Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-09, 16:35   #4801
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cieszę się, że podobają Wam się obrączki. Ciekawe jak będzie to wyglądało z grawerami... Już się nie mogę doczekać, kiedy je będziemy mieli

Mnie się tyle rzeczy w Rossmanie podobało, ale z kasą kiepsko i musiałam oszczędnie rozporządzać pieniędzmi Mam teraz ochotę na ten czerwony balsam do ciała z Garniera do bardzo suchej skóry. Chciałabym też kupić coś do biustu i do ujędrnienia pośladków, ale nie wiem co, bo nigdy nie miałam czegoś takiego....

Znowu próbowałam przykleić sztuczne rzęsy i niestety znowu się nie udało

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Talullah, mnie tylko o to chodzi, że robił z tego taki problem. Jak nie chciał mi całego dnia usprawiedliwiać, to mógł tylko napisać informację, że tego dnia stawiłam się do przychodni lekarskiej (jedna moja lekarka tak robiła), a przecież nic mu nie szkodziło. Z resztą jeśli nawet, to mógł po prostu powiedzieć, że nie, a nie prawić mi kazanie i jeszcze mówić, że do szkoły zadzwoni z pretensjami.... :/
Wychowawczyni pokażę skierowanie, bo jest tam data, ale o usprawiedliwienie poprosiłam go zanim mi zaczął wypisywać to skierowanie.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 16:40   #4802
zielone_oko
Zakorzenienie

Kalpana ładne obrączki.. Ja też będę chciała grawer ale jaki to nie wiem, na pewno data
Jak Ci pani nie będzie chciała usprawiedliwić to pokaż jej to skierowanie, potwierdzenie, że byłaś.
Stary 2010-12-09, 16:42   #4803
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cieszę się, że podobają Wam się obrączki. Ciekawe jak będzie to wyglądało z grawerami... Już się nie mogę doczekać, kiedy je będziemy mieli

Mnie się tyle rzeczy w Rossmanie podobało, ale z kasą kiepsko i musiałam oszczędnie rozporządzać pieniędzmi Mam teraz ochotę na ten czerwony balsam do ciała z Garniera do bardzo suchej skóry. Chciałabym też kupić coś do biustu i do ujędrnienia pośladków, ale nie wiem co, bo nigdy nie miałam czegoś takiego....

Znowu próbowałam przykleić sztuczne rzęsy i niestety znowu się nie udało

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Talullah, mnie tylko o to chodzi, że robił z tego taki problem. Jak nie chciał mi całego dnia usprawiedliwiać, to mógł tylko napisać informację, że tego dnia stawiłam się do przychodni lekarskiej (jedna moja lekarka tak robiła), a przecież nic mu nie szkodziło. Z resztą jeśli nawet, to mógł po prostu powiedzieć, że nie, a nie prawić mi kazanie i jeszcze mówić, że do szkoły zadzwoni z pretensjami.... :/
Wychowawczyni pokażę skierowanie, bo jest tam data, ale o usprawiedliwienie poprosiłam go zanim mi zaczął wypisywać to skierowanie.

No jezeli mu powiedzialas ze MUSISZ miec zwolnienie bo szkola CHCE to sie nie dziwie ze sie wkurzyl. Jest rozporzadzenie prawne i szkola nie moze rzadzic sobie i tyle bo jej sie tak podoba. Masz 18 lat - usprawiedliwiasz sie sama. Nie masz - rodzice.

Wprowadzono to poniewaz w takiej przychodni naprawde jest dziennie mase osob i czas ktory sie straci na pisanie niepotrzebnych do niczego papierkow mozna lepiej spozytkowac - na dokladniejszy wywiad, lepsze dobranie lekow itd.

A zwolnienie do pracy to juz zupelnie inna bajka, tego Ci nie moze nie dac.

A tak ogolnie to gratuluje slubu, mam nadzieje ze bedziesz bardzo szczesliwa
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 16:43   #4804
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Dawno mnie nie bylo, pamietacie mnie jeszcze?
Mialam maaaaase na glowie - ale chcialam sie pochwalic zeeee dostalam sie na specjalizacje i w styczniu zaczynam

Wcale nie czub i ma duzo do gadania. Do pracy lekarz musi wypisac zwolnienie L4.

Do szkoly wcale nie musi Jest specjalne rozporzadzenie, kazdy lekarz je dostal, skopiuje Ci moje

KOMUNIKAT W SPRAWIE USPRAWIEDLIWIEŃ
W związku z interwencjami lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej podejmowanymi w Związku Pracodawców Opieki Zdrowotnej oraz w Ministerstwie Edukacji i Nauki w sprawie usprawiedliwiania przez lekarzy nieobecności uczniów na zajęciach szkolnych – proszę przyjąć do wiadomości następujące ustalenia:

• Nie ma żadnego uzasadnienia w prawie oświatowym żądania wystawiania przez lekarzy takich usprawiedliwień.
  • Wszelkich usprawiedliwień nieobecności uczniów do lat 18 dokonują rodzice lub opiekunowie prawni
  • Uczniowie pełnoletni usprawiedliwiają swoje nieobecności sami.

W stosunku do kandydatów do szkół ponadgimnazjalnych oraz do kandydatów do szkół wyższych konieczne są jedynie badania lekarskie, których zakres i procedury zostały określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 15 września 1997r. w sprawie badań lekarskich kandydatów do szkół ponadpodstawowych lub wyższych, uczniów tych szkół oraz studentów i uczestników studiów doktoranckich, którzy w trakcie praktycznej nauki zawodu lub studiów są narażeni na działanie czynników szkodliwych, uciążliwych lub niebezpiecznych dla zdrowia oraz sposobu dokumentowania tych badań (Dz. U. Nr 120, poz. 767).

Podstawa stanowiska:
  • Pismo MEiN z dnia 1.12.2005 r. Nr DWPS-6004/01/05/JK skierowane do Prezesa Porozumienia Podkarpackiego Związku Pracodawców Ochrony Zdrowia
  • Pismo Związku Pracodawców Opieki Zdrowotnej Województwa Świętokrzyskiego z dnia 6.02.2006 r. Nr Lp.9/2006/ZPOZ skierowane do Świętokrzyskiego Kuratora Oświaty

Z treścią niniejszej informacji proszę zapoznać nauczycieli i rodziców lub prawnych opiekunów.

A co do pobytu w szpitalu - przeciez sie dostaje wypis, ja tez na studiach bylam w szpitalu i pokazalam wypis i bylo ok, po co osobna karteczka?

I jak Wam sie podobaja takie fartuszki?? Szukam jakiegos slicznego i dopasowanego Ale powiem ze cieeeeezko jest

http://sklep.eldan.pl/Bluza-med-Adel...8,9790%29.aspx

http://sklep.eldan.pl/Bluza-med-Lena...4,1490%29.aspx
gratulacje
i jak dobrze że wróciłaś- od razu prawno medyczny problem rozwiązany

co do fartuszków- mi się drugi podoba bardziej

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:02   #4805
marthaaa
Raczkowanie

Serdecznie dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi dotyczące włosów Chyba jednak się odważę bardziej zniszczyć moje, które wbrew pozorom wcale nie są takie zdrowe, a lśnią dzięki wieloletniej pielęgnacji ich jedwabiem i nabłyszczaczami . Strasznie podobają mi się takie drobne, jasne pasemka
_____

Talullah, moim zdaniem obydwa fartuszki są faaajne, takie kobiece i ładne )
A co do fryzury Dody ... Ja na jej miejscu nie zakładałabym nawet takiej peruki, bo wygląda bardzo niekorzystnie .
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:11   #4806
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
Ja dziś dopiero ok.16:30 byłam w domu makabra... Do 15 lekcje, potem zebranie miniprzedsiębiorstwa i różne papierkowe sprawy, bo nam 4 osoby odeszły i zostałyśmy w 4 a następne dojdą dopiero w przyszłym tyg. Taka padnięta jestem, ale zjadłam już ciepły obiadek, zrobiłam sobie cynamonową herbatkę, umyłam włosy i siedzę od ok.17 z Glorią na głowie - zobaczymy jakie efekty
A właśnie na tej Glorii pisze, że 5-8min trzymać, a jak Wy to robicie? Bo ja postanowiłam trzymać tak ok.4 godzin -robię tak cały czas z odżywkami itd., że na godzinę, dwie albo więcej zostawiam i nic się nie dzieje, myślicie, że tu też będzie ok?

tillavanilla - dzięki za info Czyli muszę uzbroić się w cierpliwość i zobaczymy jak to będzie

marthaaa - śliczne masz te włosy i kolor również! Ja bym nie ścinała ani nie robiła takich pasemek - swoją drogą mnie się bardzo takie nie podobają.. I ja również poszłabym w stronę refleksów, tak jak to napisała buahhot. Ale oczywiście to Twoja decyzja

sylwi_86 - witaj Tylko jedno małe ostrzeżenie: spamowanie z Wizażowymi Dziewczętami z tego wątku wciąąga A przebywanie tu - jeszcze bardziej

dianulaa - a ja nawet nie wiem jaką mam różnicę, jak wysuszę włosy to zmierzę i napiszę Ojej aż tyle ?! Uoo matko..To nie jest dobra wiadomość

_blondyneczka_
- hmm to akurat musisz sprawdzić sama na sobie, ale powiem Ci, że mnie też dużo rzeczy uczula i przeróżnych kremów używałam i ten z Ross, bambino i nivea to moja złota trójca jak na razie
A co do tego porwania - ja bym tych wszystkich porywaczy, gwałcicieli, pedofilów i zabójców to powybijała, normalnie powiesiła za przeproszeniem za jaja i patrzyła jak cierpią Przepraszam, ale mnie aż nosi jak czytam i oglądam takie rzeczy, ja nie wiem jak ludzie mogą być tak bezlitośni i okrutni...

samaraNW
- no nie wierzę?!?! Ja nie mogę, mogła sobie dać na wstrzymanie ta laska - dała negatywa i dobra spokój...

kobietasukcesu - ja również niemieckiego nie lubię, wręcz nienawidzę tego języka - jest taki twardy, ciężki, ciągle brzmi jakby ktoś komuś rozkazywał i ogólnie tak źle mi się kojarzy Z rodzajnikami robię tak samo I u nas też taki system jest.

agusiownik - dzięki za odp.

buahhot - a mnie się wydaje, że to jednak peruka A jeśli nie...to zgadzam się w 100 procentach z wypowiedzią angelwithoutsoul!! Przecież to najzupełniejsze w świecie oszpecanie siebie..
A i bardzo naturalny efekt z tymi kępkami! A co do prezentu - pewnie, że sweterek może być, ale jeszcze możesz pomyśleć nad czymś co będzie związane z jego zainteresowaniami, marzeniami itd.

Kalpana - no i bardzo ładne - proste, stylowe + graweracja imion, super! A jakie perfumy dostałaś? I dziwne z tym lekarzem, ja jednak bym się wstrzymała ze szpitalem i poszukała jakiegoś innego ...

Talullah - pewnie, że pamiętamy! I z całego serducha gratuluję! Co do fartuchów - drugi ładniejszy i taki stylowy,śliczny!
O i korzystając z okazji, ze już jesteś mam pytanko Bo zakupiłam sobie te tabletki Merz Spezial na skórę, włosy i paznokcie i tam pisze, żeby brać 2 razy dziennie po 1 tabletce, tylko, że one są stosunkowo drogie dla mnie, żeby je tak co miesiąc kupować i chciałam brać 1 tabletkę dziennie, wtedy starczy opakowanie na 2 miesiące (jest ich tam 60) - i jak myślisz będzie to miało jakiś zły wpływ, albo osłabi działanie albo coś? Bo ja się nie znam i tylko tu tak domniemamy z dziewczynami jak to może być Tutaj wkleję skład:
Skład: 1 drażetka:
Witamina C 75,00 mg; L-cystyna 30,00 mg; Witamina E (octan) 9,00 mg; B-karoten 0,90 mg; Amid kwasu nikotynowego 10,00 mg; Pantotenian wapnia 3,00 mg; Witamina B2 1,60 mg; Witamina B6 (chlorowodorek) 1,20 mg; Witamina B1, (azotan) 1,20 mg; Witamina A (octan) 1.500 j.m.; Witamina B12 (cyjanokompleks) 2,00 mikro g.; Witamina D3 50,00 j.m.; Biotyna 0,01 mg; Suchy wyciąg z drożdży 100,00 mg; Żelazo (II) fumaran 20,00 mg.

Dobra, moje Drogie - postanowiłam dzisiaj posprzątać mój pokój, żeby w sobotę mieć luźniej - bo jutro to nie będzie czasu i uporządkować ładnie moje wszystkie kosmetyki Także zabieram się do dzieła!
Do usłyszenia później

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:23   #4807
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Tallulah Aaa to nie wiedziałam. Myślałam, że szkołę traktuje się w tym przypadku jak prace No cóż, fajnie, że wróciłaś i gratulacje

Zaraz wypróbuje krem fructals na włosy

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 17:25   #4808
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Talullah - pewnie, że pamiętamy! I z całego serducha gratuluję! Co do fartuchów - drugi ładniejszy i taki stylowy,śliczny!
O i korzystając z okazji, ze już jesteś mam pytanko Bo zakupiłam sobie te tabletki Merz Spezial na skórę, włosy i paznokcie i tam pisze, żeby brać 2 razy dziennie po 1 tabletce, tylko, że one są stosunkowo drogie dla mnie, żeby je tak co miesiąc kupować i chciałam brać 1 tabletkę dziennie, wtedy starczy opakowanie na 2 miesiące (jest ich tam 60) - i jak myślisz będzie to miało jakiś zły wpływ, albo osłabi działanie albo coś? Bo ja się nie znam i tylko tu tak domniemamy z dziewczynami jak to może być Tutaj wkleję skład:
Skład: 1 drażetka:
Witamina C 75,00 mg; L-cystyna 30,00 mg; Witamina E (octan) 9,00 mg; B-karoten 0,90 mg; Amid kwasu nikotynowego 10,00 mg; Pantotenian wapnia 3,00 mg; Witamina B2 1,60 mg; Witamina B6 (chlorowodorek) 1,20 mg; Witamina B1, (azotan) 1,20 mg; Witamina A (octan) 1.500 j.m.; Witamina B12 (cyjanokompleks) 2,00 mikro g.; Witamina D3 50,00 j.m.; Biotyna 0,01 mg; Suchy wyciąg z drożdży 100,00 mg; Żelazo (II) fumaran 20,00 mg.

Wiesz, ja tez je zamierzam zaczac lykac
Ja bede brala tak jak jest na opakowaniu czyli 2 x 1 bo jednak dawka o polowe mniejsza to duza roznica, organizm sie bedzie wolniej wysycal i nie bedzie takiego efektu a moim zdaniem szkoda pieniedzy zeby tak "brac - nie brac" rozumiesz co mam na mysli?

Konsultowalam sie z moja kolezanka ktora poszla na derme i z tego co wiem duuuuzo osob bierze Merz Special i brane regularnie i przepisowo naprawde pomaga.

Zreszta teraz jest najgorszy czas dla skory, wlosow i paznokci wiec lepiej dla nich zrobic pelna kuracje

Branie raz dziennie moze nie dac takich efektow i to po prostu moze byc strata pieniedzy.

Ja licze na wzmocnienie wlosow i paznokci bo w okresie zimowym mam po prostu fatalne - wlosy suche i wypadaja wiecej niz zazwyczaj, paznokcie sie zadzieraja i lamia, robia sie miekkie
Wiec licze na ten Merz

Ze skora nie mam problemow

Aaaaa, zapomnialam napisac - mam orbitreka

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-12-09 o 17:27
Stary 2010-12-09, 17:29   #4809
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
marthaaa - śliczne masz te włosy i kolor również! Ja bym nie ścinała ani nie robiła takich pasemek - swoją drogą mnie się bardzo takie nie podobają.. I ja również poszłabym w stronę refleksów, tak jak to napisała buahhot. Ale oczywiście to Twoja decyzja
dziękuję za opinię

Ja ostatnio kupiłam sobie maskę do włosów chantal pro salon intensis nawilżającą i również zaraz ją chyba zastosuję na włosy pierwszy raz Czytałam dużo opinii, że dobra, więc się skusiłam, zobaczymy, jakie będą efekty... Oby pomogła. Ogólnie skoro mówicie, że teraz taki okres na wypadanie włosów, to nie dziwię się, że mój dywanik w łazience codziennie wręcz zasypany jest moimi włosami
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:29   #4810
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Tallulah Aaa to nie wiedziałam. Myślałam, że szkołę traktuje się w tym przypadku jak prace No cóż, fajnie, że wróciłaś i gratulacje

Zaraz wypróbuje krem fructals na włosy
ooo fructals napisz jak wlosy po nim

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:41   #4811
Kalpana
Zakorzenienie

Zielone_oko mnie też się podoba data, ale my bierzemy teraz cywilny, a później- może za rok kościelny i trzeba by dwie daty :P A dla nas ważniejsza jest ta od ślubu kościelnego, więc teraz tylko imiona grawerujemy, a datę jak już będzie kościelny ustalony. Mam nadzieję, że grawer będzie ładny. Myślałam żeby było na obu obrączkach i moje i TŻta imię, ale ostatecznie na mojej będzie jego i odwrotnie.

Talullah bo tak jest u nas, że szkoła wymaga zwolnień/usprawiedliwień lekarskich. Nawet jak ktoś np. przyjdzie na drugą lekcję, bo na pierwszej był u lekarza, to ma usprawiedliwienie od niego przynieść za tą godzinę. Ale moja szkoła ogólnie jest dziwna, np. usprawiedliwienia i zwolnienia nadal mają nam pisać rodzice.... Zastanawiam się jak po ślubie zrobić.... Bo teraz piszę sama, ale w imieniu rodziców, a później? W imieniu TŻta? haha

Alessandra te perfumy to La Rive Madame in Love

K

Sz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 17:47   #4812
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
widzialyscie? http://kobieta.wp.pl/gid,12930354,im...iazdjecie.html
dla mnie szok, ja bym sie nigdy nie odwazyla, chociaz moze ona ma swoje spiete wlosy i peruke na wierzchu
wlasnie dzis z TZtem zastanwialismy sie i doslzismy do wniosku ze to na bank peruka

Cytat:
Zastanawiam sie co kupić TŻtowi na świeta, bo dla niego jeszcze prezentu nie mam, myslalam o sweterku TH, jak sadzicie?
sama bym chetnie kupila cos TZtwoi, ale on uznal ze mam nie wydawac na niego kasy i nie robimy sobie prezentu, jezeli on bedzie chcial to mi kupi, wiec zapewne nie kupi...
szkoda bo ja mu zawsze z kadej okazji, nawet z dnia chloapak robie prezent, a on no coz, nigdy nie ma kasy.. ale nie chc emi sie juz o to klocic, jest taki i tego nie zmienie, kazdy musi miec wady

ja bym kupila sweterek albo marynarke moze jakas koszule fajna, zalezy co nosi
Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Starszne,az przeszly mnie ciarki,mam nadzieje,ze dziewczynka znajdzie sie cala i zdrowa

Dziewczyny doradzcie,bo chcialabym zamowic legginsy ze stopka,ale z tego co widze one sa w rozmiarze uniwersalnym i teraz sie zastanawim czy wejda mi na dupskojakas strasznie gruba nie jestem,ale do kruszynek tez nie naleze Moze ktoras z was ma takie,przyda sie kazda opinia

A i wstawilam do albumu zdjecia,najbardziej lubie to ostatnie,bo jakis czas temu tz z synkiem zrobili mi sniadanie i taka mila niespodzianke,zreszta zobaczcie same
swietne zdjecia
Cytat:
ja mam legginsy ze stopką, normalnie w nie wchodze, Ty spokojnie tez dasz rade

super zdjecia

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

wzielam sobie ten zestaw- szalik+czapka w kolorze grafitowym, dzis napisali ze juz wysylaja (a kupilam dopiero wczoraj) wiec mam nadzieje ze w poniedzialek juz bedzie
powiem Ci, ze ja sowja czapke zamowilam w zeszla srode i nadal nic, mimo ze wyslana tez byla szybko i gnije na poczcie gdzies... natomiast to co w niedziele zamawialam, dzis doszlo cyzli w 4dni
Cytat:
Czesc dziewczyny

Mialam maaaaase na glowie - ale chcialam sie pochwalic zeeee dostalam sie na specjalizacje i w styczniu zaczynam

Wcale nie czub i ma duzo do gadania. Do pracy lekarz musi wypisac zwolnienie L4.

Do szkoly wcale nie musi Jest specjalne rozporzadzenie, kazdy lekarz je dostal, skopiuje Ci moje

W związku z interwencjami lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej podejmowanymi w Związku Pracodawców Opieki Zdrowotnej oraz w Ministerstwie Edukacji i Nauki w sprawie usprawiedliwiania przez lekarzy nieobecności uczniów na zajęciach szkolnych – proszę przyjąć do wiadomości następujące ustalenia:

• Nie ma żadnego uzasadnienia w prawie oświatowym żądania wystawiania przez lekarzy takich usprawiedliwień.
  • Wszelkich usprawiedliwień nieobecności uczniów do lat 18 dokonują rodzice lub opiekunowie prawni

[/B]A co do pobytu w szpitalu - przeciez sie dostaje wypis, ja tez na studiach bylam w szpitalu i pokazalam wypis i bylo ok, po co osobna karteczka?

I jak Wam sie podobaja takie fartuszki?? Szukam jakiegos slicznego i dopasowanego Ale powiem ze cieeeeezko jest

mi sie Lena podoba
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:50   #4813
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Zielone_oko mnie też się podoba data, ale my bierzemy teraz cywilny, a później- może za rok kościelny i trzeba by dwie daty :P A dla nas ważniejsza jest ta od ślubu kościelnego, więc teraz tylko imiona grawerujemy, a datę jak już będzie kościelny ustalony. Mam nadzieję, że grawer będzie ładny. Myślałam żeby było na obu obrączkach i moje i TŻta imię, ale ostatecznie na mojej będzie jego i odwrotnie.

Talullah bo tak jest u nas, że szkoła wymaga zwolnień/usprawiedliwień lekarskich. Nawet jak ktoś np. przyjdzie na drugą lekcję, bo na pierwszej był u lekarza, to ma usprawiedliwienie od niego przynieść za tą godzinę. Ale moja szkoła ogólnie jest dziwna, np. usprawiedliwienia i zwolnienia nadal mają nam pisać rodzice.... Zastanawiam się jak po ślubie zrobić.... Bo teraz piszę sama, ale w imieniu rodziców, a później? W imieniu TŻta? haha

Alessandra te perfumy to La Rive Madame in Love

No jest dziwna i postepuje wbrew prawu. To raz.
A po drugie osoba pelnoletnia nie ma obowiazku nauki wiec nie rozumiem dlaczego rodzice maja takiej osobie pisac usprawiedliwienia? Przeciez to smieszne.

Kupilam sobie wosk i galaretke do wlosow lucido - l, juz sie nie moge doczekac az do mnie przyjda ale to pewnie jeszcze pooootrwa
Stary 2010-12-09, 18:02   #4814
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
No jest dziwna i postepuje wbrew prawu. To raz.
A po drugie osoba pelnoletnia nie ma obowiazku nauki wiec nie rozumiem dlaczego rodzice maja takiej osobie pisac usprawiedliwienia? Przeciez to smieszne.
u mnie tak samo jest
i chyba wszędzie...

dziewczyny nie mam czasu na nic,
dziś chyba pójdę spać przed 21,
już zasypiam

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 18:24   #4815
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
ooo fructals napisz jak wlosy po nim
MatkoOo... Jest okropna!!! Nałożyłam ją na wilgotne włosy i zostawiłam tak żeby wyschła. No i patrze do lustra, a moje włosy wyglądają jak siano Były lepiące i sianowate :/ Szybko poszłam je spłukać, płukałam chyba z 15 min... teraz siedze w ręczniku i zaraz nałoże na nie syoss'a bezspłukiwania i mam nadzieje, że obejde się bez ponownego mycia Ale jestem zła wrrr... A na opakowaniu pisze, że jej się nie spłukuje. Co za bzdety wypisują

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-12-09 o 18:25
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 18:38   #4816
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ramonciu

a tak w ogóle to na ile takie bany dają????
Tymczasowy chyba na tydzień.

U mnie nawet jak byłam pełnoletnia to nie chcieli przyjmować usprawiedliwień od uczniów :/

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

dziewczyny nie mam czasu na nic,
dziś chyba pójdę spać przed 21,
już zasypiam
A czym taka zajęta?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-12-09 o 18:32
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 18:39   #4817
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny

W stosunku do kandydatów do szkół ponadgimnazjalnych oraz do kandydatów do szkół wyższych konieczne są jedynie badania lekarskie, których zakres i procedury zostały określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 15 września 1997r. w sprawie badań lekarskich kandydatów do szkół ponadpodstawowych lub wyższych, uczniów tych szkół oraz studentów i uczestników studiów doktoranckich, którzy w trakcie praktycznej nauki zawodu lub studiów są narażeni na działanie czynników szkodliwych, uciążliwych lub niebezpiecznych dla zdrowia oraz sposobu dokumentowania tych badań (Dz. U. Nr 120, poz. 767).

Podstawa stanowiska:
  • Pismo MEiN z dnia 1.12.2005 r. Nr DWPS-6004/01/05/JK skierowane do Prezesa Porozumienia Podkarpackiego Związku Pracodawców Ochrony Zdrowia
  • Pismo Związku Pracodawców Opieki Zdrowotnej Województwa Świętokrzyskiego z dnia 6.02.2006 r. Nr Lp.9/2006/ZPOZ skierowane do Świętokrzyskiego Kuratora Oświaty

Z treścią niniejszej informacji proszę zapoznać nauczycieli i rodziców lub prawnych opiekunów.

A co do pobytu w szpitalu - przeciez sie dostaje wypis, ja tez na studiach bylam w szpitalu i pokazalam wypis i bylo ok, po co osobna karteczka?

No wreszcie wróciłaś Gratulacje!!! A co do fartuszków, to obydwa sa ładne, ale ten 2 fajniejszy chyba. A nie wolałabyś sobie uszyć? Ja na masaż równiez musiałam sobie zorganizować fartuszek, bałam się że nie trafie z rozmiarem i skończyło sie na szyciu Z materiałem wyszło mi niecałe 70 zł

Kalpana
no obrączki świetna sprawa. Mi podobają się z delikatnym wzorkiem ale tylko i wyłącznie białe złoto.

Powiem Wam że ja z moim Tż nosimy obrączki od jakiś pewnie ponad 2 lat W 1 roku chodzenia, dałam Tż swoją, którą nosiłam zawsze na kciuku, wiem że dużo to znaczyło dla niego, chciał żebym i ja miała od niego więc mi kupił srebrną. Później ja jemu wzmocniłam tą ode mnie i w środku umieściłam grawerkę no i oczywiście Tż z grawerką się zrewanżował. Już wielokrotnie pytano mnie kiedy ja ślub miałam skoro taka młoda, hehe ale powiem Wam że tak się przyzwyczaiłam do tej obrączki że z palca jej nie ściągam, jedynie na masaż bo wtedy muszę mieć gołe ręce ale tak mi dziwnie wtedy śmiejemy że GPS-Y założone i powiem wam że i wygodnie, bo czasem jak jakiś facet próbował podbijać do mnie, wystarczyło że paluszka pokazałam i odwrót, nie potrzeba mi przygodnych flirtów

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 18:44   #4818
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Mitsukki - aaa widzisz, no to tak pewnie to ja, bo ja rozważałam między francuskim a hiszpańskim Ale jednak postawiłam na hiszpański, do tego będę mieć za nauczyciela rodowitego Kubańczyka

angelwithoutsoul
-mi też się tak zdawało na początku, że za idealny jest i to niemożliwe i... nawet doszukiwałam się błędów, typu zapychanie itd. i doszłam do wniosku, że zapycha a to zapychało coś innego no i test się skończył tym, że jednak nie ma błędów Ale naprawdę ja od tamtego roku mam 2 faworytów jeśli chodzi o kremy nawilżające - na cieplejsze pory roku i na zimniejsze i za nic w świecie jak na razie ich nie zmienię, no chyba, że ten na wiosnę/lato ale to naprawdę musiałabym wpaść na jakieś cudeńko kosmetyczne O właśnie, jest w tym kremie jeden minus - nie nadaje się na lato

snowhitee - ja to bym chciała takie włosy do pasa Jak na razie to mam do zapięcia stanika Nawet nie wiem ile, musiałabym zmierzyć.

caate - tak, tak właśnie potem czytałam i się skapnęłam, że nie wykasowałam tego zdania Ale coś mi MM nie chodzi i klub też nie, i parę innych for, nie wiem co jest
O kurde, no to faktycznie...Ale ta sytuacja bardzo przypomina mi sytuację mojej przyjaciółki, tylko, że u nich to akurat mama za nią stała, ona za mamą, ale ojciec też się awanturował i pił, ona nie potrafiła od niego odejść, wszystko podzielone mieli itp.tylko, że u nich to już paranoja każdy m kw. był podzielony, każdy na złość sobie robił - one jemu, on im makabra.. Ale w końcu udało jej się namówić matkę i teraz są w trakcie sprawy rozwodowej, ale to też jest jedna wielka paranoja..Ale podczas separacji mieszkali ze sobą, to też nieciekawie..
Chociaż ja w sumie jednak bym zaryzykowała pójść do tego psychologa - co Ci szkodzi? A może pomoże, hmm..? Wiem, że to wszystko jest bardzo ciężkie i że Ty jesteś i starasz się być non stop silna dla nich, a raczej zamiast nich itd. ale czasami warto sięgnąć po poradę kogoś, kto na co dzień rozwiązuje takie i jeszcze trudniejsze problemy Trzymam kciuki Kochana, żeby wszystko jakoś się ułożyło - pamiętaj,że jesteś bardzo wartościową, ambitną, odpowiedzialną, bardzo silną i piękną kobietą i że mimo wszystko się uda!

ramoncia217,loluska - pewnie, że tak Ja go kupuję w różnych cenach - pierwszy kupiłam za 7 coś, drugi za 9,99 bodajże a teraz ostatnio w DOZ'ie za 6,45 dokładnie - to w sumie zależy chyba od apteki, ale zazwyczaj spotykam się z ceną 6-8zł. tamta dyszka to nie wiem gdzie ja to kupiłam
Co do właściwości - nie będę przekopiowywać tego co pisze producent, bo to bez sensu : tu są wskazania napisane w opisie i do tego recenzje http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=32735&next=1
Zaś jeśli chodzi o moje odczucia - cudownie nawilża i regeneruje skórę przy jednoczesnym matowieniu! Świetnie chroni buźkę w okresie jesienno/zimowym przed wiatrem, zimnem itd. I super leczy wszelkie ranki, zadrapania, suche skórki i nie zapycha! Ideał, ideał
Myślę, że powinien się sprawdzić, aczkolwiek każdy sam na sobie musi wypróbować - bo z tego co wiem, to w zimie jeszcze bardziej naczynka pękają ze względu na panującą temperaturę i aurę, a Alantan naprawdę chroni - tworzy taką "kołderkę" na twarzy , ja po całym dniu nawet spędzonym poza domem nie mam zaczerwienionej, czy tj."odmrożonej" buźki

agusiownik - a ja dostałam w prezencie od mamy na mikołaja, także nie wiem, ale była wtedy z siostrą we Wro na Bielanach, także sądzę, że byli w Super-Pharm, a tam promocja jest - 36zł za jedno opakowanie. Ale tak to ceny powyżej 40zł. I brałaś jedną czy 2 tabletki dziennie?

_blondyneczka_ - co do kremów do rąk - znam to uczucie pękania, przesuszania, do tego dochodzi mi swędzenie i uczulenie na twardą wodę w naszych polskich kranach cudeńko A ja mam schizę na punkcie czystych i gładkich dłoni więc muszę troszkę się z nimi bawić I jedyny krem który jak na razie mnie ratuje i jest taniutki jak barszcz to ten Rossmannowski : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=33202&next=1. Do tego co noc nakładam maść nagietkową a 2 razy w tyg. czasami 3 jak jest gorszy tydzień dla rąk - grubą warstwę kremu bambino/nivea i w rękawiczki na noc I muszę też uważać na płyny do mycia naczyń i mam taki balsam z rumiankiem bodajże do wrażliwych dłoni do mycia naczyń i naprawdę widzę różnicę Bo jak umyję w zwykłym to od razu swędzi, piecze, czerwone się robią...Ale jeśli masz jakieś uczulenie, to najpierw idź sprawdzić na co to jest , no chyba, że wiesz

buahhot - dokładnie ten I co do nakładania go pod makijaż - ja go nakładam normalnie pod make-up i nic mi się nie dzieje, a naprawdę do mnie dobrać krem i do tego pod makijaż to mistrzostwo..Ale to każdy musi na sobie sprawdzić, tak sądzę

Ja Kochane idę jeszcze nałożyć punktowo Tribiotic i Tormentiol, nasmarować rączki i usta maścią i lulu Dobranoc!

P.S: Właśnie przed chwilą oglądałam to: http://www.youtube.com/watch?v=cGnul2gmCdU i tak się rozmarzyłam Najbardziej podobają mi się włosy nr.: 3 - ten "push-up" jest niesamowity, 6 - bo jak na taką długość takie zdrowe i lśniące i zadbane włosy to szok!, 9, 13 i ostatni - kolor,cięcie, blask , gładkość, idealne Zresztą wszystkie piękne!
I właśnie chcę takie cięcie jak na ostatnim zdjęciu, tylko ciekawe jak bym wyglądała w takich, bo na razie mam lekko pocieniowane i muszę poczekać aż odrosną...
O właśnie mam pytanko - może to głupio zabrzmi, ale nie wiem jak to napisać i jak to zrobić - bo mam cieniowane włosy, a chciałabym takie proste i jak przejść z tego cieniowania itd.? Bo ja zielona w tych sprawach a jedyne co wiem, to, że jest to ciężkie ale nie mogę żadnych info znaleźć o tym
jedynym sposobem jest po prostu sciecie do najkrotszego cieniowania Jesli nie chce sie az tak drastycznie to powolutku chodzic do fryzjera co miesiac i stopniowo scinac.

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
a ja tak niesmialo.. moge sie przyłączyć?
Przyznaje się bez bicia, że mocno sie zaniedbalam ostatnimi czasy..nie to ze jakis brudasek jestem ale po prostu z lenistwa o siebie nie dbam, tylko myju myju i koniec. a chcialabym w koncu porzadnie zaczac o siebie dbac bo szczerze przyznam ze nawet makijazu mi sie nie chce robić a wiem, że przy Was sie "wyrobie" ze tak powiem

Moja pielęgnacja ogranicza się do umycia sie i kremiku na twarz
kiedyś było inaczej i chcę do tego wrócić(TZ tez pewnie bedzie bardziej z tego zadowolony)
Wiatj

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witaj fajny av

zablokowali tymczasowo ramoncie...
ehh

Ramonciu

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
No chce znać coś więcej niż angielski.
Bo niby się uczyłam niemieckiego, ale wszystko już wyparowało i nie lubię tego języka Nie lubię tych die, der, das. Dlatego się zawsze uczyłam samych słówek bez rodzajników(chyba, że się same zapamiętały) Bo mieliśmy system na kartkówkach ze słówek, że za słówko z rodzajnikiem- 1 pkt, samo słówki 0,5 punkta. To wolałam znać słówka dobrze i w miarę gramatykę a z rodzajnikami strzelać. I nawet zwykle mi się udawało

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Ale on leży sobie na półce? Czy trzeba o niego prosić w tej aptecznej części?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Małe owszem. A szczupłe nie zawsze, przynajmniej takie, które widywałam gdzieś w Warszawie
W czesci aptecznej i trzeba poprosic bo jest za lada

Cytat:
widzialyscie? http://kobieta.wp.pl/gid,12930354,im...iazdjecie.html
dla mnie szok, ja bym sie nigdy nie odwazyla, chociaz moze ona ma swoje spiete wlosy i peruke na wierzchu
o matko wyglada jeszcze gorzej niz zwykle ostatnio ogolnie ona im starsza tym brzydsza sie robi nie lubie jej

Cytat:
Zastanawiam sie co kupić TŻtowi na świeta, bo dla niego jeszcze prezentu nie mam, myslalam o sweterku TH, jak sadzicie?
pewnie ze sweterek moze byc jezeli lubi chodzic w takich rzeczach i lubi ta firme to jasne ja sama miedzy innymi kupilam bluze TH przeciez

Cytat:
buahhot dzięki za fotki Muszę popróbować, może się w końcu nauczę

Obrączki wybraliśmy, ale odbierzemy je dopiero 27 albo 28, więc wtedy wstawię zdjęcie Ale wybraliśmy takie zwykłe, jak na zdjęciu, bo ani mnie ani TŻtowi nie podobają się ze wzorkami. Uważamy, że obrączka powinna być gładka. Gratis mamy grawer, kazaliśmy wygrawerować swoje imiona.

TŻ kupił mi biustonosz i perfumy Ale nie wzięłam z samochodu i dopiero jutro je dostanę spowrotem :P Kupiłam sobie czerwony lakier do paznokci, czerwono srebrny pasek do spodni, płatki kosmetyczne i w Rossmanie antyperspirant z Garnier Mineral i odżywkę wzmacniającą do włosów z Apteczki Babuni, bo szampon już mam Biedny TŻ nie mógł ze mną wytrzymać, jak tak chodziłam po tych sklepach

Poszłam dzisiaj rano do doktora z bólem brzucha, a on wbijał mi ręce w brzuch (on nie jest nigdy delikatny, nie ma dobrej opinii, ale innego nie było) i bez słowa wyjaśnienia wypisał mi skierowanie do szpitala na oddział chirurgiczny.... On sam jest chirurgiem nie mającym zbyt dobrej reputacji, ale przyjmuje też w mojej przychodni jako rodzinny.... Na skierowaniu niby pisze powód wysłania mnie do szpitala, ale nie potrafię tego rozszyfrować. W sumie to uważam, że to jest bezpodstawne, bo opierał się tylko na macaniu mojego brzucha....
gratuluje obraczek i zazdroszcze zakupow
mam nadzieje, ze z brzuchem to nic powaznego lepiej pojdz jeszcze do innego lekarza

Cytat:
blondyneczka Straszne oby znalazła sie jak najszybciej

Kalpana Jak już bd je miała to obowiązkowo pokaż

buahhot Ja chce kupić TŻtowi nawigacje do samochodu A dla Twojego, może zegarek? Albo tak jak mówisz coś z ciuszków
oo to szkoda ze nie napisalas wczesniej bo ja wlasnie sprzedalam kilka dni temu nowiutka nawigacje

Cytat:
Czesc dziewczyny

Podstawa stanowiska:

hej oba fartuszki fajne ale mi chyba bardziej sie podoba nr 1

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 19:07   #4819
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
No wreszcie wróciłaś Gratulacje!!! A co do fartuszków, to obydwa sa ładne, ale ten 2 fajniejszy chyba. A nie wolałabyś sobie uszyć? Ja na masaż równiez musiałam sobie zorganizować fartuszek, bałam się że nie trafie z rozmiarem i skończyło sie na szyciu Z materiałem wyszło mi niecałe 70 zł
Ja tez kiedys szylam Komplet, zakiet i spodnie bo dorwac jakies ladne biale spodnie w normalnym sklepie to byla masakra a w sklepach medycznych wszystkie byly za duze i mialy wysoki stan czego nie cierpie. Aaaa i niektore do tego gumke w pasie, boze jak ja wygladalam jak je mierzylam, pasek pod biustem

Fartuszkow to ja mam kilka ale zamarzyly mi sie nowe do nowej pracy
Wiecie cooo, chyba wezme oba

W ogole kupilam ostatnio troche produktow do wlosow i zamierzam jeszcze sobie pozmieniac garderobe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 19:30   #4820
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej kupilam dzisiaj olejek rycynowy w aptece dalam chyba 3 zlote ale tam jest napisane ze to jest do picia i nei wiem jak go stosowac i czy dobry kupilam, jest napisane olei ricin, krem ochronny z wit A za 2 zl pewnie i tak nic ni epomzoe a alantana plus nie dostalam wogole nigdzie nie ma.
Stary 2010-12-09, 19:31   #4821
bita smietana
Zakorzenienie

Tallulah, kiedy mówiłam o zaświadczeniu o hospitalizacji chodziło mi o jakikolwiek dokument stamtąd, wiem, że ktoś przyniósł coś innego niż wypis i było ok.

Bluza z drugiego linka- bardzo fajna, gratuluję przede wszystkim sukcesu

I odebrałam dzisiaj na poczcie szampon i dwie odżywki z garniera, które wygrałam w tym niedawnym konkursie!
Szampon dałam mamie, bo silikony itd, ale te odżywki- bardzo się cieszę
Stary 2010-12-09, 19:33   #4822
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej kupilam dzisiaj olejek rycynowy w aptece dalam chyba 3 zlote ale tam jest napisane ze to jest do picia i nei wiem jak go stosowac i czy dobry kupilam, jest napisane olei ricin, krem ochronny z wit A za 2 zl pewnie i tak nic ni epomzoe a alantana plus nie dostalam wogole nigdzie nie ma.
dobry kupiłaś olej rycynowy, ale nie pij go, bo on jest na przeczyszczenie wciera się we włosy, paznokcie.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 19:38   #4823
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
buahhot dzięki za fotki Muszę popróbować, może się w końcu nauczę

Obrączki wybraliśmy, ale odbierzemy je dopiero 27 albo 28, więc wtedy wstawię zdjęcie Ale wybraliśmy takie zwykłe, jak na zdjęciu, bo ani mnie ani TŻtowi nie podobają się ze wzorkami. Uważamy, że obrączka powinna być gładka. Gratis mamy grawer, kazaliśmy wygrawerować swoje imiona.

TŻ kupił mi biustonosz i perfumy Ale nie wzięłam z samochodu i dopiero jutro je dostanę spowrotem :P Kupiłam sobie czerwony lakier do paznokci, czerwono srebrny pasek do spodni, płatki kosmetyczne i w Rossmanie antyperspirant z Garnier Mineral i odżywkę wzmacniającą do włosów z Apteczki Babuni, bo szampon już mam Biedny TŻ nie mógł ze mną wytrzymać, jak tak chodziłam po tych sklepach

Poszłam dzisiaj rano do doktora z bólem brzucha, a on wbijał mi ręce w brzuch (on nie jest nigdy delikatny, nie ma dobrej opinii, ale innego nie było) i bez słowa wyjaśnienia wypisał mi skierowanie do szpitala na oddział chirurgiczny.... On sam jest chirurgiem nie mającym zbyt dobrej reputacji, ale przyjmuje też w mojej przychodni jako rodzinny.... Na skierowaniu niby pisze powód wysłania mnie do szpitala, ale nie potrafię tego rozszyfrować. W sumie to uważam, że to jest bezpodstawne, bo opierał się tylko na macaniu mojego brzucha....
kalpana my tez mamy takie obraczki sa swietne takie szerokie i z napisami

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

zmykam jutro Was nadrobie

dzisiaj wieczor we DWOJE
Stary 2010-12-09, 19:41   #4824
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
MatkoOo... Jest okropna!!! Nałożyłam ją na wilgotne włosy i zostawiłam tak żeby wyschła. No i patrze do lustra, a moje włosy wyglądają jak siano Były lepiące i sianowate :/ Szybko poszłam je spłukać, płukałam chyba z 15 min... teraz siedze w ręczniku i zaraz nałoże na nie syoss'a bezspłukiwania i mam nadzieje, że obejde się bez ponownego mycia Ale jestem zła wrrr... A na opakowaniu pisze, że jej się nie spłukuje. Co za bzdety wypisują
ehh.. szkoda ze Ci nie odpowiada

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
pewnie ze sweterek moze byc jezeli lubi chodzic w takich rzeczach i lubi ta firme to jasne ja sama miedzy innymi kupilam bluze TH przeciez
tak, zdecydowalam ze kupie sweerek TH

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 19:55   #4825
Kalpana
Zakorzenienie

Snow dziękuję Myślę że to nic poważnego z brzuchem. Przynajmniej ja tak myślę.... :P

K

Sz
Stary 2010-12-09, 19:56   #4826
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Jestem nowa na wizazu i bardzo spodobał mi się wasz wątek. Ostatnio strasznie się zaniedbałam tylko podstawowa pilęgnacja i nic więcej myśle że z wami zmobilizuje się do ponownego dbania o siebie Można sie przyłączyć do waszego wątku?
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 19:59   #4827
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Jestem nowa na wizazu i bardzo spodobał mi się wasz wątek. Ostatnio strasznie się zaniedbałam tylko podstawowa pilęgnacja i nic więcej myśle że z wami zmobilizuje się do ponownego dbania o siebie Można sie przyłączyć do waszego wątku?
pewnie, witaj
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 20:07   #4828
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

A czym taka zajęta?
półrocze się kończy i trzeba zebrać tyłek w troki
poza tym późno wracam, pisze zaległe spr itd
z TŻ też średnio

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
witamy na wizażu i u nas

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 20:22   #4829
marlienkaa2
Zadomowienie

Cytat: