|
|
#2791 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
tak nerola to biodrówki.
jeszcze chcę upolować jakieś bojówki, a reszta to już na wiosnę w zależności od rozwoju brzucha. jeny ale ten mój mąż plotkarz, wszystkim znajomym wokoło papla, ciągle ktoś dzwoni z gratulacjami a ja gały wywalam skąd wie. No i wyszło szydło z worka
|
|
|
|
#2792 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2794 |
|
BAN stały
|
Stapelko-mają świetny krój i tyłek
![]() To Ty nie wiedziałaś,ze chłop to większy plotkarz od baby? Mój tak to nic nikomu nie mówił by nie zapeszyć jak ostatnio. A w święta całej swojej rodzinie ogłosił.Bez mojej wiedzy oczywiście. Mój syn nawet po szkole nie gada(a wiem bo jak byłam na pasterce,to mi nawet miejsca nikt nie ustąpił) Czyli nikt nie wie.A na wsi to sąsiedzi wiedzą o Tobie więcej niż Ty sama. Idę do klubu Zanka zupełnie dwie inne osoby z czasu ciaży z Fifi a teraz. Cera jak u fotomodelki.Zazdroszczę Filipek przesłodki i po porodzie i teraz. W ogóle oglądałam fotki i macie śliczne dzieciaczki. Fajowe chłopaki i dziewczyny. Dawajcie wiecej fotek bo czuję niedosyt!!! Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-12-28 o 22:25 |
|
|
|
#2795 |
|
Raczkowanie
|
zanka wooow bo taka ładna z was para
))
|
|
|
|
#2796 |
|
Zadomowienie
|
Babonik, ja się nie mogę doczekać swojej, a który dokładnie u ciebie tydzień? Gratki dla centymetrowego maluszka
![]() Inutil, to ja też się wstrzymam z tym masażem. JA też na razie nic nie kupuję, jeszcze się oswajam ze sobą... Margaret, ale brzusio nono, to ja za 6 tygodni też będę taki miała? Nie mogę uwierzyć![]() Zanka, a co to za klub w ogóle? Karolinee,no u nas podobnie... ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Stapelka, widocznie musi się strasznie cieszyć ![]() Zanka, a ja nie widziałam żadnych fotek
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zobaczysz fotki nerolka zaproś weruczka
|
|
#2798 |
|
Zadomowienie
|
A o to chodzi.
Nerolka ![]() ładnie się uśmiecham![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Dzięki za info, Zanka
|
|
|
|
#2799 |
|
BAN stały
|
Się zrobiło
![]() Wysłane |
|
|
|
#2800 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Dobranocka dziewczynki, lecę myć się i spać, bo jutro pracka czeka |
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
dopisuje sie do 29latek
musiałam wstać z podłogi po tej skamielinie jakbym siebie słyszała...
|
|
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
Nerola specjalnie dla ciebie ja też wrzuciłam parę fotek
miłego oglądania
|
#2803 |
|
Zadomowienie
|
Asiago, śliczna jesteś
![]()
|
|
|
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
ale mnie zaskoczyłaś...nie wiem co napisać![]() te zdjęcia to takie trochę już stare, po ostatnich przejściach trochę się zmieniłam, poszarzałam
|
#2805 |
|
BAN stały
|
Przychodzę po kąpieli a tu takie niespodzianki
Asiago nie będę i tu komentować bo rozpłyniesz sie wraz z Zanką ![]() Tylko tyle powiem-jestem pod ogromnym wrażeniem A...Asiago jak poszarzałaś,to chyba czas na zmianę lustra?Nie za stare wisi? |
|
|
|
#2806 |
|
Przyczajenie
|
co do bzykanka to chyba każda z nas sie boi,że uszkodzi maleństwo.. ale od czego jest druga dziurka
przynajmniej jest pewność,że dzidzi nic się nie stanie ![]() ![]() a seks analny też jest bardzo przyjemny
Edytowane przez evelicious2612 Czas edycji: 2010-12-28 o 23:58 |
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
O jestem pierwsza
![]() Czesc ![]() Zaraz lece obejrzac fotki, a potem musze leciec do przychodnis sie zarejestrować, bo niestety coraz gorzej z moim gardłem. Ledwo oddycham, drapie ciągle, a jak kaszle to ból jest niesamowity, czyli zamiast sie polepszyc jest coraz gorzej.
|
|
|
|
#2808 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak to się stało?no to trzymam zeby się chłopakom siostra urodziła![]() Cytat:
![]() masz super brzuś, w poprzedniej ciąży w tym okresie też miałam taki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no faktycznie,ale stara jesteś 32 lata to masakra ja za 2 lata będę tyle miec,już jestem przerażona![]() a co do stresu,to nie da się nie stresowac ![]() Cytat:
też takie chcę,tlko ja 42![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
wg usg 6t6d Cytat:
dzień dobry, |
|||||||||||
|
|
|
#2809 |
|
Zadomowienie
|
hello
![]() no co ja też napiszę o wieku jak już takie wynurzenia robimy mam 27 lat jeszcze za miesiąć 22.01 28 będzie hihihi no mąż ma 23 hihiiih na małolata poleciałam to też pierwsza ciąża, ale nie czuję się z tym źle wręcz przeciwnie chyba do tego dorosłamna sylwka idziemy na domówkę do brata tż-a będę kierowcą bo nie piję a robię szaszłyki jendne kurczaczkowe drugie z karczku do tego parówki z żółtym sekiem w cieście francuskim i chyba upiekę murzynka![]() Scio tej wrażliwej koleżance to bym w pysk strzeliła krowa jedna!!! boże skąd się takie buraki biorą??? całkiem jak moja szwagiereczka hahah przy niej moja ciąża to temat tabu hahahah ostatnio włąśnie tż przy niej i przy jego mamie bez skrępowania opowiadał o usg zadowolony roześmiany a ta nic ani pół słówka oj kuruj się kuruj!!!weruczku co do przytulanek to pierwsze 2,5 msc to ani o tym nie mogłam myśleć bo mnie mdliło i było mi okropnie nie dobrze tylko spałam ledwo dawałąm radę w pracy! ale teraz zaczynamy już 4 msc i czuję się o wiele lepiej i to teraz ja napadam na biednego mężulka hihihih, ale on się tylko z tego cieszy bo bał się, że mi taki antyseksowy nastrój zostanie do końca ciąży a to raczej w naszym związku ja mam gorącą krew ![]() hmmmm a czy ja bym też mogła dołączyć do klubu Nerolku? ![]() no mój pies ma wyznaczoną kastrację na 4.01. będzie mieć niespodziankę na nowy rok ![]() już wsunełąm danonka teraz lece po bułke z serkiem almette mniam mnaim a na obiad dziś Shira serwuje pizze domową i zimną pepsi, która chce?
|
|
|
|
#2810 | |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
w każdym bądź razie wychodzi na to, że jesteśmy ten sam rocznik, bardzo dobry rocznik ![]() Tak naprawdę to wcale nie odczuwam tego wieku i raczej większość osób myśli, że młodsza jestem ![]() a TŻ młodszy 31 Z Sylwesterem to siedzimy w domu, jakaś leniwka nas wzięła i nawet fajnie czasami tak tylko razem posiedzieć. Musze tylko coś dobrego do jedzonka wymyślić i postarać się za szybko nie zasnąć
|
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niech się babcia trapi z wnuczętamimargaret82 ja jestem w 13 tc+3d i też mam taki brzucholek jak Ty serio rano jak się budzę to jest mniejszy, ale wieczorkiem to się tż śmieje ze swojej kulki bezczelny typ ja też chodzę ale w dresach jak Nerolka albo w ciążówka też takich dresowo-eleganckich także bez kompleksów jakiś jesteś śliczna ciężaróczeka |
|
|
|
|
#2812 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My na szczęście mieszkamy sami, znaczy z naszą córcią, ale ona zwykle koło 20 już śpi. Też mi brzuchol wieczorami rośnie, w pracy jeszcze jakotako, ale jak wracam do domu to tak przynajmniej +miesiąc
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki!
Scio ale przynajmniej jej powiem, że na sylwka jak odstrzeli jakieś numery to ją wyrzucę z domu (w łagodniejszej wersji)Oczywiście u nas domówka, decyzja podjęta zanim zaszłam w ciążę, a jak się okazało, że ciąża jest zagrożona, to kłótnia z Tż o sylwka ... on już powiedział paru osobom, a ja mu powiedziałam, że mam to w dupie i że liczy się moje samopoczucie ... Doszliśmy do consensusu: on wziął 3 dni wolnego, żeby sylwka przygotować, a jak jego siostra mi zajdzie za skórę to mam prawo ją w****** z domu nerolka ![]() Ale opowiem Wam o wizycie Macica się rozpulchniła, dzidziol poszedł do góry. Wczoraj równiutkie 10 tc, a szalał w tym brzuszku, że aż niemożliwe, że ja go nie czuję ... ale się znalazła Lepszy obraz z dopochwowego i taki miałam robiony... Lekarka moja ma możliwość nagrania filmiku z usg i tak też chciała zrobić dla męża. No i mi mówi: "to teraz włączymy nagrywanie, żeby mąż mógł dziecko zobaczyć..." a maleństwo chyba wtedy zasnęło i zero ruchu
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Shira no tyle czasu gadamy na planowaniu a Ty się teraz tu wygadujesz że TZ taki młodziutki
![]() Justa to super że dzidzia ma się dobrze .... ja też chciabym swoją zobaczyć dziewczyny opryszczkę dostałam ![]() kurde mdłości mi minęły, niby dobrze chyba ale mnie to jakoś martwi Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-12-29 o 09:21 |
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
JustPi no jak o 20 mała śpi to możecie sobie potem buszować
![]() justa878 no za dzieciaka żołnierza![]() Słoneczko no widziś jakoś nie zeszło na temat, ze ja młodszych lubie opryszczka ojjjj no ale przyłóż sobie plasterek cebuli mojej siostrze pomaga
|
|
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
Słoneczko-rozumiem że chodzi o opryszczkę wargową?? tak mi się wydaje,że ja normalnie smarwałam opryszczkę ZOVIRAXEM w ciązy,ale najlepiej spytac lekarza...bo gdyby się wirus przedostał w okolice narządów płciowych to może byc niebezpiecznie.Ja teraz stosuję COMPEED,ale póki co w tej ciązy jeszcze nie miałam.
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i super sie ciesze ze wszystko poszło dobrze bo przyznam ze jak czytałam Twoj poscik o krwotoku to strasznie sie przestaraszylam :/ justa878 o jak ja juz bym chciała zobazyc mojego robaczka tak wywijajacego a tu jeszcze dwa tygodnie trzeba czekac 89 margaret82 przepiekny brzuchol ja jak sie najem na wieczór te tez mam wiekszy brzuszek niz normalnie ![]() Jejciu tyle piszecie ze nie nadązam czytac i odpisywac na wszystko
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To kiedy masz te prenatalne?
|
|
#2819 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry
![]() Zaproszenia rozesłane ![]() justa878 ale ja Ciebie zaraz na ziemię sprowadze -jak to pooglądać zdjecia hammm...?A nie łaska swoje dodać No!Co ja mam dziś na obiad zrobić? Bidulka wiem jak się męczysz z bolącym gardłem-tantum werde weź. Ja brałam Orofar bo świetnie znieczula. Dziewczynki-dlaczego pominęłyście jeden post z wieczora? ![]() Justa-Twoja dzidzia stwarza pozory grzecznego maleństwa Moje mi łazi po pęcherzu i skrobie w nim.I nie wiem czy siii nie zrobie.
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewuszki Słoneczko ja do 11 tc miałam opryszczke NON STOP Zapytałam teraz gina co mogę stosować i powiedział, że wszystkie te zoviraxy można bo są miejscowe tylko, a potem podleczy mi wirusa tabletkami, ale to w późniejszej ciąży. Jestem w 13 tc i nie mam takiego brzuszka , a szkoda. :P Justa my też mamy filmiki. I super że z Bąbelkiem wszystko ok
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

))

zębole

ale mnie zaskoczyłaś...nie wiem co napisać

jak to się stało?no to trzymam
zeby się chłopakom siostra urodziła
ale przynajmniej jej powiem, że na sylwka jak odstrzeli jakieś numery to ją wyrzucę z domu (w łagodniejszej wersji)