Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 18:13   #2101
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Na pewno utkwi w pamięci i w razie czego się przyda
Momentami aż zazdroszczę tych ślubnych przygotowań...
Ja to pewnie umrę z nerwów z dziewięć razy przed ślubem jak i na samym ślubie...
też tak myślałam, ale wystarczająco się nastresowałam na cywilnym a że kościelny był rok później to już wystąpiłam w roli weteranki

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Kash bardzo mi przykro życzę aby jutro udała się rozmowa z szefem i obyś dostała tą podwyżkę, bo z pewnością należy Ci się A jeśli można wiedzieć gdzie pracujesz?? Że takie numery macie, no żeby w dniu wypłaty pieniążków w kasie na nie nie było to już chyba są wolne żarty.

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Nadia toż to ja przez Ciebie zaraz zgreszę już chciałam się chwalić jak mi to dobrze oszczedzanie idzie a ty mnie kusisz tutaj obniżkami i przecenami oj ty
wybacz Oliwka
Musiałam się przejechać i sprawdzić te obniżki, one mnie wzywały

Ssnow akademik wydaje się rozsądnym rozwiązaniem. Moja przyjaciółka mieszka z mężem i dzieciem w akademiku. Inaczej nie dali by rady tym bardziej że studiują z dala od domu więc nie dość że musieli by płacić wynajem to jeszcze opieka dla dziecka
wciąż pod górkę

Kwestia tżta, coraz gorzej się dzieje i chyba potrzebujemy odpoczynku. jak długiego, zobaczymy. Jest nawet rozważana opcja - na zawsze...

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Golden, ten nasz znajomy nie dość że długo nas zbywał nim obrobił i nagrał zdjęcia na płytkę. to jeszcze jak zobaczyliśmy że praktycznie zero sali jest i GOŚCI to nawidziliśmy go grzecznie w domu
Zaczął się tłymaczyć że na sali było słabe światło, że kolorowe światełka mu przeszkadały i psuły ujęcia
w końcu pokazał tą "resztę zdjęć" (czy. prawie 500) i z wielką łaską nam nagrał parę pozostwałych, cobym wiedziała że na własnym weselu poza mną i tż byli rodzice, babcie i inni goście
"on tak nie powinien, nie może" ble ble klient płaci, to i wymaga

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:13   #2102
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Pozyczyliśmy mu 50 zł bo jak mają nie miec co jeść to... Mimo wszystko szkoda mi go.. ze się wpakował w głupi zwiazek z glupia dziewucha i dał się złapać na dziecko...
Jutro kupuje Pośrednika i jak tam nie będzie ofert to pomyślę nad skrzatem... zobaczymy co z tego będzie... Dzięki golden za wsparcie a powiedz co Ty masz za konszachty z kierowniczką? Ja mam z nią same nieprzyjemne doświadczenia z tego co piszesz wydaje mi się że studiowałaś w czewie, a pochwalisz się na jakiej uczelni?
ciemne tajemne i podstępnemiło ją wspominam era jej panowania nastała, jak ja już mieszkałam z P. i ona pierwsza okazała ludzkie zrozumienie dla pary młodych ludzi, którzy chcieli zamieszkać normalnie razem kilka spraw też załatwiałam, i P. też, ogólnie jak dla mnie miła babeczka.
SSnow, a Ty mieszkałaś już w skrzacie???? Jak tam Ci było źle, to jeszcze herkules jest fajny, bo tego trzeciego to nikomu nie polecę albo herkules albo skrzat
studiowałam na (nie)słynnej WSP (Wsparcie Seksualne Politechniki czyli Wyższa Szkoła Pedagogiczna) obecnie Akademia JeDai obserwatorium mają fajne
Nadia - odpoczynek pomaga, może nie najpierw "na zawsze" a na jakiś czas, od razu z torpedą nie ma co wyskakiwać chyba że oboje jesteście na tyle zdecydowani
"nie powinien"?? a dlaczego??!! to po co tam stał i pstrykał?? noż jakbym go dorwała to nogi z d... bym powyrywała. 500 zdjęć i wsjo dla niego 20 zdjęć to goście sami zrobią, bez łaski fotografa i tu widzisz są "światełka", goście, którzy plan zasłaniali, oj biedny ten Wasz fotograf, tyle przeszkód jak mogliście

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2011-01-10 o 18:17
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:18   #2103
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

gratuluję umowy
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Gratuluję umowy
Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość

gratuluję
Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość

super, gratulacje
Dziękuję, bardzo dziękuje

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
mam wku*w totalny!!! prezesa nie dorwałam, bo wyszedł wcześniej a żeby tego było mało to jak poszłam do kasy odebrać wypłatę to się okazało, że lista jest ale gotówki do wypłaty w kasie nie ma i tym sposobem odeszłam z pustymi rękami rzygam już tą robotą, tą firmą i tym wszystkim jak się wkur*** to rzucę wypowiedzenie i pójdę do sklepu ciuchy sprzedawać, kasa ta sama a ile stresów mniej nie dość że śmieszna kasa to jeszcze nigdy na czas, jeszcze trochę to trzeba się bedzie prosić o swoje wcale nie lekko zarobione pieniądze wróciłam do domu, puściłam beksę i już mi trochę lepiej, chętnie bym sobie dalej poryczała i poużalała się nad sobą gdyby nie fakt, że o 17 przychodzą "panowie majstry" oglądać łazienkę bo niebawem remont jutro idę od rana gadać o podwyżce, jak nie dostanę to spier*** stamtąd jak najszybciej

* przepraszam za przekleństwa i ton wypowiedzi, ale dziś czara goryczy się przelała nienawidzę już tej roboty!!!

edit: robotnicy przyjdą jednak jutro, mogę płakać dalej ;(
Oj, kochana
Przykro mi, że tak paskudnie Ci się dzień zakończył.
Sprawa na prawdę średnia, żeby w dniu wypłaty pieniędzy w kasie nie było. Ciekawe czy zdając sobie sprawę z tego, że to wbrew prawu.

Powodzenia jutro z Szefem. Powiedz mu, że jak się nie ogarnie, to straci świetnego pracownika, bo zaczyna przeginać.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Dla mnie bardzo zły. Zaczęło się od tego, że w nocy jakieś demony nademną fruwały i spałam może 3 godziny. Dziś mialam takiego ogromnego nerwa, że jeszcze do tej pory trzyma mnie adrenalina

Wszystko nadrobiłam, ale wybaczcie, nie poodpisuje. Mam nadzieje, że ta cholerna sesja i *******ona uczelnia skończą się szybko i szybko o niej zapomne. To dzięki niej uświadczam się każdego dnia w przekonaniu, że kłamstwa, krętactwa i wszelkie oszustwa są w modzie i to one wygrywają
Oj, oj! Tu też czarne chmury widzę.
Oby do przodu kochana oby do przodu.

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Ijaa - gratulacje chwal się teraz co i jak
Dziękuje, zaraz opowiem - chociaż historia z tych dłuższych. Jednak nie tutaj.

Cytat:

BĘDĘ WYĆ! wszystko jest nie tak i nic się nie udaje. na dodatek mamy problem z mieszkaniem [zazyczyla sobie 700 za pokoj bo nasz wspollokator sie wyprowadzil, a mnie to gowno obchodzi ze oni maja przez to mniejsza kase] przeszukałam właśnie 300 stron z ogloszeniami inic nie znalazlam: albo cena kosmiczna, albo mieszkanie jeszcze gorsze niz nasze. powinnam sie uczyc, bo jutro mam dwa najwazniejsze kolosy a kluje mnie serce i łeb boli! mam dosyc kiedy wreszcie skoncza sie te wszystkieproblemy? kiedy zacznie nam sie ukladac? czemu qrwa zawsze musi byc pod gorke? jeszcze przed chwila dzwonil do nas byly wspollokator czy mu kase pozyczmy? a niby skad? co prawda udało nam sie odlozyc dwie stowy w grudniu,ale nie wiadomo jak bedziemy stac z kasa, anie chce mu pozyczyc i martwic czy nam wystarczy na jedzenie... poza tym mogl pomyslec ze teraz bedzie musial utrzymywac swoja piekna ciezarna i oszczędzić,anie kupować jej lokowki za 100 zł! Wyc mi sie chce do księzyca...

nie mam;/ wczoraj targaliśmy majtki i skarpetki w łapach

iija TUTAJ parę granatowych ślubnych inspiracji
Co za ludzie.
Dziękuję za inspiracje. Piękny ten granat na krzesłach w kształcie kokard.

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
... możliwe że będę SPD nie mieszkającą z tżtem
Cooo, jak to?

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:20   #2104
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
ciemne tajemne i podstępnemiło ją wspominam era jej panowania nastała, jak ja już mieszkałam z P. i ona pierwsza okazała ludzkie zrozumienie dla pary młodych ludzi, którzy chcieli zamieszkać normalnie razem kilka spraw też załatwiałam, i P. też, ogólnie jak dla mnie miła babeczka.
SSnow, a Ty mieszkałaś już w skrzacie???? Jak tam Ci było źle, to jeszcze herkules jest fajny, bo tego trzeciego to nikomu nie polecę albo herkules albo skrzat
studiowałam na (nie)słynnej WSP (Wsparcie Seksualne Politechniki czyli Wyższa Szkoła Pedagogiczna) obecnie Akademia JeDai obserwatorium mają fajne
Nadia - odpoczynek pomaga, może nie najpierw "na zawsze" a na jakiś czas, od razu z torpedą nie ma co wyskakiwać chyba że oboje jesteście na tyle zdecydowani
haha toz to Ty absolwentka mojej uczelni jesteś JeDa'ju! i co więcej mój instytut własnie w budynku z obserwatorium się znajduje mieszkałam w skrzacie jedną nos i uciekłam spanikowana, bo dziecię z domu rodzinnego przyjechało a tu: impreza, 4 m kw. przestrzeni i za kimś z nożem po piętrze latali ale teraz bardziej obyta ze studenckim światem jestem imniej wrażliwa [tak mi sie wydaje]

Jeszcze chciałam powiedzieć [obejrzałam fotki twe] że jesteś super laska!
Nadia
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy

Edytowane przez ssnowdrop
Czas edycji: 2011-01-10 o 18:21
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:21   #2105
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
"nie powinien"?? a dlaczego??!! to po co tam stał i pstrykał?? noż jakbym go dorwała to nogi z d... bym powyrywała. 500 zdjęć i wsjo dla niego 20 zdjęć to goście sami zrobią, bez łaski fotografa i tu widzisz są "światełka", goście, którzy plan zasłaniali, oj biedny ten Wasz fotograf, tyle przeszkód jak mogliście
w sensie nie powinien pokazywać tych nieudanych zdjęć - to dla niego antyreklama niech będzie dla niego antyreklamą to, że nikomu go nie polecamy

Stary 2011-01-10, 18:27   #2106
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
impreza, 4 m kw. przestrzeni i za kimś z nożem po piętrze latali

Wybacz, nie mogłam się powstrzymać.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Byłam na tych mini zakupach. Pielęgnację kupiłam, nawet się na promocję w rossmanie załapałam na dwie planowane rzeczy.
Oczywiście nie była bym sobą gdybym nie wlazła do jakiegoś sklepu ciuchowego.
Tym sposobem jestem bogatsza o długi, ciepły sweter w kolorze bordowym.. i uboższa o 30zł! Bez tragedii więc, co więcej uważam, że zakup udany.

Pojadłam. Zaraz ogarnę tu trochę, a o 20 siadam na rowerek.

TŻ musiał jechać do pracy, bo poważna awaria się stała - biedak bez obiadu. Dzwonił jednak, że jeszcze trochę i wraca.

W ogóle chciałam się jeszcze pochwalić, że dzisiaj byłam wyjątkowo grzeczna. Jakby mi każdy dzień diety mijał tak jak dzisiejszy, to normalnie by była bajka.

Stary 2011-01-10, 18:28   #2107
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
edit: robotnicy przyjdą jednak jutro, mogę płakać dalej ;(
To płacz Czasem trzeba

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Golden, Punto Śliczne z Was laseczki!!!
To moja bratowa

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Dla mnie bardzo zły. Zaczęło się od tego, że w nocy jakieś demony nademną fruwały i spałam może 3 godziny. Dziś mialam takiego ogromnego nerwa, że jeszcze do tej pory trzyma mnie adrenalina
Ech, coś pechowy dzisiaj dzień

Cytat:
dzięki za wszystkie słodzące komentarze
może na zdjęciach nie widać, ale miałam ślicznie płaski brzuszek i jeszcze wcięcie w talii. ale tego to już tylko można się domyślać i wierzyć mi na słowo

Punto - piękne zdjęcia i śliczna para widać bardzo dobrego fotografa (i sprzęt), genialna pamiątka na resztę małżeństwa
Widać widać, wyglądałaś jak laleczka

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Tak sobie kiedyś myślałam apropo fotografa na moim weselu...Mój tata zajmuje się amatorsko zdjęciami...Sesje w plenerze by nam bez problemu zrobił...ale przecież w kościele czy na weselu nie będzie za fotografa robił...Ale to i tak daleka przyszłość...Więc tylko taka luźna uwaga...
Dobrej sesji w plenerze amator Ci nie zrobi. Lepiej wziąć profesjonalistę i nie zamęczać taty. W tym dniu to on musi być wolny

Cytat:

Punto cudne te zdjęcia pięknie się na nie patrzy i brat przystojniak
Snow,
Ja z współlokatorką miałyśmy identyczną sytuację na studiach ale nie dałyśmy się wrobić w płacenie za kogoś Wytłumacz właścicielce, że jest po***ana i spróbujcie coś znaleźć... ciężko ale próbować trzeba.

No, braciszek ciacho, na żywo fajniejsze

Wróciłam z zakupów. Kupiłam to co trzeba ale zapomniałam szamponu do psa
Dywanik zasadzony już idealnie, ryby pływają... i wskakują do filtra Szaloooone

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:31   #2108
Haniula
Zakorzenienie

Widz ze tu dziś nastrój nie dopisuje
wszystkim smutnym, złym i przygnębionym SPD - przesyłam , i duzo wiary, ze wszystko to co dziś jest na NIE jutro bedzie juz Okey

Ja sobie leniuchuje, zrobiłam sobie maseczke z oliwy z oliwek na włosy i dłonie, teraz mam maseczke na twarzy, potem kąpiel pazurki, herbatka i ksiązka Tż na nocce to mam labee
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 18:41   #2109
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
haha toz to Ty absolwentka mojej uczelni jesteś JeDa'ju! i co więcej mój instytut własnie w budynku z obserwatorium się znajduje mieszkałam w skrzacie jedną nos i uciekłam spanikowana, bo dziecię z domu rodzinnego przyjechało a tu: impreza, 4 m kw. przestrzeni i za kimś z nożem po piętrze latali ale teraz bardziej obyta ze studenckim światem jestem imniej wrażliwa [tak mi sie wydaje]

Jeszcze chciałam powiedzieć [obejrzałam fotki twe] że jesteś super laska!
Nadia
ale to nic nie takie rzeczy się działy
nie byłaś na naszym świętowaniu śmigusa dyngusa nie goniłaś szczura po łączniku nie cuciłaś kolegi, który po alko zaliczył tak ciężki zgon, że mieliśmy wzywać policję i prokuratora, żeby wyciągnęli te zwłoki spod prysznica, bo nie mogliśmy się umyć (btw zwłoki odzyskały siły witalne po 28 godzinach kąpieli w brodziku, w ZIMNEJ wodzie) oooooooojjjjjjjjj Ssnow, jeszcze TYLE przed Tobą noże to na co dzień latały, bo mieliśmy piętro niżej nożownika z Bożej Łaski może to ten sam
nie bój się, wracaj spokojnie
aj noł ale tylko jak zrobię sobie lifting nadwozia

ja nie wiem, 4 godziny i go nie ma....

Czas edycji: 2011-01-10 o 18:46
Stary 2011-01-10, 18:48   #2110
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
ale to nic nie takie rzeczy się działy
nie byłaś na naszym świętowaniu śmigusa dyngusa nie goniłaś szczura po łączniku nie cuciłaś kolegi, który po alko zaliczył tak ciężki zgon, że mieliśmy wzywać policję i prokuratora, żeby wyciągnęli te zwłoki spod prysznica, bo nie mogliśmy się umyć (btw zwłoki odzyskały siły witalne po 28 godzinach kąpieli w brodziku, w ZIMNEJ wodzie) oooooooojjjjjjjjj Ssnow, jeszcze TYLE przed Tobą noże to na co dzień latały, bo mieliśmy piętro niżej nożownika z Bożej Łaski może to ten sam
nie bój się, wracaj spokojnie
aj noł ale tylko jak zrobię sobie lifting nadwozia

ja nie wiem, 4 godziny i go nie ma....
dlatego żałuję że nie wyjechałam na studia do Torunia lub Poznania jak planowałam

Golden, baaardzo ładne ślubne. miałam podobny bukiet tylko z domieszką bordo róż ale kaształt bukiety chyba taki sam

Stary 2011-01-10, 18:59   #2111
201604250957
Konto usunięte

Dzięki Dziewczyny, co nadudlałam to moje już mi lepiej, znowu jestem waleczna i jutro pokażę na co mnie stać płacz chyba spala dużo kalorii bo byłam taka słaba że jak kręcilam hula to ledwo się na nogach trzymałam

Golden pięknaś tak własnie powinna wyglądać panna młoda według mnie i mojej Mamy: piękna, szczupła i w bieli

Punto brat i bratowa jak z żurnala super! wspaniałe zdjęcia, teraz tym bardziej chce fuksjowe buty na swoim ślubie!

Nadia niezależnie od tego co postanowicie życzę Ci żebyś nie musiała żałować tej decyzji i żebyś była szczęśliwa

Ijaa brawo!!! dawaj na PW szczegóły, ja Ci serdecznie gratuluje tej nowej umowy

Dodaja, Ssnow ściskam Was, chyba znowu stadnie przeżywamy chandrę SPD niczym siostry sjamskie bedzie lepiej

Oliwka pieniadze do kasy przywożą przedstawiciele i kierowcy bo siągaja naleznosci od klientów, tyle ze nikt nie zdazyl przyjechac, ale co mnie to obchodzi?! ja pracuje do 15 to chce miec wypłate o 15, przeciez nie bede czekac godziny czy dwoch az ktos przyjedzie i wplaci kase
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:00   #2112
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
dlatego żałuję że nie wyjechałam na studia do Torunia lub Poznania jak planowałam

Golden, baaardzo ładne ślubne. miałam podobny bukiet tylko z domieszką bordo róż ale kaształt bukiety chyba taki sam
ale tylko kilka i też nie wszystkich gości mamy zdjęcia, znajomych w ogóle, rodziny P. też, jakby ich nie było ech... było minęło. bukiet mam do tej pory, tylko trochę kolor zmienił
akademik wspominamy oboje z P. jako najlepiej spędzony czas, w najlepszym miejscu i najlepszym towarzystwie nigdy za nic bym się nie zamieniła na mieszkanie choćby mi dopłacali
Ssnow - nie pękaj przed nożownikiem przeprowadź się, nie pożałujesz głośniejsze i bardziej ekscentryczne imprezy były w herkulesie swego czasu ale ekipa wyjechała do Anglii i nie wróciła

a P. ciągle nie ma

Kash - ale wiesz, że to baaaardzo symboliczna biel ona raczej wyraża nasze/moje uczucia niźli to co kiedyś

Czas edycji: 2011-01-10 o 19:03
Stary 2011-01-10, 19:08   #2113
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ijaa brawo!!! dawaj na PW szczegóły, ja Ci serdecznie gratuluje tej nowej umowy
Już.

Idę jedzonko TŻowi naszykować, bo wraca i wskakuję na rower.

Stary 2011-01-10, 19:20   #2114
golden_eye
Wtajemniczenie

dziewczynki ja idę na randkę z Bruce'em Willisem i mówię od razu DOBRANOC
stosunkowo miłej nocki wszystkim życzę
Stary 2011-01-10, 20:08   #2115
kraven
Zakorzenienie

Ja już wykąpana zaległam w łóżku i podczytuje Was.
Dziewczynki przesyłam Wam moc pokonania przeszkód.

Jutro będzie nowy dzień, mam nadziej lepszy

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:10   #2116
Kelpie
Zakorzenienie

Uciekam pod prysznic i oglądać agentów ncis...
Branoc
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:19   #2117
kraven
Zakorzenienie

Idę spać. Dobranoc! Do juterka

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:29   #2118
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

A ja bym chatę zjarała ! Tak sobie leże przed tv tż obok na fotelu siedzi a ja w kuchni świeczkę zapaliłam taki stroik miałam z gałązek choinki na tym bombki, sznurek, i tż patrzy że pies coś poszedł do kuchni i tak jakoś coś pokazuje a tż patrzy a w kuchni jasno i do mnie że coś się pali bo strzelać zaczęło a to się zapaliło i taki wielki ogień był szybko chwyciłam to za podstawek na szczęscie szklany był do zlewu i ugasiłam pożar aż smród się zrobił Poprostu ostatnio mam szczęście w nieszczęściu, w sobotę wracając z zakupów wyjechałam na drogę z parkingu i chciałam telefon wyciągnąc z torbki i tak się tym zajęłam że w ostatniej chwili odbiłam bo bym walnęła w samochód po drugiej stronie jezdni jakaś rozkojarzona jestem czy co
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:56   #2119
ijaa
Zakorzenienie

Właśnie spaliłam jajka. Tak, tak da się! Sylwia potrafi.
Wstawiłam do gotowania na sałatkę i o nich zapomniałam. Woda wyparowała, garnek przypalony, jajka do niego.

Trzeba by pod prysznic bo mam zamiar położyć się jak człowiek dzisiaj, nie jutro I niech tylko spróbują mi się koszmary śnić.
No i te jajka muszę jeszcze zreanimować, bo więcej nie mam, a chcę tą sałatkę.

Stary 2011-01-10, 21:02   #2120
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
A ja bym chatę zjarała ! Tak sobie leże przed tv tż obok na fotelu siedzi a ja w kuchni świeczkę zapaliłam taki stroik miałam z gałązek choinki na tym bombki, sznurek, i tż patrzy że pies coś poszedł do kuchni i tak jakoś coś pokazuje a tż patrzy a w kuchni jasno i do mnie że coś się pali bo strzelać zaczęło a to się zapaliło i taki wielki ogień był szybko chwyciłam to za podstawek na szczęscie szklany był do zlewu i ugasiłam pożar aż smród się zrobił Poprostu ostatnio mam szczęście w nieszczęściu, w sobotę wracając z zakupów wyjechałam na drogę z parkingu i chciałam telefon wyciągnąc z torbki i tak się tym zajęłam że w ostatniej chwili odbiłam bo bym walnęła w samochód po drugiej stronie jezdni jakaś rozkojarzona jestem czy co

Dobrze że wszystko się tak skończyło,piesek czujny.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Ja się żegnam na dziś,pędzę do mężyka.

Samych kolorowych snów życzę i od jutra wyśmienitych humorów.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:04   #2121
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a ja mam jutro dwa zaliczenia: z etyki i z projektów logistycznych ...w środę z wyceny nieruchomości i z międzynarodowych transakcji gospodarczych ... i umiem jako tako na jutro a na środowe nawet jeszcze nie spojrzałam ...;/

ciekawe o której spać pójdę... wczoraj , a wlasciwie dziś usnełam o 4 ...

byleby ten styczeń skończył sie jak najprędzej !!

iskierka zgasła...

Edytowane przez sikoreczka111
Czas edycji: 2011-01-10 o 21:05
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:05   #2122
DobraDusza88
Zakorzenienie

Prawie nadrobiłam, ale już sama nie pamiętam co komu miałam napisać Meega męczący dzień. Byłam dzisiaj na szczepionce, później u babci, u rodziców TŻ, z małym na pierwszym (!) spacerze, na zakupach a poza tym nauka No szok...
Stary 2011-01-10, 21:08   #2123
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Też spadam. Spać mi się chce a jeszcze muszę pokój ogarnąć.

Trzymajcie kciuki dziewczyny bo walczę o kolejne zlecenie

Dobranoc

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:15   #2124
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dobrej nocy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:21   #2125
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

ijaa najwidoczniej Sylwie tak mają ty jajka, mi stroik na pół metra w kuchni płonął ale szczerze powiedziawszy to naprawdę jasno się w kuchni zrobiło. Ja jeszcze mam to do siebie że często przez przypadek się czymś gorącym poparzę.

Cytat:
Napisane przez marta1986222
Dobrze że wszystko się tak skończyło,piesek czujny.

Ja się żegnam na dziś,pędzę do mężyka.

Samych kolorowych snów życzę i od jutra wyśmienitych humorów.

Dziękuję Bogu że tak się skończyło bo ja to mam czarne myśli od razu ale nauczka na przyszłość.

Choć niedawno jeszcze kiedyś zdarzyło mi się wstawić wodę na herbatkę i zapomniałam że mam płytę indukcyjną i że to chwilkę potrwa i wróciłam do żelazka dolać tylko wody i miałam iść zalać herbatkę no i oczywiście zapomniałam jak mi się przypomniało to wody w czajniku już nie było a czajnik rozgrzany do czerwoności przebarwienie na płycie też miałam stracha.

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-01-10 o 21:25
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:36   #2126
nurek119
Zakorzenienie

ja angielski starałam się ogarnąć ale średnio mi idzie a jutro egzamin ale co ma być to będzie postanowiłam już, że do dwóch zerówek podejdę nie wiem jeszcze co z 3
dzis mam zamiar troche jeszcze posiedziec a potem szybki prysznic i lulu
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:50   #2127
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

mi zostało 10 zaliczeń i wolne jak ja chcę to wolne.....w tym tygodniu jak dobrze pójdzie załatwwię 6 ... a pozostałe 4 rozłożone na 2 tygodnie mam, wiec wtedy będzie już luzik

iskierka zgasła...
Stary 2011-01-10, 22:04   #2128
nurek119
Zakorzenienie

dziewczyny a co sądzicie o telefonach komórkowych? czy zawładnęły one światem oraz naszym życiem? czy jest to bezpieczne ? normalne? nie będę ukrywać, że jest mi do napisania pracy potrzebne dlatego zwracam sie z prosbą abyście napisaly mi co o tym myślicie

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2011-01-10 o 22:06
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:34   #2129
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co sądzicie o telefonach komórkowych? czy zawładnęły one światem oraz naszym życiem? czy jest to bezpieczne ? normalne? nie będę ukrywać, że jest mi do napisania pracy potrzebne dlatego zwracam sie z prosbą abyście napisaly mi co o tym myślicie
zawładnęły do tego stopnia, że tel mam zawsze ze sobą a na dodatek nawet z nim spię

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:50   #2130
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
zawładnęły do tego stopnia, że tel mam zawsze ze sobą a na dodatek nawet z nim spię
ja myślę, że sa jeszcze osoby, które mogłyby żyć bez telefonu. Osobiście nie wyobrażam sobie zycia bez niego...i myślę, że mimo wszystko zawładnęły światem i nami Moim życiem napewno. No chyba, że chce się być samotnikiem wtedy mozna z telefonu zrezygnować ---mieszkam daleko od domu rodzinnego , i odwiedzam rodziców raz w miesiącu, nie wytrzymałabym nie wiedząc co u nich słychać -- czyli telefon tak jakby pozwala utrzymac nam więzi na odpowiednim poziomie.

Oprócz tego musimy zauwazy inne sytuacje, w ktorych telefon okazuje sie bardzo pomocny np. jesteśmy światkami wypadku - możemy niemalże natychmiast szukac pomocy policji czy pogotowia, oszczędzamy czas podczas załatwiania kilku drobnych czynności np załatwienia jakichs spraw w dziekanacie, gdy przymierzając kolejna bluzke orientujemy się, że nie zapisalismy sie na egzamin.... czy możemy powiedzieć tŻ , że ma kupić coś jeszcze , gdy zapomniałysmy mu dopisać coś do listy zakupów

Nie mówiąc już o takiej korzyści, że telefon komórkowy nie wiąże nas z jakimś konkretnym miejscem , tak jak telefon stacjonarny .

Co do szkodliwości działania telefonu ..hmm odczuwam to szczególnie gdy rozmawiam z kimś 2 h ...ALE W MOIM WYPADKU TELEFON SPRAWIŁ, ŻE NP.NIE "DOSTAŁAM ZAWAŁU" GDY TŻ NIE WRACAŁ 5 H Z PRACY - ale dzieki telefonowi mógł do mnie zadzwonić i powiedziec, zebym sie nie martwiła i, że nie musze go szukać gdzieś po rowach

iskierka zgasła...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości