|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
kobieta za ladą
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
golden ja przyjechalam tutaj i jak usłyszalam o kartkach na spowiedz to minę miałam taką
![]() w ub roku na kolendzie ksiądz do mnie czemu ja do spowiedzi nie chodze bo on nie ma w aktach więc mu tłumacze ze ja nie mam nawyku takiego zeby sie spowiadać na kartki bo ja jestem z inego województwa bla bla bla i sie pytam w jakim celu są te kartki bo ja tego nie rozumiem ,on mi na to ze oni muszą wiedzieć jak dużą mają parafie![]() oraz te katki są po to zebym jak zechce być chrzestną nie było problemu(nie zamierzam)i w razie MOJEGO pogrzebu żeby rodzina nie miala nieprzyjemności(bdw moja wola być przewieziona do rodzinnego miasta i tam pochowana,tam sie nikt o kartki ze spowiedzi nie pyta)
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
nasz miesięczny budżet
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jeżdżę dieslem i raz mi zamarzl, a to dlatego, że mąż wlał wlaśnie takie lewe paliwko, a wystarczylo zapłacić na stacji troszkę więcej i problem się skonczył. |
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2615 |
|
Wtajemniczenie
|
Dudi - tzn że co odmówią Ci POGRZEBU?? a Julce komunii bo nie chodzisz do spowiedzi do nich?
za żywota bym tego nie odpuściła... a gdybyś chodziła do innego kościoła to co? przecież obowiązku nie ma tu gdzie jest najbliżej? i właśnie takie sprawy i takie podejście mnie wkurza maksymalnie. zmuszanie, a jak się nie ugnę, to będę wyklęta ja i moje dzieci do dziesiątego pokolenia... koszmar jakiś. Anoola - równie dobre opinie ma też oliwka dla ciężarnych na rozstępy ( i jak by co to mam zamiar ją w takiej syt, przetestować kiedyś ) może jednak ten balsam nie jest taki zły, z drugiej strony sam balsam wcierany byle jak choćby i tysiąc zł kosztował nie da takiego efektu jak ten najtańszy ale wcierany prawidłowo i systematycznie. nie ma co liczyć na spektakularny efekt po jednym użyciu, nic nie działa na zasadzie magicznej różdżki niestety
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-01-13 o 11:08 |
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram
|
|
|
|
#2617 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale jak problemów?? nie są bardziej zniszczone niz po zwykłym prostowaniu... ja uwielbiam ten sposób kręcenia bardziej niż lokówką , bo znacznie szybciej sie kręci ... ale teraz chciałabym kupić takie duże wałki, zeby tylko takie delikatne fale uzyskac... Cytat:
niedlugo wypróbuję swoje paski ![]() tez go miałam... wygrałam w jakims konkursie razem z karnetem na siłkę, i jak chodzilam na silke i sie balsamowałam to efekt był super ![]() ja tez bym chciala wiedzieć gdzie dostane tą pastę
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2618 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2619 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Idę
Musimy coś na szybko wymyśleć bo na pieprzony haracz teraz nie mamy i w ogóle Na razie.
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj u mnie tez ksiadz daje kartki przy kolendzie, i sie z tym idzie na spowiedz wielkanocną, w jakim celu nie mam pojecia
![]() ALe u nas w domu juz nie zostawia, bo moj tata kiedys dawno temu wszedl z ksiedzem w dyskusje na ten temat, po co dlaczego, i ksiadz chyba sobie gdzies odnotował, i juz u nas nie zostawiają ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Lili sikoreczka, tą paste co pokazywała kraven widziałam w super pharm, podejrzewam ze w zwyklych aptekach mozna ja dostac tez
|
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja już ma tylko 1 krótką drzemkę, a boję się, że nadejdzie czas bez drzemki ![]() ja też bez kremu do twarzy się łuszczę mimo skóry mieszanej ja używam nivea nawilżająco- matujący biały z zielonym wieczkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
, a jest niedroga
|
|
|
#2622 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby- przykro mi że nie zaliczyłaś makro ale poprawisz
![]() Dudi, Lili - 5 gwiazdeczek dla Was trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze Wasze zaliczenia ![]() Witam ![]() my wczoraj z Tż urządziliśmy sobie do 2 seans filmowy ![]() Tż ma teraz dwa dni wolnego więc posiedzimy sobie razem ![]() byłam dzisiaj u koleżanki i dostałam od niej perfumy i cienie do powiek z Avonu jest konsultanką i miała akurat na zbyciu![]() dzisiaj na obiad planuję pierogi-mam w zamrażarce czeka mnie dzisiaj wycieczka na zakupy bo lodówka świeci pustkami ![]() teraz robię zlecenie,posiedzę nad nim gdzieś do 13 i biorę się za ten obiad i sprzątanie, przydałoby się jeszcze poprasować ale to wieczorem, jeszcze muszę wyprać ciuchy robocze Tż i to najpierw w rękach bo są całe w popiele
|
|
|
|
#2625 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A swoja droga jak spał popołudniu to buszował do 23, a tak o 21 śpi i mam wieczór dla siebie Cytat:
Ja zastanawiam się nad ziają rebuild, ponoc efekty daje + masaż do tego i może coś da I chyba lepiej kupie ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=20749&next=1 zamiast tej linei. Bo i tak ćwicze i stosuje diete, a ta lineą moge sobie tylko żołądek zamulić. Co myslicie??
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-01-13 o 11:25 |
||
|
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
zeżarłam całą czekoladę Malaga
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
też widziałam ostatnio te pasty w super pharm kiedyś miałam. nie widziałam efektów. może trzeba więcej opakowań zużyć
bo ja miałam tylko jedną tubkę później kupiłam inną
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mi się ślinianki uruchomiły , marzę o ruskich, chyba bym ze 20 zjadła, takich ze skwarkami
|
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam w zamrażalce jakieś 60 ruskich
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Tez uwielbiam ruskie
ale tylko swojskie z podsmazoną cebulką i polane śmietanką
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
O Ty kusicielko
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
, ale polane śmietanką???taką zwykłą?
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
No śmietanką taką 12% albo 18%
![]() Ale jestem zła na siebie chodzilam wczoraj w okularach i musialam o tym zapomniec i wylac plyn z pojemnika . Tyle ze płyn razem z soczewkami wylądował w zlewie bo dzis chcialam załozyc a tam pusto |
|
|
|
#2633 |
|
Konto usunięte
|
Aaby
nie smutaj tylko znajdź kogoś kto Ci to wytłumaczy Kochane dziekuje jeszcze raz za kciuki i gratulacje w kwestii podwyżki szef mi dzisiaj zwiał, jak jutro się nie opowie to pójde w poniedziałek się przypomnieć ![]() Co do balsamu Nivea Q10 to ja już pisalam ze stosowałam go długo (bo dostałam w prezencie cały karton to jest 12szt x 400ml ) i systematycznie (bo uwielbiam balsamy i smaruje sie codziennie) skóra szczególnie na udach była napięta i jędrna Jezuuu laski jaki mam zapieprz w robocie nie wiem za co najpierw się wziąć, nienawidze początku roku Punto przykro mi mam nadzieje, ze uda sie cos wymyslec ![]() Oliwka bardzo ladna torebka, gratuluje zakupu Kupilam dzisiaj kredkę do oczu i korektor w rossmannie i jestem o 30zł lżejsza Dobra musze wracać do pracy, zajrzę do Was później |
|
|
|
#2634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2635 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny chce umyć plytki w łazience, bo przy wannie jak się prysznic bierze to woda pryska na plytki i strasznie brudne są ( kamień to ? ) i macie może sposób, żeby to doczyścić??
próbowałam zwykłym płynem uniwersalnym , ale nie pomoglo
|
|
#2637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A cifem??, albo jakimś płynem do łazienek??
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
effie a jakie soczewki uzywasz? tzn jakiej firmy?
ja postanowiłam, ze w ramach oszczednosci jak dostane zwrot podatku za ubiegły rok kupie sobie nowe okulary i bede je nosic, wiosną i jesienią. Niestety latem nie zrezygnuje z soczewek A zimą nienawidze jak wchodze z dworu do pomieszczenia i jestem cała we mgle ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Aaa w ogole mam nowy pomysł na obiad Moja mama jest na diecie dukana i ostatnio jak bylysmy na zakupach to poszlysmy na obiad i zamowila sobie piers z grilla, nadziana szpinakiem i fetą do tego warzywa na parze ależ to było smaczne Moze feta nie jest najlepsza do dietowania, ale w wersji light moze byc. A naprawde smak był obłędny
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo rany, szał ciał normalnie w robocie. Dziesięć minut temu zjadłam śniadanie.
Myślałam, że mi żołądek uszami wyjdzie i kogoś zje. Ale będę mieć nadrabiania
|
|
#2640 | |
|
Zadomowienie
|
helllo
![]() dziś odniosłam sukces negocjacyjny na pełnej linii za pokój będziemy płacić 500 zł czyli o 2 stówy mniej niż chcieli właściciele aaby- dudi i lili- piąteczki na wasze dziewczyny już powędrowały ![]() Cytat:
padłam po prostu... nie wierze że robią takie rzeczy... ![]() ale jak to możliwe że aż tyle? to w zwiżąku z twoim problemem w pracy??
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

więc mu tłumacze ze ja nie mam nawyku takiego zeby sie spowiadać na kartki bo ja jestem z inego województwa bla bla bla i sie pytam w jakim celu są te kartki bo ja tego nie rozumiem ,on mi na to ze oni muszą wiedzieć jak dużą mają parafie
oraz te katki są po to zebym jak zechce być chrzestną nie było problemu(nie zamierzam)i w razie MOJEGO pogrzebu
żeby rodzina nie miala nieprzyjemności(bdw moja wola być przewieziona do rodzinnego miasta i tam pochowana,tam sie nikt o kartki ze spowiedzi nie pyta)

Ale duuuupa
nie wybieram sobie tego co mi pasuje, ale też w tak mściwy i wyniosły obraz Boga, jaki jest przedstawiany, po prostu nie wierzę.
oczy mnie tak pieką, że nawet w monitor nie mogę patrzeć, nie wiem dlaczego
chyba faktycznie będę musiała się za prasowanie wziąć, bo przy kompie nie wysiedzę. jak do poniedziałku się nie odezwę, to organizujcie ekipę ratowniczą 
ale ja wiem, czy cos tak taniego może faktycznie być dobre 
kiedyś 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

aż mi się ślinianki uruchomiły

ale tylko swojskie z podsmazoną cebulką i polane śmietanką
nie smutaj tylko znajdź kogoś kto Ci to wytłumaczy