Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 10:59   #2611
dudipopka
kobieta za ladą

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI

golden ja przyjechalam tutaj i jak usłyszalam o kartkach na spowiedz to minę miałam taką
w ub roku na kolendzie ksiądz do mnie czemu ja do spowiedzi nie chodze bo on nie ma w aktach więc mu tłumacze ze ja nie mam nawyku takiego zeby sie spowiadać na kartki bo ja jestem z inego województwa bla bla bla i sie pytam w jakim celu są te kartki bo ja tego nie rozumiem ,on mi na to ze oni muszą wiedzieć jak dużą mają parafie oraz te katki są po to zebym jak zechce być chrzestną nie było problemu(nie zamierzam)i w razie MOJEGO pogrzebużeby rodzina nie miala nieprzyjemności(bdw moja wola być przewieziona do rodzinnego miasta i tam pochowana,tam sie nikt o kartki ze spowiedzi nie pyta)

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:00   #2612
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Ech... źle policzyłam 1500 do tyłu Ale duuuupa
nasz miesięczny budżet
Stary 2011-01-13, 11:01   #2613
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Marcia45 - zapytaj któregokolwiek księdza, czy starsza pani, która w młodości grzeszyła aż miło, jest w stanie teraz, na starość, wymodlić sobie niebo i zbawienie. nieważne czy uprawiała seks przedmałżeński czy mordowała swoje dzieci. każdy ksiądz powie Ci - tak. problem leży tylko w tym, żeby tej starości dożyć albo na bieżąco się modlić i kajać za grzechy.
ksiądz ma obowiązek przy spowiedzi odpuścić grzechy, wszystkie, bo skoro mordercom odpuszczają, katom domowym, to seks uważam gorszy od tego nie jest, po to spowiadający się przyszedł i taka jest rola księdza. nie mogą nikogo od konfesjonału bez rozgrzeszenia odpędzić, bo teoretycznie ktoś przyszedł z żalem za grzechy do Boga, nie do księdza i ksiądz w imieniu Boga MUSI mu grzechy odpuścić. to, że ksiądz ma swoje zdanie na temat tego co ktoś robi, i że księżowe sumienie nie pozwala - ok. ale to się nie opiera na księżowym widzimisię i prywatnym osądzie, tylko na tym, że ksiądz ma taką rolę jaką ma. jak zabrania komuś pojednania z Bogiem, to tak jakby Ci zabronił ślubu, komunii i prawa do życia. nie może tak. jak tak robi, to nie powinien być księdzem, i chyba uważa się za lepszego od Boga, bo Bóg by wybaczył, a ksiądz nie chce.
ja to tak widzę. idę do spowiedzi jak mam potrzebę, nie po papiery czy dla zasady, i nikt mi nie może zabronić w takiej chwili do kościoła wejść, nie może odmówić komunii (o tym też słyszałam) czy tym bardziej rozgrzeszenia. ja idę do Boga a nie księdza, a ksiądz w kościele to jest z łaski Bożej, a nie na odwrót, a skoro zdecydował sie na kapłaństwo, to powinien taką rolę pełnić jak najlepiej. nie może rozdawać Boga komu zechce, a komu nie to nie.
tyle bo temat drażliwy a i może niepotrzebnie rozdmuchuję.
zasady kościelne uznaję, rozumiem, ale jestem człowiekiem i czasem przyjdzie mi zgrzeszyć. na tym to chyba polega nie wybieram sobie tego co mi pasuje, ale też w tak mściwy i wyniosły obraz Boga, jaki jest przedstawiany, po prostu nie wierzę.
a to z Janem Pawłem to było nawet w filmie o jego kapłaństwie, na jakiejś wycieczce z młodymi, chyba na kajakach.

oślepłam oczy mnie tak pieką, że nawet w monitor nie mogę patrzeć, nie wiem dlaczego chyba faktycznie będę musiała się za prasowanie wziąć, bo przy kompie nie wysiedzę. jak do poniedziałku się nie odezwę, to organizujcie ekipę ratowniczą będę gdzieś między koszulkami P. a pościelą
mojemu tacie diesel teraz zamarzł, ale to jak mróz był duży, też rozgrzewał suszarką i tak źle i tak niedobrze, ani benzyna, ani diesel nie są idealnym rozwiązaniem, każdy po prostu kupuje to, co wydaje mu się lepsze, ale tak naprawdę różnicy nie ma, zależy tylko od auta i od paliwa
Bardzo mądrze napisałaś to o kościele i zgadzam się z tym wszystkim, odpowiednio dobrane słowa
Ja też jeżdżę dieslem i raz mi zamarzl, a to dlatego, że mąż wlał wlaśnie takie lewe paliwko, a wystarczylo zapłacić na stacji troszkę więcej i problem się skonczył.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:02   #2614
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość

Dokładnie Tu chyba systematyczność dużo daje. Swoją drogą na KWC czytałam, że baaardzo chwala ten Rossmanowy balsam ujędrniający ale ja wiem, czy cos tak taniego może faktycznie być dobre

Punto
ja myslę, ze tanie moze byc dobre

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:03   #2615
golden_eye
Wtajemniczenie

Dudi - tzn że co odmówią Ci POGRZEBU?? a Julce komunii bo nie chodzisz do spowiedzi do nich? za żywota bym tego nie odpuściła... a gdybyś chodziła do innego kościoła to co? przecież obowiązku nie ma tu gdzie jest najbliżej?
i właśnie takie sprawy i takie podejście mnie wkurza maksymalnie. zmuszanie, a jak się nie ugnę, to będę wyklęta ja i moje dzieci do dziesiątego pokolenia... koszmar jakiś.
Anoola - równie dobre opinie ma też oliwka dla ciężarnych na rozstępy ( i jak by co to mam zamiar ją w takiej syt, przetestować kiedyś ) może jednak ten balsam nie jest taki zły, z drugiej strony sam balsam wcierany byle jak choćby i tysiąc zł kosztował nie da takiego efektu jak ten najtańszy ale wcierany prawidłowo i systematycznie. nie ma co liczyć na spektakularny efekt po jednym użyciu, nic nie działa na zasadzie magicznej różdżki niestety

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2011-01-13 o 11:08
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:04   #2616
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
anoola nie chce cie przestraszyc ale cudow nie ma, trudno aby balsam nnie wiadomo jak zjawiskowo ujędrnił skóre Jesli juz to potrzebne ku temu paaare zuzytych opakowan+ trening+ masaż- tak mi się wydaje
Popieram

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-01-13, 11:04   #2617
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
My jezdzimy, bo mamy karte payback i jak na wieksze zakupy to do reala tego na ursynowie Nieraz do biedronki, ale wkurza mnie, że tam zawsze jest kolejka i nie mozna placic karta. I jeszcze do tesco, ale rzadko bo daleko, jezdzimy jak inne sa juz zamkniete, bo tesco jest 24h.
Z paybacka jeszcze nie cale 2000 pkt i uzbieram na blender.Taki:
http://www.payback.pl/pb/id/13510/index.html
Wydaje mi sie, że jest zły. Wolno sie w paybacku punkty zbiera, ale mozna u wielu pratnerów programu zbierac. My do swojego konta mamy podlaczone wszystkie telefony z orange z rodziny
My tez mamy tą kartę, ale stosunkowo wolno idzie zbieranie tych punktów... Ja mam zresztą wszystkie możliwe karty i najlepiej z tż zadowoleni jesteśmy z Orlenu , bo właśnie uzbieralismy na depilator i mam juz depilatorek w domciu ( a punkty zbieralismy rok )

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
Dzięki za cynk, biorę się za gazetkę

Ja też chętnie wypróbuje, chociażnie wiem jaki ma zapaszek ten olejek pichtowy

a może mi ktoś dokładnie wytłumaczyć jak zrobić to coś z olejem pichtowym??albo dac linka do jakiegos wątku o tym, bo nie znalazłam;/

Cytat:
Marcia a czemu mialabys nie dostac rozgrzeszenia? to w takim razie slubu tez nie dostaniesz. Ale dla mni to nie do pomyslenia zeby ksiadz nie dal rozgrzeszenia za to z kim mieszkam
Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Właśnie przed ślubem się dostaje bo jest tylko jedna spowiedz i wtedy poprawiasz sie bo po slubie nie zyjesz juz w grzechu. A tak na pewno sie nie dostaje, moja mama rozmawiala o tym z ksiedzem i moja kolezanka, ktora mieszka z TZ tez nie dostała przed swietami. Ksiadz powiedzial, że dostanie jak sie wyprowadza od siebie lub wezma slub
mnie do ślubów kościelnych zraża ksiądz... i raz tyko spotkałam księdza takiego super ekstra, reszta wypominała błedy a sami np. albo mieli dzieci , albo "zbytnio interesowali się kasą" , ale jeśli chodzi o ślub, to ksiądz mnie nie interesuje ...

Cytat:

I nie masz problemów z włosami poprostownicy?
ale jak problemów?? nie są bardziej zniszczone niz po zwykłym prostowaniu... ja uwielbiam ten sposób kręcenia bardziej niż lokówką , bo znacznie szybciej sie kręci ...

ale teraz chciałabym kupić takie duże wałki, zeby tylko takie delikatne fale uzyskac...

Cytat:

Co do:
- utrwalania makijażu lakierem- jest taki specjalny lakier do tego- fixer chyba się nazywa, utrwalania makijażu lakierem do włosów bym jakoś specjalnie nie polecała
-pasków wybielających do zębów- Nadia daj koniecznie znać czy to wybielanie boli Mój bratanek ich używał i mówił, że bolało, ale może ma wrażliwe zęby czy cóś Może bym się skusiła przed ślubem. bo mówił, że efekty są

Wpadam w panikę przedślubną
ja też chce wybielić jakoś zęby przed slubem niedlugo wypróbuję swoje paski

Cytat:
To ten sam
Faktycznie ujędrnia? Czy tylko ładnie pachnie i nawilża
tez go miałam... wygrałam w jakims konkursie razem z karnetem na siłkę, i jak chodzilam na silke i sie balsamowałam to efekt był super

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
dziękuję za głosy

kraven, a gdzie taką pastę można kupić, bo nigdy nie widziałam ?

ja tez bym chciala wiedzieć gdzie dostane tą pastę

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:06   #2618
anoola
Zadomowienie

Cytat:
ja myslę, ze tanie moze byc dobre
Właściwie Ziaja tez jest tania firmą a kosmetyki maja fajne więc może faktycznie

Ubiorę się zaraz i podjadę po ten Nivea
Kurde, że też aj na takim zapupiu mieszkam, że po głupi balsam musze jechac do sąsiedniego miasta
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:07   #2619
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Idę Musimy coś na szybko wymyśleć bo na pieprzony haracz teraz nie mamy i w ogóle

Na razie.

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:11   #2620
Haniula
Zakorzenienie

Tutaj u mnie tez ksiadz daje kartki przy kolendzie, i sie z tym idzie na spowiedz wielkanocną, w jakim celu nie mam pojecia

ALe u nas w domu juz nie zostawia, bo moj tata kiedys dawno temu wszedl z ksiedzem w dyskusje na ten temat, po co dlaczego, i ksiadz chyba sobie gdzies odnotował, i juz u nas nie zostawiają

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Lili sikoreczka, tą paste co pokazywała kraven widziałam w super pharm, podejrzewam ze w zwyklych aptekach mozna ja dostac tez
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:15   #2621
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Witam SPD

Ja z małym do 9:30 pospałam. Teraz już mały wcale mi w dzień nie śpi, za to zasypia około 21 i budzi się o około 9.

Dieta trwa i mam zamiar dzisiaj sobie kupić tabletki linea. Czytałam pozytywne opinie, że nie drogi i przy diecie i ćwiczeniach pozwalają szybciej schudnąć. Miała któraś??
Po za tym napaliłam się by kupić jakiś fajny masażer do ciała i jakiś krem wyszczuplający, ale to może po zaliczce, póki co chce wypróbować te tabletki.

Dziś zaplanowałam sobie szorowanie łazienki, a jutro reszte mieszkania. Po za tym muszę napisać projekt, ale to wieczorem. Dziś na obiad robie sobie ryż brązowy z warzywami na parze, dla Tż mam kotleta od wczoraj i dorobie tylko sos i kluski z dziurką.

Kurcze musze sobie kupić jakiś krem do twarzy, ale znowu kasa ucieknie. Ale bez kremu cała się łuszcze mimo, że cera mieszana to na czole mam suche skórki.

Lili duii zagłosowane
effie masakra, mały Ci nie śpi już w dzień
moja już ma tylko 1 krótką drzemkę, a boję się, że nadejdzie czas bez drzemki

ja też bez kremu do twarzy się łuszczę mimo skóry mieszanej
ja używam nivea nawilżająco- matujący biały z zielonym wieczkiem

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Właściwie Ziaja tez jest tania firmą a kosmetyki maja fajne więc może faktycznie

Ubiorę się zaraz i podjadę po ten Nivea
Kurde, że też aj na takim zapupiu mieszkam, że po głupi balsam musze jechac do sąsiedniego miasta
o tak Ziaja jest ok , a jest niedroga

Stary 2011-01-13, 11:15   #2622
dudipopka
kobieta za ladą

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Dudi - tzn że co odmówią Ci POGRZEBU?? a Julce komunii bo nie chodzisz do spowiedzi do nich? za żywota bym tego nie odpuściła... a gdybyś chodziła do innego kościoła to co? przecież obowiązku nie ma tu gdzie jest najbliżej?
i właśnie takie sprawy i takie podejście mnie wkurza maksymalnie. zmuszanie, a jak się nie ugnę, to będę wyklęta ja i moje dzieci do dziesiątego pokolenia... koszmar jakiś.
Anoola - równie dobre opinie ma też oliwka dla ciężarnych na rozstępy ( i jak by co to mam zamiar ją w takiej syt, przetestować kiedyś ) może jednak ten balsam nie jest taki zły, z drugiej strony sam balsam wcierany byle jak choćby i tysiąc zł kosztował nie da takiego efektu jak ten najtańszy ale wcierany prawidłowo i systematycznie. nie ma co liczyć na spektakularny efekt po jednym użyciu, nic nie działa na zasadzie magicznej różdżki niestety
nie mam pojęcia ale chyba tak

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:16   #2623
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Lili sikoreczka, tą paste co pokazywała kraven widziałam w super pharm, podejrzewam ze w zwyklych aptekach mozna ja dostac tez
to muszę się w zwykłej zapytać w przyszłym miesiącu, a jak nie to w tej super pharm, ale ja nie mam jej w pobliżu

Stary 2011-01-13, 11:19   #2624
Anastazja86
Zakorzenienie

Aaby- przykro mi że nie zaliczyłaś makro ale poprawisz głos na blog oddany

Dudi, Lili - 5 gwiazdeczek dla Was

trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze Wasze zaliczenia

Witam

my wczoraj z Tż urządziliśmy sobie do 2 seans filmowy
Tż ma teraz dwa dni wolnego więc posiedzimy sobie razem
byłam dzisiaj u koleżanki i dostałam od niej perfumy i cienie do powiek z Avonu jest konsultanką i miała akurat na zbyciu
dzisiaj na obiad planuję pierogi-mam w zamrażarce
czeka mnie dzisiaj wycieczka na zakupy bo lodówka świeci pustkami
teraz robię zlecenie,posiedzę nad nim gdzieś do 13 i biorę się za ten obiad i sprzątanie, przydałoby się jeszcze poprasować ale to wieczorem, jeszcze muszę wyprać ciuchy robocze Tż i to najpierw w rękach bo są całe w popiele
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:21   #2625
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
effie masakra, mały Ci nie śpi już w dzień
moja już ma tylko 1 krótką drzemkę, a boję się, że nadejdzie czas bez drzemki
No masakra, ale z jednej strony jest spokojne dziecko więc w dzień moge przy nim wszystko w domu porobić. Iść z nim na zakupy, posprzatać czy ugotować. Teraz nawet jeździłam pół godziny rowerkiem i zrobiłam dwie serie ćwiczeń na uda i pośladki Zawzięłam się.
A swoja droga jak spał popołudniu to buszował do 23, a tak o 21 śpi i mam wieczór dla siebie

Cytat:
ja też bez kremu do twarzy się łuszczę mimo skóry mieszanej
ja używam nivea nawilżająco- matujący biały z zielonym wieczkiem

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Ja miałam calma hlc ziaji, nawilżał i wchłaniał się super. Pod makijaż idealny, ale u nas go nie ma, jedynie w rossmanie.

Ja zastanawiam się nad ziają rebuild, ponoc efekty daje + masaż do tego i może coś da

I chyba lepiej kupie ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=20749&next=1 zamiast tej linei. Bo i tak ćwicze i stosuje diete, a ta lineą moge sobie tylko żołądek zamulić. Co myslicie??

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO

Edytowane przez effie22
Czas edycji: 2011-01-13 o 11:25
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:25   #2626
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
nie mam pojęcia ale chyba tak
brak mi słów.

zeżarłam całą czekoladę Malaga idę się przejść, może chociaż kilka kalorii właśnie zeżartych spalę
Stary 2011-01-13, 11:26   #2627
Nadia5
Zakorzenienie

też widziałam ostatnio te pasty w super pharm kiedyś miałam. nie widziałam efektów. może trzeba więcej opakowań zużyć bo ja miałam tylko jedną tubkę później kupiłam inną

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:26   #2628
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Aaby- przykro mi że nie zaliczyłaś makro ale poprawisz głos na blog oddany

Dudi, Lili - 5 gwiazdeczek dla Was

trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze Wasze zaliczenia

Witam

my wczoraj z Tż urządziliśmy sobie do 2 seans filmowy
Tż ma teraz dwa dni wolnego więc posiedzimy sobie razem
byłam dzisiaj u koleżanki i dostałam od niej perfumy i cienie do powiek z Avonu jest konsultanką i miała akurat na zbyciu
dzisiaj na obiad planuję pierogi-mam w zamrażarce
czeka mnie dzisiaj wycieczka na zakupy bo lodówka świeci pustkami
teraz robię zlecenie,posiedzę nad nim gdzieś do 13 i biorę się za ten obiad i sprzątanie, przydałoby się jeszcze poprasować ale to wieczorem, jeszcze muszę wyprać ciuchy robocze Tż i to najpierw w rękach bo są całe w popiele
Pierogi aż mi się ślinianki uruchomiły, marzę o ruskich, chyba bym ze 20 zjadła, takich ze skwarkami

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-01-13, 11:34   #2629
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Pierogi aż mi się ślinianki uruchomiły, marzę o ruskich, chyba bym ze 20 zjadła, takich ze skwarkami
zapraszam do mnie mam w zamrażalce jakieś 60 ruskich

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:40   #2630
Haniula
Zakorzenienie

Tez uwielbiam ruskie ale tylko swojskie z podsmazoną cebulką i polane śmietanką
Stary 2011-01-13, 11:41   #2631
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
zapraszam do mnie mam w zamrażalce jakieś 60 ruskich
O Ty kusicielko

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Tez uwielbiam ruskie ale tylko swojskie z podsmazoną cebulką i polane śmietanką
Ja też swojskie, jeszcze chyba nigdy nie kupowałam pierogów, ale polane śmietanką???taką zwykłą?

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-01-13, 11:54   #2632
Haniula
Zakorzenienie

No śmietanką taką 12% albo 18%

Ale jestem zła na siebie Nie wiem jak to zrobilam, ale musiałam wczoraj wyrzucić dobre soczewki chodzilam wczoraj w okularach i musialam o tym zapomniec i wylac plyn z pojemnika . Tyle ze płyn razem z soczewkami wylądował w zlewie bo dzis chcialam załozyc a tam pustoa to nowe soczewki, jeszcze dobre 3 tygodnie mogłam je nosic
Stary 2011-01-13, 11:59   #2633
201604250957
Konto usunięte

Aaby nie smutaj tylko znajdź kogoś kto Ci to wytłumaczy

Kochane dziekuje jeszcze raz za kciuki i gratulacje w kwestii podwyżki niestety nadal nie wiem ile szef mi dzisiaj zwiał, jak jutro się nie opowie to pójde w poniedziałek się przypomnieć

Co do balsamu Nivea Q10 to ja już pisalam ze stosowałam go długo (bo dostałam w prezencie cały karton to jest 12szt x 400ml ) i systematycznie (bo uwielbiam balsamy i smaruje sie codziennie) skóra szczególnie na udach była napięta i jędrna ale tak jak mówi Goldenka nieważne czym się smarujesz, ważne ze robisz to regularnie, każda skóra się za to odwdzięczy

Jezuuu laski jaki mam zapieprz w robocie nie wiem za co najpierw się wziąć, nienawidze początku roku

Punto przykro mi mam nadzieje, ze uda sie cos wymyslec

Oliwka bardzo ladna torebka, gratuluje zakupu

Kupilam dzisiaj kredkę do oczu i korektor w rossmannie i jestem o 30zł lżejsza

Dobra musze wracać do pracy, zajrzę do Was później
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 11:59   #2634
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
No śmietanką taką 12% albo 18%

Ale jestem zła na siebie Nie wiem jak to zrobilam, ale musiałam wczoraj wyrzucić dobre soczewki chodzilam wczoraj w okularach i musialam o tym zapomniec i wylac plyn z pojemnika . Tyle ze płyn razem z soczewkami wylądował w zlewie bo dzis chcialam załozyc a tam pustoa to nowe soczewki, jeszcze dobre 3 tygodnie mogłam je nosic
Masakra Ja kiedys otwierałam nową soczewkę i za mocno pociagnęłam to wieczko. Soczewka poleciała do góry i juz jej nie znalazłam. Tzn przykleiła sie do sufitu i po paru dniach jak zeschła to spadła. Kiedyś soczewka mi oko uszkodziła. Założyłam nową i po paru dniach mnie tak oko bolało. Okulistka kazała odstawić soczewki na miesiąc ( co było dla mnie koszmarem) i dała krople bo oko uszkodzone. Ja po miesiącu założyłam z powrotem te same soczewki bo nowe były i znowu mnie oko zaczęło boleć. No to założyłam nową i było oki. I z tą felerna pojechałam do okulistki bo od niej je kupiłam, a ona, że nic nie widzi, żeby uszkodzona była, ale nową pare dała

9kg mniej

Stary 2011-01-13, 12:04   #2635
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
anoola nie chce cie przestraszyc ale cudow nie ma, trudno aby balsam nnie wiadomo jak zjawiskowo ujędrnił skóre Jesli juz to potrzebne ku temu paaare zuzytych opakowan+ trening+ masaż- tak mi się wydaje
Też słyszałam, że takie balsamy zadziałały trzeba masaże, jakoś specjalnie wklepywać itp , a że mi się nie chce to robiłam tak, wcierałam balsam ujędrniający w ciało a później szłam kręcić Hula Hoop, a dzięki temu te wypustki dodatkowo masowały brzuch i wklepywały ten balsam, nie wiem czy dzięki tej metodzie ale jakieś efekty była i brzuch miałam ujędrniony jak nigdy

Cytat:

Dokładnie Tu chyba systematyczność dużo daje. Swoją drogą na KWC czytałam, że baaardzo chwala ten Rossmanowy balsam ujędrniający ale ja wiem, czy cos tak taniego może faktycznie być dobre
Też miałam ten balsam, ale nie wiem jak działa bo ciągle o nim zapomniałam, ale moja koleżanki go używają i mówią, że jest dobry i pomaga.

Cytat:
golden ja przyjechalam tutaj i jak usłyszalam o kartkach na spowiedz to minę miałam taką
w ub roku na kolendzie ksiądz do mnie czemu ja do spowiedzi nie chodze bo on nie ma w aktach więc mu tłumacze ze ja nie mam nawyku takiego zeby sie spowiadać na kartki bo ja jestem z inego województwa bla bla bla i sie pytam w jakim celu są te kartki bo ja tego nie rozumiem ,on mi na to ze oni muszą wiedzieć jak dużą mają parafie oraz te katki są po to zebym jak zechce być chrzestną nie było problemu(nie zamierzam)i w razie MOJEGO pogrzebużeby rodzina nie miala nieprzyjemności(bdw moja wola być przewieziona do rodzinnego miasta i tam pochowana,tam sie nikt o kartki ze spowiedzi nie pyta)
Dziwna metoda na spowiedź, ja bym nigdy się na nią nie zdecydowała

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 12:07   #2636
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

dziewczyny chce umyć plytki w łazience, bo przy wannie jak się prysznic bierze to woda pryska na plytki i strasznie brudne są ( kamień to ? ) i macie może sposób, żeby to doczyścić??

próbowałam zwykłym płynem uniwersalnym , ale nie pomoglo

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 12:10   #2637
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
dziewczyny chce umyć plytki w łazience, bo przy wannie jak się prysznic bierze to woda pryska na plytki i strasznie brudne są ( kamień to ? ) i macie może sposób, żeby to doczyścić??

próbowałam zwykłym płynem uniwersalnym , ale nie pomoglo

A cifem??, albo jakimś płynem do łazienek??

9kg mniej

Stary 2011-01-13, 12:17   #2638
Haniula
Zakorzenienie

effie a jakie soczewki uzywasz? tzn jakiej firmy?

ja postanowiłam, ze w ramach oszczednosci jak dostane zwrot podatku za ubiegły rok kupie sobie nowe okulary i bede je nosic, wiosną i jesienią. Niestety latem nie zrezygnuje z soczewek
A zimą nienawidze jak wchodze z dworu do pomieszczenia i jestem cała we mgle

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Aaa w ogole mam nowy pomysł na obiad
Moja mama jest na diecie dukana i ostatnio jak bylysmy na zakupach to poszlysmy na obiad i zamowila sobie piers z grilla, nadziana szpinakiem i fetą do tego warzywa na parze ależ to było smaczne Moze feta nie jest najlepsza do dietowania, ale w wersji light moze byc. A naprawde smak był obłędny
Stary 2011-01-13, 12:20   #2639
ijaa
Zakorzenienie

Oooo rany, szał ciał normalnie w robocie. Dziesięć minut temu zjadłam śniadanie. Myślałam, że mi żołądek uszami wyjdzie i kogoś zje.

Ale będę mieć nadrabiania

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 12:24   #2640
ssnowdrop
Zadomowienie

helllo
dziś odniosłam sukces negocjacyjny na pełnej linii za pokój będziemy płacić 500 zł czyli o 2 stówy mniej niż chcieli właściciele z tej okazji ogłaszam święto!!

aaby- na pewno poprawisz to makro, a daleko masz uczelnie od miejsca zamieszkania? bo może mogłabys się poprawić na zajęciach u dziennych studentów?

dudi i lili- piąteczki na wasze dziewczyny już powędrowały

Cytat:
u mnie teraz w tej parafii jest takie cuś jak spowiedz na kartki trzeba iść do biura parafialnego po karteczke wpisać swoje nazwisko i przy spowiedzi oddać do konfesjonalu ksiądz to zbiera podpisuje i oddaje do biura gdzie są wpisane w akta
spowiedz taka jest na wielkanoc i na boże narodzenie
wiecie jak mnie to w...denerwuje
padłam po prostu... nie wierze że robią takie rzeczy...

Cytat:
Ech... źle policzyłam 1500 do tyłu Ale duuuupa
ale jak to możliwe że aż tyle? to w zwiżąku z twoim problemem w pracy??
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości