Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 990 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-23, 11:26   #29671
ammmm
Wtajemniczenie

Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. VI

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość
Ja mogę się wypowiedzieć na temat Castinga - męczę się z nim od czerwca, za nic się nie chce wypłukać i mam tylko beznadziejne odrosty. Nie polecam go.
Ja oceniam Casting pod innymi wzgledami...nie mam jak miec odrostow bo jak wczesniej wspominalam farbowalam na identyczny kolor jaki mam naturalny... ale wlosy po castingu sa bardzo delikatne a nie sztywne jak u lalki i to jest zaleta
Stary 2010-12-23, 11:51   #29672
bernadka20
Wtajemniczenie

Śnieżka
Po jakimś czasie mnie swędzi. Mimo wszystko jest w nim SLS na 5 składzie, ale swędzi mnie skalp i co zmieniam sobie. Kilka razy myję włosy Babydreamem a potem Fitomedem...co 2 tydzień myję Joanną, by dokładniej oczyscic skalp i włosy z silikonow itp. innych rzeczy.

ammmm
No różnie to jest z opiniami na temat Castinga. Ja tak jak i Ty jestem zadowolona z niego. Chociaż nie raz mialam przesuszone włosy ale nie wiem sama czy to przez Casting czy po tej kapieli rozjasniajacej...
Stop suszarce od końca czerwca 2010
Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek
Masz naturalne, kręcone włosy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigułka
bernadka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 12:36   #29673
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
dziewczyny
mam włosy falowane i tak sobie tutaj podczytywałam i wprowadziłam pewne rzeczy do pielęgnacji i jest ok,wiadomo jak to z takimi włosami raz lepiej raz gorzej ;p moze nie jest jakiś mega blask i w ogóle ale siana tez nie :d jestem szatynka i tak naprawde mysle o farbowaniu,zawsze lubiałam swój kolor włosów itd.aleee marze żeby zafarbowac sie na rudo i własnie tak sobie myśle ze farbowanie zniszczy napewno włosy beda jeszcze bardziej suche więc bede musiała dwoić sie i troić zeby jakoś wyglądały.Dlatego chciałam prosic was o jakies wskazówki,może jest jakas kręconowłosa wizażanka która farbuje włosy? jakos nie potrafie sobier wybic tego rudego z głowy ogólnie zawsze byłam ostrozna z włosami nieraz taki pomysł sie przewinał ale tak naprawde tylko przewinął ;p;p w ogóle mam zielone oczy,cere dość blada(ale nie bardzo,raczej średnią)no i jestem szatynka,myślicie ze bedzie pasował?zreszta sama sie przekonam jeszcze upewnie fryzjerki ;d;d tylko napiszcie mi prosze jak pielęgnujecie swoje farbowane włosy,bo napewno któras z was takie ma
pozdr
Mam jedną radę tylko poczytaj sobie wątek o hennie ona piękne rudości tworzy i w ogóle włosów nie niszczy, nie wypłukuje się. Lisbeth jest tam specjalistką i ma piękne, długie, rude włosy. Zdjęcia są również.

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 12:44   #29674
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Nie kuś rudym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Proszę Cię nie kuś rudym...

Bo...bo znowu będę chciała zmienić swój image...

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 13:51   #29675
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Indios Bravos Pokaż wiadomość

Indianos mialas rude kolorki na swoich wloskach??????
masz jakas fotke??????
Stary 2010-12-23, 14:04   #29676
Gagz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bernadka20 Pokaż wiadomość
Indios
Próbować zawsze warto !

No to widzę, ze i Ty miałaś nieprzyjemności z degażówkami :P
Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość
Gagz masz cudne loczki!

Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

[/COLOR]gagz, przepraszam, przeoczylam twojego posta.

duza zmiana na plus jak dla mnie. co prawda ja nie przepadam za dlugimi wlosami u facetow, ale jak sa zadbane i pasuja do twarzy to czemu nie. (bede sie rozgladac na ulicach wroclawia za jakims pokreconym chlopakiem btw podobne loki ma moj brat
tak pisales o tym farbowaniu, ja sie spodziewalam czerwieni jak u wisniewskiego, albo rudosci jak w avatarze bernadki, a tu ledwo cos widac
za spanie na twarzy podziwiam. ja jak bylam mloda i plaska to lubilam spac na brzuchu, ale glowe ukladalam wtedy na boku
Cytat:
Gagz - trzymam się zdania że fiolet dałby bardziej szokujący efekt ;P
Nie prostuj się, dobre sprężyny masz Że nierówno - w naturze nie ma symetrii ;P Na dłuższych się pewnie wyrówna.
Chopie przypominasz mi mojego byłego! Przestań!

Bernadetko Ja też miałem filtr (flirt xD) z degarzówkami, za pierwszym razem byłem zachwycony jak ich mało i ten teges, ale potem zobaczyłem moją grzywkę, która była tak dziwnie nierówna, a w dodatku zrzedła więc....niech spadają ci od degarzówek, z resztą do teraz możecie tam jak się przyjrzycie zobaczyć efekty degarzowania, jak poszedłem z tym blond pasmem.

Dziękuje za pochwałę lokasów xD

Anka.d, dziękuje jak zobaczysz kiedyś kogoś w skórzanej -kurtce glanach i czerwono -białej arafatce to ja.Trochę mnie rozśmieszyłaś tym tekstem z tym ze byłaś płaska, śmiesznie zabrzmiało, ale rozumiem Dziękuje również za miłe słowa A możesz mi powiedzieć czego ty używasz do pielęgnacji?

AjriszMarta Również dziękuje za pochwałe, ale raczej w szokowanie bawiłem się w wakacje i trochę wcześniej teraz mam inne towarzystwo i w ogóle się zmieniłem. Nie wiem czy uznać za komplement ten tekst o byłym xD.

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Indios Bravos

No własnie też jestem ciekawy czy miałaś rude włoski)

http://www.youtube.com/user/TheThreeNotes?feature=mhee

Bez prostownicy od:
18.09.2010!!

Edytowane przez Gagz
Czas edycji: 2010-12-23 o 14:03
Gagz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 14:11   #29677
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gagz Pokaż wiadomość
1. Z 2008 końcówki. Z naturalnymi lekko przyciemnione jakąś tam szamponetką ale naturalne
2.2010 Wakacje nieszczęsne Palette Czarny zmywalny....
3.Dzisiaj "proste" rozczochrane po dniu w szkole, w tym nowym kolorze, z prawej strony możecie ujrzeć taki jaskrawy czerwony skrawek włosów to po przygodach z rozjaśniaczem na początku września, jak chciałem mieć białe pasmo i nie wyszło, szczegóły w wątku włosy spalone zniszczone itp.?.
Po wywijały się trochę gdyż odzyskały trochę kondycji.
4. Dzisiaj kręcone, po umyciu i nałożeniu tej odżywki z joanny<3, tylko mnie wkurza taki puch i pojedyncze nieskręcone włoski, nie wiem co z tym robić.
5.CD. dzisiaj.
6.Tu możecie zobaczyć jaki mi się ładny koreczek robi, ale nie zawsze, całe bym takie chciał.
7.Druga strona za to dla odmiany, słabo się kręcąca taka mało zadowalająca.

Chętnie posłucham wskazówek dotyczących tego takiego puszka?, opinij, i różnych innych.
W każdym wydaniu Twoje wloski fajnie sie prezentuja
Stary 2010-12-23, 14:19   #29678
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
Indianos mialas rude kolorki na swoich wloskach??????
masz jakas fotke??????
Cytat:
Indios Bravos

No własnie też jestem ciekawy czy miałaś rude włoski)
Nie miałam niestety...Od 20 lat mam kruczoczarne grube włosy
Od ok. 5 lat- kręcone

A rudy...rudy marzy mi się odkad włosy zaczeły mi się kręcić...
Nie ma nic piękniejszego niż długie, rude loki...

I tak mnei nawiedza...raz na jakiś czas, ze truję tyłek mojemu TŻtowi, ze zafarbowałabym się na rudo...
I nic nie pomaga- ani to, że po zrobieniu mi rudych włosów w photoshopie stwierdziłam, że mi nie pasują, ani to, że TŻ powiedział, ze najlepiej mi w czarnych i w takich najbardziej mu się podobam...ani nawet to, że Szef jak usłyszałm o moich ukrytych pragnieniach- zagroził, że w dniu zafarbowania włosów na rudo wylatuję z pracy...

Nic nie pomaga...po prostu mam słabość do tego koloru i ze wszystkich stron związane ręce żeby się wziąć za...cochones i zafarbować

Stary 2010-12-23, 14:27   #29679
Gagz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
W każdym wydaniu Twoje wloski fajnie sie prezentuja
Dziękuje
Jednak większość mówi mi że lepiej w kręconych, tylko ten puch.....

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Nie miałam niestety...Od 20 lat mam kruczoczarne grube włosy
Od ok. 5 lat- kręcone

I tak mnei nawiedza...raz na jakiś czas, ze truję tyłek mojemu TŻtowi, ze zafarbowałabym się na rudo...
I nic nie pomaga- ani to, że po zrobieniu mi rudych włosów w photoshopie stwierdziłam, że mi nie pasują, ani to, że TŻ powiedział, ze najlepiej mi w czarnych i w takich najbardziej mu się podobam...ani nawet to, że Szef jak usłyszałm o moich ukrytych pragnieniach- zagroził, że w dniu zafarbowania włosów na rudo wylatuję z pracy...

Nic nie pomaga...po prostu mam słabość do tego koloru i ze wszystkich stron związane ręce żeby się wziąć za...cochones i zafarbować

No ja niestety spełniłem swoje marzenia na kruczo czarne włosy, i wglądały strasznie sztucznie, a miałem już nawet mogę się pokusić o stwierdzenie między jasnym a średnim brązem, oj głupi byłem ale co tam teraz przynajmniej na przyszłość wiem że mi taki średnio pasuje.

Bez prostownicy od:
18.09.2010!!
Stary 2010-12-23, 14:38   #29680
anka.d
Wtajemniczenie

Cytat:
A możesz mi powiedzieć czego ty używasz do pielęgnacji?
niedlugo uzupelnie post z kolekcja kosmetykow to napisze tez pare slow o tym czego uzywam i jak sie poszczegolne kosmetyki sprawuja.
ostatnio aktualizowalam dziennik, co prawda nie napisalam czego konkretnie uzywam, ale opisalam schemat pielegnacji i stylizacji.
anka.d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 14:50   #29681
bernadka20
Wtajemniczenie

Cytat:
Bernadetko Ja też miałem filtr (flirt xD) z degarzówkami, za pierwszym razem byłem zachwycony jak ich mało i ten teges, ale potem zobaczyłem moją grzywkę, która była tak dziwnie nierówna, a w dodatku zrzedła więc....niech spadają ci od degarzówek, z resztą do teraz możecie tam jak się przyjrzycie zobaczyć efekty degarzowania, jak poszedłem z tym blond pasmem.
No wiesz...Degażówki w naszym przypadku jak i w innym ZŁO !
Moja wykładowczyni na zajęciach zabrania nam uzywac degażówek. Mówi, ze właśnie takie dziury są...I koleżanka, która tak uwielbia degażówki to na niej pokazała nam "efekt " tych cudnych degażówek...Masakra...
Nie lubię degażówek i grzywę zapuszczam.
Nigdy nie będzie grzywka równa po degażówkach...
Szkoda gadać
Stary 2010-12-23, 14:53   #29682
Kurka_Paulina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anka.d Pokaż wiadomość
a ktorym mylas?
mi najbardziej podoba sie zapach i konsystencja arnikowego
Aloesowym, tylko taki był w Carrefourze Poszukam arnikowego

Cytat:
A tu śmieszna niespodzianka.)
Nauczyłem się spać na twarzy i zawsze rano mam takie jak wieczorem co jest dziwne, Ale jak jest jakoś źle to wystarczy trochę pantene.
Co za poświęcenie Ja bym tak nie mogła
Kurka_Paulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 15:11   #29683
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuje

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

No ja niestety spełniłem swoje marzenia na kruczo czarne włosy, i wglądały strasznie sztucznie, a miałem już nawet mogę się pokusić o stwierdzenie między jasnym a średnim brązem, oj głupi byłem ale co tam teraz przynajmniej na przyszłość wiem że mi taki średnio pasuje.
Calkiem mozliwe ale inne wrazenie jest na zywo...albo na fotkach jak widac cala twarz. Takie ocenianie samej fryzury bez rysow twarzy bywa bezsensu.
Stary 2010-12-23, 15:26   #29684
Gagz
Raczkowanie

Cytat:
niedlugo uzupelnie post z kolekcja kosmetykow to napisze tez pare slow o tym czego uzywam i jak sie poszczegolne kosmetyki sprawuja.
ostatnio aktualizowalam dziennik, co prawda nie napisalam czego konkretnie uzywam, ale opisalam schemat pielegnacji i stylizacji.
Cytat:
Moja wykładowczyni na zajęciach zabrania nam uzywac degażówek. Mówi, ze właśnie takie dziury są...I koleżanka, która tak uwielbia degażówki to na niej pokazała nam "efekt " tych cudnych degażówek...Masakra...
Nie lubię degażówek i grzywę zapuszczam.
Nigdy nie będzie grzywka równa po degażówkach...
Szkoda gadać
Cytat:
Napisane przez Kurka_Paulina Pokaż wiadomość

Co za poświęcenie Ja bym tak nie mogła
Anka.d Tak więc czekam i pozdrawiam
Bernadetko Wiem coś o tym xD, za to fryzjerka koło mnie powiedziała że degarzówki są tylko do końcówek?, nie wiem o co chodzi.
A co sądzisz o brzytwie??
Kurka_paulina Piękno wymaga poświęceń, jeżeli mam wstać z płaską głową z tyłu i odstającą wszędzie indziej, to już wolę tak

Ciekawe jak tam wypadanie Kropci, i czy ciachneła te piękne włosy<3

Bez prostownicy od:
18.09.2010!!

Edytowane przez Gagz
Czas edycji: 2010-12-23 o 15:28
Stary 2010-12-23, 15:35   #29685
Kirima
Lifthrasir

Cytat:
Kirima
PRzebeznadziejnie ;/ Kochana
Dasz radę...
No o tym psychiatrze to nie gadaj nawet juz Będzie dobrze. Trzymam kciuki !

A widzisz...Moze ten Potters Cię uczula i ten silikon zmywalny wodą ? ;>
inni mają gorzej, ale najbardziej zła jestem na to co zrobiły mi te leki z włosami, to chyba oczywiste i nie wiem co mam z tym zrobić, bo to ani hormonalne, ani nic...
no nie wiem, bo tak samo było z Hegronem b/s, odstawię BD i zobaczymy

Cytat:
to ja mialam zupelnie odwrotnie. dla mnie pokrzywa byla zbyt wodnista, w ogole nie czulam jej na wlosach, nie pomagala w zbijaniu sie wlosow w grubsze pasma.
no widzisz, a to tylko potwierdza, że każde włosy lubią co innego moje nie mają tendencji do obciążeń, zdarzyło mi się to tylko raz - po balsamie Joanny z Apteczki Babuni, i nigdy więcej. po prostu pokrzywy nie mogę nałożyć w nieograniczonych ilościach, tak jak lnu, który najbardziej 'uaktywnia' u mnie loki

Cytat:

nnie rudy kusi od dawna, oj od dawna... miałam już poważne plany co do henny, ale przyjaciel wybił mi pomysł z głowy, ponoć ma złe skojarzenia, więc jak na razie nie farbuję. może to i lepiej dla lokasów

Cytat:
Dziękuje
nie prostuj absolutnie, bo nie pozbędziesz się puchu notabene wcale nie jest taki straszny, zobaczyłbyś jaki ja czasem mam, chętnie przyjęłabym Twoje loki btw. zapuszczasz? jakby były dłuższe, to w ogóle ale już siedzę cicho, bo mam fioła na punkcie długich włosów u facetów i w takich przypadkach jestem raczej nieobiektywna
ja wychodzę z założenia, że lepsze nawet włosy takie, których się nie chce, a zdrowe, a nie takie, które komuś odpowiadają, a są zniszczone. i dzięki temu przekonaniu prostownicy nie tykam od paru miesięcy, raz spróbowałam, bo akurat nie wyszła mi stylizacja, i zaraz włożyłam głowę pod kran, bo nie mogłam na siebie patrzeć mogę teraz wyjść gdzieś z szopą, a w prostych po prostu źle się czuję, loki uzależniają!

Siostra Zakonu Curlitanek

Edytowane przez Kirima
Czas edycji: 2010-12-23 o 15:43
Kirima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 16:03   #29686
Gagz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kirima Pokaż wiadomość

nie prostuj absolutnie, bo nie pozbędziesz się puchu notabene wcale nie jest taki straszny, zobaczyłbyś jaki ja czasem mam, chętnie przyjęłabym Twoje loki btw. zapuszczasz? jakby były dłuższe, to w ogóle ale już siedzę cicho, bo mam fioła na punkcie długich włosów u facetów i w takich przypadkach jestem raczej nieobiektywna
ja wychodzę z założenia, że lepsze nawet włosy takie, których się nie chce, a zdrowe, a nie takie, które komuś odpowiadają, a są zniszczone. i dzięki temu przekonaniu prostownicy nie tykam od paru miesięcy, raz spróbowałam, bo akurat nie wyszła mi stylizacja, i zaraz włożyłam głowę pod kran, bo nie mogłam na siebie patrzeć mogę teraz wyjść gdzieś z szopą, a w prostych po prostu źle się czuję, loki uzależniają!
No mi też nie zawsze wychodzą jakieś super ale czasami jest ładnie. A prostuje teraz bardzo okazjonalnie to był pierwszy raz od daty tam w opisie u mnie ,ale dzień wcześniej malowałem i się trochę przesuszyły może przez to. Zapuszczam oczywiście:0 Chcę mieć długaśne.

Bez prostownicy od:
18.09.2010!!
Stary 2010-12-23, 16:47   #29687
caskada
Zakorzenienie

czesc lokaski
ja dzis caly dzien sprzatam i gotuje zaraz kapustke z grzybami na jutro wiec mam mniej czasu ale jestem na biezaco czytam dzis was caly dzien

jesli chodzi o wloski to jestem zadowolona z nakladania po umyciu na nie odrobiny zelu pozniej rano tylko mocze wlosy i mam lepszy skret

ok ide dalej konczyc przedswiateczne porzadki
Stary 2010-12-23, 19:30   #29688
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam dokładnie to samo Mamie trułam tyłek o pozwolenie na rudy od kiedy pamiętam Miałam raz kiedyś rudy przez pomyłkę (domowa dekoloryzacja- nie polecam), kolor mniej więcej koniak i był cudowny - gdyby nie te paskudne popielate odrosty widoczne już po tygodniu ;] BLE... Ale rudy śni mi się po nocach, jak wymyślę jak ominąć odrosty to uczynię sobie

Cytat:
Jak dla mnie degażówki są przydatne w jednym przypadku: domowe podcinanie grzywki, bo strzępić nożyczkami nie umiem a w niestrzępionej wyglądam źle
Moja była fryzjerka kochała degażować U mnie mogła się wyżyć bo jest na czym ;P

Gagz - też nie wiem czy to dobrze Ale włosy miał za-ebiaszcze do czochrania

Strzygłam dzisiaj brata. On to by miał kręcioły! Zazdroszczę ;] A siostra jest prosta całkiem

AjriszMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 19:46   #29689
bernadka20
Wtajemniczenie

Gagz
Brzytwa też odpada...
Brzytwa do opornych włosów...

Kirima
Musisz przetestować...Nie masz innego wyjścia

Ajrisz Marta
Są potem dziury po degażówkach. Jeśli uwazasz, ze są w proządku to spoko
Ja ze swojej strony nie lubię degażówek i sama bym tym nie degażowała nikogo
Stary 2010-12-24, 11:14   #29690
bernadka20
Wtajemniczenie

Witam kręciołki
i jednocześnie piszę do zobaczenia po wieczerzy.

W związku z dzisiejszym dniem wigilii. Chciałabym wam życzyć zdrowych, radosnych, magicznych świąt Bożego Narodzenia !!
Stary 2010-12-24, 11:30   #29691
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam kręciołki
i jednocześnie piszę do zobaczenia po wieczerzy.

W związku z dzisiejszym dniem wigilii. Chciałabym wam życzyć zdrowych, radosnych, magicznych świąt Bożego Narodzenia !!
Kochane Lokaciorki Świętujcie na całego
Wesolutkich Świąt!!!!!!!!
ps. i pieknych loczków
Stary 2010-12-24, 12:17   #29692
Kirima
Lifthrasir

To i ja się dołączę.
Chciałabym życzyć Wam spokojnych i ciepłych Świąt w rodzinnej atmosferze... i braku puchu!

Siostra Zakonu Curlitanek
Kirima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 12:43   #29693
caskada
Zakorzenienie

kochane lokaski
wpadlam zyczyc wam wesolych spokojnych swiat spedzonych w gronie rodzinnym
dla nas jako kreciolkow zycze aby wloski w nowym roku lepiej sie krecily i jeszcze lepiej rosly
trzymajcie sie cieplo i korzystajcie z dobrodziejstw kuchni swiatecznej
Stary 2010-12-24, 14:34   #29694
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Drodzy Zakręceni!
Ode mnie też wesołych świąt, spędzonych w gronie rodzinnym, bez stresów, smutków i kłopotów, ale za to z dużą dozą radości, uśmiechu i miłości, no i oczywiście hojnym Mikołajem. I żeby nam wszystkim na te święta loczki dopisały!
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 14:37   #29695
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Wszystkiego dobrego kochane Kręciołki

Stary 2010-12-24, 14:37   #29696
gumecka
Raczkowanie

Wesołych świąt i smacznego karpika
gumecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 14:54   #29697
kasiek88
Przyczajenie

Wesolych i spokojnych Zwiat Bozego Narodzenia *
Cel: Nawilżone, odżywione, mięsiste loki.
Zahamowanie wypadania oraz zagęszczenie włosów.
kasiek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 15:36   #29698
Silva Ros
Przyczajenie

Wesołych i spokojnych świąt oraz wymarzonych loczków w nadchodzącym roku!

Ps. Używa ktoś jakiegoś nie obciążającego żelu do włosów (byłoby fajnie, jakby zmywał się szamponem babydream)?
Silva Ros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 16:38   #29699
NinaSimone
Zakorzenienie

Wesołych Świąt!!!
PS. W jakim sklepie/ drogerii moge kupic drewniany grzebien z szeroko rozstawionymi zębami? Szukałam na all i nic nie widzialam..
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 16:50   #29700
Gagz
Raczkowanie

Wszystkiego Najlepszego w te święta, smacznego Loka i skęconego karpika xD

Bez prostownicy od:
18.09.2010!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości