|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VI
Dzień dobryyy!
Jeden dzień mnie nie było i nie wiem od czego zacząć Wczoraj na uczelni miałam mega ciężki dzień, ale wiecie co? Wasze kciuki czynią cuda, bo takim cufalem zdałam zerówkę![]() ![]() Wiadomo chciałoby się lepszą ocenę, ale persperktywa jednego egzaminu mniej w sesji jest cudowna.Z uczelni wyszłam gdzieś koło 14 i ... przyjechaliśmy do mnie z przyjaciółką i kolegą kończyć ten cholerny biznes plan. Wyszli odemnie przed 21 i tak nie wiem czy to jest dobrze Nienawidze tego projektu i tego gościa! Tż kochany przywiózł nam obiad i napoje, także moglismy pracować![]() Wieczorem zjadłam, siadłam do kompa, nadrobiłam i nawet nie dałam rady odpisać, bo padłam jak dziecko. Dziś nie umiałam się podnieść, bolą mnie wszystkie mięśnie, koszmar jakiś. Na szczęście dziś mam wolne i mogę w spokoju pisać ostatni rozdział mojej pracy ![]() Kashmirka buty naprawdę śliczne I ten kolor Jeśli chodzi o buty od projektantów to miałam okazję pooglądać na żywo u znajomej z grupy. Zresztą nie tylko buty. Ciuchy, porsche itp. Sceptycznie podchodzę do tego tematu, ale to może dlatego, że ona tak strasznie sie z tym wszystkim afiszuje. Strasznie spodobały mi się baleriny te, które wkliła Kash Co do zagranicznych wycieczek to jestem laik, bo byłam tylko na Słowacji. Na nic więcej nie było mnie stać. Jak tak Was czasami czytam to czuje się hmm... dziwnie. U mnie dziś na obiad prawdopodbnie jaja w sosoie musztardowym W lodówce tez mam prawie pusto, ale wczoraj dzwoniła do mnie mama. Zaczęła się o mnie martwić i o egzaminy,a ja nie miałam czasu do niej zatelefonować od kilku dni ! Rozmawiała z tż bo ja robiłam projekt. Potem oddzwoniłam i wyczułam, że strasznie sie martwi. Uprała się, że zrobi nam zakupy i koniec. Kochana jest
|
|
|
|
#2882 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniula Devolaje, frytki, surówka...pycha
Na kolacje możesz gyros zrobić. Ja juz poodkurzałam, wieczorem pomyje na mokro. Wypije kawe i lece sie myć i zjeść cos bo o 13 planuje wyjście. Już nie pada i jakos jaśniej się robi, za to jutro też ma do południa padać, a ja do szkoły. Mam ochote na jajecznice, mama kupiła olej z pestek winogron, podobno super jest do smażenia i nie śmierdzi. Ja chce wiosne, a tu jeszcze połowa stycznia i cały luty
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka ale z Julcią juz lepiej?
Effie też myślałam o tej serii rebuild Tylko ciężko to u mnie dostać Narazie poluje na blokera z ziaji. Bezskutecznie.Jesli chodzi o tusz do rzęs to zamawiam w oriflame jakiś 3d, nawet dobrze nazwy nie pamiętam, ale jak dla mnie bomba i za całe 18 pln w promocji ![]() Aaby strasznie mi przykro z powodu makro. Ja jeszcze jej nie miałam, ale wszystko przede mną. U nas też strasznie niekorzystnie dla nas ustalają terminy egzaminów. Nie interesuje ich to, że człowiek nie jest w stanie się tyle tego nauczyć w tak krótkim czasie. A pieprzą, że chcą jak najwięcej osób dopuścić do zerówki! Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-01-14 o 10:13 |
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja,
I'm proud!! Laski, co tu dzisiaj taaaka cisza?! ![]() ijaa na pewno ma ślinotok po moim info o Oreo, ale reszta?! Haaalo, jest piątek. Nie udawajcie, że tak ostro pracujecie!
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja gratuluje zdania zerówki
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
Piwko doleciało ?![]() Aaby głosik poleciał na Futra Jak tż skończy się uczyć to poleci kolejny Życzę wygranej
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-01-14 o 10:21 |
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem jade do mieszkania mojego Tż pod Warszawa i sie tam zamykam na cały weekend i się uczyć będę
|
|
|
|
|
#2888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2889 |
|
Wtajemniczenie
|
hej bobry
ja już obskoczyłam PUP busem ( wróciła mi choroba lokomocyjna, dziwne, że tylko w busach, ostatni raz jechałam ),biedronkę, a obuwnicze, ciuchowe i biblioteka są od 10 więc zrobię bigos na kolację, na obiad dla P. może ryba, ja mam jeszcze 2-gi kawałek karkówki i może jakieś pranko... mam pytanie do śmigających na programach graficznych, a konkretniej na GIMPie. właściwie kilka pytań. jeśli któraś może mi pomóc proszę o niusa, to wyślę na PW ![]() idę pić herbatkę i ogarnąć gary Haniula -
Aaby ja jestem ja jestem
|
#2890 |
|
kobieta za ladą
|
dodaja gratuluje
a za piwko dziękuje,doleciało nawet 2 szt heheheh![]() właśnie paulunia jak Julcia lepiej??może ugotuj jej lekkiej marchwianki/?/zawsze to pomaga na żołądeczek! ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- haniula a może te schabowe co mam w smacznym zajrzyj do przepisu
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2892 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie to chodzi mi o tabletki anty...ale skoro w głównym można to spoko...Cytat:
to poczytam sobie...Cytat:
Od pewnego czasu staram się śmigać w butach na obcasie...Ale w zimowych fleki mam do wymiany i chodzę teraz w trekach, ale ślisko też...chociaż nie czuję się zbyt dobrze w nich...![]() Powróciłam z uczelni...Teraz się biorę za pakowanie i jadę do domu... Najbliższy czas na uczelni mnie przeraża...Wszystko mam w ostatnim tygodniu przed sesją i w sesji...Wszyscy wykładowcy nagle się obudzili, że nie wyrobią ilości godzin danego przedmiotu i teraz chcą odrabiać...Brakuje nam już godzin w ciągu dnia żeby to wszystko zmieścić, nie mówiąc o zaliczeniach Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-01-14 o 10:50 |
|||||
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może któraś wrzucić przepis na zupę meksykańską ?
Ijaa chyba podawała a ja zapomniałam spisać
|
#2894 |
|
kobieta za ladą
|
dziecko mi ściane nad sofą pomazalo kredkami i nie chce zejść
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- nadia przepis jest na pw
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa właśnie, dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Więc jeszcze dokupię fasolę w puszce i w poniedziałek będzie Zupa Meksykańska ![]() Wydałam lekko ponad 100 zł ![]() ale za to mam schaba, mielone, łopatkę na gulasz, filety 3 wielgaśny słoik zielonych oliwek fetę szynkę wędzoną ![]() Plan na najbliższy czas: -bitki w sosie leśnym -zupa meksykańska -pierożki z ciasta francuskiego z kurczakiem -gulasz W końcu coś się ruszyło i wróciła wena w parze z ochotą na pitraszenie
|
|
#2896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może warto coś takiego dla małej kupić? Na allegro tego jest pełno.
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Cały czas regularnie was podczytuję, ale jak zwykle się nie udzielam ... Chciałabym dołączyć do klubu zrzucających zbędne kg
Edytowane przez Martita88 Czas edycji: 2011-01-14 o 11:22 |
|
|
|
#2898 |
|
kobieta za ladą
|
ewilcia jak ona kocha kolori(kolory
)wzielam wodą z mydłem troche zeszło,normalnie toby chyba klapa zaliczyla ale tż spi i nie chce awantury wszczynać
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ona zatrula sie wczoraj sosem ktory jej geniala mama chciala miec na dwa dni Nigdy sobie tego nie wybacze
|
|
#2901 | |||
|
Konto usunięte
|
dziękuję
Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję dziękuje Kochana ![]() Cytat:
Gdzie jest Ijaa?? i Lili? ![]() spadam do roboty ![]() wpadnę wieczorem bo po pracy jadę na kawę do przyjaciółki i jej dwóch 8miesięcznych bliźniaków
|
|||
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Kash super te buty. I patrząc na ceny w Deezee będa bardziej dostępne niż Vivienne.
Już się napaliłam
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Kraven, nie uciekam mam pytanie do Ciebie.
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Widzę, że mnie wzywałyście.. Jestem jestem, muszę nadrobić.
|
|
#2905 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Witam SPD w PIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄTEK
alez czekalam na niego z utesknieniem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez mam dziś na obiad jajka w sobie musztardowym ![]() a co do wycieczek to kwestia priorytetów, ja jestem w stanie z wielu rzeczy zrezygnować (z nowych ciuszkow czy wyjscia do kina) aby pojechac gdzies zagranice na wakacje, chcialabym kiedys na stare lata miec piekne wspomnienia i nie zalowac, ze tak wiele rzeczy mnie ominelo Cytat:
![]() Cytat:
chyba sie w najblizszym czasie u Ciebie stoluje
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-01-14 o 12:06 |
||||||
|
|
|
#2906 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Ale mam nerwy, od rana wysyłam cv, a najgorsze jest to, że nawet ofert nie ma tylko sam telemarketing Eh jestem mega podłamana z tego powodu. Cytat:
Cytat:
Co tam dzisiaj serwujecie na obiad, bo ja wczorajsze spaghetti a później chyba zupkę jarzynową ugotuję, ostatnio kupiłam warzywa mrożone jakieś i chce zobaczyć jak wychodzi z takich zupa, bo jeszcze nigdy nie jadłam i nie robiłam takie, zawsze świeżych używałam. |
||
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko jak mi nie idzie pisanie
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Zadomowienie
|
Tygrysku wysyłam zaproszenie bo strasznie mnie interesują te twoje rzęsiska, bo już na pierwszym zdjęciu cudowne
![]() Dodaja gratuluje zerówki, mądra dziewczynka z Ciebie ![]() Ja tez bylam tylko na slowacji(plus wieden na jeden dzien) i to u kolezanki bez TZ zawsze marze, ze w tym roku pojedziemy za granice, ale nawet jakbysmy bardzo sie spieli to nas nie stac Teraz jak z kasa troche lepiej to trzeba oszczedzac na wesele.Moze w podroz poslubna damy rade posmakowac egzotyki. Kash fajne te balerinki. Jak je gdzies taniutko znajdziesz to daj znac to moze jakies grupowe zamowienie zrobimy. Lece sprzatac i podsumowac nasze wydatki bo balagan mamy totalny. A poznie nauka ![]() Mi na pewno zostanie praca przejsciowa na przyszly semestr bo sie nie wyrrobie. Najgorzej, ze nowy indeks i znow warunek. Nawet jakbym ciagle sie uczyla, to oceny mam slabe, bo praca mi pochlania duzo czasu. Ale jakbym z niej zrezygnowala to by nie bylo mnie stac, by mieszkac w Wawie i studiowac Mam nadzieje, ze jak juz tyle sie wymeczylam na tej uczelni to po niej chociaz duzo bede zarabiac
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#2909 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane może wy mi poradzicie, co mogę kupić dziecku na roczek. A to jest chłopiec, za dwa tyg jest impreza a ja nie mam pomysłu
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo,że w rok może być trudno odłożyć na taki wyjazd ale już w dwa, trzy lata jest się to w stanie zrobić tylko trzeba bardzo chcieć
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-01-14 o 12:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

Wczoraj na uczelni miałam mega ciężki dzień, ale wiecie co? Wasze kciuki czynią cuda, bo takim cufalem zdałam zerówkę
Nienawidze tego projektu i tego gościa! Tż kochany przywiózł nam obiad i napoje, także moglismy pracować
I ten kolor 

Piwko doleciało ?
a potem jade do mieszkania mojego Tż pod Warszawa i sie tam zamykam na cały weekend i się uczyć będę
wróciła mi choroba lokomocyjna, dziwne, że tylko w busach, ostatni raz jechałam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chyba sie w najblizszym czasie u Ciebie stoluje