|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: OI, Flowerbomb, Meteoryty, MAC, LUSH, Missha BB cream i inne
znajdziesz cos u mnie za:
* Lioele Beyond The Solution BB Cream - 40/50 ml * BB Cream SkinFood Gingko, odcień #1, 50 ml - wypróbowany trzy razy?
|
|
|
|
|
#153 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
ja tylko kremowe lubię ... najbardziej Orly i ChG .. może masz jeszcze jakieś
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za meteoryty, róż maca albo perfum chanel? jeśli coś znalazłabyś, to proszę odpisz u mnie
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#155 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No i wsiąkłam
![]() Cały dzień wczorajszy w BB kremach ![]() A jakie masz na wymiankę (mogą być używane ??? Te dwa co w wątku + próbka?
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-12-13 o 08:20 |
|
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#157 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
To niestety nie bardzo (ja potrzebuję dobrej pielęgnacji p/zmarszczkowej i wysokich filtrów
![]() Także niestety;ale napisz tak przy okazji,co byś chciała za meteorki ![]() (Mi bardzo zależy,bo mam takie same i świetne są i chciałabym dla siostry
|
|
|
|
|
#158 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej;tak po starej znajomości postanowiłam Cię pomęczyć
![]() Bo mam chętną na Alfaparf i tak mi się roi cały czas,że może łoddasz mi meteorki: napisz proszę,czego za nie szukasz;ja z Twojej listy to bym miała puderek MACa o taki: http://www.maccosmetics.com/product/...ose/index.tmpl W kolorze NC15 (drugi w kolejności od najjaśniejszego ![]() Napisz,bo bym chciała wiedzieć,czy mam jakąś szansę ![]() A te korektory mam takie: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32203 nr 1 i 2 (2 ciut jaśniejsza od 2ki HR a 1 też jaśniejsza tylko bardziej w róż) |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
hej
bardzo mi się podobaCoco Chanel Mademoiselle ![]() ja mam baiły puder MuFE-prawie nowy i ewentualnie Diora Capture Total z ubytkiem ok 15-20% może Ci podpasują? |
|
|
|
|
#161 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Jasne,że rozumiem
![]() Tak tylko proponowałam ![]() Czyli tak: Ty byś chciała ode mnie Alfaparf i korektor;nic więcej Ci się nie podoba? |
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#163 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
i co i co
sorki ze ponaglam, ale nie wiem co odpowiadać taki popularny
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
HEJ
![]() Może zamieniłabyś się na * V&R Flowerbomb Extreme - ok. 25/50 ml lub * Givenchy Hot Couture EdP - ok.25-30/100 ml lub * Cacharel Gloria - ok.12/30 ml ? ?
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
hej
już wstawiłam link do podpisu Escada Moon Sparkle
Boccaccio Edytowane przez likeadoll Czas edycji: 2010-12-15 o 11:07 |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
bb nie dla mnie lioele tez nie fajny
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
czarny eyeliner w żelu Inglot
może coś u mnie? ![]()
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
Dokładka: * błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Internationalist - nowy * dwa błyszczyki Majolica Majorca (marka Shiseido) - PK 102 (mleczny róż) i BE210 (złocista brzoskwinia) * pojedynczy cień Shu Uemura Beige 820 (matowy beż) * NARS Orgasm rozświetlacz w płynie, miniaturka
|
|
#171 |
|
BAN stały
|
Witaj, znajdziesz coś za:
* V&R Flowerbomb Extreme - ok. 25/50 ml * błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Internationalist - nowy * róż MAC Dollymix - użyty kilka razy * Lush - Dark Angels, nowiutkie opakowanie |
|
|
|
|
#172 |
|
BAN stały
|
ale cudowna dokladka
))moze wyszukasz cos u mnie?? please ![]() Ninia ricci- l’air du temps 30ml Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml EL pure white linen z atomizerkiem ok. 3ml Givenchy amarige mariaże ok. 5ml z 50ml Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) Isa dora-blush bronzer nr 83 sparkling sun LRP unifiance-pro touch film nr 11 Sisley phyto-blush éclat 4 pinky rose SMASHBOX soft duo lights model sliczny podwojny róż/ z jednej strony dziewczecy róż naturalny a z drugiej cielisty rozswietlacz Dior coup de poudre powder shimmer eyeshadow nr787 coup de bluff –fioleto-sliwka(sypki cien) The body shop- lip&cheek satin The body shop – face&body pędzel Ysl touché éclat radiant touch Estee lauder ideal light HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Lancome Juicy Tubes pop nr 47 lolipop Lip Fusion kredka do ust – kolor: pink nude COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-sloiczku.htm Zara – shimmer oil / zlocisty olejek Clinique anti-blemish foundation nr 02 fresh ivory Loreal magic touch ??
|
|
|
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
BB Cream SkinFood Gingko, odcień #1, 50 ml - wypróbowany trzy razy
* czarny eyeliner w żelu Inglot * Lush - Dark Angels, nowiutkie opakowanie Nolu,może chcesz to wymienić za Misshę PC #21? Kiedyś byłaś nią zainteresowana ![]() Lusha chciałabym tylko pół opakowania przełożonego do zastępczego opakowania. |
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Dokładam paletkę cieni Kanebo Kate Gradical Eyes (klik!) - wersja kolorystyczna z ostatniego zdjęcia
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej wszystko (bb,pół lusha i inglot), ewentualnie bez lusha/inglota, Missha jest droższa od skinfooda (prawie dwa razy więcej kosztuje).
|
|
|
|
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie poza V&R Flowerbomb Extreme? Poza wątkiem moge dołożyć np ok 20-30 (nie pamietam dokladnie) na 100 ml J'ose.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.