|
|
#2221 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
Dziękuję bardzo. Uciec daleko i pozwolić wreszcie łzom popłynąć.
Coraz trudniej kryć w sobie ból, dusić łzy głęboko w środku. Gdy wszyscy widzieli we mnie tylko złe cechy, Ty dostrzegłeś te dobre. Wiedz, że żałuję, iż trwało to tak krótko. Tylko teoretycznie była niewidzialna. Straciłam przyszłość, tkwiąc w przeszłości. Dziwka? Człowieku, ja nigdy nie miałam nawet chłopaka.
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
a gdy zobaczysz spadającą gwiazdę nie wypowiadaj życzenia i tak się nie spełni. jak to się mówi do trzech razy sztuka, a później co, gorzkie wino pijące do lusterka dla towarzystwa bo widzisz kotku, słowa ranią, bo widzisz kochanie, zastanów się czasem, zanim zrezygnujesz z miłości stała nad przepaścią, między miłością, a nienawiścią, i była szczęśliwa bo wiedziała, że da radę przeskoczyć szczelinę, bo tam czekał on., bo miłość dodała jej wiary
|
|
#2223 |
|
Raczkowanie
|
"Od Ciebie niebo, które znam.
Od Ciebie błękit wreszcie mam. Od Ciebie słońca czuje żar." "Ten wielki świat ma tylko dwa, dwa serca tak gorące. Więc kochaj mnie...!"
|
|
#2224 |
|
Rozeznanie
|
Przelatuje Ci przed nosem coś co nazywa się życie. Dziewczyno, obudź się! Jest coś, co tak jakby zatrzymuje mnie przed kolejną próbą odejścia. Miałam nadzieję, że to wszystko rozejdzie się jakoś po kościach, jednak ułożyło się inaczej.
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic
Artistic soul,mad_woman,dreams_x33 .marikab,eajAgnes,ciiri Kradne <3 Ruda wiewióra ![]() "Te marzenia nasze wspólne Dziś naiwne tak I rozmowy aż po świt Których tak mi brak" Nie bardzo wiem czy chce cofnąc czas czy radykalnie go przyśpieszyć są czarne chwile, nie każda mija. są, gdy jestem NICZYJA są noce, kiedy nie chce się żyć, są i nie mogę nic, nie zrobię NIC. kochać to umierać wiecznie "how can i love you if you just don't talk to me, Baby?"
Czy jeśli zniknie coś, o czym nie wiedzieliśmy, że to mamy, tęsknimy za tym? (uczucie) Edytowane przez niczego_po_trochu Czas edycji: 2010-12-05 o 20:54 |
|
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiała gdy delikatnie muskał ją po szyi.
Karmisz złudzeniami. Budził ją namiętnym pocałunkiem. Nie wierzyłam że szczęście jest tak blisko mnie. ----------------------------------------------------------- liebe Dich
![]() |
|
|
|
#2227 |
|
Raczkowanie
|
Hej motylki. Ja wpadłam dosłownie na chwilkę ostatnio nie mam czasu na nic, yh. Z racji tej, że z przyczyn nie zależnych ode mnie długoo mnie tu nie będzie chciałabym już z miesięcznym wyprzedzeniem Życzyć Wam z Okazji zbliżających się Świąt dużo uśmiechu, ciepłej, rodzinnej atmosfery, cudownych prezentów i wiary w te magiczne 3 dni dzieją się cuda
![]() + z Okazji Nowego Rooku - grubych melanży spędzonych z najlepszymi ludźmi. Kocham Was. < 3 Jest taki dzień, bardzo ciepły, choć grudniowy Dzień, zwykły dzień, w którym gasną wszelkie spory Jest taki dzień, w którym radość wita wszystkich Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski Niebo ziemi, niebu ziemia Wszyscy wszystkim ślą życzenia Drzewa ptakom, ptaki drzewom Tchnienie wiatru płatkom śniegu Jest taki dzień, tylko jeden raz do roku Dzień, zwykły dzień, który liczy się od zmroku Jest taki dzień, gdy jesteśmy wszyscy razem Dzień, piękny dzień, dziś nam rok go składa w darze Niebo ziemi, niebu ziemia Wszyscy wszystkim ślą życzenia. A gdy wszyscy usną wreszcie Noc igliwia zapach niesie. (KOCHAM TĄ PIOSENKE <3 nie wiem jak wy ale ja żyję już Świętami)
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
znowu mi się śniłeś. chciałabym wiedzieć jak zinterpretować ten sen, bo przecież ciebie nie ma. po prostu nie chcę już więcej umierać. |
|
|
|
#2229 | |||
|
Raczkowanie
|
Nawet google przestały mnie rozumieć.... 'Wszystko co dobre jest, albo tuczące, albo niemoralne' -Marylin Monroe I znowu atmosfera świąt... kolorowe światełka, biały śnieg, choinka i zapach jemioły w tle.. to wszystko stało się takie sztuczne i bezosobowe od kiedy ode mnie odszedłeś. Kiedyś ciągle czekałam na to aż będziesz dostępny na gadu a dzisiaj? jak tylko pojawia się żółte słoneczko przy Twoim imieniu ja szybko zmieniam status na niewidoczny... chciałabym chodź raz być panią własnego losu zamieniając marzenia w codzienność. jestem obdarzona telepatią bo wymiotuje jeszcze zanim dojdzie do mnie Twój sms Cytat:
Oczywiście że pozwolę
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-12-05 o 21:22 |
|||
|
|
|
#2230 |
|
Raczkowanie
|
'Wystarczy się zakochać i już masz własny ideał.' A tak naprawdę to kiedy się mną znudziłeś ?. On zranił. On odszedł. Ja zostałam. Bez serca. Z wspomnieniami. I czy ty wiesz jak ja mam żyć ?. Teraz tylko sen mnie ukoi. Człowiek. Istota egzystująca na namiętnym mordowaniu szczęścia. _________________
<3. |
|
|
|
#2231 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
okradam, każdą z osobna! <3 dwuuukropek gwiazdka ! ____________________ 'Won't You be my lover? Won't You be my man?' Nie będziesz moim ukochanym? Nie będziesz moim mężczyzną? 'What am I to do? if I can't have You..' Co mam zrobić? jeśli nie mogę Cię mieć.. 'Please, hold me tight cause I can’t help the way that I feel.' Proszę przytul mnie mocno, bo nic nie poradzę na to, co czuję. 'You don't know how long I have wanted to touch Your lips and hold You tight. You don't know how long I have waited.' Nie wiesz od jak dawna chciałam dotknąć twych warg i mocno cię przytulić. Nie wiesz od jak dawna czekałam. 'You'll always be more than just a memory.' Ty zawsze będziesz więcej niż tylko wspomnieniem.
|
|
|
#2232 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalezione na internecie, jeśl było - przepraszam, ale musiałam tu wrzucić
![]() Jeśli on przyłapał Cię na tym, że na niego patrzysz.. Pamiętaj, że on też popatrzył na Ciebie. Nie lubię pi*****enia bez sensu, ale w moim wypadku to było konieczne. Perfumuj się tam, gdzie chcesz być całowana. |
|
|
|
#2233 |
|
Rozeznanie
|
ouu
![]() 'Krótki deszcz letni
Dotyk warg miękki. Podziel między nas Wieczór gwiazd pełnych Cichy szept senny. Szalona, zmęczona chyba zbyt wiele od życia chcę.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
z innej bajki & cornflower_ lofloflof <3 papergirl z racji mikołajek mogłabyś mi zrobić niespodziankę i w końcu się tu pokazać ![]() ------- zawiodła mnie moja miłość do ciebie boli mnie twój oddech zakochaliśmy się o jedną obietnicę za późno nie chcę być twoją dziewczyną nr 7473525724843726 twoja coraz dłuższa nieobecność powoduje, że moje serce blaknie i traci na wadze lecą z nieba krople słów,
grad uczuć uderza w nasze serca, porywisty wiatr targa naszymi emocjami czy ktoś wreszcie podłączy słońce do prądu?
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-12-06 o 12:21 |
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
mandarynka, latin, nensie , marikab, SparklyAngel, ruda wiewiora, grise, m o n , your blue eyes, Paralogiczna, ciiri , suve - uwielbiam was kitki <3 -- możesz być gdzieś tam daleko , ułożyć sobie swoje życie. ale ja zawsze będę myśleć o Tobie, o tym co było , i możliwe ze wciaż bedę czekać. był marzeniem i szczęścia bogactwem nie proś bym o Tobie zapomniała, bo to nie możliwe. już od dawna nie potrafię zapomnieć. nie potrafię spać, nie potrafię mieć spokojnych snów w miejscu gdzie zawsze byłes blisko mnie. jeszcze czasami bywasz w moim życiu. od twojego odejścia pyszne ciasto to pizzy staje się zakalcem, a gorące mleko wylewa się z garnuszka, ziemniaki są zawsze przesolone. bałam się, ze kiedyś obudze się, a Ciebie nie bedzie obok. Miałam wiele marze jedynym najważniejszym byłeś, jesteś i bedziesz Ty. nie chce żebyś odszedł, boję się Cię stracić. Czy wiesz jak bolą najpiękniejsze wspomnienia? Jaki jest ból w sercu na każde wspomnienie ukochanej osoby? Czy wiesz jak boli przeszłość? |
|
|
|
#2236 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
_________ 'przepraszam za smutek, dziękuję za miłość' dziś tylko tyle, bo nie mam głowy.
i chyba się zakochałam, z wzajemnością!
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
Między nami jest tyle niedomówień i tak mało miłości..
Pod choinką pragnę szukać tylko Ciebie. Pomiędzy Tobą i mną jest jeszcze Ona.. ;/
|
#2238 |
|
Wtajemniczenie
|
dream_x33 - o
. Dziewczyny, życzę extra prezentów od Mikołaja `A gdzie Twój Romeo? - Poszedł przelecieć inną Julię, zaraz wraca.`
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() kamisha & latin - jak ja was kocham ____ Tak bardzo się ciesze, że jesteś w moim życiu.
To nowe życie dla mnie. Opróżnialiśmy szklankę lub dwie Pamiętasz jak śmialiśmy się przez godziny Myśląc o tych wszystkich wielkich rzeczach które moglibyśmy zrobić Ktokolwiek kto kiedyś kochał… wiecie co czuje… Moja miłość jest twoją miłością. Byłam twoja Byłeś mój Jestem sama Jesteś jej |
|
|
|
#2240 |
|
Przyczajenie
|
A co byś zrobił gdybym Ci powiedziała , że nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez Ciebie? ;**
"Jedno życie jedna chwila- piękny dryf" Chłopaku moich marzeń- ej chodź tu do mnie mały, jakoś dziwnie się czuję i mam ochotę na buziaka <3 Upragnione spotkanie, choćbyś miał moknąć w deszczu ;p Każde twoje marzenie w rzeczywistość przemienię ![]() ![]() Jak mnie przestaniesz kochać to zostaw mi przynajmniej przyjaźń <333 KC mój debilku ![]() ![]()
|
|
#2241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to zaszczyt. ![]() powiedział " STOP " a ja w to niepotrzebnie brnęłam dalej. byłeś moim kwitnącym kwiatkiem do czasu kiedy zapomniałam o Ciebie dbać. obudziłam się, kiedy już było za późno. pokazać komuś swoje uczucia to jak złamać kamień. widział najwyraźniej moje łzy, mokre policzki, senne oczy. wiedział, że to przez Niego i nie bez powodu uśmiechnął się do mnie udawając, że nic się nie stało.
|
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
To już nie życie, nie miłość, nie żal, nic.
Nic pozostało, nie radzę sobie. żyjemy tak pięknie . ty z Nią , ja BEZ CIEBIE . usiądź sobie spokojnie, zrelaksuj się. to nic że rozwalasz mi życie. to nic że ktoś przez Ciebie cierpi. twe sumienie czyste jak dusza dzi.wki. przegrałam Ciebie , przegrałam życie . byłam w błędzie myśląc że Ci wystarczam . pamiętasz ? mieliśmy zgasić słońce , zatrzymać wiatr , wędrować po gwiazdach i zawrócić czas .
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, że nie wszystko co jest napisane na bokserkach to prawda?
Nie licz na szczęśliwe zakończenia. To nie amerykański film.
|
|
#2244 |
|
Przyczajenie
|
"Moje ulubione wewnętrzne źródło,
całuje Twoje otwarte rany, doceniam to, co robisz, zawsze będziesz rozpalał zapachem spalenizny"
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
ouu:
Jeśli on przyłapał Cię na tym, że na niego patrzysz.. Pamiętaj, że on też popatrzył na Ciebie. Nie lubię pi*****enia bez sensu, ale w moim wypadku to było konieczne. Pozwolisz, że zabiorę ![]() Kamisha Loudly : Pomiędzy Tobą i mną jest jeszcze Ona.. ;/ niby taki prosty, a tak idealnie pasuje do mojej obecnej sytuacji
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
odegraj tragedię w moim życiu, właśnie tego brakuje w tej sztuce
jesteś ostatnią osobą, która może za mną tęsknić tracę mój czas
|
|
#2247 |
|
Raczkowanie
|
Bo oni dla siebie zmieniają się.
-------------------------------------------------------------------------- liebe Dich ![]() |
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Mordki Wy moje.
![]() *
kiedy następnym razem zadzwonisz, nie łudź się, że odbiorę. kiedy następnym razem napiszesz, nie wysyłaj. rzuć wszystko i mnie przytul. no już. oh, tak kochał, tak za mną szalał, a ułożył sobie życie beze mnie w zawrotnym tempie. ponoć za dużo widział, żeby wybrać źle. więc wybrał ch**owo. co mi po jego słabości, gdy potrzebuję prawdziwej miłości? dlaczego by nie wypowiedzieć Naszych myśli na głos? mogę bez Ciebie żyć. ale nie chcę. a jako pokutę, pier***nij z barana w ścianę. spróbuj przez święta nie być idiotą. a nuż się przyzwyczaisz. a nuż się Tobie spodoba.
|
#2249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jejku . Dziękujee i nawzajem . <3 ;* ''
Przytulił się do mnie mocno i szepnął do ucha: 'Tęskniłem'. A potem się obudziłam. I wtedy powiem Ci jak bardzo Cię chcę i wszystkie moje tajemnice.. - A może wróćmy do tego, co było rok temu .? - Rok temu się nie znaliśmy . . - No właśnie . Ufasz? - Zatem dlaczego kontrolujesz? Sam nie potrafisz sobie odpowiedzieć na to w zasadzie tak proste pytanie... '' |
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, istniejesz, wielbię Cię. Dałeś mi go, już na zawsze, na zawsze, na zawsze. Nie pozwól mu tam wracać. Wrócił. Fizycznie, psychicznie, duchowo. Co to za szczęście, gdy żyje się ze świadomością, że coś minęło, coś się straciło, odeszło bezpowrotnie, a to wraca do Ciebie w najmniej spodziewanym momencie z wyciągniętymi ramionami i sercem otwartym na Ciebie bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Boże, co to za szczęście.
'Lubię Twój zapach. Zawsze wydawało mi się, że tak pachnie szczęście.'
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

.