Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-28, 11:07   #1411
_Alessandra
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Hej Piękne
Miałam wczoraj tu ponadrabiać wieczorem i w ogóle do Was wpaść, pogadać ale jak wróciłam wieczorem do domu (koło 23 to było) to przywitała mnie cudowna ciemność i mama mi oznajmiła, że od 20 nie ma prądu na całej ulicy Nawet wykąpać się nie dało, bo jak to w lodowatej wodzie, przeziębiłabym się okropnie przed sylwestrem...Ale demakijaż zrobiłam - fakt, faktem "na ślepego" ale był Ale zasnąć nie mogłam potem bo mam ogromnego hopla na punkcie higieny i dla mnie nie wykąpać się to jest katorga.. Ale dziś jeśli nic temu nie przeszkodzi wieczorem Was nadrobię Zwłaszcza, że będę ok.20 bo Tż dzisiaj idzie pomagać coś szwagrowi w kładzeniu paneli itd. a mi się nie chce tam siedzieć, bo siedzieć

Planowane dzisiejsze SPAmowanie:
- 2 zielone herbaty i 2x Merz Spezial

Włosy:
- mycie szamponem ze skrzypem,łopianem i czarną rzepą, Eva Natura
- odżywka bursztynowa Farmona na skalp
- odżywka w sprayu, Pantene na całe
- serum termoochronne, Marion
- jedwab, CHI na końcówki
- zero prostowania

Twarz:

- peeling z białą herbatą, Avon
- peeling ust + miód na ok.15 min.
- krem Alantan Plus
- krem pod oczy, Flos Lek x2
- sztyft spf50, LRP pod oczy i punktowo na ranki i niedoskonałości (zwykły filtr mi się skończył i na razie radzę sobie tak, póki czegoś nie kupię )
- delikatny makijaż oczu (cień w kolorze kości słoniowej + delikatna czarna kreska + dokładnie wytuszowane rzęsy)
- może jakaś maseczka wieczorem, ale jeszcze nie wiem jaka
- krem Dermosan i punktowo Tormentiol i Tribiotic na noc
- krem Bambino grubą warstwą na usta na noc

Ciało:

- krem do rąk co jakiś czas Isana
- masaż Syrenką
- krem do stóp z granatem i czekoladą, Avon
- mocno odżywczy balsam do ciała, Oriflame
- żel rozgrzewająco-wyszczuplający, Ziaja

A i ogólnie, to chciałam powiedzieć, iż zamiast schudnąć, to przytyłam przez te święta i nie wiem mam takie wrażenie jakbym sobie "rozepchała" żołądek, bo cały czas coś bym jadła, Tż wczoraj się śmiał, że cały czas coś muszę mieć w tej buzi choćby gumę do żucia ... No tragedia, i to najbardziej widać po brzuchu, bo nawet jak wciągnę, to i tak jest taki wystający i się taka mała oponka zrobiła, no porażka Muszę się ogarnąć i wziąć za siebie bo to tak nie może być

A teraz zmykam się wykąpać, umyć włosy itd., bo za jakieś 2h Tż przyjdzie a ja niedawno wstałam dopiero I mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe, że tu się tak ostatnio nie udzielam, ale same widzicie jak to jest - albo coś, albo ktoś przeszkodzi i to tak wychodzi...
Miłego Dnia Kochane!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:12   #1412
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
tak w domu ,inaczej mowiac living room
hahahaha przepraszam, nie wiem co mi sie ubzduralo ze pomyslalam o jakim salonie fryzjerskim, kosmetycznym moze przez watek

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Mam kolejny dzień paszteta... Wstaje dzisiaj rano patrze w lustro, a tam kolejne dwa wielkie gule na mojej twarzy Nigdy nie miałam aż takich wielkich, nie wiem co się dzieje z moją twarzą, ale wyglądam jakby mnie ktoś pobił Jestem załamana, nie mam ochoty nigdzie wychodzić i z tego powodu też nie mam ochoty spędzać sylwestra ze znajomymi. Czuje sie paskudna i brzydka

To ja pisałam. Powiem Ci, że ja mam właśnie taki żółtawy odcień skóry, więc mi to odpowiada To jest jedyny podkład, który idealnie się stapia z moją cerą (gdy chodze na solarium raz w tyg) i może dlatego jestem nim tak zachwycona

No nie moge, ale Ty słodka jesteś Zostaje Twoja fanką

buahhot Gratuluje i zarazem zazdrosze wygranej
mi tez wyskoczyl pryszcz taki okropny na brodzie

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Dzień DObry

Ja potrafię Nie pamiętam już kiedy je susyłam. Jest to dla mnie ostateczna konieczność.

Wiesz gdzie można kupić AMLE poza allegro? ;>

Też uwielbiam fotografie i podobnie jak Ty chciałabym się wybrać na kurs. Niedawno dostałam lustrzankę i też uważam, że samej jest ciężko się nauczyć.

To racja - jeden obiektyw to mało. Najgorsze, że chce się więcej a to mało nie kosztuje.

Te czekoladki są pyszne

Może do Sylwestra da się jeszcze coś zaradzić? Pasta cynkowa zawsze troszke pomaga.

Ja ostatnio bardzo źle się czuje, bo jestem strasznie blada. Chciałam odpuścić solarium w tą zimę, ale chyba nie da rady ... bo jestem biała jak ściana już.
u mnie kiedys byla amla na jarmarku dominikańskim, ale tak to tylko na allegro

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje

mascara lancome hypnose pogrubiajaca

wiec tak, mega czern, czarniejsza od zelu z inglota
nie wydluza, pogrubia, ja dalam 1wartswe bo sie balam 2, bo jest troche rzadka i mi skleja i szczoteczka taka chuda i dziwnie mi sie nia malowalo, wiec na pierwszy raz wolalam spokojnie mam nadziejje, ze po tyg naucze sie jej obslugiwac i bedzie piekne

i zdjecia
bez roczesywania, nie wiem gdzie podzialam pedzelek i jak na 1wartswe uwazam, ze na dzienny jest przyzwoity efekt, pelna recenzje dam po sylwestrze czy przetrwa noc
pieknie wygladaja rzesy ile kosztowal ten tusz? hmm generalnie na ile tusz Tobie wystarcza? bo zastanawiam sie nad inwestycja

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:31   #1413
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
A i ogólnie, to chciałam powiedzieć, iż zamiast schudnąć, to przytyłam przez te święta i nie wiem mam takie wrażenie jakbym sobie "rozepchała" żołądek, bo cały czas coś bym jadła, Tż wczoraj się śmiał, że cały czas coś muszę mieć w tej buzi choćby gumę do żucia ... No tragedia, i to najbardziej widać po brzuchu, bo nawet jak wciągnę, to i tak jest taki wystający i się taka mała oponka zrobiła, no porażka Muszę się ogarnąć i wziąć za siebie bo to tak nie może być
Na pewno nie jest tak źle

Ja taka chudzieńka a wczoraj mi się coś przytrafiło, czego bym się nie spodziewała, w sklepie spadł mi rachunek i schylając się po niego pękły mi spodnie na całej długości pupy i to głośno pękły. mam nadzieję że nikt tego nie słyszał

I do tego wczoraj pierwszy raz zaliczyłam glebę a ze względu na mój kręgosłup nie mogę się przewracać

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:50   #1414
dianulaa
Zadomowienie

a ja właśnie się zastanawiam nad zakupem prostownicy tylko nie wiem jeszcze jaką, co daje jonizacja itd itp:P bo wstyd się przyznać ale do tej pory mam prostownicy z tesco za 40 zł..
Właściwie to od ostatniego ścięcia rzadko kiedy jej używam, ale mam ochotę na nowy zakup )
Muszę się zacząć uczyć a tak mi się nie chce (
Stary 2010-12-28, 11:57   #1415
Soph
Zakorzenienie

witam

zauważyłam, że odkąd mam obsesję na punkcie
cery, dbam o nią regularnie i dokładnie
to nawet bez leków od dermatologa
jest bardzo dobrze
jakby jeszcze zniknęły przebarwienia
to byłoby cudownie...

kusicie tym tuszem...
w dodatku reklamuje te perfumy [
Lancome Hypnose]
i tusz Daria Werbowy <3

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:58   #1416
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

zauważyłam, że odkąd mam obsesję na punkcie
cery, dbam o nią regularnie i dokładnie
to nawet bez leków od dermatologa
jest bardzo dobrze
jakby jeszcze zniknęły przebarwienia
to byłoby cudownie...
a co dokładniej robisz?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 12:12   #1417
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
a co dokładniej robisz?
-myję 2-3 razy dziennie (czasami zmywam makijaż) Dermoclaerem,
teraz używam też żelu Ziaja Tin Tin,
-1 dziennie krem matująco-nawilżający (rano),
1 dziennie krem nawilżający kozie mleko Organique,
-przeróżne maseczki (najbardziej polecam zieloną glinkę i miód
+cynamon- taka domowa)
-pasta cynkowa miejscowo,

buzia się nie świeci, nie przetłuszcza, nie wyskakuje
mi nic ropnego, czasami tylko jakieś małe kroski.
najgorsze są te przebarwienia po trądziku

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-12-28, 12:19   #1418
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;*
Cytat:
Uwielbiuam twoje filmiki, a ten zrujnuje mój budżet;P
Cytat:
Cześć dziewczyny

Mam kolejny dzień paszteta... Wstaje dzisiaj rano patrze w lustro, a tam kolejne dwa wielkie gule na mojej twarzy Nigdy nie miałam aż takich wielkich, nie wiem co się dzieje z moją twarzą, ale wyglądam jakby mnie ktoś pobił Jestem załamana, nie mam ochoty nigdzie wychodzić i z tego powodu też nie mam ochoty spędzać sylwestra ze znajomymi. Czuje sie paskudna i brzydka

To ja pisałam. Powiem Ci, że ja mam właśnie taki żółtawy odcień skóry, więc mi to odpowiada To jest jedyny podkład, który idealnie się stapia z moją cerą (gdy chodze na solarium raz w tyg) i może dlatego jestem nim tak zachwycona

No nie moge, ale Ty słodka jesteś Zostaje Twoja fanką

buahhot Gratuluje i zarazem zazdrosze wygranej
tez mam ostatnio jakies gule...i to na dekolt mi wysypało... wygląda to niefajnie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
a co dokładniej robisz?
właśnie spowiadaj się
Ja dziś:
Punktowo biała i zielona glinka
miód i nafta na włosy
maseczka nawilżająca na buzię
Ivostin 30 nawilżający (zima mi wysuszyła buzię straszliwie)
Zielona herbata
Rozciąganie i bieganie
Manicure i pedicure
depilacja
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 12:35   #1419
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
-myję 2-3 razy dziennie (czasami zmywam makijaż) Dermoclaerem,
teraz używam też żelu Ziaja Tin Tin,
-1 dziennie krem matująco-nawilżający (rano),
1 dziennie krem nawilżający kozie mleko Organique,
-przeróżne maseczki (najbardziej polecam zieloną glinkę i miód
+cynamon- taka domowa)
-pasta cynkowa miejscowo,

buzia się nie świeci, nie przetłuszcza, nie wyskakuje
mi nic ropnego, czasami tylko jakieś małe kroski.
najgorsze są te przebarwienia po trądziku
niestety znam ten ból

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

marthaaa ten filtr SVR, który pokazywałaś - czy on jest bardzo jasny? są może inne odcienie?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 12:49   #1420
Kalpana
Zakorzenienie

Caate masz jeszcze jakieś inne filmiki na YT? Jeśli tak, to podaj linki, albo któraś inna dziewczyna niech poda jak może, bo chyba przegapiłam

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 12:57   #1421
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dzień paszteta chyba dziś
On mnie dopadł dziś
Ogólnie jem i jem a du** rośnie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość

Nie wiem kto to pytał, jak używam tuszu colossal - po prostu normalnie nakładam jedną warstwę, potem drugą, aby osiągnąć taki efekt, on wolno zasycha ,więc nie ma z tym problemu. Oczywiście mam przy tym ubrudzone całe powieki ,ale zmywam to później .

Co do Sylwestra - miałam napisać, że jak tak was czytam to Wy wszystkie macie chłopaków, narzeczonych, mężów... Matko, ja mam może dopiero prawie 18 lat ,ale mnie nikt nie zechce, jestem zbyt okropna i nie chodzi tu o wygląd Ja mojego spędzam prawdopodobnie na domówce z koleżankami i jakimiś kolegami, około 10 osób
Rzęsy malujesz jak ja uffff nie jestem sama z tym malowaniem powiek
A co do wieku to się nie przejmuj, miałam podobnie z facetami w tym wieku

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

Pisałyście na temat baz i podkładów a więc tak Kupiłam przed świętami bazę do makijażu KOBO i jestem bardzo zadowolona Kosztowała 17,90zł, ładnie pachnie, nawilża i wygładza, nie mam po niej suchych skórek po nałożeniu podkładu i nie zapycha mnie, nic a nic mi po niej nie wyskoczyło
Podkład też mam z KOBO matujący, moim zdaniem jak za tą cenę 22,90zł to jest cudowny Wszystkie maybelliny i rimmle się chowają Matuje rzeczywiście u mnie na cały dzień.

Ja od mikołaja dostałam wiele kosmetyków Tusz lash architect carbon gloss, paletke TCW, perfumy Playboy'a, Paski BAM wybielające z pastą do kompletu, balsam perfumowany Kate Moss (swoją droga bardzo ładny zapach ), zestaw czapy z rękawiczkami z H&M który zresztą Wam pokazywałam jakoś niedawno , kolczyki srebrne, pieniążki i nowy super ekstra wymarzony aparat fotograficzny z którego cieszę się najmocniej a TŻ tak wycałowałam za niego, że głowa mała
Poza tym wspólnie z TŻ przed świętami zrobiliśmy sobie prezent do naszego mieszkanka w postaci nowej lodówki

A teraz lecę umyć włoski
Cudowne prezenty widać, że komus na Tobie zależy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 13:05   #1422
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny, czy wy naprawdę potraficie nie prostować i nie suszyć włosów?!?!?! Ja to robię CODZIENNIE!! :O
Ja suszę codzienne, ale prostować nie prostuje bo.... nie umiem

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Montii co do sylwestra to do wczoraj był plan, żeby z Tż. go sam na sam spędzić, ale chyba jego rodzice zostają w domu, więc niestety chyba coś innego wymyślimy, a miało być tak pięknie.
Nie przejmuj się, też będę mieć rodziców w domu, babcie i psa też

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć ślicznotki TŻ poszedł roznosić kalendarze- bo jest w OSP, więc mogę sobie spokojnie posiedzieć przed kompem i nikt mi nie marudzi, że teraz jego kolej Chyba łapie mnie przeziębienie, bo rano strasznie bolało mnie gardło i miałam okropny katar Mam tylko nadzieję, że na ślub się nie załatwię
Dzisiaj idę do kumpeli na farbowanie włosów. Mam nadzieję, że efekt będzie ok. Jak mi się uda, to wstawię potem fotki Przy okazji muszę sobie zrobić tą hennę na brwi, ale trochę się boję, że jak źle wyjdzie, to do Sylwestra mi nie zejdzie...

Słuchajcie, dowiedziałam się, że szwagier wyrzuca nas z domu, bo należy do niego (a tak naprawdę szwagier za rok się buduje, już szuka działki), że złapałam TŻta na dziecko, że we wrześniu bierzemy kościelny i najlepsze, że mam 17 lat i chodzę zaocznie do zawodówki Normalnie patologia ze mnie haha czego to ci ludzie nie wymyślą :/

Caate masz taki słodziutki głos Ogólnie to ja dołączam się do grona "fanów Caate" Jakbyś mogła kiedyś zrobić filmik o makijażu małych oczu, to byłabym Ci niezmiernie wdzięczna, a gdyby to było jeszcze przed Sylwestrem, to już w ogóle bym Cię ubóstwiała....

Kombinuję co ze sobą zrobić na ślub i nie mam zielonego pojęcia.... Boże, za 3 dni będę mężatką, to jeszcze do mnie nie dociera
Łoooo, masakra z tym szwagrem

Ja dalej tylko podstawę robię, nie mam kasy, nie mam weny, nie mam ochoty na nic innego

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Myślę czy nie zrównać i nie skrócić włosów denerwują mnie, nie układają się i ciężko z nimi wytrzymać

Stary 2010-12-28, 13:14   #1423
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul mialam ostatnio to samo na twarzy po kremie AA....gul juz nie ma,ale czerwone slady jeszcze są,strasznie powoli mi to znika ;p
Ślady są najgorsze... Nie dość, że już mam ich sporo, to jeszcze przybędą mi nowe

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Może do Sylwestra da się jeszcze coś zaradzić? Pasta cynkowa zawsze troszke pomaga.

Ja ostatnio bardzo źle się czuje, bo jestem strasznie blada. Chciałam odpuścić solarium w tą zimę, ale chyba nie da rady ... bo jestem biała jak ściana już.
No właśnie mi pasta cynkowa średnio pomaga, w sumie pomaga tylko wtedy jak już wycisnę pryszcza. A wczoraj wycisnęłam posmarowałam i nic, gula jak była tak jest

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

Też ostatnio tak miałam, na dodatek miałam na nosie 3 krostki a potem strupki, nawet TŻ mi zwrócił uwagę
Ale postanowiłam się wziąć za siebie do sylwestra
Na krostki kupiłam ;
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...om.html&next=1

Bladziutka też jestem, więc będzie chusteczka samoopalająca + na co dzień krem brązujący Ziaja
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...yi.html&next=1

Oprócz tego muszę zrobić hennę brwi i podciąć włosy
A powiedz mi czy ten garnier na krostki Ci pomógł?

Cytat:
dziekuje

mascara lancome hypnose pogrubiajaca

wiec tak, mega czern, czarniejsza od zelu z inglota
nie wydluza, pogrubia, ja dalam 1wartswe bo sie balam 2, bo jest troche rzadka i mi skleja i szczoteczka taka chuda i dziwnie mi sie nia malowalo, wiec na pierwszy raz wolalam spokojnie mam nadziejje, ze po tyg naucze sie jej obslugiwac i bedzie piekne

i zdjecia
bez roczesywania, nie wiem gdzie podzialam pedzelek i jak na 1wartswe uwazam, ze na dzienny jest przyzwoity efekt, pelna recenzje dam po sylwestrze czy przetrwa noc
Mi się bardzo podoba efekt Tyle, że Ty masz długie rzęsy i wydaje mi się, że chodziło Ci najbardziej o pogrubienie. Ja zaś mam krótkie i rzadkie i pewnie u mnie by się nie sprawdził

Cytat:
Cześć ślicznotki TŻ poszedł roznosić kalendarze- bo jest w OSP, więc mogę sobie spokojnie posiedzieć przed kompem i nikt mi nie marudzi, że teraz jego kolej Chyba łapie mnie przeziębienie, bo rano strasznie bolało mnie gardło i miałam okropny katar Mam tylko nadzieję, że na ślub się nie załatwię
Dzisiaj idę do kumpeli na farbowanie włosów. Mam nadzieję, że efekt będzie ok. Jak mi się uda, to wstawię potem fotki Przy okazji muszę sobie zrobić tą hennę na brwi, ale trochę się boję, że jak źle wyjdzie, to do Sylwestra mi nie zejdzie...

Słuchajcie, dowiedziałam się, że szwagier wyrzuca nas z domu, bo należy do niego (a tak naprawdę szwagier za rok się buduje, już szuka działki), że złapałam TŻta na dziecko, że we wrześniu bierzemy kościelny i najlepsze, że mam 17 lat i chodzę zaocznie do zawodówki Normalnie patologia ze mnie haha czego to ci ludzie nie wymyślą :
MatkoOo ja Cie podziwiam, że Ty to wszystko wytrzymujesz. Jak można takie głupoty wygadywać, facet nawet Cie nie zna i wymyśla o pierwsze lepsze bajki, dla mnie to on jest żałosny

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hahahaha przepraszam, nie wiem co mi sie ubzduralo ze pomyslalam o jakim salonie fryzjerskim, kosmetycznym moze przez watek
Nawet nie wiecie jak mnie tym wczoraj rozśmieszyłyście Nie chciałam nic pisać, bo nikt nic nie pisał i w dodatku pomyślałam , że się obraziłaś

Cytat:
Na pewno nie jest tak źle

Ja taka chudzieńka a wczoraj mi się coś przytrafiło, czego bym się nie spodziewała, w sklepie spadł mi rachunek i schylając się po niego pękły mi spodnie na całej długości pupy i to głośno pękły. mam nadzieję że nikt tego nie słyszał

I do tego wczoraj pierwszy raz zaliczyłam glebę a ze względu na mój kręgosłup nie mogę się przewracać
O matko

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-12-28 o 13:18
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 13:15   #1424
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

Słuchajcie, dowiedziałam się, że szwagier wyrzuca nas z domu, bo należy do niego (a tak naprawdę szwagier za rok się buduje, już szuka działki), że złapałam TŻta na dziecko, że we wrześniu bierzemy kościelny i najlepsze, że mam 17 lat i chodzę zaocznie do zawodówki Normalnie patologia ze mnie haha czego to ci ludzie nie wymyślą :/

Caate masz taki słodziutki głos Ogólnie to ja dołączam się do grona "fanów Caate" Jakbyś mogła kiedyś zrobić filmik o makijażu małych oczu, to byłabym Ci niezmiernie wdzięczna, a gdyby to było jeszcze przed Sylwestrem, to już w ogóle bym Cię ubóstwiała....

Kombinuję co ze sobą zrobić na ślub i nie mam zielonego pojęcia.... Boże, za 3 dni będę mężatką, to jeszcze do mnie nie dociera
co za szwagier

ale gratuluje ślubiku

zajad mi sie zrobil tydzien temu i do tej pory zejsc cholera nie chce.
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 13:18   #1425
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
c

zajad mi sie zrobil tydzien temu i do tej pory zejsc cholera nie chce.
Zażywałaś kompleks witamin B?taki specjalny na zajady? Mnie on pomógł gdy miałam wieeeelki zajad kiedyś Pomógł mi też Oxycort do oczu

Stary 2010-12-28, 13:25   #1426
Soph
Zakorzenienie

właśnie oglądam filmik caate
dołączam do grona fanek

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-12-28, 13:28   #1427
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Oglądałam właśnie zdjęcia ze świąt, wyszłam okropnie

Stary 2010-12-28, 13:28   #1428
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

A powiedz mi czy ten garnier na krostki Ci pomógł?
Jasne mam go dopiero od wczoraj to na razie nie mam zdania ale na pewno dam znać

Idę się wySPAmować bo jadę TŻta wycałować bo dziś Dzień pocałunku

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 13:32   #1429
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Zażywałaś kompleks witamin B?taki specjalny na zajady? Mnie on pomógł gdy miałam wieeeelki zajad kiedyś Pomógł mi też Oxycort do oczu
dzisiaj kupilam dopiero. tak to bralam wapno i smarowalam carmexem
Stary 2010-12-28, 13:34   #1430
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
dzisiaj kupilam dopiero. tak to bralam wapno i smarowalam carmexem
Aha, to szybko powinno Ci przejść
Nie wiem jak jest u Ciebie ale mnie pojawiają się zajady przede wszystkim wtedy gdy jem za mało nabiału, wystarczy, że jak zaczynam jeść duużo serków, jogurtów, pić dużo mleka dużo szybciej też mi zajad znika, a nawet jak już czuje, że coś sie zaczyna tworzyć i jem takie rzeczy to nie powoduje jego powstania tylko szybciutko znika

Stary 2010-12-28, 13:39   #1431
Kalpana
Zakorzenienie

Dziewczyny źle się wyraziłam To nie szwagier tak wymyśla, tylko ludzie tak mówią, że on nas chce wyrzucić, co nie jest prawdą. Zastanawialiśmy się skąd ludzie mają takie pomysły.... Bo gadanie o ciąży to wiadomo, standard, ale takie coś? :/
Staram się tym nie przejmować.... Jedna baba powiedziała babci TŻta, że ja i bratowa TŻta jesteśmy paskudne..... To mnie trochę zabolało

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 13:39   #1432
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Miłego dnia

Stary 2010-12-28, 13:51   #1433
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny źle się wyraziłam To nie szwagier tak wymyśla, tylko ludzie tak mówią, że on nas chce wyrzucić, co nie jest prawdą. Zastanawialiśmy się skąd ludzie mają takie pomysły.... Bo gadanie o ciąży to wiadomo, standard, ale takie coś? :/
Staram się tym nie przejmować.... Jedna baba powiedziała babci TŻta, że ja i bratowa TŻta jesteśmy paskudne..... To mnie trochę zabolało
pfff sama jest paskunda.. jak tak mozna mowic? zazdrosne to wszystko i tak gada
Stary 2010-12-28, 14:07   #1434
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Jasne mam go dopiero od wczoraj to na razie nie mam zdania ale na pewno dam znać

Idę się wySPAmować bo jadę TŻta wycałować bo dziś Dzień pocałunku
To zdaj realacje czy pomógł
Taaa dziś dzień pocałunku, a ja sie pokłóciłam z Tżtem i przez 3 godz nie odzywaliśmy się do siebie . Potem przeprosił i 15 min ze soba spędziliśmy

Cytat:
Aaaa już rozumie Co nie zmienia faktu, że tacy ludzie są żałośni, wymyślają najgorsze brudy, bo są zazdrośni. Jak można powiedzieć, że ktoś jest paskudny, niech najpierw popatrzą na siebie, a potem komentują. Ja pewnie bym dawno ciepła się z pazurami na takie babsko

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-12-28, 15:22   #1435
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

marthaaa co Ty gadasz jestes sliczna i chyba kupie sobi eten tusz......bo widze ze dobry jest

angelwithoutsoul no bez przesady nie od razu zrywac, faceci tak maja

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

ckin2n witaj

snowhitee ladny avatar ale wolalabym Twoja buzke masz taka ladną

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

caate uwielbiam Cie sluchac mmm.......

dziewczynki ja nie mam czasu was tak porzadnie nadrobic, moja corrcia chora wymiotuje
masakra......
bylam na solarium troche mnie wzielo pierwszy raz od dawna

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

kalpana ludzie wszytsko wymysla znam to paskudniki

angelwithoutsoul dzien pocalunku hm....a ja tez sie poklocilam z mezem i pewnie nici z pocalunku ;(

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

caate widze ze masz juz swoje fanki hahaha

marta85 milego calowania
Stary 2010-12-28, 15:46   #1436
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Ja mam dzisiaj kolędę i od rana sprzątanie.

marta 85 oo muszę powiedzieć Tż. jaki jest dzisiaj dzień.

Kalpana ludzie potrafią być okropni.

Jak wy kusicie tymi kosmetykami.
Dołączam do fanów caate.
I caate i dołączam się do prośby o makijaż dla małych oczu. Choć ty masz takie duże. Ja mam 7 studniówkę Tż. i muszę nauczyć się jakoś malować do tego czasu.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 15:49   #1437
Montii
Zakorzenienie

caate ta mascara? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ur-mesure.html
ile za nią dałaś? oh kusisz ślicznotko do kolejnych zakupów ehhh :-P

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 15:57   #1438
Soph
Zakorzenienie

ja chyba wypróbuję Colossal'a w końcu jak będę
zamawiać kosmetyki przez neta...
w dodatku jest promocja 2 cenie 1
wychodzi niecałe 20zł za 1sztukę.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-12-28, 16:01   #1439
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
marthaaa co Ty gadasz jestes sliczna i chyba kupie sobi eten tusz......bo widze ze dobry jest

angelwithoutsoul no bez przesady nie od razu zrywac, faceci tak maja

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

ckin2n witaj

snowhitee ladny avatar ale wolalabym Twoja buzke masz taka ladną

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

caate uwielbiam Cie sluchac mmm.......

dziewczynki ja nie mam czasu was tak porzadnie nadrobic, moja corrcia chora wymiotuje
masakra......
bylam na solarium troche mnie wzielo pierwszy raz od dawna

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

kalpana ludzie wszytsko wymysla znam to paskudniki

angelwithoutsoul dzien pocalunku hm....a ja tez sie poklocilam z mezem i pewnie nici z pocalunku ;(

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

caate widze ze masz juz swoje fanki hahaha

marta85 milego calowania
Oj nie, my sie tylko pokłóciliśmy. Nie zerwaliśmy Niestety potem musiał już jechać, bo dzisiaj na 14 miał do pracy. Jeszcze ma przyjechać po, ale ja pewnie bd już nieprzytomna (czyt. senna ), więc wiele sobą się nie nacieszymy

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-12-28, 16:08   #1440
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
o rany, na prawdę masz ciężko z tymi ludźmi

włosy:
całą noc olejek rycynowy,
dziś Babydream doszedł,
mycie OMO,
maska mleczna Mila na godzinę,
płukanie sokiem z cytryny
serum Joanny na końce

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości