|
|
#3061 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuteryjny wątek plotkowy VI
Cytat:
Z rodziną tym trudniej, bo im sie wydaje, że powinni za gratis wszystko dostawać (w sumie ja najbliższym rozdaję, z kuzynostwem na szczęście nie handluję ). Ustaw cenę jak dla klientów, nie podoba się - nie spróbuje kupić gdzie indziej kolczyki robione na zamówienie i wg własnego wymysłu po takiej cenie.
|
|
#3062 |
|
Zadomowienie
|
Ale właśnie najgorsze jest to, że on nie znał ani jednej ceny ani teraźniejszych ani wcześniejszych. I od razu z takim tekstem wyjechał....
|
#3063 |
|
Rozeznanie
|
Widać nie lubi na kobitę wydawać i się przestraszył co tam zapodasz. Rób swoje, tym się nie przejmuj
|
#3064 |
|
Wtajemniczenie
|
Wilczex spokojnie- wdech-wydech-wdech... Machnij na to, nikt klienta, a tym bardziej rodziny wołami nie goni, żeby kupowali, prawda? Każdy ma takie przygody. Ja kilka dni temu dostałam zamówienie- jakiś czas temu pan kupił pani zawieszkę- tradycyjnie swar serduszko, listek , krawatka. Ostatnio do tej zawieszki zażyczył sobie serduszka 14 na listkach i angielskich biglach. Ale nie wziął. Czemu? Bo 60zł za drogo. I tu uwaga- trzymać się- taki sam komplet (czytaj kolce+zawieszka) u jubilera za 50 zł widział
No i co z takimi gadać?
|
#3065 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie dlatego ,ze rodzina ( a w dodatku lubimy się) zaostrza sytuację - bo jak ktoś obcy to w sumie pal go sześć, nie Ty to kto inny. A tutaj wiecie jak jest - zloty rodzinne, kawki, urodziny ich syna ( jestem chrzestną). I dlatego to najbardziej wkurza, bo rodzina zamiast wspierać to marudzi (o mojej mamie nie wspomnę - to to już zupełnie inna historia)
No ale wypiłam herbatkę i już mi lepiej Chce myśleć, że żartował
|
#3066 |
|
Wtajemniczenie
|
Wilczku - ceń się
a z kuzynką umawiaj się bez jej mężą - w końcu co facet może wiedzieć o modzie, biżuteri, itp. Raven - ja myślałam, że siedzę o dziwnych godzinach na Wizażu - średnio w okolicach 1 w nocy (wiem - mam i tak wtedy duże towarzystwo Ale 6:35?![]() tu mnie zabiłaś!
|
|
|
|
#3067 |
|
Zadomowienie
|
wilczex: współczucia, takie komentarze mnie zawsze osłabiają :/ Jak robiłam wykład o historii biżu na jednym zlocie, to znajomy narzekał, że jego żona poszła posłuchać i że to źle, bo się kobita naogląda i potem będzie chciała. Nie, nie "warsztaty jak zrobić", nie "prezentacja co robię". Wykład o tradycyjnych technikach to był.
Niektórzy maja taki rodzaj humoru (podstawówkowy) i tyle.
|
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, własnie skończyły się moje dwie aukcje WOŚPowe i....
2 181,00 zł AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAA!!!!! Szok! Normalnie czuję się bardziej naładowana, niż gdyby to wpadło do mojej osobistej kieszeni! Dwa tysiaki dla dzieciaków ![]() Chyba się opiję z radości |
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Wspaniale!!! Oby więcej takich aukcji!
|
|
|
|
#3070 |
|
Zadomowienie
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale fajowo Mari gratki
|
|
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
wow, gratulacje!!
świetna sprawa
|
#3072 |
|
Zadomowienie
|
Super
|
#3073 |
|
Rozeznanie
|
Olaboga... GRATULACJE!!!
![]()
|
|
|
|
#3074 |
|
Wtajemniczenie
|
Loquacee, to też w pewnej mierze dzięki Tobie i Kamykowi, bo miałyście spory udział w rozkręceniu aukcji
![]() Ależ się cieszę, niewiele rzeczy dziś zepsuje mi już humor (choć bardzo wiele się stara )
|
|
|
|
#3075 |
|
Zadomowienie
|
No przecież wiesz, że ja już widziałam ten komplet jako swoją ślubną biżu
I naiwnie myślałam że go capnę za 2 stówki
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój komplet na to zasługiwał
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się pochwalę, że moja Paulinka pierwszy raz w życiu stanęła na własnych nóżkach
Do tego udało się uwiecznić, ale tylko komórą...
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tym, kiedy się tam znalazła - oferty u Ciebie skoczyły w górę. Podobnie było u mnie. Szkoda, że nie wysyłają maila z powiadomieniem ![]() Ja zajrzałąm do wyróżnionych dopiero, gdy odnotowałam 200 wejść na godzinę ![]() ---- Karmazynowy, gratuluję! Pewnie się denerwowałaś - każde dziecko ma swój czas. Będzie łatwiej
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-01-18 o 22:53 |
|
|
|
|
#3079 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, wiem, wczoraj tam wpadła i dokładnie wiem kiedy, bo się wtedy własnie pojawiła pierwsza od dawna wyższa oferta (ta na 700 z hakiem)
![]() Cokolwiek jednak by nie było powodem sprzedaży kompletu w takiej cenie, jestem strasznie szczęśliwa, że się udało tak to pchnąć ![]() I pomyśleć, że gdybym się nie zmobilizowała, to komplet kurzył by mi się na biurku nie wiadomo jeszcze jak długo, a na koniec pewnie by zginął... A tak to jest z niego pożytek
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Mari, moje serdeczne gratulacje
Bardzo fajna sumka się uzbierała |
|
|
|
#3081 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i przy okazji brawa dla Paulinki Kamykowej już wczoraj jej nóżki się fajnie kręciły
|
|
|
|
|
#3082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trochę za wcześnie :S Ledwo siedzi a już chce skubana wstawać hehe ;](btw zamawiamy zaraz pewnie podobny kojec bo już zaczyna się czołgać hehe )@marisella, da się gdzieś ten komplet zobaczyć jeszcze? Bo nawet go nie widziałem.
Mój wątek Edytowane przez kageki Czas edycji: 2011-01-19 o 00:50 |
|
|
|
|
#3083 |
|
Wtajemniczenie
|
Mari - ja oniemiałam z wrażenia jak zajrzałam sprawdzić, jak Ci idzie. Brawo!!!
Kamyku - Paulinka jest słodka ![]() A tak przy okazji dziecięcych ciekawostek - syn sąsiadki bardzo długo nie mówił - tylko jakieś gugu, baba, itp. miał ponad 2 lata. Już zaczęły się martwić, bo nawet nie powtarzał po kimś. Jak poszedł do przedszkola zaczął dość szybko łapać... angielskie słówka - ze zrozumieniem!
Edytowane przez E_W Czas edycji: 2011-01-19 o 01:58 |
|
|
|
#3084 |
|
Zadomowienie
|
Mari słonko GRATULUJĘ
![]()
|
|
|
|
#3085 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje!!!!! A ja zaspałam... Chciałam wystawić dwie rzeczy - coś z biżuterii i swoje pozowanie
|
#3086 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny-gratulacje! Wielkie jestescie.Jak zobaczylam jak sie te aukcje koncza to mi az szczeka opadla
![]() Wilczex-sprawdz maila
|
|
|
|
#3087 |
|
Raczkowanie
|
Brawo!!!! Gratulacje wszystkim aukcjonerkom (tak, wiem, nowomowa ;P)!
Ja tym razem skromnie i nie aukcyjnie, a finansowo (do puszki w sensie), może za rok zaryzykuję i będę mieć nadzieję, że tak suto wspomogę dzieciarnię, jak Wy dziewczyny! ![]()
|
|
#3088 |
|
Rozeznanie
|
Mari, ja tylko powiem - a nie mówiłam
![]() Sanea - naprawdę warto Do tego - to jest niesamowita satysfakcja, jak widzisz jak licytują, i konto WOŚPowe rośnie
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
Mało tego, dostałam pw od całkem obcej osoby, której nawet nie kojarzę z jakiegoś wątku czy cokolwiek, z prośbą o oddanie głosu na jakieś dziecię ehh.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Z rodziną tym trudniej, bo im sie wydaje, że powinni za gratis wszystko dostawać (w sumie ja najbliższym rozdaję, z kuzynostwem na szczęście nie handluję 
No i co z takimi gadać?

tu mnie zabiłaś! 

i inne tworki bizuteryjne