Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 10:08   #2881
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI

Dzień dobryyy!
Jeden dzień mnie nie było i nie wiem od czego zacząć Wczoraj na uczelni miałam mega ciężki dzień, ale wiecie co? Wasze kciuki czynią cuda, bo takim cufalem zdałam zerówkę dla wszystkich Wiadomo chciałoby się lepszą ocenę, ale persperktywa jednego egzaminu mniej w sesji jest cudowna.

Z uczelni wyszłam gdzieś koło 14 i ... przyjechaliśmy do mnie z przyjaciółką i kolegą kończyć ten cholerny biznes plan. Wyszli odemnie przed 21 i tak nie wiem czy to jest dobrze Nienawidze tego projektu i tego gościa! Tż kochany przywiózł nam obiad i napoje, także moglismy pracować

Wieczorem zjadłam, siadłam do kompa, nadrobiłam i nawet nie dałam rady odpisać, bo padłam jak dziecko. Dziś nie umiałam się podnieść, bolą mnie wszystkie mięśnie, koszmar jakiś. Na szczęście dziś mam wolne i mogę w spokoju pisać ostatni rozdział mojej pracy

Kashmirka buty naprawdę śliczne I ten kolor

Jeśli chodzi o buty od projektantów to miałam okazję pooglądać na żywo u znajomej z grupy. Zresztą nie tylko buty. Ciuchy, porsche itp. Sceptycznie podchodzę do tego tematu, ale to może dlatego, że ona tak strasznie sie z tym wszystkim afiszuje. Strasznie spodobały mi się baleriny te, które wkliła Kash

Co do zagranicznych wycieczek to jestem laik, bo byłam tylko na Słowacji. Na nic więcej nie było mnie stać.

Jak tak Was czasami czytam to czuje się hmm... dziwnie.

U mnie dziś na obiad prawdopodbnie jaja w sosoie musztardowym W lodówce tez mam prawie pusto, ale wczoraj dzwoniła do mnie mama. Zaczęła się o mnie martwić i o egzaminy,a ja nie miałam czasu do niej zatelefonować od kilku dni ! Rozmawiała z tż bo ja robiłam projekt. Potem oddzwoniłam i wyczułam, że strasznie sie martwi. Uprała się, że zrobi nam zakupy i koniec. Kochana jest
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:10   #2882
effie22
Wtajemniczenie

Haniula Devolaje, frytki, surówka...pycha
Na kolacje możesz gyros zrobić.

Ja juz poodkurzałam, wieczorem pomyje na mokro. Wypije kawe i lece sie myć i zjeść cos bo o 13 planuje wyjście. Już nie pada i jakos jaśniej się robi, za to jutro też ma do południa padać, a ja do szkoły.

Mam ochote na jajecznice, mama kupiła olej z pestek winogron, podobno super jest do smażenia i nie śmierdzi.

Ja chce wiosne, a tu jeszcze połowa stycznia i cały luty

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:10   #2883
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Paulinka ale z Julcią juz lepiej?

Effie też myślałam o tej serii rebuild Tylko ciężko to u mnie dostać Narazie poluje na blokera z ziaji. Bezskutecznie.

Jesli chodzi o tusz do rzęs to zamawiam w oriflame jakiś 3d, nawet dobrze nazwy nie pamiętam, ale jak dla mnie bomba i za całe 18 pln w promocji

Aaby strasznie mi przykro z powodu makro. Ja jeszcze jej nie miałam, ale wszystko przede mną. U nas też strasznie niekorzystnie dla nas ustalają terminy egzaminów. Nie interesuje ich to, że człowiek nie jest w stanie się tyle tego nauczyć w tak krótkim czasie. A pieprzą, że chcą jak najwięcej osób dopuścić do zerówki!

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-01-14 o 10:13
Stary 2011-01-14, 10:12   #2884
aaby
Zakorzenienie

dodaja, I'm proud!!

Laski, co tu dzisiaj taaaka cisza?!
ijaa na pewno ma ślinotok po moim info o Oreo, ale reszta?! Haaalo, jest piątek. Nie udawajcie, że tak ostro pracujecie!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:15   #2885
nurek119
Zakorzenienie

Dodaja gratuluje zdania zerówki
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:17   #2886
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziękuje dziewczyny Piwko doleciało ?

Aaby głosik poleciał na Futra Jak tż skończy się uczyć to poleci kolejny Życzę wygranej

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-01-14 o 10:21
Stary 2011-01-14, 10:18   #2887
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
dodaja, I'm proud!!

ijaa na pewno ma ślinotok po moim info o Oreo, ale reszta?! Haaalo, jest piątek. Nie udawajcie, że tak ostro pracujecie!
Aaby ja nie pracuje a się lenie ale niedugo na uczelnie i do tego nieszczęsnego kser zobaczymy ile za dzis mnie podliczą a potem jade do mieszkania mojego Tż pod Warszawa i sie tam zamykam na cały weekend i się uczyć będę naszczęście internet mam tam więc nie będzie tak źle, a jego nie będzie bo jego mama ma dziś operacje na żylaki więc pojechał do domu
Stary 2011-01-14, 10:25   #2888
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
dodaja, I'm proud!!

Ja przed chwilą skończyłam sprzatać i siedze w piżamie z kawą i peelingiem na twarzy

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:27   #2889
golden_eye
Wtajemniczenie

hej bobry
ja już obskoczyłam PUP busem ( wróciła mi choroba lokomocyjna, dziwne, że tylko w busach, ostatni raz jechałam ),biedronkę, a obuwnicze, ciuchowe i biblioteka są od 10 więc nic nie zobaczyłam, bo o 9.30 siedziałam już w powrotnym nie będę czekać.
zrobię bigos na kolację, na obiad dla P. może ryba, ja mam jeszcze 2-gi kawałek karkówki i może jakieś pranko... pralka dawno nie chodziła

mam pytanie do śmigających na programach graficznych, a konkretniej na GIMPie. właściwie kilka pytań. jeśli któraś może mi pomóc proszę o niusa, to wyślę na PW
idę pić herbatkę i ogarnąć gary

Haniula -
  • sałatka z kurczaka + majonez + kukurydza + ananas = rewelacyjny obłędny genialny smak.uwielbiam
  • zraziki z mięsa mielonego czyli kulki mięsne nadziewane w środku czym chcesz - serem, konserwowymi ogórami, papryką, kukurydzą, pieczarkami, boczkiem (doooobre) - lub w wersji oszczędzającej mięso - pół na pół mięso mielone z ugotowanymi ziemniakami zmielonymi. też rewelacja. bardzo dużo do smaku daje zielenina typu pietruszka, lubczyk szczypiorek itp, czy mrożona czy świeża, w dużej ilości... można i zwykłe mielone nienadziewane
  • standardowe schabowe lub + na wierzchu dodatek - pieczary, papryka itp. zapiekane pod serem żółtym, schabowe niestandardowe zawijane w faworki i pieczone na chrupko
  • pałki z kury na ostro, nugetsy Lili ewentualnie kup pieczonego kuraka i odgrzej wieczorem w piekarniku
  • mam tego więcej
kupiłam dziś rosnący szczypiorek i w końcu zrobię sobie serek biały z cebulą i świeżym szczypiorem o jaaaaaaa.............:lov e:
Aaby ja jestem ja jestem
Stary 2011-01-14, 10:30   #2890
dudipopka
kobieta za ladą

dodaja gratulujea za piwko dziękuje,doleciało nawet 2 szt heheheh

właśnie paulunia jak Julcia lepiej??może ugotuj jej lekkiej marchwianki/?/zawsze to pomaga na żołądeczek!

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

haniula a może te schabowe co mam w smacznym zajrzyj do przepisu

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 10:43   #2891
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
dodaja gratulujea za piwko dziękuje,doleciało nawet 2 szt heheheh
To super

Obwarowałam się książkami Można pisać, tylko cos weny brak
Stary 2011-01-14, 10:48   #2892
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygrysekak Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak apropo wyjazdów mam takie pytanie...Czy któraś która leciała samolotem może mi przybliżyć jak to wygląda?
Na koniec stycznia czeka mnie lot na konferencję na Węgry, a nie bardzo wiem co i jak...
Wiem mniej więcej, że są ograniczenia wagowe bagażu, że prześwietlają bagaż podręczny, że przechodzi się przez bramki na odprawie, że nie można wnosić na pokład np. otwartej wody mineralnej itd...
A jak jest np z lekami?
Na co powinnam zwrócić uwagę i o czym pamiętać?
Na lotnisku na dużym ekranie odczytujesz numer bramki, do której masz się zgłosić, zeby nadać duży bagaż. Idziesz tam - w rzeczywistości wygląda to jak lada sklepowa - tam dajesz bilet, oni ważą Twój duży bagaż, który poleci w luku, naklejają mu naklejki identyfikacyjne i tyle. Potem ustawiasz się do odprawy celnej. Tam -przechodzisz przez bramkę, ściągasz czasami buty, jak mają coś metalowego i zapiszczy, pasek z klamerką, czasami nawet gruby łańcuszek na szyję, a w koszyczku skłądasz swój bagaż podręczny i to, co masz w kieszeniach - sprawdzają to skanerem w czasie, kiedy Ty walczysz z bramką wykrywającą metale. Potem pokazujesz bilet i wchodzisz na strefę bezcłową, gdzie są sklepy, kawiarnie, toalety i inne ciekawe klimaty
Potem ustawiasz się tam, gdzie wyświetla się numer Twojego lotu i po sprawdzeniu biletu wchodzisz do autobusu na płycie lotniska, który przewozi pasażerów pod samolot. Wchodzisz sobie po schodkach lub jeżeli to duży samolot to przechodzisz przez rękaw wprost do samolotu. Zajmujesz swoje miejsce i czekasz aż stewardessy pokażą jak zapinać pasy, jak zakłądać maskę i takie tam inne.
A potem, jak mówi moja siostra, modlisz się , zeby nie usłyszeć pull up , pull up
Dziękować

Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to leków też nie można chyba, że to bedą takie które musisz zażyć w ciągu lotu wszytsko powinno być napisane w regulaminie danej lini lotniczej

aaa zapomniałam dodać, że chodziło mi o bagaż podręczny bo w tym głownym można normalnie przewozić leki
Dzięki... Dokładnie to chodzi mi o tabletki anty...ale skoro w głównym można to spoko...

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Gdzieś tu na wizazu jest cały watek o pierwszym razie samolotem. Zaraz poszukam

Znalazła https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=56171

Teraz to już na prawde dobranoc
Dzięki to poczytam sobie...

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
wow jakie buty
normalnie mam postatnowienie noworoczne - zacznę częściej chodzić w butach na obcasach
Ja na zimę kupiłam sobie kozaki na obcasie, a że nie mam innych butów to jestem zmuszona chodzić na obcasie...Ale to zamierzone działanie było Od pewnego czasu staram się śmigać w butach na obcasie...Ale w zimowych fleki mam do wymiany i chodzę teraz w trekach, ale ślisko też...chociaż nie czuję się zbyt dobrze w nich...

Cytat:
chciałam Ci dokładnie to samo napisac

Powróciłam z uczelni...Teraz się biorę za pakowanie i jadę do domu...
Najbliższy czas na uczelni mnie przeraża...Wszystko mam w ostatnim tygodniu przed sesją i w sesji...Wszyscy wykładowcy nagle się obudzili, że nie wyrobią ilości godzin danego przedmiotu i teraz chcą odrabiać...Brakuje nam już godzin w ciągu dnia żeby to wszystko zmieścić, nie mówiąc o zaliczeniach To tyle w kwestii poużalania się...

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2011-01-14 o 10:50
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:06   #2893
Nadia5
Zakorzenienie

Dziewczyny, może któraś wrzucić przepis na zupę meksykańską ? Ijaa chyba podawała a ja zapomniałam spisać

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:07   #2894
dudipopka
kobieta za ladą

dziecko mi ściane nad sofą pomazalo kredkami i nie chce zejść

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

nadia przepis jest na pw

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-01-14, 11:16   #2895
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

nadia przepis jest na pw

aaa właśnie, dziękuję

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Więc jeszcze dokupię fasolę w puszce i w poniedziałek będzie Zupa Meksykańska
Wydałam lekko ponad 100 zł
ale za to mam schaba, mielone, łopatkę na gulasz, filety 3 wielgaśny słoik zielonych oliwek fetę szynkę wędzoną i inne spożywcze pierdoły
Plan na najbliższy czas:
-bitki w sosie leśnym
-zupa meksykańska
-pierożki z ciasta francuskiego z kurczakiem
-gulasz

W końcu coś się ruszyło i wróciła wena w parze z ochotą na pitraszenie

Stary 2011-01-14, 11:16   #2896
evilcia
Zadomowienie

Cytat:

nadia przepis jest na pw
Uuuuu.. Ja dla chrześnicy kupiłam na gwiazdkę taką specjalną matę do mazania długopisem na wodę. Nie chcę mieć na sumieniu ścian w domu kuzynki Może warto coś takiego dla małej kupić? Na allegro tego jest pełno.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:20   #2897
Martita88
Rozeznanie

Witajcie

Cały czas regularnie was podczytuję, ale jak zwykle się nie udzielam ...

Chciałabym dołączyć do klubu zrzucających zbędne kg

Edytowane przez Martita88
Czas edycji: 2011-01-14 o 11:22
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:27   #2898
dudipopka
kobieta za ladą

ewilcia jak ona kocha kolori(kolory)
wzielam wodą z mydłem troche zeszło,normalnie toby chyba klapa zaliczyla ale tż spi i nie chce awantury wszczynać

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-01-14, 11:32   #2899
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
ewilcia jak ona kocha kolori(kolory)
wzielam wodą z mydłem troche zeszło,normalnie toby chyba klapa zaliczyla ale tż spi i nie chce awantury wszczynać
Jeśli moje dziecko będzie miało po mnie zdolności to ściany będą w opłakanym stanie. Zresztą już są rok po malowaniu

Stary 2011-01-14, 11:34   #2900
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Paulinka ale z Julcią juz lepiej?
Cytat:
właśnie paulunia jak Julcia lepiej??może ugotuj jej lekkiej marchwianki/?/zawsze to pomaga na żołądeczek![COLOR="Silver"]
Dzisiaj juz jest lepiej chociaz jeszcze oslabiona jest. Mam nadzieje ze za chwile pojdzie spac i jak wstanie bedzie szalec

Ona zatrula sie wczoraj sosem ktory jej geniala mama chciala miec na dwa dni

Nigdy sobie tego nie wybacze
Stary 2011-01-14, 11:38   #2901
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Kashmirka bardzo ładne buty
dziękuję

Cytat:
Już choruję
Kash, ale rozumiem, że to będą jakieś "ichnie", w normalnych cenach?
no wiadomo, wersja limitowana dla oszczędzających SPD

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Ale śliczne te wszystkie buty co tyu pokazujecie Tygrysku moja przyjaciolka ma takie jak Ty zamowilaś, tyle ze lakierowane i wyglądają prześlicznie, i są podobno wygodne

Gumowe balerinki tez są cudowne

Kash bardzo ładne butki

dziękuję

Cytat:
dziękuje Kochana kolor mają naprawdę ładny gratuluje zdanego egzaminu, kciuki ofkors trzymałam

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Haniula -
  • sałatka z kurczaka + majonez + kukurydza + ananas = rewelacyjny obłędny genialny smak.uwielbiam
też uwielbiam tą sałatkę ale dodaję jeszcze sparzoną cebulę, polecam spróbować, rewelacja

Gdzie jest Ijaa?? i Lili?

spadam do roboty

wpadnę wieczorem bo po pracy jadę na kawę do przyjaciółki i jej dwóch 8miesięcznych bliźniaków
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:56   #2902
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
a próbowałaś może gumką do ścierani?
Stary 2011-01-14, 11:56   #2903
kraven
Zakorzenienie

Kash super te buty. I patrząc na ceny w Deezee będa bardziej dostępne niż Vivienne.
Już się napaliłam

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:04   #2904
ijaa
Zakorzenienie

Kraven, nie uciekam mam pytanie do Ciebie.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Widzę, że mnie wzywałyście.. Jestem jestem, muszę nadrobić.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:04   #2905
201608051010
Konto usunięte

Witam SPD w PIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄTEK
alez czekalam na niego z utesknieniem

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

edit: znalazłam zdjęcie kozaków na stronie deichmanna, na żywo wyglądają lepiej

aaa i zapomniałabym: WITAM PIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄTEK!!! WEEKENDU POCZĄTEK!
fajne butki, tez takie kupilam na poczatku zimy,(tylko ze czarne) ale oddalam w koncu bo mi odstawaly w lydce
Cytat:
Miałam zaliczenie ćw. Robi poprawkę dlatego już teraz, bo 22. stycznia jest zerówka (egzamin) i chce, żeby jak najwięcej podeszło. Ale ja i tak się nie nauczę i nie dość, że nie podejdę do "0", to jeszcze będę miała jeden termin poprawki ćw mniej. Niestety z nim nie da się dogadać, to jest pan typu "Cieszcie się, że w ogóle robię wam poprawkę"...
A dopuszczenie do egzaminu bez ćw tutaj nie jest w ogóle możliwe! Uwierz, że takich wykładowców, jak ci od makro, jeszcze nie miałam. A miałam już wielu
Abyy głowa do góry , dasz radę!!
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
faajne ja chce te gumowe bo one podobno są mega wygodne i pachną gumą balonową może mi się uda jakieś nabyć bo wiosną mają być te cuda w sprzedazy w sklepie DeeZee zdjęcie poniżej
Effie dziekuje, tak to zamsz
piękne są, też mi się marzą, ale to nie osiągalny jak narazie dla mnie próg cenowy
Cytat:
Dzień dobryyy!
Jeden dzień mnie nie było i nie wiem od czego zacząć Wczoraj na uczelni miałam mega ciężki dzień, ale wiecie co? Wasze kciuki czynią cuda, bo takim cufalem zdałam zerówkę dla wszystkich Wiadomo chciałoby się lepszą ocenę, ale persperktywa jednego egzaminu mniej w sesji jest cudowna.

Z uczelni wyszłam gdzieś koło 14 i ... przyjechaliśmy do mnie z przyjaciółką i kolegą kończyć ten cholerny biznes plan. Wyszli odemnie przed 21 i tak nie wiem czy to jest dobrze Nienawidze tego projektu i tego gościa! Tż kochany przywiózł nam obiad i napoje, także moglismy pracować

Wieczorem zjadłam, siadłam do kompa, nadrobiłam i nawet nie dałam rady odpisać, bo padłam jak dziecko. Dziś nie umiałam się podnieść, bolą mnie wszystkie mięśnie, koszmar jakiś. Na szczęście dziś mam wolne i mogę w spokoju pisać ostatni rozdział mojej pracy

Jeśli chodzi o buty od projektantów to miałam okazję pooglądać na żywo u znajomej z grupy. Zresztą nie tylko buty. Ciuchy, porsche itp. Sceptycznie podchodzę do tego tematu, ale to może dlatego, że ona tak strasznie sie z tym wszystkim afiszuje. Strasznie spodobały mi się baleriny te, które wkliła Kash

Co do zagranicznych wycieczek to jestem laik, bo byłam tylko na Słowacji. Na nic więcej nie było mnie stać.

Jak tak Was czasami czytam to czuje się hmm... dziwnie.

U mnie dziś na obiad prawdopodbnie jaja w sosoie musztardowym W lodówce tez mam prawie pusto, ale wczoraj dzwoniła do mnie mama. Zaczęła się o mnie martwić i o egzaminy,a ja nie miałam czasu do niej zatelefonować od kilku dni ! Rozmawiała z tż bo ja robiłam projekt. Potem oddzwoniłam i wyczułam, że strasznie sie martwi. Uprała się, że zrobi nam zakupy i koniec. Kochana jest
gratulacje
ja tez mam dziś na obiad jajka w sobie musztardowym

a co do wycieczek to kwestia priorytetów, ja jestem w stanie z wielu rzeczy zrezygnować (z nowych ciuszkow czy wyjscia do kina) aby pojechac gdzies zagranice na wakacje, chcialabym kiedys na stare lata miec piekne wspomnienia i nie zalowac, ze tak wiele rzeczy mnie ominelo
Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Witam

Dzisiaj miałam ciężką noc. Mała do 3 rano mi wymiotowala mam już dosyć. Tak bardzo sie o nią bałam na szczeście dzisiaj jest juz dobrze

Zaraz was kochane nadrobie tylko najpierw zrobie sobie jakąś heratkę
zycze duzo zdrowka Julci
Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość

Więc jeszcze dokupię fasolę w puszce i w poniedziałek będzie Zupa Meksykańska
Wydałam lekko ponad 100 zł
ale za to mam schaba, mielone, łopatkę na gulasz, filety 3 wielgaśny słoik zielonych oliwek fetę szynkę wędzoną i inne spożywcze pierdoły
Plan na najbliższy czas:
-bitki w sosie leśnym
-zupa meksykańska
-pierożki z ciasta francuskiego z kurczakiem
-gulasz
chyba sie w najblizszym czasie u Ciebie stoluje

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2011-01-14 o 12:06
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:05   #2906
motylek1
Wtajemniczenie

dzień dobry
Ale mam nerwy, od rana wysyłam cv, a najgorsze jest to, że nawet ofert nie ma tylko sam telemarketing
Eh jestem mega podłamana z tego powodu.

Cytat:

To ja się pochwalę "tymtygodniowym" zakupem: BUTKI
Tygrysek super te buty, sama bym takie chciała.

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

Ja mam 3 rodzeństwa młodszego, brata 1 rok młodszego i bliźniaków rocznicowo 4 lata a tak to prawie 5. jak oni mnie wkurzali i co rodzice z nami przezywali to ja się im dziwię że dali radę. Ja mało rodzeństwa nie pozbijałam, jak rodziców nie było np. oglądałam tv albo książkę czytałam a moje kochane rodzeństwo znalazło sobie zabawę wyłanczanie światła. i że ich była 3 to tak się ustawiali że po kolei uciekali tak jak gasili światła żeby po schodach nie spaść. i tak potrafili przez 5 godzin I to że ich lałam jak złapałam czy coś to ich cieszyło że ja się wkurzam a jak nie reagowałam to przychodzili siadali i się pytali czemu siedzę sama po ciemku istny dom wariatów i to jeszcze takich zatroskanych i zmartwionych udawali
Przynajmniej śmiesznie mieliście, zresztą ja nie miałam lepiej, trójka nas była i zawsze też coś się działo

Co tam dzisiaj serwujecie na obiad, bo ja wczorajsze spaghetti a później chyba zupkę jarzynową ugotuję, ostatnio kupiłam warzywa mrożone jakieś i chce zobaczyć jak wychodzi z takich zupa, bo jeszcze nigdy nie jadłam i nie robiłam takie, zawsze świeżych używałam.

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:10   #2907
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość

a co do wycieczek to kwestia priorytetów, ja jestem w stanie z wielu rzeczy zrezygnować (z nowych ciuszkow czy wyjscia do kina) aby pojechac gdzies zagranice na wakacje, chcialabym kiedys na stare lata miec piekne wspomnienia i nie zalowac, ze tak wiele rzeczy mnie ominelo
Jestem pewna, że jak miałabym z czego rezygnować to tak by było. Też mam wielkie marzenia, jednak z jedzenia i podstawowych rzeczy zrezygnować się nie da.

Matko jak mi nie idzie pisanie
Stary 2011-01-14, 12:10   #2908
marcia45
Zadomowienie

Tygrysku wysyłam zaproszenie bo strasznie mnie interesują te twoje rzęsiska, bo już na pierwszym zdjęciu cudowne Troche drogo ale moze TZ zgodzi sie przed slubem na naruszenie budżetu w ramach prrezentu ślubnego dla mnie

Dodaja gratuluje zerówki, mądra dziewczynka z Ciebie
Ja tez bylam tylko na slowacji(plus wieden na jeden dzien) i to u kolezanki bez TZ zawsze marze, ze w tym roku pojedziemy za granice, ale nawet jakbysmy bardzo sie spieli to nas nie stac Teraz jak z kasa troche lepiej to trzeba oszczedzac na wesele.
Moze w podroz poslubna damy rade posmakowac egzotyki.

Kash fajne te balerinki. Jak je gdzies taniutko znajdziesz to daj znac to moze jakies grupowe zamowienie zrobimy.

Lece sprzatac i podsumowac nasze wydatki bo balagan mamy totalny. A poznie nauka

Mi na pewno zostanie praca przejsciowa na przyszly semestr bo sie nie wyrrobie. Najgorzej, ze nowy indeks i znow warunek.
Nawet jakbym ciagle sie uczyla, to oceny mam slabe, bo praca mi pochlania duzo czasu. Ale jakbym z niej zrezygnowala to by nie bylo mnie stac, by mieszkac w Wawie i studiowac Mam nadzieje, ze jak juz tyle sie wymeczylam na tej uczelni to po niej chociaz duzo bede zarabiac

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:11   #2909
motylek1
Wtajemniczenie

Kochane może wy mi poradzicie, co mogę kupić dziecku na roczek. A to jest chłopiec, za dwa tyg jest impreza a ja nie mam pomysłu , a moja siostra kupuję konika na biegunach.

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:16   #2910
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
mam bardzo podobne podejście wiadomo,że w rok może być trudno odłożyć na taki wyjazd ale już w dwa, trzy lata jest się to w stanie zrobić tylko trzeba bardzo chcieć

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2011-01-14 o 12:19
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości