|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Werka, sotie- dzięki
bo chociaż entuzjazm mnie opuścił, to w wątku rozbiórkowym są takie okazje, że nie mogę odpuścić
|
|
|
|
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam takie marzenie, żeby ktoś rozebrał zapachy z serii Private Blends Toma Forda.
- absolute champaca - tuscan leather - white suede - noir de noir - black violet ..i inne w sumie też. I żeby wyszło to taniej niż 13,90 za ml (cena douglasowa).
|
|
#1923 |
|
Konto usunięte
|
Moja lista zapachów jest bardzo krótka:
* Calvin Klein CK One Summer (wszystkie) * Dior Dune Sun * Givenchy Organza Indecense * Jean Paul Gaultier Classique Summer (wszystkie) * Kenzo Jungle Tigre * Tom Ford Black Orchid |
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Serge'a już nie pamiętam i nie mogę orzec czy na mnie był podobny do Sensuous Noir ![]() Lista lekko uzupełniona: Stella Sheer 2006 (to tak beznadziejnie, bo widoków ni ma) Poison EdP (bo dobijam dna) miniatury - Shalimar, Smok, Hermesy i jeszcze kilka innych na pewno ![]() odlewkowo Felanilla Reindeer Games i chyba Chile Vanilli I dla drugiej połówki (bo wykończył): Pi A*men
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-01-10 o 19:36 |
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
na all wisi jedna stella- z 2008 pewnie bo jej nuty są wpisane. ale fota z roku 2006... pisałam maila i na gg do sprzedawcy. odpowiedzi ZERO. w tyłku mają. aż ktoś kliknie i się prawdopodobnie natnie (ost.znajoma w perfumerii netowej kupowała widniejącą na stronie sheer 2007, ba, dzwoniła się upewnić. a doleciała oczywiście z 2008)
|
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby sprzedawca odpowiedział, to proszę o cynk
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to Scent klasyk wypadł z listy, bo nabyty.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 |
|
Przyczajenie
|
ja mam niezbyt wygórowane marzenie - coco chanel
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
- L'Occitane: Eau d'Iparie !!
- Boadicea The Victorious - Montal: Aoud'y - Tom Ford: Black Orchid i masa innych - F. Malle: Musc Ravengeur - Guerlain: Mitsouko i inne cuda - Anna Sui: różne różności... chyba bardziej dla flakonów ![]() - Rodzinki Poisonów: Pure Poison, Tendre Poison, Elixiry Poisonów - Rochas: Alchimie - Maitre Parfumeur et Gantier: Ambre Precieux - Micallef: Gourmet Aoud, Night Aoud, Rose Aoud - Banana Republic: Rosewood - Shiseido: Zen - Goutal: Mandragore Pourpre - Carla Fracci: Salome - Dior: J'adore - edp lub elixir, MDC edp - Armani Prive: Ambre Soi, Bois d'Ences, nował złota seria - Givenchy: Hot Couture - Ralph Lauren: Safari - Serge Lutens: Chergui, Ambre Sultan, Cedre, Le Majeste La Rose - YSL: Parisienne, Bell d'Opium - Van Cleef & Arpels: Feerie EDP Jak na razie przybyły flaszki z poza listy ![]() - Eisenberg, Rouge & Noir - Benefit, Carmella A ja ślicznie proszę o coś z listy, zwłaszcza... że znowu pozycji przybyło
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2011-01-12 o 19:18 |
|
|
|
|
#1930 |
|
gamma Orionis
|
Gy, moja panno, gy ;] Chergui.
Które by mi się pewnie marzyło, gdyby nie posiadana odlewka. A u mnie - jest źle. Stwierdziłam albowiem, że po trzech latach uganiania się za Tea for Two i ukradkowego wypijania odlewek wypadałoby wreszcie posiąść flakon. Premier Figuer w sumie też, nie tylko latem się przyda. Ananas Fizz mają wycofywać, więc lepiej mieć niż nie mieć He Wood Silver Wind Wood biorę w ciemno. Vetiver Tonka z serii Hermessence też bym wzięła, gdyby był w zasięgu ręki. Jade Durbano również kusi... Tylko kredytu nikt dać nie chce. Niech się sukcesywnie spełnia, obojętnie z której strony ;]
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję i już poprawione I spełniania marzeń
|
|
|
#1932 |
|
spin doctor
|
Chciałabym Zen limitowany 2011
|
|
#1933 |
|
Zadomowienie
|
Zdaje się, że nasze marzenie są spójne w pewnych obszarach
![]() (jakby co to mogę się podłączyć do zakupu)
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi, może coś w lutym uda się skoroić ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2011-01-13 o 12:25 |
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochotę na rześkiego do szpiku świeżaka
Fresh Blossom mnie zauroczyło Poza tym marzę o : Envy Cerruti 1881 Tresor in love Kolejność dowolna bo to takie chciejstwa
|
|
#1936 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
|
#1937 |
|
Guerlain Lover
|
I czas na kolejną aktualizację, żeby marzenia się czym prędzej spełniły w nowym roku
![]() 1. Havanna Vanile L'Artisan 2. Flowerbomb edt - na wiosnę 3. Eau de Sahlimar 4. Lolita Lempicka edt 5. Chance Chanel edp - na wiosnę 6. Większą ilość Chanel No 5 Eau Premiere - będzie odlewka 10 ml wymianki i na razie musi wystarczyć 7. Większą ilość J'aime La Perla - poczekam do lata/jesieni na przyszły rok... (trochę jeszcze zostało w flakoniku) Princess Very Wang - chyba poczeka jeszcze trochę... Kelly Caleche edt - dzisiaj przyleciała ![]() 8. Ricci ricci Nina Ricci - miała kupić mi siostra w Niemczech, ale tam tego nie ma ![]() 9. Poznać: J'aime Precious edition - zniknęła i nie wiem czy kiedykolwiek poznam tą wersję... ![]() 10. Wszystkie zapachy Stelli McCartney - odlewka Rose absolute już jest, ale chcę więcej |
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak bylo, jeszcze niedawno...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kenzo - Amour Florale - moje ![]() Zostaly jeszcze cztery pozycje plus Dolce Vita, po ktora nie moge dotrzec ![]() A tak grzecznie na polkach drogeryjnych czeka i w takiej smiesznej cenie ![]() o resze w okazyjnych cenach prosze, bez rujnacji portfela
|
|||
|
|
|
|
#1940 |
|
Rozeznanie
|
Marzę o odlewkach 10-20ml:* Etra i Ambra * Havana Vanille i Poivre Piquant * Amaranthine i Opus * Avignon * Epic oraz własnych flakonach:* Wazamba * Idole Lubina * Terre de Sarment * Messe de Minuit * Ambre Fetiche * Jaisalmer i Ouarzazate * Padparadscha plus przyszłych miłościach
|
|
#1941 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ot, tyle mi wystarczy (czy jest na sali lekarz )
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-01-18 o 10:36 Powód: Poprawka błędów i trochę dopisałam :mdleje: |
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnia aktualizacja przed odwykiem...
![]() Znowu lista urosła... sporo, a i tak nie zawiera wszystkiego - L'Occitane: Amber, Eau d'Iparie !! - Amouage: Epic, Dia, Jubilation, Gold... i inne - L'Artisan: L'eau d'Ambre, Ambre Extreme, Passage d'Enfer - Kilian: Sytaight to Heaven - Serge Lutens: Arabie, Chergui, Ambre Sultan, Cedre, Le Majeste La Rose i masa innych - Micallef: Gourmet Aoud, Night Aoud, Rose Aoud - Montale: Black Aoud i inne Aoud'y - Malle: Musc Ravengeur - Tom Ford: Black Orchid, seria Private Blend - CdG: Avignon - Francis Kurkdjian: Cologne pour le Soir - Sonoma Scent Studio: Velvet rose i inne - Goutal: Mandragore Pourpre - Guerlain: Mahora, Nahema, inne starocie - Rodzinki Poisonów: Pure Poison, Tendre Poison, Elixiry Poisonów - Rochas: Alchimie - Maitre Parfumeur et Gantier: Ambre Precieux - Shiseido: Zen - Carla Fracci: Salome - Dior: J'adore edp lub elixir - Armani Prive: Ambre Soi, Bois d'Ences - Ralph Lauren: Safari - YSL: Bell d'Opium - Van Cleef & Arpels: Feerie EDP - Balmain: Ambre Gris - Nina Ricci: Bell de Minuit - Lempicka: Midnight w srebrnym koszyczku - Banana Republic: Rosewood - Givenchy: Hot Couture I masa innych ![]() Spełniania marzeń zapachowych
|
|
#1943 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sorki Kolociąg że poprawiam, chyba się nie gniewasz Ale chyba jesz literki Ja też kiedyś tak miałam ![]() Ja za to dopisuję Fumidus Profumum Roma i Olibanum Profumum Roma. Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-01-17 o 22:12 |
|||
|
|
|
|
#1944 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-02-08 o 13:06 |
|
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolcia się nie pogniewa A w temacie, Chanel No 5 (straszny fuj dla mnie kiedyś ) do mnie leci a myślę też o EDT, eeeech jak to się wszystko zmienia .
Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2011-01-17 o 22:24 |
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Konto usunięte
|
Lista moich perfumowych marzeń powiększa się w zatrważającym tempie, a funduszy jak nie było, tak nie ma (i najpewniej nie będzie):
Dior -Miss Dior Cherie, Midnight Poison, Poison, Hypnotic Poison, Tendre Poison Byblos - Byblos Guerlain - Samsara Calvin Klein - Euphoria Thierry Mugler - Angel, Alien, Caron - Parfum Sacre Lancome - Miracle (po raz drugi), Hypnose Jose Eisenberg - J'Ose Boucheron - Jaipur Saphir, Trouble L'Occitane - Amber YSL - Opium, Elle Vivienne Westwood - Boudoir Alexander McQueen - Kingdom Chopard - Wish Oriflame - Freya, Enigma Fragonard - Eclat (moja miłość, niestety 30ml już się skończyło... :<) Annick Goutal - Mandragore, Ambre Fetiche Cartier - Delices de Cartier, La Baiser du Dragon Donna Karan - Black Cashmere |
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie skromnie - naczytałam sie zachwytów i oto nieduża ilość czarnej coco mi się marzy
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1949 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() hm, nie mam zadnych natychmiastowych muszmieciow, ale w dalszej perspektywie - badz przy jakiejs swietnej okazyi - zgrzeszylabym z Midnight Rain na ten przyklad ![]() EDIT i z Sensi, ach z Sensi^^
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2011-01-18 o 00:24 |
|
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() AoD Tendre ciagle do mnie leci, moze w końcu dotrze ![]() Cinema jest Kenzo Amour wczoraj kliknęłam w okazyjnej cenie ![]() Allure Sensuelle mam z wymianki na liscie zostają tylko Pure i Midnight, ale że w styczniu już nic nie kupuję, odkładam je sobie na luty ![]() wszystkim życzę spełnienia wszystkich chciejstw |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

bo chociaż entuzjazm mnie opuścił, to w wątku rozbiórkowym są takie okazje, że nie mogę odpuścić

- a napisalam tak, bo one sa dla mnie jak mlodsza siostra Czarnego Serge'a 
Jakby sprzedawca odpowiedział, to proszę o cynk 

marzenie

)(Sabb należy ci się wielki