|
|
#2431 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Marsi89 - Perełka Moja
gorąca herbata, dobra muzyka - już powoli przestają poprawiac mi humor. Ty będziesz kilka dni Ja będę zapominac kilka miesięcy o nie nie, ja się na to nie piszę oboje dobrze wiemy, że ona jest Twoją dziwką, a ja podporą w trudnych chwilach, ja już tak nie chcę, rozumiesz? Jeden Twój maleńki wybryk, a ja znów ryczę. marzyłam o tym aby do mnie podszedł, a gdy w końcu to zrobił ja nie wiedziałam jak się zachowac. coraz trudniej mi oddychac, gdy Cię codziennie widzę. wiesz jak się teraz czuję? jak literka na klawiaturze, którą trzeba wcisnąć by zadziałała. |
|
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś dziś...
A ja nie mam ochoty na Ciebie patrzeć ... ,,-Kocham Cię jak milion żelków... -A ja ciebe jak milion czerwonych pastylek M&M's" ,,Zostałam skazana na obojętnośc, tak naprawdę nie wiem za co... Za miłość ?" ,,I tak tańczy moja dusza - Anioł rumbę a Diabeł parreo"
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ____ Ty też znasz kogoś, kto z Twojego nieba kradnie gwiazdy
Chcę doświadczyć śmierci miłości śmierci z miłości, miłości do śmierci Uczymy się samotności, czasem płaczemy do bólu Na pamięć znam każdy jego ruch brak mi go, gdy jest obok Są takie drogi nieskończonej tęsknoty w nocy, nad ranem, między każdą z sekund Uśmiech jego był wtedy talizmanem na szczęście, wyciągał do mnie rękę, on kochał mnie jaką jestem Gdybym nie skończyła się wtedy dziś nie narodziłabym się od nowa Zaciskasz pięść plujesz przez łzy i krzyczysz do ścian dlaczego Ty
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
głupia idiotka ufająca mordercy serc. idę, idę trzymając równowagę, idę i nagle Ty - znów upadam. zataczam się tym Twoim spojrzeniem i rzygam tą Twoją miłością. wiesz.. to tak jakby ktoś odebrał Ci coś na co cały czas pracowałeś, coś co kochałeś, coś w co uwierzyłeś.. czasami chciałabym wyczytać Ci prosto z oczów, zrozumieć wszystko, co tak idealnie wszystko psuje. nie będę Ci wybierała pomiędzy mną a nią, to przecież Twoja decyzja. tylko pamiętaj, że każda z nas ma uczucia, bo wiesz.. często Ci się zdarza o tym zapominać.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-09 o 20:37 |
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
kocham was wszystkie <3
" Gdy serce stanie się Twym drogowskazem, wtedy się spotkamy. Próbuj... Dlaczego Cię to spotkało? Dlaczego ona Ci umarła? Anioły przecież nie umierają Wielka miłość zdarza się w życiu tylko raz, wszystko, to co następuje potem, jest tylko szukaniem tej utraconej miłości Najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze nie po to żyje się razem, żeby się sprawdzać, tylko żeby się wspomagać i chronić nawzajem swoje bolesne miejsca Uzbierała z własnych łez siły, nie łudziła się lecz cichutko wierzyła w miłość Słuchała, patrzyła jak w jego sercu kwitnie nowy świat Ona krwawiła.. w jej sercu kwitły kolce. Straciła siłę, nadzieję, życie i jego..Umysł upojony wypitymi łzami już nie był w stanie myśleć..Ona straciła zmysły.Zapominając o wszystkim co jeszcze mogło się liczyć wciąż żyła nim.. "
|
#2436 |
|
Rozeznanie
|
CaMa – okradłam
![]() 'Jeśli ktoś nie odwzajemnia Twojej miłości, pamiętaj: nie jest dla Ciebie.' rozmowa sie klei jak hetero do pedała xD Nie ufam. Za bardzo przyzwyczaiłam sie do tego, że ludzie sie mną bawią a później wyrzucają jak zużytą zabawkę. Miłość. Bez ale , pomimo i za nic.
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
caroline060
agrr brak słów. ` To mnie zmieszało, Potrzebuję sekundy na oddech. nie dzieje się z tobą nic złego. To ja- jestem świrem. Dziękuję, że mnie kochasz, Bo robisz to idealnie. Tylko się nie poddawaj, Rozpracuję to, Proszę, nie poddawaj się ` A potem stoisz, Wkur.wiona na cały świat, Odwracasz się na pięcie i chcesz odejść, Kiedy dociera do Ciebie że nie dasz sobie rady, Że bez niego nie umiesz żyć. I nie wiesz, czy bardziej nienawidzisz siebie, Czy jego. Cóż za ironia, Nienawidzić kogoś za to, Że się go kocha za bardzo.
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
Będę płatkiem śniegu, który znika na chodniku.
Niech każda nasza sekunda, trwa godzinę. Całuj, całuj moje popękane usta z tęsknoty.
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
,Kobiety nie trzeba pilnować - trzeba zrobić tak, żeby nie chciała odejść "
,,Dopóki mam oczy , nie mam zamiaru odrywać od Ciebie wzroku" ,,Musisz być bardzo zmęczony - cały dzień biegałeś po moich myślach"
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2440 |
|
Rozeznanie
|
♥
dziękuję ![]() P.S. ku woli wyjaśnienia: moje opisy są w cudzysłówiu ![]() ____ 'Ciągle zasypiam i budzę się z Jego imieniem na moich ustach . Nie próbuj zrozumieć wszystkiego, bo wszystko stanie się niezrozumiale. w moim sercu nie ma już miejsca dla innego . Jesteś architektem moich snów, projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia Stałam się przezroczysta. Wypełzał ze mnie fragment ciała, choroby, poświaty złych myśli. Czy może istnieć na Ziemi tak szalona, jedyna, wierna i niezaprzeczalna miłość jaką ma ćpun do narkotyku? Miłość, która niesie w sobie wszystkie formy zniszczenia. stała jest tylko męska niestałość . To ten typ czekania, kiedy wiesz, że się nie doczekasz. Pokora jest pewnym stosunkiem duszy do czasu. To zgoda na czekanie.'
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
I znów cień rozpostarł skrzydła nad mym słonecznym życiem.
Noc nastała bez gwiazd błyszczących, polarna nie wskazuje drogi. Błądzę, więc w ciemnościach istnienia, szukając światła zaszłam w nieznane. To on jak latarnia morska rozwietła mglisty mrok w myślach moich. *** Jesteśmy dwojgiem aktorów odgrywających wciąż te same marne role w teatrze, który nazywamy oficjalnie miłością. Po zakończeniu spektaklu wraz z opadającą kurtyną nikną nasze czułe gesty, słowa, namiastki nadzieji. *** Dziś obudziłam się w nocy z płaczem, śniło mi się, że nigdy Cię nie było w moim sercu... To były łzy szczęścia.
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
dzięki Tobie pokochałam zimę.
chodź ze mną na spacer, poszukamy razem szczęścia. magia zaklęta w płatkach śniegu. |
|
|
|
#2443 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel:
zabieram wszystkieeeeee ![]() Katastroficzna: bo wpadnę w samozachwyt być okradzioną ze wszytskiego przez taką zdolną osobę ja zabieram Twoje i prosze o dodawanie więcej opisów, aha i zabieram podpis ![]() Naiwnao: gorąca herbata, dobra muzyka - już powoli przestają poprawiac mi humor. Jeden Twój maleńki wybryk, a ja znów ryczę. marzyłam o tym aby do mnie podszedł, a gdy w końcu to zrobił ja nie wiedziałam jak się zachowac. coraz trudniej mi oddychac, gdy Cię codziennie widzę. wiesz jak się teraz czuję? jak literka na klawiaturze, którą trzeba wcisnąć by zadziałała i podpis sobie zabrałam ale to już dawno, przyznaję się bez bicia ![]() Toogether93: Są takie drogi nieskończonej tęsknoty w nocy, nad ranem, między każdą z sekund Gdybym nie skończyła się wtedy dziś nie narodziłabym się od nowa co ty mi zrobiłaś z głową tymi opisami dziewczyyynoo ![]() Nie zasłużył na to, żeby wiedzieć, że go kocham Jest miliony dziewczyn na świecie, a Ty musiałeś zniszczyć życie właśnie mi Ta iskierka nadziei będze się tliła, dopóki Ty nie przestaniesz istnieć to zabawne, ze ktoś może złamać Ci serce, a ty wciąż go kochasz mimo, że tylko tymi połamanymi częściami Lepiej udawać szczęśliwą, niż tłumaczyć każdemu co mi jest Zobaczysz wszystko inaczej i o wiele lepiej oczami, które wylały łzy Czy jeszcze pamiętasz, że zostałeś stworzony do radości? Czy miłość potrafi podróżować w czasie i leczyć złamane serca? Nie kłamstwa, lecz prawda zabija nadzieję stłukłam lusterko - to dobry znak. miałam być nieszczęśliwa całe życie, a to tylko siedem lat Trzy najbardziej irytujące słowa na świecie '' wszystko będzie dobrze '' - W przyszłości zostanę aktorką... - Dlaczego? - Bo już teraz potrafię udawać szczęśliwą mam skłonność do krótkotrwałego uśmiechu i następującego po nim stanu określanego przeze mnie kolokwialnie mówiąc, do dupy liczę ,że pewnego dnia mnie zauważysz . nie szkodzi ,że będzie już za późno , by coś z tego było . wystarczy mi tylko tyle ,że zwrócisz na mnie uwagę codziennie zerkam na Ciebie. staram się zapamiętać twoją twarz, gesty, uniesienie policzka, gdy się uśmiechasz. pewnego dnia przyłapujesz mnie na gorącym uczynku. uśmiecham się nieśmiało. na nic nie liczę. ale ty nie odwracasz się , tylko odwzajemniasz uśmiech. serce wali im jak młotem , by zaraz stanąć. ktoś "ważny" cię zagaduje i już mnie nie widzisz. wystarczyła chwila by dać mi złudną , cholera złudną, pieprzoną nadzieję Dobranoc talenciki
Jak nie Ty to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Edytowane przez Marsi89 Czas edycji: 2010-12-09 o 22:28 |
|
|
|
#2444 | ||
|
Raczkowanie
|
hop.
dziś znów z tej samej serii.
wybaczcie, wena ucieka wraz z czasem. ∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨ Wygląda na to, że dostała swoje 'i żyli długo i szczęśliwie'. Zamek z białym rycerzem albo pogoń z mrocznym księciem. był pierwszy dzień reszty jej życia i nie zamierzała się smucić Zostawiamy przeszłość za sobą i spieszymy w nieznane... ku naszej przyszłości. Wyruszamy w odległe miejsca i próbujemy się odnaleźć... Albo zatracić, próbując przyjemności bliżej domu. Jeśli zbyt mocno trzymamy się przeszłości... przyszłość może nigdy nie nadejść. Przeznaczenie jest dla frajerów. To tylko nędzna wymówka, aby pozwolić, by sprawy same się potoczyły, zamiast wziąć je we własne ręce. Była jak samotny, roześmiany anioł, unoszący się nad powierzchnią ziemi, zachwycony, że może latać, a jednocześnie cierpiący na samotność. Don't worry, I can be a bitch enough for both of us. Są piosenki, które porywają do tańca, Piosenki, przy których mamy ochotę śpiewać... Ale najlepsze piosenki to te, które przenoszą nas do momentu, gdy pierwszy raz je słyszeliśmy i jeszcze raz łamią nam serce. ∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨ Cytat:
dziękuję za pamięć. miło się zrobiło. ![]() Cytat:
miło.
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-12-13 o 17:22 |
||
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
co dzień to mocniej,
zgadnij co. chciałbyś być moim dziś? moim jutrem? moim zawsze?
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
dotykasz ustami. ciepło twojego oddechu łaskocze moją skórę. powiedz o co chodzi w tej jak to mówią 'miłości ? |
|
|
|
#2447 |
|
Raczkowanie
|
Lubię patrzeć na to co dla mnie niedostępne, lubię marzyć, wymyślać, wyobrażać. Snów nikt przynajmniej mi nie odbierze.
przepraszam, że jak Ty nie umiem tak perfekcyjnie rżnąć ludzkich marzeń. pożyj przez chwilę, w świadomości, że opuszczają Cię Ci których kochasz, Ci których lubisz mają Cię gdzieś, życie rozwala Ci się bardziej za każdym razem gdy chcesz je naprawić, że jesteś życiową porażką . potem pogadamy .
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
" będę się drzeć wniebogłosy, będę popełniać błędy, ponosić porażki będę się zakochiwać, będę cierpieć, będę rzucać, łamać serca będę się śmiać i płakać, będę czuła, że żyję! nigdy nie będzie tak PROSTO jak widnieje na koszulkach mijających mnie cwaniaków nie jestem gwiazdą Hollywood ani Playboya nie jestem gwiazdą polarną, nie spadam z nieba i nie spełniam życzeń nie krążę wokół Ciebie jak ciało niebieskie jestem niezależna - mów mi Słońce "
|
|
#2449 | |
|
Raczkowanie
|
naiwnao - och. ależ miło.
Cytat:
gdy mówiłeś, że moje oczy pięknie błyszczą,
nie zdawałeś sobie sprawy z tego, że one rozbłysły tak na twój widok, prawda? teraz każda ma swoje życie. a kiedyś praktycznie byłyśmy jedną osobą. ( słowa usłyszane od przyjaciółki ) 21.12.2012 - koniec świata. obiecaj, że tego dnia będziesz przy mnie. jesteś beznadziejnie idealny. jeszcze niedawno wariowałam na punkcie bezczelnych i chamskich dzieciaków. a potem poznałam ciebie. jesteś przystojny. jesteś wrażliwy. jesteś romantyczny. jesteś dojrzały. jesteś inteligentny. jesteś kulturalny. jesteś zawsze przy mnie. i mimo że szczypię się w ramię co kwadrans, ty nadal jesteś. Edytowane przez eajAgnes Czas edycji: 2010-12-10 o 12:14 |
|
|
|
|
#2450 |
|
Raczkowanie
|
-Wiesz trace sens w to że ludzie mają uczucia ..
- Czemu ? - bo gdy wypowiadam słowa ` kocham cię `to czuję sie tak jakbym mówł do siebie .. - Eh, może mówisz te słowa złej osobie ? - a więc sprwadzmy ,, kocham Cię `` < czekając na jej odpowiedz sam napisał> no widzisz dalej to samo, ile razy mam Ci mówic że liczysz sie tylko Ty .. Jak się jest małym dzieciakiem , nie wiedzącym co to życie wszystko wydaje sie takie błache, kolorowe,i bez wiekszego sensu .. i wiesz właśnie się tak czuje przy Tobie <3 Wiadomośc od Ciebie, głos, usmiech, tęsknota za Tobą .. Eh to teraz mój obecny świat .. ![]() _______ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-12-10 o 13:06 |
|
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
" Uwielbiam Twój łobuzerski uśmiech, który, mimo sprzeczności, idealnie współgra z niebieskimi jak niebo oczami. Uwielbiam każdy Twój ruch. Uwielbiam każde Twoje spojrzenie w moją stronę. Zatrzymam jednak te uwielbienia dla siebie. Kiedy kochasz, nie przejmuj się tym, że on ma wady, że czasem się nie zgadzacie, że boisz się o koniec tego związku. Kochaj tak, abyś nigdy tego nie zapomniała. I po raz ostatni życzę Ci miłego dnia. Tygodnia. Miesiąca. Życia. Być tą, dla której poświęcisz wszystko. Póki co jestem tą, której niszczysz przyszłość. czy to nie ironia losu ? ignorujemy tych , którzy nas uwielbiają . uwielbiamy tych , którzy nas ignorują . kochamy tych , którzy nas ranią i ranimy tych , którzy nas kochają. "
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
SweetSexyLady- jesteś znakomita robaczku ![]() -"a mama mówiła : nie zasuszaj róż, bo zasuszysz miłość. nie wierzyłam. żałuję." - Cudowne ![]() Chciałam być - idealna ;*Proszę, nie każ mi o Tobie zapomnieć, nie potrafię zniszczyć całego świata. Dlaczego całe życie muszę iść pod górkę ? dlaczego nie mogę wkońcu z niej zejść? Wyjechałam na urlop od Ciebie , a gdy wróciłam nie było już dla mnie miejsca. I co raz częściej myślę, że to wszystko było tylko wybrykiem natury. Wyrzucił mnie ze swojego życia jak podarte skarpety do kosza. |
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
RAZEM
*Serce zabiło mocniej głos dotarł do wnętrza rozjaśniając jego zakamarki oczy zabłysnęły radością jaśniej aniżeli promienie słońca poczułam lekkość i podmuch wiatru wzlatując wysoko ponad przestrzeń... ...to wspaniałe uczucie czuć Ciebie tak blisko wtulonego w moje ramiona oddychasz moim oddechem ...czuję ciepło napełnione żarem Miłości czuję zapach Twojego ciała jak kwitnące kwiaty na łące... ...nie straszna nam jesienna burza ani srogi ostry zimowy mróz w naszych sercach kwitnie wiosna trzymając się za ręce możemy spokojnie podążać w dalszy życia nieznany trud w kolejne dni przez czas upływający... Spójrz jak pięknie wokół nas kiedy idziemy w nieznane czując w dłoniach dłonie...
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
300 post pijemy dziewczynki no więc jak tradycja nakazuje wymienię te panie, które są najlepsze i dla których tu jeszcze jestem, oczywiście miejsce w moim serduchu maja również te, które odważyły się odejść, więc i je wymienię, liczę, że zaszczycą mnie i pokażą się na opisowym tak więc oto najlepsze, najpiękniejsze i najzdolniejsze: CaMa , kamisha, siatkarka18, Cookie Crisp, grise, happyend, latin, lucyferowa, chocapic, viper19, Toogether93, xxgroszek07xx, Chocolaaate, Kama2704, nydee, otojest, z innej bajki, TwojaKokaina, blondii69, Extremalna, ciiri, ruda wiewiora, TajemniczaPanna, Cholerycznaa, panna_miodowa, poprostuAsiss, _mandarynka, Wreednia, Primadonna, nieliczylamwcalesie,carol ine060, absorbeed , Guziki_xD , paralogiczna , Borowiczanka , Naughty_ , kontrastowa0, katrin_love, istny_paradoks, misjaaaa, LadyBerry_ , zakochan_a, me9so3horny, Nieodkrytaxd, LoveYourEyes, misiok, bajkowa, notcool, limitowanaa, Rilen, dresowa, SparklyAngel, your blue eyes, PaniJana " mówią,że masz wszystko, a Tobie zawsze czegoś brakuje. wyłączę telefon i będę się łudziła, że właśnie teraz zastanawiasz się, czemu jestem niedostępna. teraz martw się ty. ..zamknij mi usta pocałunkiem "
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
ZakreconaNaMaxa - dziękuję za pamięć kwiatuszku. ; ** życzę jeszcze trzystu tak wspaniałych postów.
dziękuję też za inne pochwały & pamięć. mignęło mi coś. pomiędzy twoimi myślami się skryć. |
|
|
|
#2456 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje jesteście wspaniałe i potraficie
poprawić humor Rybki ; *. wyrosłam z przepraszania
za uczucia. nie mam Twojej bluzy, nie pamiętam zapachu Twoich perfum, nie mam wierszy, ani tekstów od Ciebie, nie mam Twoich numerów, nie mamy wspomnień w których to ja byłam szczęśliwa. W zasadzie nic do Ciebie nie mam. bez Ciebie ch*^ja dostaje. patrz jaki już mi urósł. pale, pije, ćpam i bronie swoich racji. nie jestem grzeczna i dziewczęca, nie ustępuje i zwracam uwagę chłopcom gdy mówią ' szłem'. jestem upierdliwa i zarozumiała. ja po prostu potrzebowałam mężczyzny. Mężczyzny, który byłby gotów strzelić w pysk frajerowi, który powie do mnie ' mała'. Mężczyzny przy którym bym się śmiała i czuła bezpiecznie. Mężczyzny, którego bez względu na jego irytujący ton będę kochać. MĘŻCZYZNY, bo koleżanek to mam wiele. gdyby łzy były słodkie mogłabym robić za studnie na pustyni. poprzestawiały Ci się organy. zamiast mózgu masz ch*$ja, mózg leży w lewej nogawce, czasem potrzesz o niego by się ożywił- rzadkość. chciałeś? masz.
|
#2457 | |
|
Rozeznanie
|
mega!
zabieram myszko <3Cytat:
![]() Chciałam to usłyszeć z jego ust, to brzmiało tak słodko, delikatnie. Szukając prawdy pośród kłamstw. Tu przygrywasz, tam wygrywasz.
|
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
Kolejny uśmiech bez uczuc ..
To Ty sprawiłeś, że jestem inna .. taka pełna życia ;*gra bez uczuc .. Powiedz mi, widzisz w moich oczach jak miłośc się marnuje ? Czasem wszyscy tracą coś .. _____ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#2459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
'' Powoli przyswajała sobie fakt, że już nigdy więcej Go nie zobaczy, jego uśmiechu, oczu, tych śmiesznych, a zarazem fajnych min, które zawsze robił. Przyswajała sobie, że On już nie napisze, że będzie musiała usnąć bez sms'a na dobranoc. To było dla niej trudne, ale tak musiało być. Wiedziała, że nie może cofnąć czasu i tego co się stało . .
zaciągnęłam się z myślą o Tobie. wypuściłam dym z nadzieją, że zapomnę. '' |
|
|
|
|
#2460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już sama sobie nie potrafię pomóc. Nigdy nie przyszło Ci do głowy, że to o Tobie myślę, wyłączając się co chwilę? Myślała, że uśmiechasz się do niej. Naiwna. Oszalałaś - mówili. A ja tylko straciłam dla niego głowę. Nie wiem nawet, jak pachniesz. Omijaj mnie szerokim łukiem. Dla mojego dobra. Wiesz, żebym mogła się w końcu skoncentrować.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

zabieram wszystkieeeeee
być okradzioną ze wszytskiego przez taką zdolną osobę
dziękuję za pamięć. miło się zrobiło.