![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: pielęgnacja, głównie Avon.
Avon Naturals, Truskawkowy mus do mycia ciała - 400ml (cały)
Ziaja, Kokosowe mleczko pod prysznic - 500ml (zostało trochę ponad 2/3) Avon Senses, Kremowy płyn do kąpieli Imagine - 750ml (cały) Joanna, Peeling myjący z truskawką wygładzający - 100ml (prawie cały) Shower, Melonowy żel pod prysznic - 300ml (prawie cały) cos u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Be Beauty, Odżywiająca sól do kąpieli Miód i Mleko - 600g (zostało 2/3) Ziaja, Kokosowe mleczko pod prysznic - 500ml (zostało trochę ponad 2/3) Avon Senses, Kremowy płyn do kąpieli Imagine - 750ml (cały) Avon Naturals, Malinowy żel pod prysznic - 200ml (zostało ponad połowa) Joanna, Peeling myjący z truskawką wygładzający - 100ml (prawie cały) Shower, Melonowy żel pod prysznic - 300ml (prawie cały) Avon Advance Techniques - Odżywka do włosów dodająca blasku bez spłukiwania - 250ml (zostało ok. 1/2) cos u mnie?????? oddam wiele ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Avon Naturals, Truskawkowy mus do mycia ciała - 400ml (cały) Avon Senses, Kremowy płyn do kąpieli Imagine - 750ml (cały) Joanna, Peeling myjący z truskawką wygładzający - 100ml (prawie cały) Shower, Melonowy żel pod prysznic - 300ml (prawie cały) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Avon Senses, Kremowy płyn do kąpieli Imagine - 750ml (cały) Avon Naturals, Malinowy żel pod prysznic - 200ml (zostało ponad połowa) Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała - 200ml (prawie cały) coś u mnie za to?
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nic nie widzę u ciebie.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=491044
von Naturals, Truskawkowy mus do mycia ciała - 400ml (cały) Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała - 200ml (prawie cały) Joanna, Peeling myjący z truskawką wygładzający - 100ml (prawie cały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Avon Naturals, Truskawkowy mus do mycia ciała - 400ml (cały) Avon Senses, Kremowy płyn do kąpieli Imagine - 750ml (cały) Joanna, Peeling myjący z truskawką wygładzający - 100ml (prawie cały) Shower, Melonowy żel pod prysznic - 300ml (prawie cały) ?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ziaja, Kokosowe mleczko pod prysznic - 500ml (zostało trochę ponad 2/3) Joanna, Peeling myjący z truskawką wygładzający - 100ml (prawie cały) Avon Naturals, Morelowa galaretka do ciała - 200ml (zostało trochę ponad połowę) ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za wszystkie rzeczy Avon Naturals i płyn do kąpieli avon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a co konkretnie Ci wpadło w oko?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- moge sie wymienic za mus truskawkowy, peeling z joanny i płyn do kąpieli ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- 3 za 3 ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Avon Advance Techniques - Odżywka do włosów dodająca blasku bez spłukiwania - 250ml (zostało ok. 1/2)
Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała - 200ml (prawie cały) to mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
narazie jestem w trakcie rozmow na temat tego lancuszka jak cos to sie odezwe pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
zainteresowały mnie:
Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała - 200ml (prawie cały) Avon Solutions, Ujędrniający tonik do ciała Natural emotion, Balsam do ciała z witaminą E, Blackberry została jakaś 1/4 z 500ml Gosh, Actuelle by Gosh, Mleczko do ciała z wyciągiem oliwy z oliwek zostało jakieś 100 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
sajkolidżist
|
Podoba mi się:
Be Beauty, Odżywiająca sól do kąpieli Miód i Mleko - 600g (zostało 2/3) Shower, Melonowy żel pod prysznic - 300ml (prawie cały) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
ujędrniające sprey, galetka, pendrive...
![]() Tak wstępnie. A masz zdjęcia ozdób do pazurków? ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- a co byś za niego oddała? ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- To czekam na zdj ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hej, na malinowym zależało mi najbardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to wpadlo mi w oczko
Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała i galaretka do ciała co za to byś chciała z mioch rzeczy ? ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:31 ---------- hmm nie bardzo widzę co bym mogła jeszcze dobrać , a na siłę to nie bardzo chcę ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
róż i brązowe Rimmelki sa w trakcie wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
hej.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.