|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cieszę się, że podobają Wam się obrączki. Ciekawe jak będzie to wyglądało z grawerami... Już się nie mogę doczekać, kiedy je będziemy mieli
![]() Mnie się tyle rzeczy w Rossmanie podobało, ale z kasą kiepsko i musiałam oszczędnie rozporządzać pieniędzmi ![]() Znowu próbowałam przykleić sztuczne rzęsy i niestety znowu się nie udało ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Talullah, mnie tylko o to chodzi, że robił z tego taki problem. Jak nie chciał mi całego dnia usprawiedliwiać, to mógł tylko napisać informację, że tego dnia stawiłam się do przychodni lekarskiej (jedna moja lekarka tak robiła), a przecież nic mu nie szkodziło. Z resztą jeśli nawet, to mógł po prostu powiedzieć, że nie, a nie prawić mi kazanie i jeszcze mówić, że do szkoły zadzwoni z pretensjami.... :/ Wychowawczyni pokażę skierowanie, bo jest tam data, ale o usprawiedliwienie poprosiłam go zanim mi zaczął wypisywać to skierowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Kalpana ładne obrączki.. Ja też będę chciała grawer ale jaki to nie wiem, na pewno data
![]() Jak Ci pani nie będzie chciała usprawiedliwić to pokaż jej to skierowanie, potwierdzenie, że byłaś.
#4803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No jezeli mu powiedzialas ze MUSISZ miec zwolnienie bo szkola CHCE to sie nie dziwie ze sie wkurzyl. Jest rozporzadzenie prawne i szkola nie moze rzadzic sobie i tyle bo jej sie tak podoba. Masz 18 lat - usprawiedliwiasz sie sama. Nie masz - rodzice. Wprowadzono to poniewaz w takiej przychodni naprawde jest dziennie mase osob i czas ktory sie straci na pisanie niepotrzebnych do niczego papierkow mozna lepiej spozytkowac - na dokladniejszy wywiad, lepsze dobranie lekow itd. A zwolnienie do pracy to juz zupelnie inna bajka, tego Ci nie moze nie dac. A tak ogolnie to gratuluje slubu, mam nadzieje ze bedziesz bardzo szczesliwa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() i jak dobrze że wróciłaś- od razu prawno medyczny problem rozwiązany ![]() co do fartuszków- mi się drugi podoba bardziej
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Raczkowanie
|
Serdecznie dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi dotyczące włosów
![]() ![]() ![]() _____ Talullah, moim zdaniem obydwa fartuszki są faaajne, takie kobiece i ładne ![]() A co do fryzury Dody ... Ja na jej miejscu nie zakładałabym nawet takiej peruki, bo wygląda bardzo niekorzystnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Ja dziś dopiero ok.16:30 byłam w domu makabra... ![]() ![]() ![]() A właśnie na tej Glorii pisze, że 5-8min trzymać, a jak Wy to robicie? Bo ja postanowiłam trzymać tak ok.4 godzin -robię tak cały czas z odżywkami itd., że na godzinę, dwie albo więcej zostawiam i nic się nie dzieje, myślicie, że tu też będzie ok? tillavanilla - dzięki za info ![]() ![]() marthaaa - śliczne masz te włosy i kolor również! Ja bym nie ścinała ani nie robiła takich pasemek - swoją drogą mnie się bardzo takie nie podobają.. ![]() ![]() sylwi_86 - witaj ![]() ![]() ![]() dianulaa - a ja nawet nie wiem jaką mam różnicę, jak wysuszę włosy to zmierzę i napiszę ![]() ![]() _blondyneczka_ - hmm to akurat musisz sprawdzić sama na sobie, ale powiem Ci, że mnie też dużo rzeczy uczula i przeróżnych kremów używałam i ten z Ross, bambino i nivea to moja złota trójca jak na razie ![]() A co do tego porwania - ja bym tych wszystkich porywaczy, gwałcicieli, pedofilów i zabójców to powybijała, normalnie powiesiła za przeproszeniem za jaja i patrzyła jak cierpią ![]() samaraNW - no nie wierzę?!?! Ja nie mogę, mogła sobie dać na wstrzymanie ta laska - dała negatywa i dobra spokój... ![]() ![]() kobietasukcesu - ja również niemieckiego nie lubię, wręcz nienawidzę tego języka - jest taki twardy, ciężki, ciągle brzmi jakby ktoś komuś rozkazywał i ogólnie tak źle mi się kojarzy ![]() ![]() agusiownik - dzięki za odp. buahhot - a mnie się wydaje, że to jednak peruka ![]() A i bardzo naturalny efekt z tymi kępkami! A co do prezentu - pewnie, że sweterek może być, ale jeszcze możesz pomyśleć nad czymś co będzie związane z jego zainteresowaniami, marzeniami itd. ![]() Kalpana - no i bardzo ładne - proste, stylowe + graweracja imion, super! ![]() Talullah - pewnie, że pamiętamy! ![]() ![]() ![]() O i korzystając z okazji, ze już jesteś mam pytanko ![]() ![]() Skład: 1 drażetka: Witamina C 75,00 mg; L-cystyna 30,00 mg; Witamina E (octan) 9,00 mg; B-karoten 0,90 mg; Amid kwasu nikotynowego 10,00 mg; Pantotenian wapnia 3,00 mg; Witamina B2 1,60 mg; Witamina B6 (chlorowodorek) 1,20 mg; Witamina B1, (azotan) 1,20 mg; Witamina A (octan) 1.500 j.m.; Witamina B12 (cyjanokompleks) 2,00 mikro g.; Witamina D3 50,00 j.m.; Biotyna 0,01 mg; Suchy wyciąg z drożdży 100,00 mg; Żelazo (II) fumaran 20,00 mg. Dobra, moje Drogie - postanowiłam dzisiaj posprzątać mój pokój, żeby w sobotę mieć luźniej - bo jutro to nie będzie czasu ![]() ![]() ![]() Do usłyszenia później ![]()
![]() |
#4807 |
Raczkowanie
|
Tallulah Aaa to nie wiedziałam. Myślałam, że szkołę traktuje się w tym przypadku jak prace
![]() ![]() ![]() Zaraz wypróbuje krem fructals na włosy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, ja tez je zamierzam zaczac lykac ![]() Ja bede brala tak jak jest na opakowaniu czyli 2 x 1 bo jednak dawka o polowe mniejsza to duza roznica, organizm sie bedzie wolniej wysycal i nie bedzie takiego efektu a moim zdaniem szkoda pieniedzy zeby tak "brac - nie brac" rozumiesz co mam na mysli? ![]() Konsultowalam sie z moja kolezanka ktora poszla na derme i z tego co wiem duuuuzo osob bierze Merz Special i brane regularnie i przepisowo naprawde pomaga. Zreszta teraz jest najgorszy czas dla skory, wlosow i paznokci wiec lepiej dla nich zrobic pelna kuracje ![]() Branie raz dziennie moze nie dac takich efektow i to po prostu moze byc strata pieniedzy. Ja licze na wzmocnienie wlosow i paznokci bo w okresie zimowym mam po prostu fatalne - wlosy suche i wypadaja wiecej niz zazwyczaj, paznokcie sie zadzieraja i lamia, robia sie miekkie ![]() Wiec licze na ten Merz ![]() Ze skora nie mam problemow ![]() Aaaaa, zapomnialam napisac - mam orbitreka ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-12-09 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio kupiłam sobie maskę do włosów chantal pro salon intensis nawilżającą i również zaraz ją chyba zastosuję na włosy pierwszy raz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
Zielone_oko mnie też się podoba data, ale my bierzemy teraz cywilny, a później- może za rok kościelny i trzeba by dwie daty :P A dla nas ważniejsza jest ta od ślubu kościelnego, więc teraz tylko imiona grawerujemy, a datę jak już będzie kościelny ustalony. Mam nadzieję, że grawer będzie ładny. Myślałam żeby było na obu obrączkach i moje i TŻta imię, ale ostatecznie na mojej będzie jego i odwrotnie.
Talullah bo tak jest u nas, że szkoła wymaga zwolnień/usprawiedliwień lekarskich. Nawet jak ktoś np. przyjdzie na drugą lekcję, bo na pierwszej był u lekarza, to ma usprawiedliwienie od niego przynieść za tą godzinę. Ale moja szkoła ogólnie jest dziwna, np. usprawiedliwienia i zwolnienia nadal mają nam pisać rodzice.... Zastanawiam się jak po ślubie zrobić.... Bo teraz piszę sama, ale w imieniu rodziców, a później? W imieniu TŻta? ![]() Alessandra te perfumy to La Rive Madame in Love |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda bo ja mu zawsze z kadej okazji, nawet z dnia chloapak robie prezent, a on no coz, nigdy nie ma kasy.. ale nie chc emi sie juz o to klocic, jest taki i tego nie zmienie, kazdy musi miec wady ![]() ja bym kupila sweterek albo marynarke moze jakas koszule fajna, zalezy co nosi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No jest dziwna i postepuje wbrew prawu. To raz. A po drugie osoba pelnoletnia nie ma obowiazku nauki wiec nie rozumiem dlaczego rodzice maja takiej osobie pisac usprawiedliwienia? Przeciez to smieszne. Kupilam sobie wosk i galaretke do wlosow lucido - l, juz sie nie moge doczekac az do mnie przyjda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i chyba wszędzie... ![]() dziewczyny nie mam czasu na nic, ![]() dziś chyba pójdę spać przed 21, już zasypiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Raczkowanie
|
MatkoOo... Jest okropna!!! Nałożyłam ją na wilgotne włosy i zostawiłam tak żeby wyschła. No i patrze do lustra, a moje włosy wyglądają jak siano
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-12-09 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
zawsze mam racje
|
Tymczasowy chyba na tydzień.
U mnie nawet jak byłam pełnoletnia to nie chcieli przyjmować usprawiedliwień od uczniów :/ ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-09 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wreszcie wróciłaś ![]() ![]() ![]() Kalpana no obrączki świetna sprawa. Mi podobają się z delikatnym wzorkiem ale tylko i wyłącznie białe złoto. Powiem Wam że ja z moim Tż nosimy obrączki od jakiś pewnie ponad 2 lat ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4818 | ||||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehh ![]() Ramonciu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, ze z brzuchem to nic powaznego lepiej pojdz jeszcze do innego lekarza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Fartuszkow to ja mam kilka ale zamarzyly mi sie nowe do nowej pracy ![]() Wiecie cooo, chyba wezme oba ![]() W ogole kupilam ostatnio troche produktow do wlosow i zamierzam jeszcze sobie pozmieniac garderobe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zadomowienie
|
hej kupilam dzisiaj olejek rycynowy w aptece dalam chyba 3 zlote ale tam jest napisane ze to jest do picia i nei wiem jak go stosowac i czy dobry kupilam, jest napisane olei ricin, krem ochronny z wit A za 2 zl pewnie i tak nic ni epomzoe a alantana plus nie dostalam wogole nigdzie nie ma.
#4821 |
Zakorzenienie
|
Tallulah, kiedy mówiłam o zaświadczeniu o hospitalizacji chodziło mi o jakikolwiek dokument stamtąd, wiem, że ktoś przyniósł coś innego niż wypis i było ok.
Bluza z drugiego linka- bardzo fajna, gratuluję przede wszystkim sukcesu ![]() I odebrałam dzisiaj na poczcie szampon i dwie odżywki z garniera, które wygrałam w tym niedawnym konkursie! ![]() Szampon dałam mamie, bo silikony itd, ale te odżywki- bardzo się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- zmykam jutro Was nadrobie dzisiaj wieczor we DWOJE ![]()
![]() |
#4824 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
półrocze się kończy i trzeba zebrać tyłek w troki
![]() poza tym późno wracam, pisze zaległe spr itd ![]() z TŻ też średnio ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4830 |
Marcelover ♥♥♥
|
wiecie, ze mielismy zamowione pokoje we Władku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.