieudany prezent. Właściwości techniczne: -zasilanie akumulatorowe, -system exclusive Anti-Tangling, zapobiegający wciąganiu włosów! -szczotka obrotowa 100 obr/min, -2 ustawienia prędkości, -regulacja obrotów szczotki Prawo/Lewo, -szczotka wykonana z włosia dzika i nylonu, -łatwy system mocowania szczotki, -stacja dokująca -pierwsze ładowanie (formatowanie akumulatora) to 10 godzin. - Szczotka posiada bardzo mocny wbudowany akumulator, który wytrzymuje na około 2 - 4 tygodni w zależności od intensywności użytkowania, Posiada system exclusive Anti-Tangling (opatentowany przez Super-Styler, urządzenie wyprodukowane na licencji PHILIPS). Zawsze chciałaś mieć proste, lśniące i zdrowe włosy ??Mamy na to odpowiedź !! REVOstyler ® - szczotka stylizująca HIT rynku amerykańskiego, wyprostujesz nią swoje włosy - co najważniejsze nie niszcząc, nie paląc i nie wysuszając ich !! Czasem Twoje włosy są pokręcone i nieciekawe .... bez blasku i życia .... RevoStyler pomoże Ci uzyskać profesjonalny rezultat za każdym razem !Ta szczotka PROSTUJE I MODELUJE włosy, dodatkowo zasilanie akumulatorowesprawia że jest bardzo wygodna w użyciu Twoje włosy będą teraz smukłe i błyszczące. Dzięki obrotowej końcówce (obroty prawo i lewo) wykonanej z kombinacji miękkiego włosia z dzika oraz nylonuTwoje włosy będą błyszczały bardziej niż kiedykolwiek.
W zestawie: - lokówka SUPER STYLER - stacje dokująca z ładowarką - końcówke stylizującą włosy - grzebień, spinke (gratis) ORIFLAME Woda toaletowa Monaco Chic! Voyage Voyage NOWA ORIFLAME Metaliner zielony i niebieski - raz użyte
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2011-01-06 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
BILLA BONG Bluzka z krótkim rękawkiem roz. S
Nowa, wyprana po zakupie. VILA Tunika na jedno ramię roz. S Nowa, bez metek. H&M Tunika rozkloszowana roz. 36 Ma dwie małe dziurki z boku, ale ze względu na fason zupełnie ich nie widać. NEW YORKER Góra od stroju kąpielowego 75B Stan bdb. COLLOSEUM Stanik 75 B Stan bdb. Spódnica roz. 36 Białe plamy (wyglądają jak przetarcie) to wina aparatu! Stan bdb. TERRANOVA Spódnica roz. 36 Kolor to piękna głęboka czerń, wina aparatu. Stan bdb. H&M Spódnica z ażurowym wzorem roz. 34 Stan bdb. Spódnica roz. 36 Stan bdb.
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2010-12-07 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.