|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
Cytat:
a że kościelny był rok później to już wystąpiłam w roli weteranki![]() Cytat:
Musiałam się przejechać i sprawdzić te obniżki, one mnie wzywały ![]() Ssnow akademik wydaje się rozsądnym rozwiązaniem. Moja przyjaciółka mieszka z mężem i dzieciem w akademiku. Inaczej nie dali by rady tym bardziej że studiują z dala od domu więc nie dość że musieli by płacić wynajem to jeszcze opieka dla dziecka ![]() wciąż pod górkę ![]() Kwestia tżta, coraz gorzej się dzieje i chyba potrzebujemy odpoczynku. jak długiego, zobaczymy. Jest nawet rozważana opcja - na zawsze... ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Golden, ten nasz znajomy nie dość że długo nas zbywał nim obrobił i nagrał zdjęcia na płytkę. to jeszcze jak zobaczyliśmy że praktycznie zero sali jest i GOŚCI to nawidziliśmy go grzecznie w domu Zaczął się tłymaczyć że na sali było słabe światło, że kolorowe światełka mu przeszkadały i psuły ujęcia ![]() w końcu pokazał tą "resztę zdjęć" (czy. prawie 500 "on tak nie powinien, nie może" ble ble klient płaci, to i wymaga
|
|
#2102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciemne tajemne i podstępne era jej panowania nastała, jak ja już mieszkałam z P. i ona pierwsza okazała ludzkie zrozumienie dla pary młodych ludzi, którzy chcieli zamieszkać normalnie razem kilka spraw też załatwiałam, i P. też, ogólnie jak dla mnie miła babeczka.SSnow, a Ty mieszkałaś już w skrzacie???? Jak tam Ci było źle, to jeszcze herkules jest fajny, bo tego trzeciego to nikomu nie polecę ![]() studiowałam na (nie)słynnej WSP (Wsparcie Seksualne Politechniki ![]() Nadia - odpoczynek pomaga, może nie najpierw "na zawsze" a na jakiś czas, od razu z torpedą nie ma co wyskakiwać chyba że oboje jesteście na tyle zdecydowani ![]() "nie powinien"?? a dlaczego??!! to po co tam stał i pstrykał?? i wsjo dla niego 20 zdjęć to goście sami zrobią, bez łaski fotografa i tu widzisz są "światełka", goście, którzy plan zasłaniali, oj biedny ten Wasz fotograf, tyle przeszkód
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-01-10 o 18:17 |
|
|
|
|
#2103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, bardzo dziękuje
![]() Cytat:
![]() Przykro mi, że tak paskudnie Ci się dzień zakończył. Sprawa na prawdę średnia, żeby w dniu wypłaty pieniędzy w kasie nie było. Ciekawe czy zdając sobie sprawę z tego, że to wbrew prawu. Powodzenia jutro z Szefem. Powiedz mu, że jak się nie ogarnie, to straci świetnego pracownika, bo zaczyna przeginać. Cytat:
Oby do przodu kochana oby do przodu.Dziękuje, zaraz opowiem - chociaż historia z tych dłuższych. Jednak nie tutaj. ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za inspiracje. Piękny ten granat na krzesłach w kształcie kokard. Cooo, jak to?
|
|
|
#2104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
toz to Ty absolwentka mojej uczelni jesteś JeDa'ju! i co więcej mój instytut własnie w budynku z obserwatorium się znajduje mieszkałam w skrzacie jedną nos i uciekłam spanikowana, bo dziecię z domu rodzinnego przyjechało a tu: impreza, 4 m kw. przestrzeni i za kimś z nożem po piętrze latali ale teraz bardziej obyta ze studenckim światem jestem imniej wrażliwa [tak mi sie wydajeJeszcze chciałam powiedzieć [obejrzałam fotki twe] że jesteś super laska! ![]() Nadia
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-01-10 o 18:21 |
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz, nie mogłam się powstrzymać. ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Byłam na tych mini zakupach. Pielęgnację kupiłam, nawet się na promocję w rossmanie załapałam na dwie planowane rzeczy. Oczywiście nie była bym sobą gdybym nie wlazła do jakiegoś sklepu ciuchowego. Tym sposobem jestem bogatsza o długi, ciepły sweter w kolorze bordowym.. i uboższa o 30zł! Bez tragedii więc, co więcej uważam, że zakup udany. ![]() Pojadłam. Zaraz ogarnę tu trochę, a o 20 siadam na rowerek. TŻ musiał jechać do pracy, bo poważna awaria się stała - biedak bez obiadu. Dzwonił jednak, że jeszcze trochę i wraca. W ogóle chciałam się jeszcze pochwalić, że dzisiaj byłam wyjątkowo grzeczna. Jakby mi każdy dzień diety mijał tak jak dzisiejszy, to normalnie by była bajka.
|
|
#2107 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
To płacz
Czasem trzeba To moja bratowa Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja z współlokatorką miałyśmy identyczną sytuację na studiach ale nie dałyśmy się wrobić w płacenie za kogoś No, braciszek ciacho, na żywo fajniejsze ![]() Wróciłam z zakupów. Kupiłam to co trzeba ale zapomniałam szamponu do psa Dywanik zasadzony już idealnie, ryby pływają... i wskakują do filtra Szaloooone ![]()
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Widz ze tu dziś nastrój nie dopisuje
![]() wszystkim smutnym, złym i przygnębionym SPD - przesyłam , i duzo wiary, ze wszystko to co dziś jest na NIE jutro bedzie juz Okey ![]() Ja sobie leniuchuje, zrobiłam sobie maseczke z oliwy z oliwek na włosy i dłonie, teraz mam maseczke na twarzy, potem kąpiel pazurki, herbatka i ksiązka Tż na nocce to mam labee
|
|
|
|
#2109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie byłaś na naszym świętowaniu śmigusa dyngusa nie goniłaś szczura po łączniku nie cuciłaś kolegi, który po alko zaliczył tak ciężki zgon, że mieliśmy wzywać policję i prokuratora, żeby wyciągnęli te zwłoki spod prysznica, bo nie mogliśmy się umyć (btw zwłoki odzyskały siły witalne po 28 godzinach kąpieli w brodziku, w ZIMNEJ wodzie) oooooooojjjjjjjjj Ssnow, jeszcze TYLE przed Tobą może to ten sam ![]() nie bój się, wracaj spokojnie aj noł ![]() ![]() ja nie wiem, 4 godziny i go nie ma.... ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-01-10 o 18:46 |
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Golden, baaardzo ładne ślubne. miałam podobny bukiet tylko z domieszką bordo róż ale kaształt bukiety chyba taki sam
|
|
#2111 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki Dziewczyny, co nadudlałam to moje
już mi lepiej, znowu jestem waleczna i jutro pokażę na co mnie stać płacz chyba spala dużo kalorii bo byłam taka słaba że jak kręcilam hula to ledwo się na nogach trzymałam ![]() Golden pięknaś ![]() Punto brat i bratowa jak z żurnala ![]() Nadia niezależnie od tego co postanowicie życzę Ci żebyś nie musiała żałować tej decyzji i żebyś była szczęśliwa Ijaa brawo!!! dawaj na PW szczegóły, ja Ci serdecznie gratuluje tej nowej umowy Dodaja, Ssnow ściskam Was, chyba znowu stadnie przeżywamy chandrę SPD niczym siostry sjamskie bedzie lepiej Oliwka pieniadze do kasy przywożą przedstawiciele i kierowcy bo siągaja naleznosci od klientów, tyle ze nikt nie zdazyl przyjechac, ale co mnie to obchodzi?! ja pracuje do 15 to chce miec wypłate o 15, przeciez nie bede czekac godziny czy dwoch az ktos przyjedzie i wplaci kase |
|
|
|
#2112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tylko kilka i też nie wszystkich gości mamy zdjęcia, znajomych w ogóle, rodziny P. też, jakby ich nie było ech... było minęło. bukiet mam do tej pory, tylko trochę kolor zmienił akademik wspominamy oboje z P. jako najlepiej spędzony czas, w najlepszym miejscu i najlepszym towarzystwie nigdy za nic bym się nie zamieniła na mieszkanie Ssnow - nie pękaj przed nożownikiem przeprowadź się, nie pożałujesz głośniejsze i bardziej ekscentryczne imprezy były w herkulesie swego czasu ale ekipa wyjechała do Anglii i nie wróciła a P. ciągle nie ma Kash - ale wiesz, że to baaaardzo symboliczna biel
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-01-10 o 19:03 |
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę jedzonko TŻowi naszykować, bo wraca i wskakuję na rower.
|
|
|
#2114 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki ja idę na randkę z Bruce'em Willisem
i mówię od razu DOBRANOC stosunkowo miłej nocki wszystkim życzę
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wykąpana zaległam w łóżku i podczytuje Was.
Dziewczynki przesyłam Wam moc pokonania przeszkód. Jutro będzie nowy dzień, mam nadziej lepszy
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam pod prysznic i oglądać agentów ncis...
Branoc
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać. Dobranoc! Do juterka
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chatę zjarała ! Tak sobie leże przed tv tż obok na fotelu siedzi a ja w kuchni świeczkę zapaliłam taki stroik miałam z gałązek choinki na tym bombki, sznurek, i tż patrzy że pies coś poszedł do kuchni i tak jakoś coś pokazuje a tż patrzy a w kuchni jasno i do mnie że coś się pali bo strzelać zaczęło a to się zapaliło i taki wielki ogień był szybko chwyciłam to za podstawek na szczęscie szklany był do zlewu i ugasiłam pożar aż smród się zrobił
Poprostu ostatnio mam szczęście w nieszczęściu, w sobotę wracając z zakupów wyjechałam na drogę z parkingu i chciałam telefon wyciągnąc z torbki i tak się tym zajęłam że w ostatniej chwili odbiłam bo bym walnęła w samochód po drugiej stronie jezdni jakaś rozkojarzona jestem czy co |
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie spaliłam jajka.
![]() Wstawiłam do gotowania na sałatkę i o nich zapomniałam. Woda wyparowała, garnek przypalony, jajka do niego. Trzeba by pod prysznic bo mam zamiar położyć się jak człowiek dzisiaj, nie jutro ![]() No i te jajka muszę jeszcze zreanimować, bo więcej nie mam, a chcę tą sałatkę.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że wszystko się tak skończyło,piesek czujny. ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Ja się żegnam na dziś,pędzę do mężyka. Samych kolorowych snów życzę i od jutra wyśmienitych humorów.
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam jutro dwa zaliczenia: z etyki i z projektów logistycznych ...w środę z wyceny nieruchomości i z międzynarodowych transakcji gospodarczych ... i umiem jako tako na jutro a na środowe nawet jeszcze nie spojrzałam ...;/
ciekawe o której spać pójdę... wczoraj , a wlasciwie dziś usnełam o 4 ... byleby ten styczeń skończył sie jak najprędzej !!
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-01-10 o 21:05 |
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie nadrobiłam, ale już sama nie pamiętam co komu miałam napisać
Meega męczący dzień. Byłam dzisiaj na szczepionce, później u babci, u rodziców TŻ, z małym na pierwszym (!) spacerze, na zakupach a poza tym nauka No szok...
|
#2123 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Też spadam. Spać mi się chce a jeszcze muszę pokój ogarnąć.
Trzymajcie kciuki dziewczyny bo walczę o kolejne zlecenie ![]() Dobranoc
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa najwidoczniej Sylwie tak mają ty jajka, mi stroik na pół metra w kuchni płonął ale szczerze powiedziawszy to naprawdę jasno się w kuchni zrobiło. Ja jeszcze mam to do siebie że często przez przypadek się czymś gorącym poparzę.
Cytat: Napisane przez marta1986222 Dobrze że wszystko się tak skończyło,piesek czujny. Ja się żegnam na dziś,pędzę do mężyka. Samych kolorowych snów życzę i od jutra wyśmienitych humorów. Dziękuję Bogu że tak się skończyło bo ja to mam czarne myśli od razu ale nauczka na przyszłość. Choć niedawno jeszcze kiedyś zdarzyło mi się wstawić wodę na herbatkę i zapomniałam że mam płytę indukcyjną i że to chwilkę potrwa i wróciłam do żelazka dolać tylko wody i miałam iść zalać herbatkę no i oczywiście zapomniałam jak mi się przypomniało to wody w czajniku już nie było a czajnik rozgrzany do czerwoności przebarwienie na płycie też miałam stracha.
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-01-10 o 21:25 |
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
ja angielski starałam się ogarnąć ale średnio mi idzie a jutro egzamin ale co ma być to będzie
postanowiłam już, że do dwóch zerówek podejdę nie wiem jeszcze co z 3 dzis mam zamiar troche jeszcze posiedziec a potem szybki prysznic i lulu
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
mi zostało 10 zaliczeń i wolne
![]() jak ja chcę to wolne.....w tym tygodniu jak dobrze pójdzie załatwwię 6 ... a pozostałe 4 rozłożone na 2 tygodnie mam, wiec wtedy będzie już luzik
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a co sądzicie o telefonach komórkowych? czy zawładnęły one światem oraz naszym życiem? czy jest to bezpieczne ? normalne? nie będę ukrywać, że jest mi do napisania pracy potrzebne dlatego zwracam sie z prosbą abyście napisaly mi co o tym myślicie
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-01-10 o 22:06 |
|
|
|
#2129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moim życiem napewno. No chyba, że chce się być samotnikiem wtedy mozna z telefonu zrezygnować ---mieszkam daleko od domu rodzinnego , i odwiedzam rodziców raz w miesiącu, nie wytrzymałabym nie wiedząc co u nich słychać -- czyli telefon tak jakby pozwala utrzymac nam więzi na odpowiednim poziomie. Oprócz tego musimy zauwazy inne sytuacje, w ktorych telefon okazuje sie bardzo pomocny np. jesteśmy światkami wypadku - możemy niemalże natychmiast szukac pomocy policji czy pogotowia, oszczędzamy czas podczas załatwiania kilku drobnych czynności np załatwienia jakichs spraw w dziekanacie, gdy przymierzając kolejna bluzke orientujemy się, że nie zapisalismy sie na egzamin.... czy możemy powiedzieć tŻ , że ma kupić coś jeszcze , gdy zapomniałysmy mu dopisać coś do listy zakupów Nie mówiąc już o takiej korzyści, że telefon komórkowy nie wiąże nas z jakimś konkretnym miejscem , tak jak telefon stacjonarny . Co do szkodliwości działania telefonu ..hmm odczuwam to szczególnie gdy rozmawiam z kimś 2 h ...ALE W MOIM WYPADKU TELEFON SPRAWIŁ, ŻE NP.NIE "DOSTAŁAM ZAWAŁU" GDY TŻ NIE WRACAŁ 5 H Z PRACY - ale dzieki telefonowi mógł do mnie zadzwonić i powiedziec, zebym sie nie martwiła i, że nie musze go szukać gdzieś po rowach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

życzę aby jutro udała się rozmowa z szefem i obyś dostała tą podwyżkę, bo z pewnością należy Ci się 

z tego co piszesz wydaje mi się że studiowałaś w czewie, a pochwalisz się na jakiej uczelni?
ciemne tajemne i podstępne

prezesa nie dorwałam, bo wyszedł wcześniej a żeby tego było mało to jak poszłam do kasy odebrać wypłatę to się okazało, że lista jest ale gotówki do wypłaty w kasie nie ma i tym sposobem odeszłam z pustymi rękami rzygam już tą robotą, tą firmą i tym wszystkim jak się wkur*** to rzucę wypowiedzenie i pójdę do sklepu ciuchy sprzedawać, kasa ta sama a ile stresów mniej nie dość że śmieszna kasa to jeszcze nigdy na czas, jeszcze trochę to trzeba się bedzie prosić o swoje wcale nie lekko zarobione pieniądze wróciłam do domu, puściłam beksę i już mi trochę lepiej, chętnie bym sobie dalej poryczała i poużalała się nad sobą gdyby nie fakt, że o 17 przychodzą "panowie majstry" oglądać łazienkę bo niebawem remont

1.09.2012