Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 969 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-07, 20:58   #29041
kropcia007
Wtajemniczenie

Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. VI

Cytat:
Napisane przez danix Pokaż wiadomość

PS. wy tez tak macie ze w loczkach wydajecie sie mlodsze? mi kolezanka ktora 1 raz widzialam powiedziala, ze jak nie wiedziala jeszcze ze to ja, to myslala ze to jakas 16-latka a mam 23 lata
też tak mam

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 20:59   #29042
natalczak
Zadomowienie

Pytałyście o krem do włosów. Polecam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=28.

Tylko uwaga na glicerynę.
natalczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 21:07   #29043
*Basia*
Mod-Śnieżynka

A gdzie go można dostać? Nie kojarzę po opakowaniu. Tani jest, sprawdziłam na allegro po 6 zł. Zawiera silikon.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 21:17   #29044
Alciaaa
Rozeznanie

Moje włosy chyba przechodzą bunt. No, ale to jakoś chyba trzeci tydzień cg (używam odżywki d/s z q-87, ale jak się skończy umyję włosy szamponem z SLS i zacznę używać zgodnej). Mam właśnie biovaxa na włosach, ostatnio dodałam trochę olejku rycynowego, ale właśnie od tego mycia włosy zaczęły się przetłuszczać. Myję co dwa dni i czasem jak mi się strasznie nie chciało myć włosów to mogłam zostawić na 3 i wyglądały w miarę ok, a teraz pod wieczór w pierwszym dniu (myje na noc, śpię z mokrymi) takie niektóre pasma nieświeże są. A właśnie na wieczór, gdy chcę myc włosy to mi się robią takie śliczne rurki tylko po jednej stronie i tylko od połowy włosów, ale takie bym mogła mieć

Alciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 22:37   #29045
anka.d
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Volyova Pokaż wiadomość

To chyba mała wilgotność
punkt rosy to temperatura w jakiej skrapla sie wilgoc obecna w powietrzu. jesli temperatura punktu rosy jest równa temperaturze powietrza to oznacza, ze powietrze jest mocno nasycone tą wilgocią. (przynajmniej tak ja to rozumiem)

to niestety jest wszystko powiazane i sama informacja o wilgotnosci/punkcie rosy/temperaturze niewiele daje. dopiero z kompletu informacji mozemy wyciagac wnioski

Cytat:
Napisane przez paulaa6 Pokaż wiadomość
Proszę o to zdjęcie. Były takie jak sięgały do ramion, teraz są za łopatki i coraz mniejszy jest ten skręt.
potencjal na piekne loki o duzej srednicy.
czeszesz włosy? kiedy? czym?
jak stylizujesz?
jak myjesz?
(na koncowkach masz resztke czarnej farby czy to swiatlo tak padlo?)

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
czy olejek rycynowy mozna dac na cala noc??? czy ma jakies ograniczenia?
mozna

Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
Przez noc może Ci krzywdę zrobić. Optymalnie to bodajże 20-30minut, niech któraś z dziewczyn potwierdzi/zaprzeczy/poprawi jeszcze
mylisz z naftą.
nafte 15 - maks 30 minut mozna trzymac, olej jest bezpieczny (tylko lepiej go nie pic )

Cytat:
Napisane przez danix Pokaż wiadomość
PS. wy tez tak macie ze w loczkach wydajecie sie mlodsze? mi kolezanka ktora 1 raz widzialam powiedziala, ze jak nie wiedziala jeszcze ze to ja, to myslala ze to jakas 16-latka a mam 23 lata
tak
nawet mama mi to mowi. jak ostatnio spielam wlosy i jeszcze zalozylam okulary to uslyszalam ze wygladam jak stara rura :P

nie wolno tak! kryzys trzeba przetrwac, a nie grzeszyc!

Cytat:
Napisane przez natalczak Pokaż wiadomość
Pytałyście o krem do włosów. Polecam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=28.

Tylko uwaga na glicerynę.
a to nie jest przypadkiem coś o konsystencji wosku do włosów?
polimer daleko w skladzie, chyba nie utrwala za mocno?
boje sie troche tego wosku w skladzie, moze obciaza, ale za 6 zł chetnie wyprobuje
gdzie to mozna kupic?
anka.d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 22:52   #29046
natalczak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Basia* Pokaż wiadomość
A gdzie go można dostać? Nie kojarzę po opakowaniu. Tani jest, sprawdziłam na allegro po 6 zł. Zawiera silikon.
Ja zakupiłam go w Auchan. Szukać na najniższych półkach.

Cytat:
Napisane przez anka.d Pokaż wiadomość
a to nie jest przypadkiem coś o konsystencji wosku do włosów?
polimer daleko w skladzie, chyba nie utrwala za mocno?
boje sie troche tego wosku w skladzie, moze obciaza, ale za 6 zł chetnie wyprobuje
gdzie to mozna kupic?

Oj nie nie ma to konsystencji wosku. Jest to sztywny krem ktory po roztarciu mieknie i mozna go fajnie nalozyc na czupryne.
Powiem Ci, że moje wlosy na caly dzien utrwalał- uzywalam go na poczatku roku(zima), musze znow sprobowac. Mnie nic nie obciazalo, ale ja regularnie oczyszczam wlosy SLS-em. Sprobujcie, kosztuje chyba niecale 5 zl a moze akurat Wam podpasuje. Tylko tak jak mowie, uwaga bo moze byc puszak.
natalczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 23:33   #29047
Volyova
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anka.d Pokaż wiadomość
punkt rosy to temperatura w jakiej skrapla sie wilgoc obecna w powietrzu. jesli temperatura punktu rosy jest równa temperaturze powietrza to oznacza, ze powietrze jest mocno nasycone tą wilgocią. (przynajmniej tak ja to rozumiem)

to niestety jest wszystko powiazane i sama informacja o wilgotnosci/punkcie rosy/temperaturze niewiele daje. dopiero z kompletu informacji mozemy wyciagac wnioski
no właśnie, może dotąd to źle rozumiałam, ale wydawało mi się, że dla włosów istotna jest ilość wilgoci w powietrzu, taka ilość "bezwzględna"

a ponieważ w zimnym powietrzu wilgoci mieści się mniej, to i o 100% łatwo, mimo, że tej wody jak na lekarstwo

tak przynajmniej ja zrozumiałam artykuły o pkt rosy

Dumna fala (klik)

Zakręcone lektury obowiązkowe, uzupełniające i filmiki instruktażowe -> blog
Bryk dla zabieganych > Za dużo informacji, nie wiem od czego zacząc
Volyova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 00:25   #29048
anka.d
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie, może dotąd to źle rozumiałam, ale wydawało mi się, że dla włosów istotna jest ilość wilgoci w powietrzu, taka ilość "bezwzględna"

a ponieważ w zimnym powietrzu wilgoci mieści się mniej, to i o 100% łatwo, mimo, że tej wody jak na lekarstwo

tak przynajmniej ja zrozumiałam artykuły o pkt rosy
to co ty piszesz tez ma dla mnie sens

z kolei ja to sobie tlumaczylam tak - nasycenie powietrza wilgocią + punkt rosy równy temperaturze - lada chwila ta wilgoc sie skropli. musi znalezc tylko odpowiednie warunki - minimalnie wyzsza/nizsza (?) temperaturę i powierzchnie na ktorej moze sie osadzic.
Stary 2010-12-08, 02:48   #29049
kasiek88
Przyczajenie

Dzieki wam dziewczyny za natchnienie, motywacje do dbania o moje przesuszone straki. Dzieki waszym postom uwierzylam ze i ja moge miec loki o ktorych nawet nie snilam. Zabawne jest to, ze zawsze marzylam o prostych wlosach, pewnie dlatego, ze nie umialam zadbac o moje puszace sie wlosy podatne na krecenie. Mialam bzika na punkcie prostowania, wygladzania itp. Pieniedze, ktore wydalam na rozne prostownice, balsamy, cementy eh.. Natlok wiedzy dot. wydobywania skretu, pielegnacji wlosow kreconych, oraz wasze zdjecia pchnely mnie do zmiany looku Juz od kilku dni obserwuje to forum, czytam FAQ, pigulke, poczatki watku. Zwariowalam ;p Jeszcze raz dzieki za to forum! Pozdrawiam wszystkich ;p
Cel: Nawilżone, odżywione, mięsiste loki.
Zahamowanie wypadania oraz zagęszczenie włosów.
kasiek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 09:28   #29050
Volyova
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiek88 Pokaż wiadomość
Natlok wiedzy dot. wydobywania skretu, pielegnacji wlosow kreconych, oraz wasze zdjecia pchnely mnie do zmiany looku
Zmień looka na loka
za nową pielęgnację

napisz jakie będą efekty

Dumna fala (klik)

Zakręcone lektury obowiązkowe, uzupełniające i filmiki instruktażowe -> blog
Bryk dla zabieganych > Za dużo informacji, nie wiem od czego zacząc
Volyova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 09:39   #29051
gumecka
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki wam dziewczyny za natchnienie, motywacje do dbania o moje przesuszone straki. Dzieki waszym postom uwierzylam ze i ja moge miec loki o ktorych nawet nie snilam. Zabawne jest to, ze zawsze marzylam o prostych wlosach, pewnie dlatego, ze nie umialam zadbac o moje puszace sie wlosy podatne na krecenie. Mialam bzika na punkcie prostowania, wygladzania itp. Pieniedze, ktore wydalam na rozne prostownice, balsamy, cementy eh.. Natlok wiedzy dot. wydobywania skretu, pielegnacji wlosow kreconych, oraz wasze zdjecia pchnely mnie do zmiany looku Juz od kilku dni obserwuje to forum, czytam FAQ, pigulke, poczatki watku. Zwariowalam ;p Jeszcze raz dzieki za to forum! Pozdrawiam wszystkich ;p

o wlasnie i ja tez tak mialam,nie warto niszczyc tego co natura stworzyla hehehe
powodzenia

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

wczoraj wlosy mylam a po nocy hm,burza na glowie hehe
rano reanimacja i ujarzmienie,jest oki
gumecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 09:49   #29052
Alciaaa
Rozeznanie

To chyba jestem tu jedną z niewielu osób która nie prostowała stale swoich loków Prostownice miałam, głównie do grzywki. Czasem próbowałam prostować całe włosy, ale nie wychodziło mi to, a czasu dużo zajmowało, więc nie prostowałam bo mi się nie chciało Tylko koleżanki prostujące włosy kilka lat czasem mi prostują, a ja za wiele do gadania nie mam w tym temacie Choć następnego dnia już nic nie widać po prostowaniu, może tylko to, że są gładsze.
Dziś moje włosy wyglądają nawet ok, ale po wyjściu z domu znów będzie puch. Śnieg, minusowe temperatury topnienie śniegu, deszcz

Alciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 10:21   #29053
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy i zapraszamy do dzialania
Stary 2010-12-08, 10:48   #29054
kasiek88
Przyczajenie

Cytat:
Zmień looka na loka
za nową pielęgnację

napisz jakie będą efekty
Dzieki Na pewno bede pisac, na razie musze wszystko sobie przyswoic i porozgladac sie w sklepach za nowymi kosmetykami, przez internet zamawiam olejki itd.
Milego dnia

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez gumecka Pokaż wiadomość
o wlasnie i ja tez tak mialam,nie warto niszczyc tego co natura stworzyla hehehe
powodzenia
Teraz juz wiem ;p Natura wiedziala co robi
Cel: Nawilżone, odżywione, mięsiste loki.
Zahamowanie wypadania oraz zagęszczenie włosów.
kasiek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:01   #29055
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alciaaa Pokaż wiadomość
To chyba jestem tu jedną z niewielu osób która nie prostowała stale swoich loków
Nie jedyną ja też nie umiem się tym posługiwać ;P

Dziewczyny, tak jak się obawiałam, razem z końcówkami z trwałą zostawiłam u fryzjerki całą falę, jeszcze pomiętoszę to, wrzucę zdjęcie i pewnie do zobaczenia za pół roku jak odrosnę

W każdym razie cieszę się że trafiłam na zakręcone forum, mogę mieć ładne i zadbane włoski pomimo nasilenia AZS, i do tego naturalnie i bezpiecznie Nauczyłam się od Was rozróżniać kilka składników w kosmetykach, może dzięki temu czeka mnie mniej wpadek na zakupach włosowych

AjriszMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 12:00   #29056
morrigan1986
Wtajemniczenie

Ech, a ja dziś śmigam w zaplecionych włosach. I niestety grzeszę szamponem Head&Shoulders, ale siła wyższa. Szampon z dax cosmetics spowodawał taki masakryczny łupież, że muszę go podleczyć. To nawet nie jest zwykły łupież, tylko jakieś takie "kuleczki", wygląda to trochę jak gnidy Już tak kiedyś mialam, Nizoral nie pomógł ale zo to Head&Shoulders owszem.

morrigan1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 14:35   #29057
201605090958
Konto usunięte

danusiaes podsumuwująco
ja po pielęgnacji od 20 lipca wedle wskazań własnie z tego wątku
-scielam stare włosy
-nowe rosnie b.szybko
-a to co jest na głowie od spodu jest korkociagami, na wierzchu jest proste, wiec wyglądam jakbym przerwała kręcenie lokówką w połowie
-przyciemniłam moje włosy /reakcja na amle i rycyne/
-ominelo mnie jesienne wypadanie /mi zawsze włosy mocno wypadały, od kilku miesiecy kolo 30 na tydzien/
-zawsze błyszcząły mi włosy, ale teraz zdarza sie, że nieznajome osoby pytają czego używam, bo są naprawdę śliczne
-wiem, że nowych cebulek mi nie przybędzie i moje włosy nie zgrubieja, ale nigdy nie myślałam, że mogą byc aż tak piękne
Jednym słowem warto
-a do tego wątku wrócę jak będę zdecydowanym lokasem
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 16:13   #29058
paulaa6

Bernadko wiem. Ale nie wiedziałam czy dobrze trafiłam. A napisałam bo zaintrygowało mnie to co pisały Dziewczyny. Mam równo ścięte.

💕
paulaa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:04   #29059
ammmm
Wtajemniczenie

dziewczynki dzis nie umylam wlosow w po raz pierwszy od dawna probowalam ratowac radicalem w sprayu i woda..nastepnie zawinelam raczej zrolowalam w pieluszke tetrowa...po chwili bylo ok ...jednak po 5 minutach oklaply zaplotlam dobieranego ale nie przejelam sie tym bo dzis czekalo mnie jedynie mycie okien...wiec fryzura byla w sam raz...
Stary 2010-12-08, 18:13   #29060
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

A ja po dzisiejszym myciu zauważyłam, ze włosków wypadło troszku mniej
Może rzeczywiście za bardzo szarpałam skalp...

Zapowiadają się ładnie...i super się kręcą...coś z nich chyba jeszcze będzie

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 19:07   #29061
bernadka20
Wtajemniczenie

Paula66
Tez mam równo ścięte :P
I w ten week będzie mnie strzygła wykładowczyni przedmiotu specjalizacja-strzyżenie
Więcej szczegółów ujawnię po strzyżeniu, na które się nie mogę doczekać...

Cholera...włosy wypadają mam głupie wrażenie, że brakuje mi witamin...Sama nie wiem
Stop suszarce od końca czerwca 2010
Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek
Masz naturalne, kręcone włosy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigułka
bernadka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 19:07   #29062
*Basia*
Mod-Śnieżynka

U mnie na początku zmiany pielęgnacji bardzo wypadały włosy. Nie umiałam ich myć odżywką. Teraz wypada mi zaledwie parę włosów. Więcej zdarza się kiedy myję BD.

Po nocy mam ładne loki, nie ma potrzeby reanimacji. Ale w pracy... no cóż nieciekawie. Gorąco, a warunki pracy raczej nie sprzyjają ładnej fryzurze, na dodatek ciągle dotykam włosów, bo opadają na twarz. Dziś, po paru godzinach skończyło się na gumce do włosów.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 19:58   #29063
anka.d
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
-wiem, że nowych cebulek mi nie przybędzie i moje włosy nie zgrubieja, ale nigdy nie myślałam, że mogą byc aż tak piękne
fakt - cebulek nie przybedzie, ale mozna ruszyc te uspione
ja widze efekty po zeszlorocznych jesiennnych wcierkach, mam duzo wiecej wlosow (sporo stracilam po farbowaniu, dekoloryzacji i poparzeniu skory glowy w liceum).
nie moge sie doczekac momentu mierzenia obwodu kucyka (ale to brzmi :P ).
Cytat:
Napisane przez bernadka20 Pokaż wiadomość
Paula66
Tez mam równo ścięte :P
I w ten week będzie mnie strzygła wykładowczyni przedmiotu specjalizacja-strzyżenie
Więcej szczegółów ujawnię po strzyżeniu, na które się nie mogę doczekać...

Cholera...włosy wypadają mam głupie wrażenie, że brakuje mi witamin...Sama nie wiem
po raz pierwszy nie moge doczekać sie czyjegos strzyzenia :P

bylam dzis w nowootwartym TBSie w Pasażu Grunwaldzkim
skusilam sie na cottonseed curl boost, korcil mnie tez zel, ale troche za drogi.
dostalam za to ksiazeczke z promocjami i mam kupon 30% znizki na 2 produkty do pielegnacji wlosow
Stary 2010-12-08, 20:11   #29064
agison
Zakorzenienie

anka.d, a ja się skusiłam na te maseczki mariona co ostatnio polecałas fatalną mają dostępność, musiałam wysłać TŻta na poszukiwania, a że TŻ potrafi to je dla mnie zdobył, niestety przywiózł je 5 min po tym jak nałożyłam waxa
no i nie mogę się doczekac następnego razu mam i do czerwonych i do brązowych, mam nadzieję że podzialają, hopefully, bo pociągnę Cię do odpowiedzialności

ja się uporałam z wypadaniem, thx God już dawno nie byłam taka szczęśliwa

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 20:18   #29065
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość
anka.d, a ja się skusiłam na te maseczki mariona co ostatnio polecałas fatalną mają dostępność, musiałam wysłać TŻta na poszukiwania, a że TŻ potrafi to je dla mnie zdobył, niestety przywiózł je 5 min po tym jak nałożyłam waxa
no i nie mogę się doczekac następnego razu mam i do czerwonych i do brązowych, mam nadzieję że podzialają, hopefully, bo pociągnę Cię do odpowiedzialności

a gdzie te maseczki można dostać?

cieszę się razem z Tobą i marzę by mnie również spotkało takie szczęście

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 20:53   #29066
bernadka20
Wtajemniczenie

anka.d
Nie mozesz sobie mnie wyobrazić....(tez sie nie mogę oczywiscie doczekać )
I zrobie sobie włosy szamponetką płomienny rudy z Joanny (nowość)
Zobaczymy jaki kolor mi wyjdzie :d
Stop suszarce od końca czerwca 2010
Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek
Masz naturalne, kręcone włosy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigułka
bernadka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 22:02   #29067
Jennifer85
Zakorzenienie

Hej!
Dzis pierwszy raz uzylam Tigi Curlesque
Mam odzywke d/s, odzywke b/s i apmfier (cz jak to sie tam pisze)
I powiem tak: Najlepszy zestaw jaki do tej pory uzywalam bo i skret sie trzyma i wlosy nie sa napuszone
Jutro umyje glowe to wkleje zdjecia

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 22:45   #29068
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ja jutro bede buszowac po realu, ah oby byla joanna

na mariona od dawna sie czaje ja dzis zmienilam przedzialek i grzywke na druga strone, mam nadzieje ze przykryje siwe wlosy bo sa tylko z jednej strony ufff
Stary 2010-12-09, 00:01   #29069
anka.d
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość

brrr. boje sie troche :P

no... chociaz jedna przestala narzekac na wypadanie (no w sumie druga, bo indios tez ).
trzymamy jeszcze w takim razie kciuki za kropcie!

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
a gdzie te maseczki można dostać?

cieszę się razem z Tobą i marzę by mnie również spotkało takie szczęście
kropciu ja kupilam w naszej wroclawskiej mekce kosmetykow ciezkodostepnych (lorysy, kallosy, gloria, naturie, pottersy, mariony (szamponetki i nne wynalazki), hegron i inne cuda ) czyli w feniksie we wroclawiu. drogeria ktora tam jest to taka niby natura. niby, bo ma szyld natury, ale ma inne kosmetyki niz zazwyczaj (np. nie widzialam mypy, czy artiste, ktore są markami naturowymi własnie).
Stary 2010-12-09, 01:00   #29070
wilczex
Zadomowienie

Dziewczyny, jestem załamana...! Jak wszystkie iwecie, zapuszczam włosy. Ale wczoraj ze szczotki wyjęlam dwie garści włosów, dzisiaj jedną. I problem nie w tym, że wypadają a w tym, że je WYRWAŁAM...! Tak mi się kołtunią strasznie, że aż mnie skóra boli od czesania. Zaczęłam głowę myć codziennie, bo jak nie umyję kilka dni, to po prostu aż chce mi się na jeża ściąć, taka to mordęga je rozczesać!!!! Zawsze miałam z tym problem, ale ostatnio to jest jakiś koszmar po prostu....

Zapraszam na bloga: http://wilczejagody.blogspot.com/
wilczex jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości